Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Να πίνετε πορτοκαλάδα μετά όπως κάνει κ ο Κostakis27! :2funny:Δείτε την κριτική του με τίτλο "γιορτινος κρεμπιες" στο ντελο Πιπινου 65.Σε λέω δεν παίζεται! :2funny: :2funny: :2funny:

Με ή ανευ ανθρακικου.???  :think:  :2funny:

Η Εφη θα ειναι στο ποστο της και απο αυριο πρωινα.....  :cool2:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Με ή ανευ ανθρακικου.???  :think:  :2funny:

Η Εφη θα ειναι στο ποστο της και απο αυριο πρωινα.....  :cool2:

Θα κατέβεις διαβολοβδομάδα εκπαίδευσης  :fuck1: στο μετάξι και επειτα θα μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις στους μύστες του Βορρά :rockon:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
θα σε ρωτήσω κάτι απλό: τι πιστεύεις ότι έχει περισσότερα μικρόβια, ένα φρεσκοπλυμένο πέος ή ένα στόμα;
επίσης να σου υπενθυμίσω ότι γλωσσόφιλα δίνουν σχετικά λίγες και συχνά επιλέγουν σε ποιους πελάτες θα τα δώσουν, ενώ γυμνά τσιμπούκια κάνουν (σχεδόν) όλες σε όλους όσους πληρώνουν τα αντίστοιχα χρήματα

ενταξει ρε φιλε εννοειται οτι το στομα εχει περισσοτερα μικροβια, αλλα ως αντρας δεν νομιζω να προτιμας να φιλησεις μια καθαρη πουτσα αντι για γυναικεια χειλακια.. τελος παντων

τι ζητησαμε πια.. μια που να μην κανει ακαποτα κ να δινει γλωσσοφιλα  :knockinb:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
ενταξει ρε φιλε εννοειται οτι το στομα εχει περισσοτερα μικροβια, αλλα ως αντρας δεν νομιζω να προτιμας να φιλησεις μια καθαρη πουτσα αντι για γυναικεια χειλακια.. τελος παντων

τι ζητησαμε πια.. μια που να μην κανει ακαποτα κ να δινει γλωσσοφιλα  :knockinb:

ως άντρας φυσικά θα φιλήσεις γυναικεία χειλάκια, αυτά τα χειλάκια όμως πιο πριν (και όταν λέμε πιο πριν εννοούμε ίσως ελάχιστα λεπτά πιο πριν) πιθανόν θα έχουν φιλήσει το στόμα κάποιου άλλου, το οποίο μπορεί να κουβαλάει οτιδήποτε...

εν πάσει περιπτώσει, όπως είπα πιο πριν σχεδόν όλες κάνουν ακάποτα τσιμπούκια, λίγες δίνουν γλωσσόφιλα και συνήθως δεν το διαφημίζουν κιόλας, οπότε καλή τύχη στο φίλο σου...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
πες τον φίλο σου να κάνει ένα ρομαντικο γλειφομουνι! Για να πάρει το δωράκι που θέλει! :grin:

Σαν αυτο που εκανες εσυ με την Εμμα,σε συνδιασμο και με τα γλωσσοφιλα που της εριξες???  :vomit:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
πες τον φίλο σου να κάνει ένα ρομαντικο γλειφομουνι! Για να πάρει το δωράκι που θέλει! :grin:

τι λες ρε τυπε μιλαμε για φιλακια και καρδουλες τωρα... θα τον παω στην εφη, ελπιζω να του δωσει κανα φιλακι επειδη ειναι ομορφοπαιδο οχι τιποτα

υγ: ναι ρε πεταξαμε λευκη πετσετα τι ζορι τραβας? :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Σαν αυτο που εκανες εσυ με την Εμμα,σε συνδιασμο και με τα γλωσσοφιλα που της εριξες???  :vomit:
ρε μλκ καθυστερημένος είσαι?  :grin: στο χω πει 10.000 φορές πως με Έμμα δεν έχω πάει.  :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ρε μλκ καθυστερημένος είσαι?  :grin: στο χω πει 10.000 φορές πως με Έμμα δεν έχω πάει.  :jerking:

Ασε τις μ@λ@κιες που λες και πες δημοσια οτι ολα αυτα που εγραψα μου τα ειπες το Σαββατο το βραδυ,ελα μεγαλο παιδι εισαι,μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου τωρα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Ασε τις μ@λ@κιες που λες και πες δημοσια οτι ολα αυτα που εγραψα μου τα ειπες το Σαββατο το βραδυ,ελα μεγαλο παιδι εισαι,μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου τωρα...

[move]ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ !!![/move]

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
στο είπα και καλά το Σάββατο ε? :think: κάτι που δεν έγινε ποτέ! :tickedoff:
Δεν ξέρω πως σου ήρθε και το λες.
Και σου λέω δημόσια Σάλτα και Γαμησου! :2funny: :2funny: :2funny:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
οποτε παω σε μπουρδελο εχω το αγχος να μην κολλησω καμια μεταδοτικη ασθενεια,παρολο που πας με προφυλακτικο ερχονται καποιες εννοιες στο μυαλο σου,πως θα γινει να ειμαι σιγουρος οτι θα παω και θα φυγω καθαρος??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
οποτε παω σε μπουρδελο εχω το αγχος να μην κολλησω καμια μεταδοτικη ασθενεια,παρολο που πας με προφυλακτικο ερχονται καποιες εννοιες στο μυαλο σου,πως θα γινει να ειμαι σιγουρος οτι θα παω και θα φυγω καθαρος??

Μονο αμα πας ετσι
16gbwbk.png

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Να πίνετε πορτοκαλάδα μετά όπως κάνει κ ο Κostakis27! :2funny:Δείτε την κριτική του με τίτλο "γιορτινος κρεμπιες" στο ντελο Πιπινου 65.Σε λέω δεν παίζεται! :2funny: :2funny: :2funny:
Μόλις διάβασα την κριτική του. Τουλάχιστον αυτοί , όπως και ο Κόμπρα εχουν τα κότσια να τα γράφουν...... Εδώ γίνονται στα μουγκά και συζητιούνται σε ...... ΠΜ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μόλις διάβασα την κριτική του. Τουλάχιστον αυτοί , όπως και ο Κόμπρα εχουν τα κότσια να τα γράφουν...... Εδώ γίνονται στα μουγκά και συζητιούνται σε ...... ΠΜ
:jerking: τυπε εσυ δεν πρεπει να εισαι πανω απο 12 χρονων :S Αυτους που λες τους ξερεις κι απο χθες,μπορει να ειναι ατομα που εχουν ψυχολογικα και διαφορα αλλα θεματα...εχεις δει πολλους φυσιολογικους ανθρωπους να γραφουν οτι κανουν σεξ με ιεροδουλες χωρις προφυλαξεις  :headbang: Βεβαια μπορει να ειναι και τιποτα μαλακισμενα που τα βγαζουν ολα αυτα απο την φαντασια τους και επειδης το φορουμ τους προστατευει λογο ανωνυμιας, γραφουν ενα σωρο μλκ χωρις να υπολογιζουν τιποτα.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Η Νικόλ η Γαλλίδα, τραγουδάει ακόμα Φ14?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
όπως και ποιες είναι άρρωστες!  :orchestra:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
αφηστε τις μαλακιες....εμφανιστηκαν 2 καινουργια μωρα στις βιλλες...πρεπει να τσεκαριστουν...δε ξερω αν ειναι εκ των αθηνων να ρωτησουμε τιποτα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom