You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)
σοβαροτερος και να φωτογραφιζεται με χαρωπα αγορια σε πουστοπαρελαση δεν πανε μαζι
ειδατε..?τον αλλον δεν τον πειραξαν το οτι...καποιοι φαγανε 27 εκατομμυρια ευρω απο το Δημο και τον πειραξε η φωτογραφια......
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?....
Κ μετα αναρωτιομαστε πως επι τοσα χρονια ψηφιζαν τους ψευτομακεδονομαχους αντρακλες του γλυκου νερου και αυτοι τους δουλευανε χοντρα.....
μετα περιμενετε να σωθει ο τοπος...πουλα λιγο αντριλικι στον Ελληναρα...φατου τα λεφτα...και αντε γεια.....
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Από μια βιαστική περιήγηση στα κορίτσια που δουλεύουν σήμερα μέχρι το βραδάκι δεν είδα καμιά χοντρούλα....Μήπως έχει κανείς υπόψη του κάτι σε πολλά κιλά για σήμερα?
και τραβελια γαμαει ο μπουταρης και πουτανες...αλκοολικος ηταν και τωρα πινει μονο κανα τσιγαρο...ετσι τον θελω τον δημαρχο αλανι και να κανει σωστα την δουλεια του...με ποιους βγαινει φωτο και τι κανει στην προσωπικη του ζωη στα αρχιδια μου...σοβαροτερος και να φωτογραφιζεται με χαρωπα αγορια σε πουστοπαρελαση δεν πανε μαζι
κατω τα χερια απο τον μπουταρη!!!!
και τραβελια γαμαει ο μπουταρης και πουτανες...αλκοολικος ηταν και τωρα πινει μονο κανα τσιγαρο...ετσι τον θελω τον δημαρχο αλανι και να κανει σωστα την δουλεια του...με ποιους βγαινει φωτο και τι κανει στην προσωπικη του ζωη στα αρχιδια μου...
ωραιος ο βαζελος!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δες ποτε δουλεύει η ΣαντάλΑπό μια βιαστική περιήγηση στα κορίτσια που δουλεύουν σήμερα μέχρι το βραδάκι δεν είδα καμιά χοντρούλα....Μήπως έχει κανείς υπόψη του κάτι σε πολλά κιλά για σήμερα?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.798
- Πόντοι
- 34.538
Τι να σου πω...ωραιος ο βαζελος!!!
ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!!!
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
εχουμε καθαρα διαφορετικους ορισμους για το τι ειναι σοβαρος, εγω ακολουθω τον ορισμο των λεξικων, οποτε χαζοχαρουμενος που ανοιγει παρελαση Γκεη (χαρωπων αγγλιστη) δεν ειναι σοβαρος.και τραβελια γαμαει ο μπουταρης και πουτανες...αλκοολικος ηταν και τωρα πινει μονο κανα τσιγαρο...ετσι τον θελω τον δημαρχο αλανι και να κανει σωστα την δουλεια του...με ποιους βγαινει φωτο και τι κανει στην προσωπικη του ζωη στα αρχιδια μου...
επισης ειμαι πεπεισμενος οτι ο παπαγεωργοπουλος ειναι μεσα απο δικαστικη πλανη. λεφτα ειχε δοξα ειχε γιατι να την κανει την υπαιξερεση επισης σκεψου οτι μονο η μαρτυρια του καταδικου που ο ιδιος ειχε διωξει και στειλει στην φυλακη για την υπαιξερεση τον καιει :S . δηλαδη αν βρω εγω τον κλεφτη και τον στειλω φυλακη, υστερα οι δικαστες θεωρουν αξιοπιστη την μαρτηρια του οτι ημουν συνεργος του . λευτερια στον ατσαλακωτο, πρωταθλητες με κουστουμια και ανοικτο τον βαρδαρη θελουμε για δημαρχο, οχι αλκοολικους , γκεη και να κλεινουν την ιστορικοτερη μπουρδελογειτονια που εχει χιλιοτραγουδηθει για αυτον τον λογο, ειναι σαν να γκρεμιζεις τον λευκο πυργο κομματι της ιστοριας της πολης
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Aδερφε επειδη ανεφερες τον Λευκο δε ξερω για σενα αλλα προσωπικα εγω οτιδηποτε μεμετικο το σιχαινομαι ο Λευκος μπορει πλεον να ναι συμβολο της Θεσσαλονικης που λατρευω ως Θεσσαλονικιος αλλα ειναι τουρκικο κατασκευασμα φυλακες για την ακριβεια.Οπως σιγουρα γνωριζεις απο τουρκους φτιαχτηκε και πεθαναν πολλοι Ελληνες εκει μεσα οποτε και να τον γκρεμιζαν δε θα με εκαιγε καθολου δεν ειναι κατι που φτιαχτικε απο τους δικους μας τα Βυζαντινα χρονια και το αλλαξαν τα μεμετια μετα την πτωση της πολης οπως με τον Αγιο Δημητριο η την Παναγια των Χαλκεων.Επισης για μενα μεγα λαθος που ο γαμημενος ο μιναρας στην καμαρα ειναι ακομα ορθιος και η ροτοντα δεν λειτουργητε σαν εκλησια αυτο που ειναι δηλαδη συν οτι το γαμημενο το τζαμι στην εγνατια επρεπε να παρει τον μπουλο εδω και χρονια κ οχι να σπαταλαμε χρηματα σ αυτη τη μαλακια.εχουμε καθαρα διαφορετικους ορισμους για το τι ειναι σοβαρος, εγω ακολουθω τον ορισμο των λεξικων, οποτε χαζοχαρουμενος που ανοιγει παρελαση Γκεη (χαρωπων αγγλιστη) δεν ειναι σοβαρος.
επισης ειμαι πεπεισμενος οτι ο παπαγεωργοπουλος ειναι μεσα απο δικαστικη πλανη. λεφτα ειχε δοξα ειχε γιατι να την κανει την υπαιξερεση επισης σκεψου οτι μονο η μαρτυρια του καταδικου που ο ιδιος ειχε διωξει και στειλει στην φυλακη για την υπαιξερεση τον καιει :S . δηλαδη αν βρω εγω τον κλεφτη και τον στειλω φυλακη, υστερα οι δικαστες θεωρουν αξιοπιστη την μαρτηρια του οτι ημουν συνεργος του . λευτερια στον ατσαλακωτο, πρωταθλητες με κουστουμια και ανοικτο τον βαρδαρη θελουμε για δημαρχο, οχι αλκοολικους , γκεη και να κλεινουν την ιστορικοτερη μπουρδελογειτονια που εχει χιλιοτραγουδηθει για αυτον τον λογο, ειναι σαν να γκρεμιζεις τον λευκο πυργο κομματι της ιστοριας της πολης
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.551
- Πόντοι
- 1.720
Aδερφε επειδη ανεφερες τον Λευκο δε ξερω για σενα αλλα προσωπικα εγω οτιδηποτε μεμετικο το σιχαινομαι ο Λευκος μπορει πλεον να ναι συμβολο της Θεσσαλονικης που λατρευω ως Θεσσαλονικιος αλλα ειναι τουρκικο κατασκευασμα φυλακες για την ακριβεια.Οπως σιγουρα γνωριζεις απο τουρκους φτιαχτηκε και πεθαναν πολλοι Ελληνες εκει μεσα οποτε και να τον γκρεμιζαν δε θα με εκαιγε καθολου δεν ειναι κατι που φτιαχτικε απο τους δικους μας τα Βυζαντινα χρονια και το αλλαξαν τα μεμετια μετα την πτωση της πολης οπως με τον Αγιο Δημητριο η την Παναγια των Χαλκεων.Επισης για μενα μεγα λαθος που ο γαμημενος ο μιναρας στην καμαρα ειναι ακομα ορθιος και η ροτοντα δεν λειτουργητε σαν εκλησια αυτο που ειναι δηλαδη συν οτι το γαμημενο το τζαμι στην εγνατια επρεπε να παρει τον μπουλο εδω και χρονια κ οχι να σπαταλαμε χρηματα σ αυτη τη μαλακια.
Ο Λευκος πυργος χτιστηκε απο τους Βενετους
Επισης εκει εκτελεστηκαν και οι τελευταιοι γενιτσαροι της Οθωμανικης αυτοκρατοριας.
Συμφωνω οτι πρεπει να φυγει απο τη μεση το γαμημενο τζαμι της εγνατιας καθως και να γκρεμιστει ο μιναρες της ροτοντας.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Βενετοι ηταν οι τεχνιτες που τον σηκωσαν αν και αυτο παλι παιζετε επι τουρκοκρατιας χτιστηκε αρα μεμετικο και το κανονι που εριξε τα θεοδοσιανα τειχη ουρβανος το κατασκευασε αλλα μεμετικο ηταν και τελος το θρυλικο Αβεροφ ιταλοι το κατασκευασαν Ελληνικο ηταν ομως.Ο Λευκος πυργος χτιστηκε απο τους Βενετους
Επισης εκει εκτελεστηκαν και οι τελευταιοι γενιτσαροι της Οθωμανικης αυτοκρατοριας.
Συμφωνω οτι πρεπει να φυγει απο τη μεση το γαμημενο τζαμι της εγνατιας καθως και να γκρεμιστει ο μιναρες της ροτοντας.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.798
- Πόντοι
- 34.538
Mιλαμε οι τελευταιες σελιδες του θρεντ είναι ακριβως ότι λεει ο τιτλος..Ο Λευκος πυργος χτιστηκε απο τους Βενετους
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ γιναμε...
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Γαμησε τα
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.551
- Πόντοι
- 1.720
Βενετοι ηταν οι τεχνιτες που τον σηκωσαν αν και αυτο παλι παιζετε επι τουρκοκρατιας χτιστηκε αρα μεμετικο και το κανονι που εριξε τα θεοδοσιανα τειχη ουρβανος το κατασκευασε αλλα μεμετικο ηταν και τελος το θρυλικο Αβεροφ ιταλοι το κατασκευασαν Ελληνικο ηταν ομως.
Εχεις δικιο τελικα. τουρκικος ειναι.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
To ξερω γ αυτο και δε με καιει κ αν τον γκρεμισουνΕχεις δικιο τελικα. τουρκικος ειναι.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ενας λογος παραπανω αν κραταν την τουρκικη φυλακη ποσο μαλλον να κρατησουν τα μπουρδελα στην περιοχη που δεν ξερω εγω απο ποτε ειναι εκει (ισως και πιο παλια απο τον λευκο πυργο αφου ειναι κοντα στο λιμανι που παντα υπηρχαν μπουρδελα). τουρκολαγνε , ημιγκεη, μπουταρη ασε τον βαρδαρη να ζησει
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
συν οτι εκτος βαρδαρη ο μπουταρης αλλαξε την πλατεια καραισκακη απεναντι απο το σταθμο σε πλατεια δυρραχειου και θελει να αλλαξει την Αγιου Δημητριου σε κεμαλ ατατουρκ αν και ξεφυγαμε λιγο απο το νημα καλο θα ταν να ανοιχτει ενα καινουργιο νημα γ αυτο το θεμα.ενας λογος παραπανω αν κραταν την τουρκικη φυλακη ποσο μαλλον να κρατησουν τα μπουρδελα στην περιοχη που δεν ξερω εγω απο ποτε ειναι εκει (ισως και πιο παλια απο τον λευκο πυργο αφου ειναι κοντα στο λιμανι που παντα υπηρχαν μπουρδελα). τουρκολαγνε , ημιγκεη, μπουταρη ασε τον βαρδαρη να ζησει
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
συν που οι κακες οι γλωσσες λενε οτι ο κ.Μπουταρης εφαγε τα λυσακα του με τον Αρκτουρο.... ;)συν οτι εκτος βαρδαρη ο μπουταρης αλλαξε την πλατεια καραισκακη απεναντι απο το σταθμο σε πλατεια δυρραχειου και θελει να αλλαξει την Αγιου Δημητριου σε κεμαλ ατατουρκ αν και ξεφυγαμε λιγο απο το νημα καλο θα ταν να ανοιχτει ενα καινουργιο νημα γ αυτο το θεμα.
οποτε ξεκολλατε με τον μαλακα το πιθηκο τον Μπουταρη....γαμω το καμμενο του-απο το ποτο-καρκαλι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις