Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (1 μέλη και 64 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
σαν αγγλιδα τουριστρια μοιαζει, δεν λεει απο που ειναι, η φατσα της εμπνεει για επικοινωνια. φαινεται φιλικη και ευδιαθετη απο το υφος αυτηνανε η τζενη. ...ναι θα την παντρευομουν

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
σαν αγγλιδα τουριστρια μοιαζει, δεν λεει απο που ειναι, η φατσα της εμπνεει για επικοινωνια. φαινεται φιλικη και ευδιαθετη απο το υφος αυτηνανε η τζενη. ...ναι θα την παντρευομουν

Όλα αυτά από 2 φωτογραφίες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Συνημμένα

• pic_1021140532535123742lathen.jpg
    pic_1021140532535123742lathen.jpg
    384 KB · Εμφανίσεις: 61
  • pic_1021140532535133742lathen.jpg
    pic_1021140532535133742lathen.jpg
    368,5 KB · Εμφανίσεις: 40

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ετσι ειναι αμα ξες να διαβαζεις προσωπα και σωματα. εχω ριξει πολυ διαβασμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω παλι την βλέπω να ειναι για τρελα ξεσκισματα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δειτε την καταρχην σε ολες τις φωτο χαμογελαει με ανοικτο το στομα και τα ματια. υπαρχει περιπτωση μετα απο 20 χρονια να σου πει κουραστικα; δεν παιρνω πιπα????? ψηφιζω πασοκ  :S

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και νταρντανοκωλα, υπαρχει περιπτωση να σου τραβηξει το χερι απο τον κωλο της? δεν νομιζω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δειτε την καταρχην σε ολες τις φωτο χαμογελαει με ανοικτο το στομα και τα ματια. υπαρχει περιπτωση μετα απο 20 χρονια να σου πει κουραστικα; δεν παιρνω πιπα????? ψηφιζω πασοκ  :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μη γελας μου ετυχε να ξεπαρθενιασω μια 21 χρονη καποτες και με λεει συχαινομαι τις πιπες γιατις πρωτη φορα που εκανα εκανα εμετο, μετα οταν το καναμε οταν την ανεβαζα απο πανω μου της λεω σου αρεσει που σε πηδαω και ετσι. οχι μου κανει ΕΓΩ ΣΕ ΠΗΔΑΩ...και ναι ητανε ΠΑΣΟΚ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καποια φαση μου ειπε εγω σε γαμαω. ποια? η πιτσιρικα που της εριχνα μια δεκαετια επειδη την ειχε δει εξουσια πασοκ γαμαω ναουμε

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Αν. Γεωργιου 16 : Η Χριστινα η Ρουμανα με τους βεζουβιους εξω. Παχυνε πολυ απο την τελευταια φορα που την ειχα δει. Μας εβαλε κι ο αλλος την ιδεα στο μυαλο, αυτο ηταν τελειωσε.
Αν. Γεωργιου 30 (δεξια) : Η Βικα απο Ουκρανια κατα δηλωση. Στα 50 ευρω το τελειωμα στο στομα. Απο εμφανιση κλασικη ρωσοφατσα. Στρογγυλο κεφαλι μαγουλαρες πολλα περιττα κιλα στη κοιλια, αλλα το ποδι σπαθατο. Μου θυμησε μια Τζουλια που δουλευε προμηθεως 19 και σαπφους 8. Ηλικια προμιλφ.
Αν. Γεωργιου 34 : Ακυρο
Αν. Γεωργιου 21 : Εχω κι εδω σταματησει να μπαινω γιατι οποτε μπαινω και βλεπω την τσατσα μου ερχεται η μποχα απο το πρασινο και θελω να κανω εμετο.
Κοροβαγκου 5 : Η θεια Ντεζυ. Βυζια, κοιλια, μπουταρες. Μεγαλοκοπελα που εμεινε στο ραφι μου θυμισε.Απο δερμα τσοκολειτ.
Πετρου Ερημιτη: Η Αλεξανδρα απο το Μεξικο του Δενδροποταμου.
Αχελωου : Η μικρη Τερεζα. Φρεσκο πράμα. Μελαχροινο συνεσταλμενο με ωραιο σωματακι και προσωπο. Πραγματικο σπουργιτακι. Οτι πρεπει για καθηγητες με ειδικευση στην καθοδηγηση. Στα αρνητικα ξεκινημα με 40αρι.
Φριξου 9 : ο Βεζουβιος η Γαληνη. Μικροκαμομενη με βυζαρες, λιγο χαζουλα μου φανηκε. Καπου την εχω ξαναδει κι αυτη παντως. Για γειτονακι την κοβω
Φριξου 14 : η καριολα η Γιασμιν. Τερμα προβληματικη. ΜΑΚΡΥΑ για οποιον διαβαζει.
Νικηφορου Ουρανου 26 : Μια ψηλη νταρντανα, αλλα οχι χοντρη. Σαν κατι να μου θυμιζε. Ονομα δεν μου ειπαν.
Μινωταυρου : Εδω εγινε καταθεση στην εξαιρετικη σε ολα της Χριστινα απο Ουγγαρια. Χαρακτηριστικο της ενα τατουαζ-κειμενο στον αριστερο ωμο με στηθος. Πολυ καλη κοπελα καταρχας με κωλαρα και πολυ ομορρφη για τα δικα μου δεδομενα.Ανοιχτοχρωμη με μπλε ματι. Εχει καποια ιχνη κυτταρίτιδας αλλα μιλαμε για πταισματα. Ισως σε καποιους δεν αρεσει το βυζι. Μπορει να το βρουν μικρο και χαλαρο, προσωπικα δεν με χαλαει καθολου ομως. Με κατι πολυ υποπτα παζαρια πηρα σε ακρως προνομιακη τιμη γυμνο με 69. Η κοπελα ευχαριστη και μυρωδατη, το μουνακι της ιδανικο για γλυψιμο. Στηθηκε ιδανικα για το 69, οχι σαν κατι αλλες. Με ευγενεια δεν δεχτηκε δαχτυλο. Η πιπα της εξαιρετικη, με καθηλωσε. Το στομα της μυριζε λιστεριν, οποτε ισως να δεχεται και γλωσσοφιλα. Δεν δοκιμασα, αφιερωθηκα σε αυτακια και λαιμο που εδειξε να απολαμβανει. Τελειωσα με πολυ δυνατο χυσιμο-ειχα καιρο να χυσω ετσι- σε ξαπλωτο πισοκωλητο. Γενικα στον αγωνα εδειξε εμπειρια σε ολες τις στασεις και στηθηκε και κουνηθηκε ιδανικα. Απαλο δερμα κι αερινες κινήσεις. Δεν ενιωσα ουτε στιγμη πιεση χρονου και το δωματιο πεντακαθαρο κι ευρυχωρο. Εκανα το ντουζακι μου και πριν και μετα. Τα ευσημα και στη τσατσα, 10 με τονο. Συνετελεσε σε μεγαλο βαθμο για να περασω. Θα ξαναδοκιμασω σιγουρα την Χριστινα απο την Ουγγαρια γιατι θελω να την τεσταρω και στο δερματινο καναπε που ειχε και μου σφηνωθηκε στο μυαλο.

Στον Βαρδαρακο 4 μαγαζια ανοιχτα στα 3 μου ανοιξαν.

Σαπφους 8 : Ξανθια αδυνατη ουκρανη με λεπτη μεσουλα και καρεδακι μαλλι. Κωλο δεν εδινε. Απο 25 ξεκινουσε.
Πεομηθεως 16: Πολυ αδυνατη μελαχροινη αβυζη αλλα τσαχπινα. Επισης κωλο δεν εδινε.
Τανταλου 9 : Ο ροναλντινιο. Απο 25 το απλο αλλα ολα τα αλλα προγραμματα απαγορευτικα. 70 για κωλαρακι λεει. Με κληρωση στο μυαλο της, τις κατεβαζει τις τιμες.
Σαπφους 20 : OPEN, αλλα δεν μου ανοιξαν.
Μου φανηκε οτι ανοιχτο φωτακι ειχε και το πρασινο.

Αυτα παιδια, καλο ξημερωμα.
Υ.Γ. Αυτο με το φαναρι στο Μακεδονια Παλλας αν το δει καποιος που εχει σχεση, ας κανει κατι. Μου ερχεται καθε φορα να χτυπαω το κεφαλι μου στο τιμονι.

Απο τη περιγραφη που κανεις με παραπεμπτεις σε Αλισα που δουλευει πριν κανα 20ημερο στο Τριδυμο Νο1...Αυτη ειναι?
Κατα τα αλλα μπραβο βασιλι,εξαιρετικη αναφορα!!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Oι μισοι τον παιρνουν..οι αλλοι μισοι τον δινουν...χαχα...

βασικα μη νομιζεις...αν ρωτησεις τη γνωμη της κοινωνιας κ γαι εμας τους μπουρδελιαρηδες νομιζεις θα ειναι καλυτερη?..οι περισσοτεροι θα μας θαψουνε...

ενω αυτοι ειναι ελληνες χριστιανοι....αι στα διαλα ρε να πανε

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Την Αλισα την ειχα βαλει στη fucking list πριν κανα 2μηνο που την ειχα δει για πρωτη φορα,αλλα σε παλαιοτερη τσαρκα που εκανα δεν τη πετυχα στα τριδυμα,για αυτο σε ρωταω,μηπως μετακομισε Ν.ουρανου?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Απο τη περιγραφη που κανεις με παραπεμπτεις σε Αλισα που δουλευει πριν κανα 20ημερο στο Τριδυμο Νο1...Αυτη ειναι?
Κατα τα αλλα μπραβο βασιλι,εξαιρετικη αναφορα!!!!!

Οχι δεν ηταν αυτη... Η Αλισα ηταν αρκετα πιο ωραια.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ενω αυτοι ειναι ελληνες χριστιανοι....αι στα διαλα ρε να πανε

ρωτα τη γνωμη ενος παπα η μιας θεουσας για εμας τους μπουρδελιαρηδες...ρωτα τους...''ειναι καλοι χριστιανοι οι μπουρδελιαρηδες??''?.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom