azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
εφυγε απο αυτο το σπιτακι της Εμας;;;
Η λογική λεει,μολις ερθει η Εμμα,θα φύγει.
εφυγε απο αυτο το σπιτακι της Εμας;;;
μπορει να παει πρωινηΗ λογική λεει,μολις ερθει η Εμμα,θα φύγει.
Πριν απο λιγο στα Τριδυμα και λιγο πριν γινει η αλλαγη βαρδιας μπηκα στην Ρωσιδα την Τανια την 50αρα με τις Βυζαρες..πολυ καλη μεσα μου εκανε και ενα δωρακι μπηκα με 30,ειναι αυτη που δουλευ πριν καμια 10χρονια στο Βαρδαρη στην Προμηθεους διπλα απο το μπλε πανω στον οροφο; Την ρωτησα αλλα τα μασαγε
Λιγο Πιπα εκανε και οχι κατι το ιδιαιτερο..Κλαιν!!σαν Ολγα δουλευε τοτε αν θυμαμαι καλα,πριν φυγει επαρχια... δεν εκανε...
κοιτα ειναι ωραια γυναικα , και καλη ειναι αλλα εχει ενα στυλακι : ξερω τι κανω και το κανω καλα με κατι απο υποκριτικη που σε ψιλοχαλαειεχει δοκιμασει κανενας μιρα προσφατα???εχει αλλαξει ακτι η' παραμενει ιδια η κατασταση??
και μενα τον ιδιο προλογο για το μεγεθος αλλα δεν ειχα τετοια προβληματα κανονικα ολα ...στην αλλη δεν πηγα διαβασε τον μπουχο ο προεδροςμε μενα ρε φιλε ηταν τον εχεις μεγαλο οχι στα 4,μισο κιλο κρεμα με τα που την εβαλα απο κατω πιο καλα τα πραγματα αλλα τετοιο μουνι θελω να το σκισω στα 4...μαλλον θα παω ιζαμπελα μου φαινεται
Τι στον μπουτσο κανει αυτη στο δωματιο και εχει πελατεια..λογικα αυτην πρεπει να την ζητας ιατρικες εξετασεις πριν μπεις μεσα.Οπως και σε ολες βεβαια ετσι ειναι το σωστο.Μαγκιτες καλημέρα..μήπως ξέρετε εκείνη η Μονικα από το Godiva που εχει εξαφανιστεί ...
εχω περάσει 3 φορες για την πάρτη της και2 φορες ηταν κλειστά και μια φορα ηταν μια ξεδοντιάρα ..ξεπλυμενη ξανθο ψηρα ... .
Τι στον μπουτσο κανει αυτη στο δωματιο και εχει πελατεια..λογικα αυτην πρεπει να την ζητας ιατρικες εξετασεις πριν μπεις μεσα.Οπως και σε ολες βεβαια ετσι ειναι το σωστο.
Να μου λειπει τυπε...καλυτερα να παω να δωσω τα 30 σε κανενα που δεν εχει να φαει παρα να δοκιμασω τετοιου στυλ ιεροδουλες.Δλα και μεγαλες ειναι αλλα και αντιαισθητικες ασε που αυτες για να επιβιωσουν στο χωρο κανουν χιλια δυο στο δωματιο. :S Θα μου πεις μιρκοτερες και σιγουρα πιο ομορφες δεν κανουν τετοια.. ναι κανουν και καλο θα ηταν να της αποφευγουμε κι αυτες,τεσπα μεγαλη κουβεντα παω να ανοιξω παλιφιλε σιγουρα δεν είναι το μοντελοπιπινο ...αλλα είναι γυναικάρα ....
εμενα τουλάχιστον με εκανε να πω το δεσποτη παναγιωτη ..
δεν κανω προμο στην κυρια γιατι δεν το χρειαζεται αλλα μετα από πολλα πολλα χρονια στη γυρα την βαζω χαλαρα στο δικο μου τοπ 5
βεβαια η γνωμη σου είναι σεβαστη..αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εχεις αποψη ...
Να μου λειπει τυπε...καλυτερα να παω να δωσω τα 30 σε κανενα που δεν εχει να φαει παρα να δοκιμασω τετοιου στυλ ιεροδουλες.Δλα και μεγαλες ειναι αλλα και αντιαισθητικες ασε που αυτες για να επιβιωσουν στο χωρο κανουν χιλια δυο στο δωματιο. :S Θα μου πεις μιρκοτερες και σιγουρα πιο ομορφες δεν κανουν τετοια.. ναι κανουν και καλο θα ηταν να της αποφευγουμε κι αυτες,τεσπα μεγαλη κουβεντα παω να ανοιξω παλι
Καλα μην βαζεις το χερι στην φωτια για τους αλλους...ξερεις ποσοι αμυαλοι κυκλοφορουν εκει εξω και στα @@ μου για αυτους να πανε να ψωφησουν αλλα ολοι οι αλλοι που θα τυχη να παμε με μια ιεροδουλη που πανε και αυτοι τι φταιμε μου λες. :Sουτε εγω θελω να ανοιξω μεγαλη κουβεντα ..αλλα πρωτον οσοι εχουμε περασει μαζι της δεν πιστευω ότι ειμαστε ηλιθιοι να ρισκάρουμε την υγεια μας ...
Σου λεω ότι ολοι εδώ μεσα παμε για να βγαλουμε γουστα η για τα χιλια δυο που καποιες κανουν στο δωματιο ..δεν παμε για να πουμε α τι ομορφο κομοδινο εισαι ...αυτά από μενα και να περνας καλα με ότι διαλέγεις εσυ και φυσικα ο κάθε ενας από μας
Καλα μην βαζεις το χερι στην φωτια για τους αλλους...ξερεις ποσοι αμυαλοι κυκλοφορουν εκει εξω και στα @@ μου για αυτους να πανε να ψωφησουν αλλα ολοι οι αλλοι που θα τυχη να παμε με μια ιεροδουλη που πανε και αυτοι τι φταιμε μου λες. :S