jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
για να μην την θυμαμαι μηπως ειναι αστεριας;Ήταν πριν κάνα χρόνο και πάλι στις βίλες μετά την έβλεπα Αθήνα στο site τους μάλλον επιστροφή
για να μην την θυμαμαι μηπως ειναι αστεριας;Ήταν πριν κάνα χρόνο και πάλι στις βίλες μετά την έβλεπα Αθήνα στο site τους μάλλον επιστροφή
Άμα την δεις θα την θυμηθείς μία φορά είχα πάει καλή ήταν αλλά ψιλό επαγγελματίας με βυζαρεςγια να μην την θυμαμαι μηπως ειναι αστεριας;
Μήπως είναι η τραγική Πάολα; Η σωματοδομή της μοιάζει.Άμα την δεις θα την θυμηθείς μία φορά είχα πάει καλή ήταν αλλά ψιλό επαγγελματίας με βυζαρες
οχι ρε παιδια η σερβα ειναι ειχε αλλες φωτο τοτε αυτες μπηκανε αθηνα...εχεις δικιο για παολα δεν ειχα μπει γαιτι μου ειχε φανει θυληκος νταλικιερηςΜήπως είναι η τραγική Πάολα; Η σωματοδομή της μοιάζει.
Πέρασα από Red Diamond και δοκίμασα μια ρουμάνα σίγουρα 35+ μπορεί και 40 αν θυμάμαι καλά Σοφία μου είπε, από εμφάνιση δεν έλεγε και πολλά άλλα την είδα πολύ κεφάτη με όρεξη να τον φάει... Και λέω εδώ είμαστε, πολύ καλό γλύψιμο για αρχή και στην συνέχεια το μωρό τα έδωσε όλα... Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα ξανά επισκεφτώ... Η εμφάνιση είναι το περιτύλιγμα αλλά το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει ;)
μολις γυρισα απο σαντρα πετρου ερημιτη 2 .μετα απο παροτρυνση του φιλου καστορα!!..σκαμπιλιααααααααααααα οσο εκει που δεν παειιιιιιιι.... μια χαρα το κοντοπουτανο!!
ακολουθει κριτικη!!
του εχω ριξει αγριο μπινελικι....κατι ειπε μια μερα και με εκνευρισε πολυ!Ναι είναι ο Πουστόχοντρος που βρίζει αμα δεν περάσεις. Και να θέλω να περάσω όσο την βλέπω την κάνω και πιάνω και ταρχίδια μου
αυτην η καινουρια στου Ερημιτη εμφανησιακα τι λεει;;
αδιάφορη ηταν για τα γουστα μου....αδυνατη....μελαχρινή με οχι ασχημο προσωπάκι....κάπως ντροπαλή