Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Δεν ξερω ρε γαμωτο.η λαρα φαινεται να θελει δουλεια αλλα μπορει να γινει αστερακι....

Τοσα χρονια ειναι στην πιστα, βελτιωση μηδαμηνη, δεν πιστευω να υπαρξει περετερω βελτιωση για το κοριτσι, ειναι μονο να πας να φυγουν οι καυλες και τιποτα παραπανω...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.681
Πόντοι
25.165
Καλα θα παω γαληνη αλλα αν ειναι να περιμενω 10 ωρες θα παω Λαρα :)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.681
Πόντοι
25.165
πηγα χθες Λαρα τελικα. πηρα προγραμμα με 70 (69 και ελευθερο στοματικο). Ισως απο τις τοπ εμπειριες, δεν το περιμενα καθολου!!! το μωρο τα εσπασε. θα γραψω και κριτικη μολις βρω χρονο.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Να γραψεις κριτικη εννοειται,για να δουμε και οι υπολοιποι τι αλλαξε στην λαρα! Μην παμε φαμε το κομοδινο στην μαπα και μετα μας αρχισετε με τις γνωστες πιπες,οτι με εμενα ταιριαξε η οτι εγω πηρα προγραμμα ενω εσεις μπηκατε με απλο. Εαν αλλαξε οπως λετε θα ειναι το ιδιο σε ολα τα προγραμματα, αλλιως επιλεγει πελατες και πρεπει να γραφονται και αυτα..ελπιζω να εγινα κατανοητος  :grin:

anjelo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
την γκαμπριελα στην ερημιτη την εχει δει κανεις; η μας παρατησε;; :orchestra:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Να γραψεις κριτικη εννοειται,για να δουμε και οι υπολοιποι τι αλλαξε στην λαρα! Μην παμε φαμε το κομοδινο στην μαπα και μετα μας αρχισετε με τις γνωστες πιπες,οτι με εμενα ταιριαξε η οτι εγω πηρα προγραμμα ενω εσεις μπηκατε με απλο. Εαν αλλαξε οπως λετε θα ειναι το ιδιο σε ολα τα προγραμματα, αλλιως επιλεγει πελατες και πρεπει να γραφονται και αυτα..ελπιζω να εγινα κατανοητος  :grin:
δυστυχως δεν παει ετσι...θες δε θες ουτε εσυ τις πηδας ολες με τον ιδιο τροπο....σε εμενα ποτε δεν κομοδινιασε.και εξαρταται τι εννοεις κομοδινο.με αλλους ταιριαζει με αλλους οχι...και δε βελτιωθηκε καθολου τωρα για να σου λυσω την απορια ειναι ακριβως η ιδια γιατι θα πας.το ξερω οτι θα πας...και θα φας πατατα.παρασυρομενος απο αλλους γιατι δε θα σου κανει αυτα που θες και θα κλαις  μετα...ακουμε που σου λεω!!ασ το μην δοκιμασεις καν...  :-* :-* γιατι αν περιμενεις απο κριτικη να πας φεξε μου και γλιστρισα!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
:2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπον εγω λεω να παμε ολοι μαζι σημερα ραντεβου στις 8 να ειμαστε και απο τους πρωτους να την τραβηξουμε ολοι ενα μανικι...
Και να βγαλουμε ρε αδερφακι μου ολοι τα συμπερασματα μας.......να τα πουμε κ επι τοπου!! :grin: :grin:

Παντως για να πω την αληθεια εχετε ΚΑΙ οι δυο σας δικιο!!
Σιγουρα αν ειναι να σε κανει καλο γαμιση θα στο κανει κ στα 30 θα συμφωνισω με τον φιλο βικινγκ..
Αλλα απο την αλλη κ ο τζιμιαδης εχει δικιο σε αυτο που γραφει για το αν ταιριαζεις με την κοπελα κ το τι περημενεις απο αυτην!!
Βεβαια εγω απο την αλλη την εχω πατησει μια,δυο φορες με διαφορους εδω που γραφουνε οτι κανει γλωσσοφιλα η κοπελα η οτι σε αφηνει δαχτυλα,
ή οτι κανει κωλαρακι βλεπε φλωριτα κ οταν πηγα εκει ουτε το ενα με εκανε ουτε το αλλο.......
Και μου ειπε κιολας οτι διαβαζει αυτα που γραφουνε εδω κ ειναι ψεματα......
Δεν με πειραξε ομως γιατι ηξερα που πηγενα κ κρατουσα μικρο καλαθι! ;) ;)

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ μην σκατε πια αμαν ειστε...........ΟΛΟ παραπονα ειστε
Δεν εχει κοριτσια καλα η πολη μας εδω :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
δυστυχως δεν παει ετσι...θες δε θες ουτε εσυ τις πηδας ολες με τον ιδιο τροπο....σε εμενα ποτε δεν κομοδινιασε.και εξαρταται τι εννοεις κομοδινο.με αλλους ταιριαζει με αλλους οχι...και δε βελτιωθηκε καθολου τωρα για να σου λυσω την απορια ειναι ακριβως η ιδια γιατι θα πας.το ξερω οτι θα πας...και θα φας πατατα.παρασυρομενος απο αλλους γιατι δε θα σου κανει αυτα που θες και θα κλαις  μετα...ακουμε που σου λεω!!ασ το μην δοκιμασεις καν...  :-* :-* γιατι αν περιμενεις απο κριτικη να πας φεξε μου και γλιστρισα!!

Ετσι ειναι οπως τα λες,η Λαρα δεν θ'αλλαξει ποτε,παρτε το χαμπαρι,ειναι τεμπελα και θα κανει αυτα που θελει αυτη σε αυτους που θελει(σιγουρα οχι στα απλα προγραμματα).
Ρε συ Τζιμιαδη,εκατσα διαβασα τις κριτικες σου για να δω τι τυπος εισαι εδω μεσα.
Ρε φιλε πως γινεται ολες ναι ειναι καλες και υπεροχες μαζι σου και να βαζεις 7+ βαθμολογιες σε ολες?
Δεν το εχω ξανα συναντησει αυτο το πραγμα πουνεθα,μηπως τελικα εσυ εισαι τοσο απλος και σου αρεσουν ολες,η παιρνεις μονο προγραμματα και πας με λουλουδια και γλυκα και σου κανουν παπαδες???  :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Ολοι μαζι να κατεβουμε με τρενο Αθηνα να παμε Φυλης Μεταξι να Γουσταρουμε και πισω με το Βραδυνο!!!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Το βουλγαρακι με το ξυρισμενο μαλι στα πλαγια που ειναι κολλητη της "γαληνης"  ειναι και αυτο στην δουλεια?

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646

Λοιπον εγω λεω να παμε ολοι μαζι σημερα ραντεβου στις 8 να ειμαστε και απο τους πρωτους να την τραβηξουμε ολοι ενα μανικι...
Και να βγαλουμε ρε αδερφακι μου ολοι τα συμπερασματα μας.......να τα πουμε κ επι τοπου!! :grin: :grin:

Σιγουρα αν ειναι να σε κανει καλο γαμιση θα στο κανει κ στα 30 θα συμφωνισω με τον φιλο βικινγκ..
Αλλα απο την αλλη κ ο τζιμιαδης εχει δικιο σε αυτο που γραφει για το αν ταιριαζεις με την κοπελα κ το τι περημενεις απο αυτην!!
Βεβαια εγω απο την αλλη την εχω πατησει μια,δυο φορες με διαφορους εδω που γραφουνε οτι κανει γλωσσοφιλα η κοπελα η οτι σε αφηνει δαχτυλα,
ή οτι κανει κωλαρακι βλεπε φλωριτα κ οταν πηγα εκει ουτε το ενα με εκανε ουτε το αλλο.......

Ποια Λαρα?Στην καραπουτσακλαρα σας!Ο bizoholik στην τελευταία πρόταση του είπε την πικρή αλήθεια για την μπουρδελοκατασταση στην πόλη μας!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Περιμέντε έρχεται η Μαριαλένα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.113
Πόντοι
2.266
Kατσε ρε φιλε,δλδ τι ειναι ο αφροδοσιολογος κανενας γκανγκστερ και δεν πρεπει να τον επισκευτομαστε   :uglystupid: ισα,ισα αμα κανεις συχνα τετοια με ιεροδουλες πρεπει να πηγαινεις και απο εκει δεν ειναι κακο. :) Οσο για το αλλο που λες μην μιλας σαν 15χρονο καμια σχεση η ιεροδουλη που δεχεται τοσους διαφορετικους αντρες καθημερινα και τους κανει δωρακια,εκτος και αν πιστευεις κι εσυ στο παραμυθι οτι ολες περνανε απο γιατρους  :S Και αυτοι που λες οτι δεν ξερουν την τυφλα τους,μαλλον καλο θα τους κανει αυτα τα μνμ για να ειναι ποιο προσεκτικη  ;)
Ρε μαν ειδες τη εγραψες μιλησες για μια κοπελα συγκεκριμενα ετσι φυσικα και οποιος επισκεπτετε αφροδισιολογο κανει καλο στον εαυτο του αλλα ετσι οπως το ειπες ειναι σαν να λες οτι η γκομενα εχει κατικαι υπαρχουν πολλοι που τα διαβαζουν και δεν εχουν ιδεα απο αυτα και φοβουντε χωρις λογο οποτε αθτο που λες οτι θα τους κανει καλο δεν ισχυει κακο θα κανει και θα προκαλεσει σε πολλους αρρωστοφοβια οσο για το αλλο δεν ειμαι καθολου χαζος ουτε αβγαλτος να μη δε ξερω οτι δε περνανε ολες γιατρους

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.113
Πόντοι
2.266
Να γραψεις κριτικη εννοειται,για να δουμε και οι υπολοιποι τι αλλαξε στην λαρα! Μην παμε φαμε το κομοδινο στην μαπα και μετα μας αρχισετε με τις γνωστες πιπες,οτι με εμενα ταιριαξε η οτι εγω πηρα προγραμμα ενω εσεις μπηκατε με απλο. Εαν αλλαξε οπως λετε θα ειναι το ιδιο σε ολα τα προγραμματα, αλλιως επιλεγει πελατες και πρεπει να γραφονται και αυτα..ελπιζω να εγινα κατανοητος  :grin:
Ρε μαν συγνωμη δηλαδη το οτι ειναι πουτανες παυουν να ειναι γυναικες με καποιους ταιργιαζει με καποιους οχι οπως και οτι οντος κανει οτι θελει σε οποιους θελει αυτη εγω δε πηγαινα σε αυτην απο της χαλια κριτικες της εκανα το κασκαντεριλικη και πηγα και μου βγηκε σε καλο πηγα αλλες 2 φορες παλι και οι 2 πετυχημενες και δε πηρα κανενα προγραμα με το απλο μπορω να πω οτι δε το περιμενα τωρα αν ξαναπαω και ειναι ακριβως το αντιθετο κ αυτο καθολου απιθανο με την Ελενα τοσο καιρο πελατης και παντα ηταν τελεια υπαρχουν και φορες που ηταν εντελως ξεπετα με τις ωρες τους ειναι ολες

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.113
Πόντοι
2.266

Μια απο τα ιδια αδερφε και γω εχω καει απο κριτικες οπως πιστευω και αρκετοι συναδελφοι δεν εισαι ο μονος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom