μικρη βολτα και χθες τη νυχτα με σουπερ καταθεση,ισως απο τις καλυτερες ολων των εποχων...
-Φριξου 14.η μικροσκοπικη Φλωριτα
-Φριξου 13.η μιλφ Νικολ
-Φριξου 15α.νεαρο κοριτσι λιγο γυφτακι αδιαφορο σαν συνολο
-Νικ.ουρανου 8.η Ελληνιδα Αθηνα με τις βυζαρες,μπαζο σαν συνολο
-Νικ.Ουρανου 20.μια Αλικη την οποια δεν ειδα,ηταν σε προγραμμα
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα
-Νικ.Ουρανου 28.η Εμμα
-Villa erotoca.η Ντεζυ,πρωτη φορα την εβλεπα ψηλη κοπελα ελαφρως χυμωδης με συμπαθητκη φατσα αλλα πολυ ψοφια μου φανηκε
-Villa prive.η Σελενα νεαρο μελαχρινο,νταρντανουλα με μεγαλο αλλα ωραιο κωλο...με επιφυλαξη θα πω οτι μπορει να ειναι η κοπελα που ειδα στο Λας Βεγκας σαν Σελινα νομιζω μοιαζουνε πολυ
και δυστυχως δεν προλαβα ανοιχτο το Diamont που ηθελα να δω τη Μονικα που στις φωτο δειχνει ωραιο γκομενακι
Και παω τελικα Νικ.ουρανου 26 στην Αλινα και λεω θα μπω αυτη τη φορα αφου πρωτα μου την επεσε κανονικα στο σαλονι...
Ρε παιδια για να δωσω να καταλαβετε...ποια Εμμανουελα...ποια Ελενα...για να μην πω και ποια Ειρηνη...Δεν παιζεται αυτη η γυναικα,ειναι λυσσαρα,κανει τα παντα με φιλουσε με τοσο παθος και δυναμη που πονεσε το στομα μου...δαχτυλα,πουτσοτριψιματα,τσιμπουκι απο τα λιγα τον καταπινει για πλακα και κοντευει να παρει και τα αρχιδια μεσα...εκφυλη φατσα,βυζαρες,απιστευτα τρυφερο και καλοσχηματισμενο κωλαρακι,μιση ωρα στο δωματιο και στο τελος να μου λεει μονη της μην βιαζεσαι...και ενα ωραιο δωρακι στο τελος
Παραδεχομαι οτι την απεφευγα λογω αμφιλεγομενων κριτικων αλλα εκανα μεγαλο λαθος διοτι αυτο το γαμησι ηταν απο τα λιγα.Η Αλινα ειναι μια ξεχωριστη και χορταγη σεξομηχανη