Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δυστυχως δεν παει ετσι...θες δε θες ουτε εσυ τις πηδας ολες με τον ιδιο τροπο....σε εμενα ποτε δεν κομοδινιασε.και εξαρταται τι εννοεις κομοδινο.με αλλους ταιριαζει με αλλους οχι...και δε βελτιωθηκε καθολου τωρα για να σου λυσω την απορια ειναι ακριβως η ιδια γιατι θα πας.το ξερω οτι θα πας...και θα φας πατατα.παρασυρομενος απο αλλους γιατι δε θα σου κανει αυτα που θες και θα κλαις  μετα...ακουμε που σου λεω!!ασ το μην δοκιμασεις καν...  :-* :-* γιατι αν περιμενεις απο κριτικη να πας φεξε μου και γλιστρισα!!
Καλα μλκ εισαι...σιγα μην παω στο κομοδινο!  :birdman:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ρε μαν ειδες τη εγραψες μιλησες για μια κοπελα συγκεκριμενα ετσι φυσικα και οποιος επισκεπτετε αφροδισιολογο κανει καλο στον εαυτο του αλλα ετσι οπως το ειπες ειναι σαν να λες οτι η γκομενα εχει κατικαι υπαρχουν πολλοι που τα διαβαζουν και δεν εχουν ιδεα απο αυτα και φοβουντε χωρις λογο οποτε αθτο που λες οτι θα τους κανει καλο δεν ισχυει κακο θα κανει και θα προκαλεσει σε πολλους αρρωστοφοβια οσο για το αλλο δεν ειμαι καθολου χαζος ουτε αβγαλτος να μη δε ξερω οτι δε περνανε ολες γιατρους
Ρε τυπε..ολοι γνωριζουν τι κανει η συγκεκριμενη και μερικες αλλες για να εχουν πελατεια  ;) τωρα αν εσυ θελεις να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο προβλημα σου εγω εμαθα να τα λεω οπως ειναι τα πραγματα.Ξερεις υπαρχει μια ηλιθια λογικη σε πολλους..το αν δεν παθεις κατι μεχρι τοτε ολα καλα.Οχι, αργα η γρηγορα θα την φας! γραφουν δυο μλκ εδω μεσα οτι κανει αυτο κι αυτο η κοπελα και λενε αυτοι αφου πηγαν ξερω γω οι παλιοι του σαιτ και το κανανε αρα ειναι ενταξει παμε κι μεις  :uglystupid: αλλα στο γιατρο δεν τολμανε να πανε για να δουνε αν αρπαξαν κατι. :jerking:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ετσι ειναι οπως τα λες,η Λαρα δεν θ'αλλαξει ποτε,παρτε το χαμπαρι,ειναι τεμπελα και θα κανει αυτα που θελει αυτη σε αυτους που θελει(σιγουρα οχι στα απλα προγραμματα).
Ρε συ Τζιμιαδη,εκατσα διαβασα τις κριτικες σου για να δω τι τυπος εισαι εδω μεσα.
Ρε φιλε πως γινεται ολες ναι ειναι καλες και υπεροχες μαζι σου και να βαζεις 7+ βαθμολογιες σε ολες?
Δεν το εχω ξανα συναντησει αυτο το πραγμα πουνεθα,μηπως τελικα εσυ εισαι τοσο απλος και σου αρεσουν ολες,η παιρνεις μονο προγραμματα και πας με λουλουδια και γλυκα και σου κανουν παπαδες???  :think:
δεν αντεξες την πεταξες...8 καλες και 5 αρνητικες εχω...το ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΕΣΣΣ που το ειδες ρε νουμπααααααα;και ψευδεσαι και τρως...αν το πιστευεις αυτο τοτε σιγουρα δεν διαβασες τις κριτικες μου...τουλαχιστον δεν τις βαζω ολες 0 οπως εσυ που τις βγαζεις αχρηστες!!περνα να σου δωσω κουπονι εκπτωσης στις βιλλες γιατι εσυ μονο ετσι πας χεστη...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Γαματε υπεύθυνα!Durex! :fuck2:

mikeles17

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα.... Η Μιχαελα σλοβακα που δούλευε στις βίλες και πιο παλιά στο Σάκη ξέρεις κανείς πού βρίσκεται;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
δεν αντεξες την πεταξες...8 καλες και 5 αρνητικες εχω...το ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΕΣΣΣ που το ειδες ρε νουμπααααααα;και ψευδεσαι και τρως...αν το πιστευεις αυτο τοτε σιγουρα δεν διαβασες τις κριτικες μου...τουλαχιστον δεν τις βαζω ολες 0 οπως εσυ που τις βγαζεις αχρηστες!!περνα να σου δωσω κουπονι εκπτωσης στις βιλλες γιατι εσυ μονο ετσι πας χεστη...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μπουφο,οι Βουλγαρες που γαμας στις βιλες με 70 και 100ε στη χωρα τους δεν πιανουν ουτε 10ε
Σταματα να το παιζεις εξυπνος,ΜΠΟΥΦΟΣ και ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ εισαι
Αντε κανονισε αυριο-μεθαυριο να παμε πανω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
πηγα χθες Λαρα τελικα. πηρα προγραμμα με 70 (69 και ελευθερο στοματικο). Ισως απο τις τοπ εμπειριες, δεν το περιμενα καθολου!!! το μωρο τα εσπασε. θα γραψω και κριτικη μολις βρω χρονο.

Πρωτος.!! Εγω αργοτερα θα παω να αρμεξω τα αγελαδινα βυζια της Γαληνης...  :tits:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.113
Πόντοι
2.266
Ρε τυπε..ολοι γνωριζουν τι κανει η συγκεκριμενη και μερικες αλλες για να εχουν πελατεια  ;) τωρα αν εσυ θελεις να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο προβλημα σου εγω εμαθα να τα λεω οπως ειναι τα πραγματα.Ξερεις υπαρχει μια ηλιθια λογικη σε πολλους..το αν δεν παθεις κατι μεχρι τοτε ολα καλα.Οχι, αργα η γρηγορα θα την φας! γραφουν δυο μλκ εδω μεσα οτι κανει αυτο κι αυτο η κοπελα και λενε αυτοι αφου πηγαν ξερω γω οι παλιοι του σαιτ και το κανανε αρα ειναι ενταξει παμε κι μεις  :uglystupid: αλλα στο γιατρο δεν τολμανε να πανε για να δουνε αν αρπαξαν κατι. :jerking:
Koιτα σ αυτο δεν εχεις αδικο αλλα απο τη στιγμη που δε γνωριζεις αν οντος εχει κατι δε χρειαζετε να το λες ετσι αυτο λεω τωρα σαν συμβουλη αποφευγετε πχ τα ακαποτα και ουτο καθεξης οκ ο καθενας μπορει να το πει και εχει δικιο

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Το ανδρεου γεωργιου52 ξερουμε γτ ειναι κλειστο τοσο καιρο;;
Την ελενα παιζει να την βρισκουμε αλλου;;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
αν και την τελευταια φορα που επισκεφθηκα την γνωστη Ελενα τη Ρουμανα ειπα οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπαω,αποψε ειχα μια αναπαντεχη συναντηση μαζι της στο Ερημιτη 2 με κοιταξε βαθια με τις ματαρες και δε μπορεσα να αντισταθω αν και θεωρητικα ειχα ξεκινησει για τη Γαληνη που αποψε ηταν βραδυνη... :tits:

τωρα ζηταει 50ε για 69 αλλα δυστυχως επιβεβαιωθηκα και μαλλον οριστικα αυτη τη φορα οτι προκειται για υπερβολικα υπερτιμημενη περιπτωση...εντελως χαλαρο και λαπαδιασμενο σωμα,η ανασα της βρωμουσε τσιγαρο,το μουνι της ηταν απλυτο,μεχρι το 10λεπτο σε φτιαχνει καλα αλλα μετα αρχιζει η γκρινια

βεβαια κανει καλη πιπα,δινει γλωσσοφιλα κλπ αλλα σαν συνολο και παλι δεν τρελαθηκα και νομιζω οτι αποψε οριστικα ηταν η τελευταια φορα μαζι της...πολυς ντορος για το τιποτα τελικα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
αν και την τελευταια φορα που επισκεφθηκα την γνωστη Ελενα τη Ρουμανα ειπα οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπαω,αποψε ειχα μια αναπαντεχη συναντηση μαζι της στο Ερημιτη 2 με κοιταξε βαθια με τις ματαρες και δε μπορεσα να αντισταθω αν και θεωρητικα ειχα ξεκινησει για τη Γαληνη που αποψε ηταν βραδυνη... :tits:

τωρα ζηταει 50ε για 69 αλλα δυστυχως επιβεβαιωθηκα και μαλλον οριστικα αυτη τη φορα οτι προκειται για υπερβολικα υπερτιμημενη περιπτωση...εντελως χαλαρο και λαπαδιασμενο σωμα,η ανασα της βρωμουσε τσιγαρο,το μουνι της ηταν απλυτο,μεχρι το 10λεπτο σε φτιαχνει καλα αλλα μετα αρχιζει η γκρινια

βεβαια κανει καλη πιπα,δινει γλωσσοφιλα κλπ αλλα σαν συνολο και παλι δεν τρελαθηκα και νομιζω οτι αποψε οριστικα ηταν η τελευταια φορα μαζι της...πολυς ντορος για το τιποτα τελικα

Al η Ελενα δεν αντεξε την δημοσιοτητα.!! Και εγω δυσκολα να την ξαναπληρωσω, μονο σε περιπτωση απελπισιας...
Επρεπε να πας Γαληνη, αφου περνας καλα μαζι της, εγω παντως χτες περασα αρκετα καλα θα ελεγα με Γαληνη, προστυχο γαμισι, και οι βυζαρες της αλλο πραμα.!! αλλα δυσκολα να μπει η Γαληνη στα στανταρ μου...το μονο αρνητικο της σημειο κατι σπυρακια πανω στα κωλομερια της τα οποια με ψιλοξενερωσανε...την ιδια εικονα ειχα συναντησει και με την Βερονικα τελευταια φορα στα Γιαννιτσα, σπυρακια πανω στα κωλομερια ειναι το χειροτερο μου.!!! :S

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316

εμενα μου ειπε οτι δεν καπνιζει.
ακομα και σ αυτην την κατασταση που περιγραφεις την προτιμω
απο τις αλλες τις αποστειρωμενες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
εμενα μου ειπε οτι δεν καπνιζει.
ακομα και σ αυτην την κατασταση που περιγραφεις την προτιμω
απο τις αλλες τις αποστειρωμενες
εδω εχεις πολυ δικιο,λαθος δικο μου λογω  :zombie: μπολικου Jack την ωρα που εγραψα...καφεδιλα βρωμουσε οχι τσιγαριλα και μαλιστα εντονη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Al η Ελενα δεν αντεξε την δημοσιοτητα.!! Και εγω δυσκολα να την ξαναπληρωσω, μονο σε περιπτωση απελπισιας...
Επρεπε να πας Γαληνη, αφου περνας καλα μαζι της, εγω παντως χτες περασα αρκετα καλα θα ελεγα με Γαληνη, προστυχο γαμισι, και οι βυζαρες της αλλο πραμα.
ναι μονο ετσι να κανεις τη γυρα κι αμα δε βρεις κατι αλλο να καταληξεις εκει...ε μαλακια μου για Γαληνη ξεκινησα κι εχω και μηνες να τη γαμησω,υποτιθεται θα εκανα και τσαρκα αλλα πηγα πρωτα εκει κατω κι εμεινα...
Μονο στο Las Vegas μπηκα και σ'αυτο με την Ελενα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ρε μπουφο,οι Βουλγαρες που γαμας στις βιλες με 70 και 100ε στη χωρα τους δεν πιανουν ουτε 10ε
Σταματα να το παιζεις εξυπνος,ΜΠΟΥΦΟΣ και ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ εισαι
Αντε κανονισε αυριο-μεθαυριο να παμε πανω...
βρεεεεεεε πανευρωπαηλιθιεεε αυτες που παιρνω εγω εσυ πας κρυφα μετα και τις πηδας!στην ουσια σαν να μου παιρνεις πιπα ειναι!  :2funny: :2funny: :2funny: ..μην φτυνεις εκει που γλυφεις.εννοειται οτι θα παμε θα σε παρω τηλεφωνο!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Φουρναρη μεταξυ μας τωρα  :rolleyes: εχει δικιο ο αζα που σε λεει αγαπουλη...εχεις πει δημοσια οτι πας γλυκα σε αυτες που σ'αρεσουν  :P

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Φουρναρη μεταξυ μας τωρα  :rolleyes: εχει δικιο ο αζα που σε λεει αγαπουλη...εχεις πει δημοσια οτι πας γλυκα σε αυτες που σ'αρεσουν  :P
και που κολαει αυτο;το να πας ενα γλυκο λογο του επαγγελματος μου σε καποια την οποια πηδαω απο τοτε που ηρθε(μιρελα)επειδη της αρεσουν,μια φορα καθε χρονο τα χριστουγεννα,τι δηλωνει;
δεν παω να τα αγορασω ουτε το κανω για να κερδισω κατι..μερικα πραγματα και ανθρωπους ειναι καλο να τους σεβομαστε..εγω τουλαχιστον δεν παω και γκρινιαζω για να μου κατεβασουν το 30αρι η το 40αρι οπως ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙΙΙΙΙΙ!!ονοματα δεν λεμε..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom