Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (1 μέλη και 90 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ετσι ειναι μη πεταξει κανεις μια κουβεντα υστερα το κανουν μπουρδελο το θρεντ. εγω το ξεκινησα αλλα αναφερθηκα σχετικα με τα μπουρδελα και δημαρχο, αν θελετε να πειτε ασχετα απο μπουρδελα ανοιξτε νεο θρεντ να τον κραξουμε παρεα. μπαχαλακιδες, μπουρδελιαριδες, τεντυμποηδες  :blahblah1: :grouphug: :grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εχουμε καθαρα διαφορετικους ορισμους για το τι ειναι σοβαρος, εγω ακολουθω τον ορισμο των λεξικων, οποτε χαζοχαρουμενος που ανοιγει παρελαση Γκεη (χαρωπων αγγλιστη) δεν ειναι σοβαρος.
επισης ειμαι πεπεισμενος οτι ο παπαγεωργοπουλος ειναι μεσα απο δικαστικη πλανη. λεφτα ειχε δοξα ειχε γιατι να την κανει την υπαιξερεση  :think: επισης σκεψου οτι μονο η μαρτυρια του καταδικου που ο ιδιος ειχε διωξει και στειλει στην φυλακη για την υπαιξερεση τον καιει  :S . δηλαδη αν βρω εγω τον κλεφτη και τον στειλω φυλακη, υστερα οι δικαστες θεωρουν αξιοπιστη την μαρτηρια του οτι ημουν συνεργος του  :idiot: . λευτερια στον ατσαλακωτο, πρωταθλητες με κουστουμια και ανοικτο τον βαρδαρη θελουμε για δημαρχο, οχι αλκοολικους , γκεη και να κλεινουν την ιστορικοτερη μπουρδελογειτονια που εχει χιλιοτραγουδηθει για αυτον τον λογο, ειναι σαν να γκρεμιζεις τον λευκο πυργο κομματι της ιστοριας της πολης

φιλε ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανεις μας δε μπορει να ξερει με βαση τι στοιχεια τον εκλεισαν μεσα...κ ειχε και 2-3 δικηγορους...δε μπορει κ η αλλη πλευρα καποια αποδειξη μπορει να ειχε...καποια τιμολογια..κτλ κτλ....το θεμα ειναι οτι απο το Δημο υπεκλαπησαν πολλα εκατομμυρια...κ σιγουρα υπευθυνοι δεν ειναι οι σκουπιδιαριδες και οι καθαριστριες......σιγουρα ηταν καποιοι σε πολυ ψηλες θεσεις που ειχαν προσβαση στα κεφαλαια....παρολαταυτα και παροτι δεν τον συμπαθω ευχομαι ολοψυχα να ειναι αθωος και να αφεθει ελευθερος.....

οσο για το θεμα των ομοφυλοφιλων εχω γνωρισει 2-3 ατομα που ειναι πολυ πιο ξηγημενα απο πολλους ετεροφυλοφιλους...αλλα μεγαλο θεμα μην το ανοιξουμε....

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οσο για το θεμα των ομοφυλοφιλων εχω γνωρισει 2-3 ατομα που ειναι πολυ πιο ξηγημενα απο πολλους ετεροφυλοφιλους...αλλα μεγαλο θεμα μην το ανοιξουμε....          ξηγημενα ρε φυλε αλλα τι να τα κανεισ¨?τον παιρνουν ρε φυλε.γαμο την ξηγα τουσ.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ξηγημενος και ο γιωργος μαρινος ηταν, αλλο ξηγημενος και αλλο σοβαρος. γκεη=χαρωπος=ασοβαρος. γκεη πραηντ=μασκαρεμα=ασοβαροτητα.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ο μπουταρης γαμαει τα πιο εκλεκτα πουτανακια μαζι με τα κρασια που πινει φυσικα !! εμεις τι κανουμε ???

και κατι αλλο ασχετο, σε συγκριση με την Αθηνα οι κοπελες που φερνουν θεσσαλονικη στα στουντιο δε κλανουν μια !! Οργανωστε ρε πουστη μου λιγο την κατασταση φερτε ποικιλια απο κοπελες, πολυ παρακμη γενικα,
περιμενουμε ποοοσοοο καιρο κ μολις δουμε 1 στις 100 την κανουμε στανταρακι... Ελεοςςς!!!!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
οσο για το θεμα των ομοφυλοφιλων εχω γνωρισει 2-3 ατομα που ειναι πολυ πιο ξηγημενα απο πολλους ετεροφυλοφιλους...αλλα μεγαλο θεμα μην το ανοιξουμε....           ξηγημενα ρε φυλε αλλα τι να τα κανεισ¨?τον παιρνουν ρε φυλε.γαμο την ξηγα τουσ.

Oι μισοι τον παιρνουν..οι αλλοι μισοι τον δινουν...χαχα...

βασικα μη νομιζεις...αν ρωτησεις τη γνωμη της κοινωνιας κ γαι εμας τους μπουρδελιαρηδες νομιζεις θα ειναι καλυτερη?..οι περισσοτεροι θα μας θαψουνε...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Oι μισοι τον παιρνουν..οι αλλοι μισοι τον δινουν...χαχα...

βασικα μη νομιζεις...αν ρωτησεις τη γνωμη της κοινωνιας κ γαι εμας τους μπουρδελιαρηδες νομιζεις θα ειναι καλυτερη?..οι περισσοτεροι θα μας θαψουνε...
Σωστος ο παιχτης.

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Αν. Γεωργιου 16 : Η Χριστινα η Ρουμανα με τους βεζουβιους εξω. Παχυνε πολυ απο την τελευταια φορα που την ειχα δει. Μας εβαλε κι ο αλλος την ιδεα στο μυαλο, αυτο ηταν τελειωσε.
Αν. Γεωργιου 30 (δεξια) : Η Βικα απο Ουκρανια κατα δηλωση. Στα 50 ευρω το τελειωμα στο στομα. Απο εμφανιση κλασικη ρωσοφατσα. Στρογγυλο κεφαλι μαγουλαρες πολλα περιττα κιλα στη κοιλια, αλλα το ποδι σπαθατο. Μου θυμησε μια Τζουλια που δουλευε προμηθεως 19 και σαπφους 8. Ηλικια προμιλφ.
Αν. Γεωργιου 34 : Ακυρο
Αν. Γεωργιου 21 : Εχω κι εδω σταματησει να μπαινω γιατι οποτε μπαινω και βλεπω την τσατσα μου ερχεται η μποχα απο το πρασινο και θελω να κανω εμετο.
Κοροβαγκου 5 : Η θεια Ντεζυ. Βυζια, κοιλια, μπουταρες. Μεγαλοκοπελα που εμεινε στο ραφι μου θυμισε.Απο δερμα τσοκολειτ.
Πετρου Ερημιτη: Η Αλεξανδρα απο το Μεξικο του Δενδροποταμου.
Αχελωου : Η μικρη Τερεζα. Φρεσκο πράμα. Μελαχροινο συνεσταλμενο με ωραιο σωματακι και προσωπο. Πραγματικο σπουργιτακι. Οτι πρεπει για καθηγητες με ειδικευση στην καθοδηγηση. Στα αρνητικα ξεκινημα με 40αρι.
Φριξου 9 : ο Βεζουβιος η Γαληνη. Μικροκαμομενη με βυζαρες, λιγο χαζουλα μου φανηκε. Καπου την εχω ξαναδει κι αυτη παντως. Για γειτονακι την κοβω
Φριξου 14 : η καριολα η Γιασμιν. Τερμα προβληματικη. ΜΑΚΡΥΑ για οποιον διαβαζει.
Νικηφορου Ουρανου 26 : Μια ψηλη νταρντανα, αλλα οχι χοντρη. Σαν κατι να μου θυμιζε. Ονομα δεν μου ειπαν.
Μινωταυρου : Εδω εγινε καταθεση στην εξαιρετικη σε ολα της Χριστινα απο Ουγγαρια. Χαρακτηριστικο της ενα τατουαζ-κειμενο στον αριστερο ωμο με στηθος. Πολυ καλη κοπελα καταρχας με κωλαρα και πολυ ομορρφη για τα δικα μου δεδομενα.Ανοιχτοχρωμη με μπλε ματι. Εχει καποια ιχνη κυτταρίτιδας αλλα μιλαμε για πταισματα. Ισως σε καποιους δεν αρεσει το βυζι. Μπορει να το βρουν μικρο και χαλαρο, προσωπικα δεν με χαλαει καθολου ομως. Με κατι πολυ υποπτα παζαρια πηρα σε ακρως προνομιακη τιμη γυμνο με 69. Η κοπελα ευχαριστη και μυρωδατη, το μουνακι της ιδανικο για γλυψιμο. Στηθηκε ιδανικα για το 69, οχι σαν κατι αλλες. Με ευγενεια δεν δεχτηκε δαχτυλο. Η πιπα της εξαιρετικη, με καθηλωσε. Το στομα της μυριζε λιστεριν, οποτε ισως να δεχεται και γλωσσοφιλα. Δεν δοκιμασα, αφιερωθηκα σε αυτακια και λαιμο που εδειξε να απολαμβανει. Τελειωσα με πολυ δυνατο χυσιμο-ειχα καιρο να χυσω ετσι- σε ξαπλωτο πισοκωλητο. Γενικα στον αγωνα εδειξε εμπειρια σε ολες τις στασεις και στηθηκε και κουνηθηκε ιδανικα. Απαλο δερμα κι αερινες κινήσεις. Δεν ενιωσα ουτε στιγμη πιεση χρονου και το δωματιο πεντακαθαρο κι ευρυχωρο. Εκανα το ντουζακι μου και πριν και μετα. Τα ευσημα και στη τσατσα, 10 με τονο. Συνετελεσε σε μεγαλο βαθμο για να περασω. Θα ξαναδοκιμασω σιγουρα την Χριστινα απο την Ουγγαρια γιατι θελω να την τεσταρω και στο δερματινο καναπε που ειχε και μου σφηνωθηκε στο μυαλο.

Στον Βαρδαρακο 4 μαγαζια ανοιχτα στα 3 μου ανοιξαν.

Σαπφους 8 : Ξανθια αδυνατη ουκρανη με λεπτη μεσουλα και καρεδακι μαλλι. Κωλο δεν εδινε. Απο 25 ξεκινουσε.
Πεομηθεως 16: Πολυ αδυνατη μελαχροινη αβυζη αλλα τσαχπινα. Επισης κωλο δεν εδινε.
Τανταλου 9 : Ο ροναλντινιο. Απο 25 το απλο αλλα ολα τα αλλα προγραμματα απαγορευτικα. 70 για κωλαρακι λεει. Με κληρωση στο μυαλο της, τις κατεβαζει τις τιμες.
Σαπφους 20 : OPEN, αλλα δεν μου ανοιξαν.
Μου φανηκε οτι ανοιχτο φωτακι ειχε και το πρασινο.

Αυτα παιδια, καλο ξημερωμα.
Υ.Γ. Αυτο με το φαναρι στο Μακεδονια Παλλας αν το δει καποιος που εχει σχεση, ας κανει κατι. Μου ερχεται καθε φορα να χτυπαω το κεφαλι μου στο τιμονι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
Βασιλι εισαι ο ανθρωπος της ημερας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Απαγγιστρωσα λιγο το thread γιατι ειχε αρχισει να βαλτωνει με τους Μπουταρηδες και τα πουστρακια. Και απο πιατσα πηγα, αλλα λιγα πραγματα κι εκει. Τιποτα αξιο αναφορας.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Μαγκες μηπως ξερει κανεις ποτε τελειωνει η αδεια τς Σαρας απο τ τριδυμο Νο1?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
και τραβελια γαμαει ο μπουταρης και πουτανες...αλκοολικος ηταν και τωρα πινει μονο κανα τσιγαρο...ετσι τον θελω τον δημαρχο αλανι και να κανει σωστα την δουλεια του...με ποιους βγαινει φωτο και τι κανει στην προσωπικη του ζωη στα αρχιδια μου...
κατω τα χερια απο τον μπουταρη!!!!

Μην παιρνεις και ορκο,πανε πρωι στο γραφειο του να δεις το αιρις κοφι που πινει!!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
για χριστινα που λετε τρανς, οπως και για παλιοτερα νικολ ντεμεκ γαλλιδα. σας αρεσει η εμφανιση, κανει καλο προγραμμα περνατε. τι σας νοιαζει αν απο μεσα ειναι αντρας, θα παντρευτειτε και θελετε να σας κανει παιδια? ευαισθητοι ολοι σας με τις ανατριχιλες... ο αντρας ο 100% γαμαει τα πάντα.

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
  Νεα αφιξη εν ονοματι Τζενη !! Τι γνωριζουμε για την Κυρια??

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
  Τουμπανακι φενεται στις βιλλες ειναι πανε στο αλλο σαιτ κ δες την...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom