Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (8 μέλη και 67 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλως ηρθες...
Τι να σε προτεινουμε ρε φιλε τι ειμαστε,διαφημιστικη εταιρεια?
Διαβασε εδω λιγες σελιδες,πανε απο κει δες ποια σου αρεσει και ορμα...
Δεν εισαι ευγενικος φακιρη, ο ανθρωπος πιθανων να μην εχει ιδεα τι παιζει στην πολη μας.Θα σ'αρεζε να ρωτουσες εσυ κατι εδω χωρις να εχει ιδεα τι παιζει και να σε απαντουσαν ετσι οι παλιοτεροι στο θρεντ  ;)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.424
Πόντοι
34.538
Δεν εισαι ευγενικος φακιρη, ο ανθρωπος πιθανων να μην εχει ιδεα τι παιζει στην πολη μας.Θα σ'αρεζε να ρωτουσες εσυ κατι εδω χωρις να εχει ιδεα τι παιζει και να σε απαντουσαν ετσι οι παλιοτεροι στο θρεντ  ;)
Αντι να γραφεις αυτες τις παπαριες γιατι δεν δινεις πληροφοριες στο φιλο?
Αντε ολοι ευαισθητοι γινατε εδω μεσα...

Πες τον λοιπον  που να παει,τι να προσεξει κλπ..
Αντε να σε δω...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αντι να γραφεις αυτες τις παπαριες γιατι δεν δινεις πληροφοριες στο φιλο?
Αντε ολοι ευαισθητοι γινατε εδω μεσα...

Πες τον λοιπον  που να παει,τι να προσεξει κλπ..
Αντε να σε δω...
Παλι δεν μιλας ευγενικα φακιρη.Τωρα φευγω δεν προλαβαινω ας του απαντησει καποιο αλλο μελος (εκτος απο σενα φυσικα) :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.424
Πόντοι
34.538
Παλι δεν μιλας ευγενικα φακιρη.Τωρα φευγω δεν προλαβαινω ας του απαντησει καποιο αλλο μελος (εκτος απο σενα φυσικα) :grin:
Α,καλα...ας απαντησει αλλος..
Μακρυα απο μας και οπου να ναι...

Σιγα μην του γραψεις...
Χα χα χα χα!!

nikseter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κάποιος που δουλεύει η σοφια

Συνημμένα

• a3024300628c.jpg
    a3024300628c.jpg
    84,7 KB · Εμφανίσεις: 15

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Τελικα ποιες μερες δουλευει η Τσαρινα ρε μαγκες ??

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Η Τζαστιν που δουλεύει αυτό το καιρό? ειναι αυτή την ώρα πουθενά?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Η Τζαστιν που δουλεύει αυτό το καιρό? ειναι αυτή την ώρα πουθενά?
δολευει πίσω απο την παλιά εκκλησιά στην νικ.Ουρανού (λουξ)...και εγω για εκει ψηνομαι....βράδυ

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Εγω παντως που πηγα εχθες...δεν ειχε τιποτα.πολυ απλα ηταν και απο χρονο και γενικα εκανα ενα πολυ καλο γαμησι..

Jdilllil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2015
Like
2.054
Πόντοι
446
Καλημέρα παίδες.. Ξέρει κανένας αν η  Ντίνα η ελληνίδα δουλεύει ακόμα;

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
εαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα??  μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
εαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα??  μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
καλως θα κανεις...οσο για την ''εκκλησια'' οχι μονο εκλεισε αλλα το φορτωσαν και εξαφανίστηκε....τελος

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1

Εαν είσαι γιατρός και μπορείς να καταλάβεις ότι θα σου δώσει πραγματικό αντίγραφο εξετάσεων
και όχι μαλακία copy paste  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα??  μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
Εχεις πολυ καιρο να πας απο τι φαινεται  :grin: παντως τα περισσοτερα στουντιο αν το ζητησεις θα σε δειξουν της εξετασεις, αλλα μην εισαι σιγουρος οτι θα ειναι της κοπελας  ;) Αν θελεις να ελλατωσεις στο ελαχιστο τις πιθανοτιτες να κολλησεις κατι μην παιρνεις καποιο προγραμμα που να περιεχει γυμνα,γλυφωμουνια και τζακουζια δλδ με λιγα λογια παρε μονο το απλο.Εννοειται και στο απλο μην δινεις και παιρνεις φιλια και γενικα να εισαι λιγο προσεκτικος και δεν νομιζω να κολλησεις τιποτε ...αυτα ελπιζω να σε καλυψα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom