Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.380
Πόντοι
7.095
Βασιλι εισαι θεος...ειχα ξεχασει το νικ του αλαπινη!!!!

Υ.γ. Kikas μιας και αναστηθηκες,μιλα μας!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
σοβαροτερος και να φωτογραφιζεται με χαρωπα αγορια σε πουστοπαρελαση δεν πανε μαζι

ειδατε..?τον αλλον δεν τον πειραξαν το οτι...καποιοι φαγανε 27 εκατομμυρια ευρω απο το Δημο και τον πειραξε η φωτογραφια...... :think:
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?....

Κ μετα αναρωτιομαστε πως επι τοσα χρονια ψηφιζαν τους ψευτομακεδονομαχους αντρακλες του γλυκου νερου και αυτοι τους δουλευανε χοντρα.....
μετα περιμενετε να σωθει ο τοπος...πουλα λιγο αντριλικι στον Ελληναρα...φατου τα λεφτα...και αντε γεια.....

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Από μια βιαστική περιήγηση στα κορίτσια που δουλεύουν σήμερα μέχρι το βραδάκι δεν είδα καμιά χοντρούλα....Μήπως έχει κανείς υπόψη του κάτι σε πολλά κιλά για σήμερα?

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
496
Πόντοι
21
σοβαροτερος και να φωτογραφιζεται με χαρωπα αγορια σε πουστοπαρελαση δεν πανε μαζι
και τραβελια γαμαει ο μπουταρης και πουτανες...αλκοολικος ηταν και τωρα πινει μονο κανα τσιγαρο...ετσι τον θελω τον δημαρχο αλανι και να κανει σωστα την δουλεια του...με ποιους βγαινει φωτο και τι κανει στην προσωπικη του ζωη στα αρχιδια μου...
κατω τα χερια απο τον μπουταρη!!!!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
και τραβελια γαμαει ο μπουταρης και πουτανες...αλκοολικος ηταν και τωρα πινει μονο κανα τσιγαρο...ετσι τον θελω τον δημαρχο αλανι και να κανει σωστα την δουλεια του...με ποιους βγαινει φωτο και τι κανει στην προσωπικη του ζωη στα αρχιδια μου...

ωραιος ο βαζελος!!! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Από μια βιαστική περιήγηση στα κορίτσια που δουλεύουν σήμερα μέχρι το βραδάκι δεν είδα καμιά χοντρούλα....Μήπως έχει κανείς υπόψη του κάτι σε πολλά κιλά για σήμερα?
δες ποτε δουλεύει η Σαντάλ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εχουμε καθαρα διαφορετικους ορισμους για το τι ειναι σοβαρος, εγω ακολουθω τον ορισμο των λεξικων, οποτε χαζοχαρουμενος που ανοιγει παρελαση Γκεη (χαρωπων αγγλιστη) δεν ειναι σοβαρος.
επισης ειμαι πεπεισμενος οτι ο παπαγεωργοπουλος ειναι μεσα απο δικαστικη πλανη. λεφτα ειχε δοξα ειχε γιατι να την κανει την υπαιξερεση  :think: επισης σκεψου οτι μονο η μαρτυρια του καταδικου που ο ιδιος ειχε διωξει και στειλει στην φυλακη για την υπαιξερεση τον καιει  :S . δηλαδη αν βρω εγω τον κλεφτη και τον στειλω φυλακη, υστερα οι δικαστες θεωρουν αξιοπιστη την μαρτηρια του οτι ημουν συνεργος του  :idiot: . λευτερια στον ατσαλακωτο, πρωταθλητες με κουστουμια και ανοικτο τον βαρδαρη θελουμε για δημαρχο, οχι αλκοολικους , γκεη και να κλεινουν την ιστορικοτερη μπουρδελογειτονια που εχει χιλιοτραγουδηθει για αυτον τον λογο, ειναι σαν να γκρεμιζεις τον λευκο πυργο κομματι της ιστοριας της πολης

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
εχουμε καθαρα διαφορετικους ορισμους για το τι ειναι σοβαρος, εγω ακολουθω τον ορισμο των λεξικων, οποτε χαζοχαρουμενος που ανοιγει παρελαση Γκεη (χαρωπων αγγλιστη) δεν ειναι σοβαρος.
επισης ειμαι πεπεισμενος οτι ο παπαγεωργοπουλος ειναι μεσα απο δικαστικη πλανη. λεφτα ειχε δοξα ειχε γιατι να την κανει την υπαιξερεση  :think: επισης σκεψου οτι μονο η μαρτυρια του καταδικου που ο ιδιος ειχε διωξει και στειλει στην φυλακη για την υπαιξερεση τον καιει  :S . δηλαδη αν βρω εγω τον κλεφτη και τον στειλω φυλακη, υστερα οι δικαστες θεωρουν αξιοπιστη την μαρτηρια του οτι ημουν συνεργος του  :idiot: . λευτερια στον ατσαλακωτο, πρωταθλητες με κουστουμια και ανοικτο τον βαρδαρη θελουμε για δημαρχο, οχι αλκοολικους , γκεη και να κλεινουν την ιστορικοτερη μπουρδελογειτονια που εχει χιλιοτραγουδηθει για αυτον τον λογο, ειναι σαν να γκρεμιζεις τον λευκο πυργο κομματι της ιστοριας της πολης
Aδερφε επειδη ανεφερες τον Λευκο δε ξερω για σενα αλλα προσωπικα εγω οτιδηποτε μεμετικο το σιχαινομαι ο Λευκος μπορει πλεον να ναι συμβολο της Θεσσαλονικης που λατρευω ως Θεσσαλονικιος αλλα ειναι τουρκικο κατασκευασμα φυλακες για την ακριβεια.Οπως σιγουρα γνωριζεις απο τουρκους φτιαχτηκε και πεθαναν πολλοι Ελληνες εκει μεσα οποτε και να τον γκρεμιζαν δε θα με εκαιγε καθολου δεν ειναι κατι που φτιαχτικε απο τους δικους μας τα Βυζαντινα χρονια και το αλλαξαν τα μεμετια μετα την πτωση της πολης οπως με τον Αγιο Δημητριο η την Παναγια των Χαλκεων.Επισης για μενα μεγα λαθος που ο γαμημενος ο μιναρας στην καμαρα ειναι ακομα ορθιος και η ροτοντα δεν λειτουργητε σαν εκλησια αυτο που ειναι δηλαδη συν οτι το γαμημενο το τζαμι στην εγνατια επρεπε να παρει τον μπουλο εδω και χρονια κ οχι να σπαταλαμε χρηματα σ αυτη τη μαλακια.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
Aδερφε επειδη ανεφερες τον Λευκο δε ξερω για σενα αλλα προσωπικα εγω οτιδηποτε μεμετικο το σιχαινομαι ο Λευκος μπορει πλεον να ναι συμβολο της Θεσσαλονικης που λατρευω ως Θεσσαλονικιος αλλα ειναι τουρκικο κατασκευασμα φυλακες για την ακριβεια.Οπως σιγουρα γνωριζεις απο τουρκους φτιαχτηκε και πεθαναν πολλοι Ελληνες εκει μεσα οποτε και να τον γκρεμιζαν δε θα με εκαιγε καθολου δεν ειναι κατι που φτιαχτικε απο τους δικους μας τα Βυζαντινα χρονια και το αλλαξαν τα μεμετια μετα την πτωση της πολης οπως με τον Αγιο Δημητριο η την Παναγια των Χαλκεων.Επισης για μενα μεγα λαθος που ο γαμημενος ο μιναρας στην καμαρα ειναι ακομα ορθιος και η ροτοντα δεν λειτουργητε σαν εκλησια αυτο που ειναι δηλαδη συν οτι το γαμημενο το τζαμι στην εγνατια επρεπε να παρει τον μπουλο εδω και χρονια κ οχι να σπαταλαμε χρηματα σ αυτη τη μαλακια.

Ο Λευκος πυργος χτιστηκε απο τους Βενετους :uglystupid:
Επισης εκει εκτελεστηκαν και οι τελευταιοι γενιτσαροι της Οθωμανικης αυτοκρατοριας.
Συμφωνω οτι πρεπει να φυγει απο τη μεση το γαμημενο τζαμι της εγνατιας καθως και να γκρεμιστει ο μιναρες της ροτοντας.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Επισης εκει εκτελεστηκαν και οι τελευταιοι γενιτσαροι της Οθωμανικης αυτοκρατοριας.
Συμφωνω οτι πρεπει να φυγει απο τη μεση το γαμημενο τζαμι της εγνατιας καθως και να γκρεμιστει ο μιναρες της ροτοντας.
Βενετοι ηταν οι τεχνιτες που τον σηκωσαν αν και αυτο παλι παιζετε επι τουρκοκρατιας χτιστηκε αρα μεμετικο και το κανονι που εριξε τα θεοδοσιανα τειχη ουρβανος το κατασκευασε αλλα μεμετικο ηταν και τελος το θρυλικο Αβεροφ ιταλοι το κατασκευασαν Ελληνικο ηταν ομως.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.798
Πόντοι
34.538
Mιλαμε οι τελευταιες σελιδες του θρεντ είναι ακριβως ότι λεει ο τιτλος..

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ γιναμε...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
Βενετοι ηταν οι τεχνιτες που τον σηκωσαν αν και αυτο παλι παιζετε επι τουρκοκρατιας χτιστηκε αρα μεμετικο και το κανονι που εριξε τα θεοδοσιανα τειχη ουρβανος το κατασκευασε αλλα μεμετικο ηταν και τελος το θρυλικο Αβεροφ ιταλοι το κατασκευασαν Ελληνικο ηταν ομως.

Εχεις δικιο τελικα. τουρκικος ειναι.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ενας λογος παραπανω αν κραταν την τουρκικη φυλακη ποσο μαλλον να κρατησουν τα μπουρδελα στην περιοχη που δεν ξερω εγω απο ποτε ειναι εκει (ισως και πιο παλια απο τον λευκο πυργο αφου ειναι κοντα στο λιμανι που παντα υπηρχαν μπουρδελα). τουρκολαγνε , ημιγκεη, μπουταρη ασε τον βαρδαρη να ζησει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
ενας λογος παραπανω αν κραταν την τουρκικη φυλακη ποσο μαλλον να κρατησουν τα μπουρδελα στην περιοχη που δεν ξερω εγω απο ποτε ειναι εκει (ισως και πιο παλια απο τον λευκο πυργο αφου ειναι κοντα στο λιμανι που παντα υπηρχαν μπουρδελα). τουρκολαγνε , ημιγκεη, μπουταρη ασε τον βαρδαρη να ζησει
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: συν οτι εκτος βαρδαρη ο μπουταρης αλλαξε την πλατεια καραισκακη απεναντι απο το σταθμο σε πλατεια δυρραχειου  και θελει να αλλαξει την Αγιου Δημητριου σε κεμαλ ατατουρκ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:αν και ξεφυγαμε λιγο απο το νημα καλο θα ταν να ανοιχτει ενα καινουργιο νημα γ αυτο το θεμα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: συν οτι εκτος βαρδαρη ο μπουταρης αλλαξε την πλατεια καραισκακη απεναντι απο το σταθμο σε πλατεια δυρραχειου  και θελει να αλλαξει την Αγιου Δημητριου σε κεμαλ ατατουρκ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:αν και ξεφυγαμε λιγο απο το νημα καλο θα ταν να ανοιχτει ενα καινουργιο νημα γ αυτο το θεμα.
συν που οι κακες οι γλωσσες λενε οτι ο κ.Μπουταρης εφαγε τα λυσακα του με τον Αρκτουρο.... ;)
οποτε ξεκολλατε με τον μαλακα το πιθηκο τον Μπουταρη....γαμω το καμμενο του-απο το ποτο-καρκαλι...

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:pipa3:εχετε φαει σκαλωμα με αυτον τον μαλακα 3 σελιδεσ τωρα

Stories

Νέο!

Stories