Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
και που κολαει αυτο;το να πας ενα γλυκο λογο του επαγγελματος μου σε καποια την οποια πηδαω απο τοτε που ηρθε(μιρελα)επειδη της αρεσουν,μια φορα καθε χρονο τα χριστουγεννα,τι δηλωνει;
δεν παω να τα αγορασω ουτε το κανω για να κερδισω κατι..μερικα πραγματα και ανθρωπους ειναι καλο να τους σεβομαστε..εγω τουλαχιστον δεν παω και γκρινιαζω για να μου κατεβασουν το 30αρι η το 40αρι οπως ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙΙΙΙΙΙ!!ονοματα δεν λεμε..!!
:2funny: δεν παιζεσαι ρε!
Εσυ εισαι απλας ρε φιλε..δεν ειναι ολοι σας και σενα να σκανε τα 40αρια ετσι  ;) καλα κανουν χρειαζεται να παζαρεψεις λιγο την τιμη γιατι ετσι κι αλλιως εινα ακριβα στην πολη. ;)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
:2funny: δεν παιζεσαι ρε!
Εσυ εισαι απλας ρε φιλε..δεν ειναι ολοι σας και σενα να σκανε τα 40αρια ετσι  ;) καλα κανουν χρειαζεται να παζαρεψεις λιγο την τιμη γιατι ετσι κι αλλιως εινα ακριβα στην πολη. ;)
ε καλα μην νομιζεις μετα την μετακαντυς και μετααντριαννας εποχη μια βικτωρια εμεινε και μια τζεσυ κι αυτες απο μια φορα στον μηνα!!η ξενερα επιασε πατωμα!!πουτανες δεν εχει η θεσσαλονικη που να μπορουνε να στα φανε και ουτε θα εχει για αρκετο καιρο ακομα!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ε καλα μην νομιζεις μετα την μετακαντυς και μετααντριαννας εποχη μια βικτωρια εμεινε και μια τζεσυ κι αυτες απο μια φορα στον μηνα!!η ξενερα επιασε πατωμα!!πουτανες δεν εχει η θεσσαλονικη που να μπορουνε να στα φανε και ουτε θα εχει για αρκετο καιρο ακομα!!
ας είχα το ρευστό σου και στο λεγα εγώ το μυστικό! :birdman: :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ας είχα το ρευστό σου και στο λεγα εγώ το μυστικό! :birdman: :grin:
να στο δωσω μια μερα να δω τι προγραμμα θα κανεις και με ποια!!...παω στοιχημα με το χαμογελο στα χειλη της πληρης ικανοποιησης δεν θα βγεις απο κανενα μπουρδελο σαν εκεινα του βαρδαριου μας!!!τον κοβω επιτοπου!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
να στο δωσω μια μερα να δω τι προγραμμα θα κανεις και με ποια!!...παω στοιχημα με το χαμογελο στα χειλη της πληρης ικανοποιησης δεν θα βγεις απο κανενα μπουρδελο σαν εκεινα του βαρδαριου μας!!!τον κοβω επιτοπου!!
Μπαα μην το λες...εχει κανα δυο σαυρες για στανταρακια..που δεν εχει προβλημα να παει και ολη μερα μαζι τους  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πλάκα τον κάνω! :grin:
Αφού είναι... :smitten: :smitten:
ναι αλλα αυτο που σου ειπα ισχυει..καλα θα περασεις αλλα κατι το οποιο θα φυγεις και θα λες ουαου δεν υπαρχει...ακομα και στα 150 με προγραμμα.αιντε μια βικτωρια και αυτην με επιφυλαξεις!!

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αποψη και μονο αποψη κυριοι μην πεσετε να με φατε αμεσως.....Για βιλλες θα μιλησω....Εχω παει με σχεδον ολες...η μονη που παω ξανα και ξανα ειναι η Βικτωρια.....ειτε με 40 ειτε με 100... γουσταρει το ιδιο...εγω αυτο εχω καταλαβει και αυτο λεω...ακομα ομως και με 40 να πας αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω....και ειμαι σιγουρος οτι σε ολους της ιδιες πιπες λεει οτι μου ελειψες και εισαι κακος και σε γουσταρω και ξερω εγω...απλα νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι τα ιδια θελουμε να ακουμε για αυτο και παμε...καλη και η γαληνη αλλα με τις μερες τις..καλη και η αννα αλλα επισης...γενικα ολες ειναι λιγο πολυ στην ιδια μοιρα...εκτος απο την προαναφερθησα....για μενα παντα ετσι...Καλη Χρονια Κυριοι...Υγεια πανω απο ολα..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αποψη και μονο αποψη κυριοι μην πεσετε να με φατε αμεσως.....Για βιλλες θα μιλησω....Εχω παει με σχεδον ολες...η μονη που παω ξανα και ξανα ειναι η Βικτωρια.....ειτε με 40 ειτε με 100... γουσταρει το ιδιο...εγω αυτο εχω καταλαβει και αυτο λεω...ακομα ομως και με 40 να πας αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω....και ειμαι σιγουρος οτι σε ολους της ιδιες πιπες λεει οτι μου ελειψες και εισαι κακος και σε γουσταρω και ξερω εγω...απλα νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι τα ιδια θελουμε να ακουμε για αυτο και παμε...καλη και η γαληνη αλλα με τις μερες τις..καλη και η αννα αλλα επισης...γενικα ολες ειναι λιγο πολυ στην ιδια μοιρα...εκτος απο την προαναφερθησα....για μενα παντα ετσι...Καλη Χρονια Κυριοι...Υγεια πανω απο ολα..
Αγαπουλης κι εσυ φιλε...προλαβε πηρε κανα διαμερισμα στην μολδαβια η κοπελια απο τις χορηγιες σου  :grin:

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπουλης κι εσυ φιλε...προλαβε πηρε κανα διαμερισμα στην μολδαβια η κοπελια απο τις χορηγιες σου  :grin:

Καλα αν περιμενε να παρει διαμερισμα απο εμενα θα εκανε πολλα χρονια...με 5-6 φορες δεν παιρνεις σπιτι...Αγαπουλης δεν ειμαι αλλα ουτε μιζερος να γκρινιαζω για ολα...εκτιμω τα καλα πραγματα...Καλη χρονια φιλε..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλα αν περιμενε να παρει διαμερισμα απο εμενα θα εκανε πολλα χρονια...με 5-6 φορες δεν παιρνεις σπιτι...Αγαπουλης δεν ειμαι αλλα ουτε μιζερος να γκρινιαζω για ολα...εκτιμω τα καλα πραγματα...Καλη χρονια φιλε..
Καλα νταξει δεν περιμενα να το παραδεχτεις..αυτα μονο ο φουρναρεις τα κανει που το φυσαει το χρημα  :P καλη χρονια να εχεις τυπε  :grin:

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλα νταξει δεν περιμενα να το παραδεχτεις..αυτα μονο ο φουρναρεις τα κανει που το φυσαει το χρημα  :P καλη χρονια να εχεις τυπε  :grin:

Πρωτον Φουρναρης ειναι με η...και δευτερον δεν εχω και θεμα να το παραδεκτω....αν πηρε σπιτι με τα λεφτα μου και των αλλων συναθλητων μαγκια της...Στα λογια μου ερχεσαι...Το κανει καλα αυτο που κανει..Τεσπα...Υγεια φιλε...Καλο απογευμα..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πρωτον Φουρναρης ειναι με η...και δευτερον δεν εχω και θεμα να το παραδεκτω....αν πηρε σπιτι με τα λεφτα μου και των αλλων συναθλητων μαγκια της...Στα λογια μου ερχεσαι...Το κανει καλα αυτο που κανει..Τεσπα...Υγεια φιλε...Καλο απογευμα..
Χαχα κι αλλος μορφωμενος μας προεκυψε  :grin: δεν τελειωσαμε το σχολειο εμεις φιλε,δουλευουμε απο πιτσιρικια για να τα βγαλουμε περα...Φυσικα και ειναι μαγκια της...αλλιως δεν θα βγαινανε καποιοι να το γραψουν εδω οπως εσυ καλη ωρα.Υγεια πανω απ ολα φιλε!  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
εννοειται και τα κανω και μαγκια μου..αλλαξε δουλεια η πηδα καμια του 10αρικου!!σιγα να μην απολογηθω για τις πουτανες που πηδαω κι ολας...οσο για την βικτωρια αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω και αν εσυ ονομαζεις αγαπουληδες αυτους που εχουνε λεφτα και πανε μαζι της τοτε δεχομαι τον ορο...κατι που δεν θα δεις εσυ ποτε!!αυτα και δεν τρολαρω αλλο το θρεντ...ειναι για ενημερωση!!βικτωρια λοιποοον δαγκωτο!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εννοειται και τα κανω και μαγκια μου..αλλαξε δουλεια η πηδα καμια του 10αρικου!!σιγα να μην απολογηθω για τις πουτανες που πηδαω κι ολας...οσο για την βικτωρια αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω και αν εσυ ονομαζεις αγαπουληδες αυτους που εχουνε λεφτα και πανε μαζι της τοτε δεχομαι τον ορο...κατι που δεν θα δεις εσυ ποτε!!αυτα και δεν τρολαρω αλλο το θρεντ...ειναι για ενημερωση!!βικτωρια λοιποοον δαγκωτο!!
:2funny: Σε πειραζω εσενα ρε μλκ... μην ψαρωνεις!  :birdman:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.778
Πόντοι
11.585

Ετσι ειναι, οι πουτανες ειναι σαν τις τραγουδιαρες, εχουν ενα ρεπερτοριο και το λενε αναλογα τον πελατη, δουλεια τους ειναι...οποιος κατσει και φαει παπα απο πουτανα, αξιος της μοιρας του...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
και που κολαει αυτο;το να πας ενα γλυκο λογο του επαγγελματος μου σε καποια την οποια πηδαω απο τοτε που ηρθε(μιρελα)επειδη της αρεσουν,μια φορα καθε χρονο τα χριστουγεννα,τι δηλωνει;
δεν παω να τα αγορασω ουτε το κανω για να κερδισω κατι..μερικα πραγματα και ανθρωπους ειναι καλο να τους σεβομαστε..εγω τουλαχιστον δεν παω και γκρινιαζω για να μου κατεβασουν το 30αρι η το 40αρι οπως ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙΙΙΙΙΙ!!ονοματα δεν λεμε..!!

Δεν γκρινιαξα ποτε ρε ΑΓΑΠΟΥΛΗ...
Τους ειπα για τα ματια μου τοσο αξιζει αυτο που πας να μου πλασαρεις αρα τοσα σου δινω,αμα θελεις παρτα,αμα δεν θελεις τα λεμε.
Και το 30αρι-40αρι πρεπει να γινει μια νορμαλ τιμη για την εποχη που ζουμε,μη λες μ@λ@κιες,στη δουλεια σου οπως και στη δικια μου οι τιμες πεσαν,εδω γιατι να μην πεσουν???

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Δεν γκρινιαξα ποτε ρε ΑΓΑΠΟΥΛΗ...
Τους ειπα για τα ματια μου τοσο αξιζει αυτο που πας να μου πλασαρεις αρα τοσα σου δινω,αμα θελεις παρτα,αμα δεν θελεις τα λεμε.
Και το 30αρι-40αρι πρεπει να γινει μια νορμαλ τιμη για την εποχη που ζουμε,μη λες μ@λ@κιες,στη δουλεια σου οπως και στη δικια μου οι τιμες πεσαν,εδω γιατι να μην πεσουν???

καλη χρονιά παιδια κ' απο μενα...
θα συμφωνήσω απολυτα με τον azazel!!
εφόσον μας μειώσανε κατα πολυ τον μισθο μας πρεπει να μειωθουν  κ' σε αυτές! για να έχουνε δουλεια. Αλλιώς θα αρχίσουν να κλείνουνε studios. Άσε που για μερικα μαγαζιά είναι κλειστά εδω κ' καιρό!!! θα ακολουθήσουνε κ' άλλα αν δεν αλάξουνε οι τιμές...
αλιως δεν θα πατάμε αλλο, λόγω έλληψης χρημάτων οχι οτι δεν θέλουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom