jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
ναι...γιατι λουλουδια ειχε, απο αυτα που αφηνεις εσυ οταν πας αγαπουλη!!!Ωραια,τωρα τι θελεις να μαθεις???
Παλι με γλυκα πηγες ρε μ@λ@κ@???
ναι...γιατι λουλουδια ειχε, απο αυτα που αφηνεις εσυ οταν πας αγαπουλη!!!Ωραια,τωρα τι θελεις να μαθεις???
Παλι με γλυκα πηγες ρε μ@λ@κ@???
πως ειναι η φαση; μπαινω σε ενα μπουρδελο και λεω θελω να γαμησω; διαλεγω εγω κοπελα; τιμες;
Οχι δεν τους λες θελω να γαμησω γιατι απαγορευεται.Τους λες, Καλησπερα θελω να συνουσιαστω με μια κοπελας σας.Αυτοι μετα θα σου δειξουν της κοπελες του μαγαζιου που ειναι συνηθως πεντε-εξι πανεμορφα μοντελα! ηλικιες 18-23 και αφου διαλεξεις μια απο αυτες τοτε θα σε οδηγησουν στο δωματιο οπου θα σε ρωτησουν με ποσα λεφτα θελεις να κανεις σεξ μαζι της.Εκει εσυ πεστους με 5 ευρω! ειναι η καλυτερη τιμη για να περασεις μια ωρα με την κοπελα στο δωματιο.Αυτα προς το παρον ,αν εχεις αλλη απορια εδω ειμαστε.πως ειναι η φαση; μπαινω σε ενα μπουρδελο και λεω θελω να γαμησω; διαλεγω εγω κοπελα; τιμες;
μια απορια εχω ρεκτη μου! Με καποτα 'η ακα?Οχι δεν τους λες θελω να γαμησω γιατι απαγορευεται.Τους λες, Καλησπερα θελω να συνουσιαστω με μια κοπελας σας.Αυτοι μετα θα σου δειξουν της κοπελες του μαγαζιου που ειναι συνηθως πεντε-εξι πανεμορφα μοντελα! ηλικιες 18-23 και αφου διαλεξεις μια απο αυτες τοτε θα σε οδηγησουν στο δωματιο οπου θα σε ρωτησουν με ποσα λεφτα θελεις να κανεις σεξ μαζι της.Εκει εσυ πεστους με 5 ευρω! ειναι η καλυτερη τιμη για να περασεις μια ωρα με την κοπελα στο δωματιο.Αυτα προς το παρον ,αν εχεις αλλη απορια εδω ειμαστε.
Εσυ παλιος εισαι τι ρωταςμια απορια εχω ρεκτη μου! Με καποτα 'η ακα?
τι παλιος ρε μλκ μου! Μου ηρθε το χαρτι παρουσιασης για 10 Σεπτεμβρη! Θα ρθειτε στην ορκομωσια?Εσυ παλιος εισαι τι ρωτας
πως ειναι η φαση; μπαινω σε ενα μπουρδελο και λεω θελω να γαμησω; διαλεγω εγω κοπελα; τιμες;
τι παλιος ρε μλκ μου! Μου ηρθε το χαρτι παρουσιασης για 10 Σεπτεμβρη! Θα ρθειτε στην ορκομωσια?
πως θα την βγαλεις χωρις πουτανες στη σκοπια ρε;τι παλιος ρε μλκ μου! Μου ηρθε το χαρτι παρουσιασης για 10 Σεπτεμβρη! Θα ρθειτε στην ορκομωσια?
Ωραια, ξερεις τι πρεπει να κανεις Πας κανεις μια μεγαλη τσαρκα σε ολα τα σπιτια βλεπεις τι παιζει και τι ψαχνεις εσυ και ερχεσαι μετα εδω και γραφεις ολοκληρη την τσαρκα που θα εχεις κανει.Απλα πραγματα ;)Επειδή είμαι πολύ επιλεκτικός,μπορεί να μου πει κάποιος ποια έχει το καλύτερο βυζί στη πόλη αυτή τη στιγμή και που; Βέβαια είναι ανάλογα τα γούστα.Εγώ κοιτάω 60% μέγεθος και 40% εμφάνιση.Σαν της Γαλήνης ένα πράμα προτιμώ και μιας ξανθιάς Ουκρανέζας που δεν θυμάμαι το όνομα της,πέρσυ το καλοκαίρι εθεάθη τελευταία φορά στα μέρη μας απ όσο θυμάμαι.Είναι το κυριότερο πράγμα που κοιτάω πάντα
Μια βδομαδα ειναι αυτο ρε μλκ σιγα το πραγμα. :Sτι παλιος ρε μλκ μου! Μου ηρθε το χαρτι παρουσιασης για 10 Σεπτεμβρη! Θα ρθειτε στην ορκομωσια?
Φανταρακι η επιστρατος?τι παλιος ρε μλκ μου! Μου ηρθε το χαρτι παρουσιασης για 10 Σεπτεμβρη! Θα ρθειτε στην ορκομωσια?
Μην ασχολησε μωρε με τον μλκ θα φυγει μια βδομαδα και κλαιγεταιΦανταρακι η επιστρατος?
Επιστρατος διακοπες θα παει σιγα και γω πηγα και τα εξυνα κανονικαΜην ασχολησε μωρε με τον μλκ θα φυγει μια βδομαδα και κλαιγεται
Ωραια, ξερεις τι πρεπει να κανεις Πας κανεις μια μεγαλη τσαρκα σε ολα τα σπιτια βλεπεις τι παιζει και τι ψαχνεις εσυ και ερχεσαι μετα εδω και γραφεις ολοκληρη την τσαρκα που θα εχεις κανει.Απλα πραγματα ;)
Ναι σωστό και αυτό,δεν το σκέφτηκα.Απλώς διαβάζοντας εδώ διάφορες περιπτώσεις ξεχώρισα κανά δυο-τρεις και ρώτησα.Κυρίως της Μαρίζας.Τελευταία κριτική που χα διαβάσει ήταν πριν κανά μήνα τουλάχιστον.Πέτρου Ερημίτη ή τρίδυμα αν θυμάμαι καλά,πρωινή βάρδια.Ξες που μπορώ να τη βρω τώρα;