Χθεσινη βραδυνη μινι τσαρκα μαζι με
Azazel!
....Εντωμεταξυ εχθες εκλεινα 2 χρονια στο bou(
) δεν τον ειπα τιποτα για να μην κερασω γαμησακι!
Πετρου Ερημιτη 2: Σαντρα. Απο ρουμανια το κοντοπουτανο μωρο μας! Με μαυρο μακρυ μαλλι,γλυκια φατσουλα με ωραια ματια,σκουροχρωμη κωλαρα για φιλημμα(
) και ταττου μια φραουλιτσα στον μουνοδηγο της!
Η τσατσα μας γνωριζει καλα οποτε μας βλεπει και μας λεει " συνεχεια μαζι ειστε τα 2 σας στην βολτα!"
επισης μας ελεγε και για το σαιτ..πως καθοτανε ενας στο σαλονι και διαβαζε την κριτικη του
jimiadi(
) για την Σαντρα! " δεν μπορει να μην το γνωριζετε! Συνεχεια στην γυρα ειστε!"
Πετρου Ερημιτη 1: Βικυ. Απο ουκρανια το ξανθο μωρακι. Τσουβαλακι και με εμφανες ιχνη κυτταρυτιδας..Με ελεγε ο μλκ μου μπες αφου σου αρεσε!
Las vegas: Αμελια. Η ψηλη ρουμανα με τα παραπανισια κιλακια της και την χαλια φατσουλα, που ομως μεσα το 7 κιλο μου καλο ειναι!
Las vegas: Τανια. Η τζιλφ ρωσσιδα με τις τεραστιες βυζαρες! Λεει η τσατσα τον aza " εδω δεν μπαινεις με τις μικρες! Με την μεγαλη θα μπεις!?"(
)
Las vegas: Μαρια. Με κερδισε στο σαλοναρισμα (
) αλλα μεσα κομοδινε!
Μινωταυρου 16: Αθηνα. Μας ελεγε τα προγραμματα της στο σαλονι με τις παντοφλιτσες τις! (
) θα τον ψησω τον μλκ μου για παρτουζιτσα μαζι της!
Α! Αλλαξτε κι ενα νερο στα ψαρια μεσα στο ενυδρειο,θα σας ψοφησουν και θα ψαχνετε παλι φιδια!
Μινωταυρου 14: Ντονα. Με μαυρισμενη πλεον την κωλαρα της(
)
Ελεγε στην τσατσα της για μενα " αυτος που και που μπαινει!"
- την λεω " σου αρεσω που και που"!
...Μολις βγαιναμε ερχεται μεχρι την εξωπορτα και μου λεει μωρο μου μεχρι το πρωι θα ειμαι!(
)
Μινωταυρου 3: Χριστινα. Η ξανθια ρουμανα βυζαρου!
Η τσατσα μας επιανε απο τα χερια και μας ελεγε " καλε ποιος ενδιαφερεται να περασει . Αξιζει το μωρο μου"- την λεω το παιδι ενδιαφερεται ερχεται απο τα εξοχικα Σερρας!
Νικ.22: Αννα. Απο ρουμανια το μωρακι. Εχει καταπληκτικο προσωπο το μωρο,που θα μπορουσε οπουδηποτε να πει τις ειδησεις του καιρου!(
) ,κωλαρα κολαση σε μαυρο στρινγακι ,μικρα βυζακια και μαλλι πιασμενο καστανου χρωματος με ξανθιες ανταυγειες!
Παντως εναν πουτσομεζε στην ξανθια τσατσα με τα γυαλακια θα της το ριχνα.
Villa erotika: Τζεσσικα. Απο Μολδαβια το μωρο. Λεπτο και στο καταλληλο υψος το μωρο,μακρυ μαλλι μαυρο,ευδιαθετο φαινοταν και σκουροχρωμη επιδερμιδα με πολλα ταττου! (
)
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!
ξερω πως σας ελειψα μου το σφυριξαν!