dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Σιγα μη παρεξηγηθηκε κι ολας...
Ετσι δεν σε κανανε στο στρατο??
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
εγω εχω ακομα ψυχολογικα απο το στρατο
Σιγα μη παρεξηγηθηκε κι ολας...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
Αλλο στρατος αλλο εδω ρε μαν δε ξες πως σκεφτετε ο αλλοςΣιγα μη παρεξηγηθηκε κι ολας...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
Δεν εισαι ευγενικος φακιρη, ο ανθρωπος πιθανων να μην εχει ιδεα τι παιζει στην πολη μας.Θα σ'αρεζε να ρωτουσες εσυ κατι εδω χωρις να εχει ιδεα τι παιζει και να σε απαντουσαν ετσι οι παλιοτεροι στο θρεντ ;)Καλως ηρθες...
Τι να σε προτεινουμε ρε φιλε τι ειμαστε,διαφημιστικη εταιρεια?
Διαβασε εδω λιγες σελιδες,πανε απο κει δες ποια σου αρεσει και ορμα...
Αντι να γραφεις αυτες τις παπαριες γιατι δεν δινεις πληροφοριες στο φιλο?Δεν εισαι ευγενικος φακιρη, ο ανθρωπος πιθανων να μην εχει ιδεα τι παιζει στην πολη μας.Θα σ'αρεζε να ρωτουσες εσυ κατι εδω χωρις να εχει ιδεα τι παιζει και να σε απαντουσαν ετσι οι παλιοτεροι στο θρεντ ;)
Παλι δεν μιλας ευγενικα φακιρη.Τωρα φευγω δεν προλαβαινω ας του απαντησει καποιο αλλο μελος (εκτος απο σενα φυσικα)Αντι να γραφεις αυτες τις παπαριες γιατι δεν δινεις πληροφοριες στο φιλο?
Αντε ολοι ευαισθητοι γινατε εδω μεσα...
Πες τον λοιπον που να παει,τι να προσεξει κλπ..
Αντε να σε δω...
Α,καλα...ας απαντησει αλλος..Παλι δεν μιλας ευγενικα φακιρη.Τωρα φευγω δεν προλαβαινω ας του απαντησει καποιο αλλο μελος (εκτος απο σενα φυσικα)
Και ποια είναι η Σοφια??ξέρει κάποιος που δουλεύει η σοφια
RED DIAMOND Πρωινη βαρδια..ξέρει κάποιος που δουλεύει η σοφια
δολευει πίσω απο την παλιά εκκλησιά στην νικ.Ουρανού (λουξ)...και εγω για εκει ψηνομαι....βράδυΗ Τζαστιν που δουλεύει αυτό το καιρό? ειναι αυτή την ώρα πουθενά?
Γαμησε τα δηλαδή θα πρέπει να τραβάμε νούμερο για ναδολευει πίσω απο την παλιά εκκλησιά στην νικ.Ουρανού (λουξ)...και εγω για εκει ψηνομαι....βράδυ
καλως θα κανεις...οσο για την ''εκκλησια'' οχι μονο εκλεισε αλλα το φορτωσαν και εξαφανίστηκε....τελοςεαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
εαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
Εχεις πολυ καιρο να πας απο τι φαινεται παντως τα περισσοτερα στουντιο αν το ζητησεις θα σε δειξουν της εξετασεις, αλλα μην εισαι σιγουρος οτι θα ειναι της κοπελας ;) Αν θελεις να ελλατωσεις στο ελαχιστο τις πιθανοτιτες να κολλησεις κατι μην παιρνεις καποιο προγραμμα που να περιεχει γυμνα,γλυφωμουνια και τζακουζια δλδ με λιγα λογια παρε μονο το απλο.Εννοειται και στο απλο μην δινεις και παιρνεις φιλια και γενικα να εισαι λιγο προσεκτικος και δεν νομιζω να κολλησεις τιποτε ...αυτα ελπιζω να σε καλυψα.εαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
Μαγκες ξερει κανεις αν δουλευει και που η θεια Μονικα και τι ωρες ???