Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ειναι  καλη...το οτι γραφουνε και ρωτανε για αυτην δεν παει να πει οτι την κανουνε αστερι...ο ντορος γινεται για το που θα την βρουνε οχι για το ποσο καλη ειναι...να ξεχωριζετε τον ντορο αναλογα με το τι γραφεται στα ποστ...αλλο ο ντορος για υπηρεσιες και αλλο για να την βρουνε!!
επισης ,σου λεω καλοπροαιρετα οτι επειδη διαβασα την κριτικη σου,για να βοηθηθουνε και οι υπολοιποι,να προσπαθησεις να γραφεις πραγματα που αφορουνε την κοπελα και υστερα το πως την πηδηξες.
το μονο που αναφερεις ειναι το ποσο καλα την πηδηξες και τι σου ελεγε για το πουλι σου...αυτο δεν βοηθαει κανενα..εμφανιση-αποδοση..κανεις δεν ενδιαφερεται για τους διαλογους που κανουμε με τις πουτανες!!
Εχουνε γραψει και εχεις γραψει και εσυ τα Παντα για αυτην..Τι αλλο δηλ Συνταρακτικο να γραψω εγω;Οτι κανει Τουμπες στο κρεββατι;Ανεφερα οτι δεν ηταν και τοσο καλη για τον Ντορο που δημιουργηθηκε,Αρα σημαινει πως δεν Μαρεσε και δεν Τρελαθηκα,Αρα τι κριτικη να γραψω..Αερολογιες και Επαναληψεις;Οσο αφορα για εμφανιση-αποδοση υπαρχει και η Βαθμολογια που της εβαλα...παντα ολα αυτα και εγω Καλοπροαιρετα στα λεω!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
:kneel: :kneel: :kneel: επιτελους αναφορα μπουχου .... στου Ερημιτη 1 η πιτσιρικα η καινούρια την εκανε κιολας;;με ελλειψεις στα μαγαζια που περασε ....βαρυνες;;;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Εχουνε γραψει και εχεις γραψει και εσυ τα Παντα για αυτην..Τι αλλο δηλ Συνταρακτικο να γραψω εγω;Οτι κανει Τουμπες στο κρεββατι;Ανεφερα οτι δεν ηταν και τοσο καλη για τον Ντορο που δημιουργηθηκε,Αρα σημαινει πως δεν Μαρεσε και δεν Τρελαθηκα,Αρα τι κριτικη να γραψω..Αερολογιες και Επαναληψεις;Οσο αφορα για εμφανιση-αποδοση υπαρχει και η Βαθμολογια που της εβαλα...παντα ολα αυτα και εγω Καλοπροαιρετα στα λεω!!
τ οτι εχω γραψει δεν αποτελει και κανονα..πρεπει παντα να γραφουμε εμφανιση και αποδοση γιατι μπορει να υπαρξει αλλαγη πχ.τουμπανιεθ..και 1-2 αναφορες=0..ειναι καλο να αναφερονται εμφανιση και αποδοση γιατι ετσι υπαρχει σταθεροτητα!!ο αλλος μπορει να πει ηταν 2 κριτικες δε τις πολυπιστευω ..αν ειναι 10 και ιδιες..τοτε ο αλλος παει καπου στα σιγουρα...οποτε να γραφεις ειναι καλο...ο αντισθενης το εχει επισημανει πολλες φορες!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
τ οτι εχω γραψει δεν αποτελει και κανονα..πρεπει παντα να γραφουμε εμφανιση και αποδοση γιατι μπορει να υπαρξει αλλαγη πχ.τουμπανιεθ..και 1-2 αναφορες=0..ειναι καλο να αναφερονται εμφανιση και αποδοση γιατι ετσι υπαρχει σταθεροτητα!!ο αλλος μπορει να πει ηταν 2 κριτικες δε τις πολυπιστευω ..αν ειναι 10 και ιδιες..τοτε ο αλλος παει καπου στα σιγουρα...οποτε να γραφεις ειναι καλο...ο αντισθενης το εχει επισημανει πολλες φορες!!
Σωστο αυτο που λες..Επιφυλασσομαι για πιο Λεπτομερη κριτικη την αλλη φορα!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
εμενα μου ειπε πως οι Ελληνες ειστε προσοντουχοι απο οτι βλεπω πω πω ...βεβαια ξερω τι  θα πει και στον Ρουμανο που θα παντερευτει '''εγω μωρο δεν ξερω εισαι ο 2ος ...που να ξερω;'' :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
εμενα μου ειπε πως οι Ελληνες ειστε προσοντουχοι απο οτι βλεπω πω πω ...βεβαια ξερω τι  θα πει και στον Ρουμανο που θα παντερευτει '''εγω μωρο δεν ξερω εισαι ο 2ος ...που να ξερω;'' :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: Παρθενοπιπιτσα θα το παιξει στον ΡουμανοΠιρφορακο της!! :s&m_1:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: Παρθενοπιπιτσα θα το παιξει στον ΡουμανοΠιρφορακο της!! :s&m_1:
ξερεις ρε φιλε ολες τα ιδια θα λενε ...ασε που και οι εκάστοτε γκομενες  μας απο αυτα που μας λενε ξερουμε τι ειναι αληθεια;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ιταλια εχει σκοπο να μεινει...ρουμανια δε γυρναει με τιποτα..κατα τα λεγομενα της!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
χορηγοι της dolce vita λοιπον....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ξερεις ρε φιλε ολες τα ιδια θα λενε ...ασε που και οι εκάστοτε γκομενες  μας απο αυτα που μας λενε ξερουμε τι ειναι αληθεια;
Οτι εχουνε κανει μονο 3 σχεσεις πιο μπροστα..και οτι μαζι μας κανουνε τα καλυτερα Γαμησια και νιωθουν για πρωτη φορα οτι ενας Αντρας δεν τις θελει μονο για το κρεββατι :2funny: :2funny:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Οτι εχουνε κανει μονο 3 σχεσεις πιο μπροστα..και οτι μαζι μας κανουνε τα καλυτερα Γαμησια και νιωθουν για πρωτη φορα οτι ενας Αντρας δεν τις θελει μονο για το κρεββατι :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: και οτι δεν εχουν κανει sex χωρις σχεση κλπ κλπ κασετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom