Εκανα τσαρκα πριν λιγη ωρα κατα τη διαρκεια του τελικου και το μονο που καταφερα ειναι να εκνευριστω...
Λογικα σκεπτομενος λεω, κυριακη ειναι, ολοι πτωματα απο τις θαλασσες θα ειναι, λειπουν σε αδειες, εχει και τον τελικο, λεφτα δεν υπαρχουν ας παω να γαμησω με την ησυχια μου...Αδικος κοπος.
Πηγα καρφωτος βιλλα πριβε για αννα πρωην ρωσιδα,νυν τσεχα κι εχει ακουσον ακουσον ολα τα δωματια γεματα κι αλλους τοσους στην αναμονη για να περασουν. Στις βιλλες με το 40αρι που ολοι κραζουν εδω μεσα. Ξενερα 1η λοιπον
Αναλυτικα:
Αν. Γεωργιου 19 : Η Αντρε με τσατσο παρακαλω...Ειχα χρονια να δω τσατσο. Η κοπελα μικροκαμωμενη αδυνατη στα 30+ την εκοψα. Μπορει και να περνουσα αν δεν ειχα φαει το 2ο ξενερωμα πριν απο λιγο στα τριδυμα.Θα πω στη συνεχεια
Αν. Γεωργιου 38 : Η Ρωξανα...Παγιδα απο πλευρα εμφανισης. Πρεπει να ειναι η παλια Γωγω.Με προστατεψαν καποιες κριτικες ή σχολια που ειχα διαβασει.
Αν. Γεωργιου 30 : Μια αδυνατη ακωλη με μαυρα καρε μαλλια. Ονομα δεν μου ειπαν, μπορει να ηταν κι Αντριαννα. Το Αν. Γεωργιου 30 και 38 ισως να τα μπερδευω μεταξυ τους.
Αν. Γεωργιου 32 : Η Τζεσσικα. Τρομερο μωρο την ειχα παρει στο λουξ 1Α οταν ηταν ακομη κοριτσακι με θετικες εντυπωσεις, αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Τωρα την εχει δει κι αυτη γκομεναρα ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα. Το ντροπαλο κοριτσακι που εβγαινε με το βλεμμα κατω τωρα βγαινει με υφος χιλιων καρδιναλιων και μοιραζει και φιλακια.
Αν. Γεωργιου 34 :
Νιωθω οτι μου κανουν χαρη που τους δινω τα λεφτα μου σε αυτο το μαγαζι, οποτε ακυρο.
Κοροβαγκου 5 : Οπως ειπα Αννα νυν τσεχα. Στο σαλονι ελεγε οτι ειναι η παλια η ρωσιδα η κοκκινομαλλα. Ενταξει αν δεν δω αυριο κριτικη γι αυτην εχει να πεσει πολυ τρολια απο εμενα απο δω και περα. Δεν μπορει 4-5 ατομα να ενημερωνουν και να γραφουν κριτικες και 100 guest να το παιζουν τυπαδες.
Βιλλα Ερωτικα : Η Αφροδιτη, ακωλη κι ατσουμπαλη. Απορω αν θα σταυρωσει πελατη αποψε. Ξυνισε κιολας που εφυγα.
Φριξου 13 : Η Καρινα απο ενημερωση εξωτερικης εφοδου... Η καβλιαρα τσατσα με μαλλι κομμωτηριου καθοταν εξω και μιλουσε στο τηλεφωνο.
Φριξου 14 : κλειστο
Φριξου 15 : Η Τανια... Ειδα εναν γυφτο που περασε πριν απο κενα και σιχαθηκα λιγο για να πω την αληθεια μου.
Τσουκαλα 3ο : Η μιλφ Ευα... Απο σωμα δεν πεζεται η γυναικα, αλλα το προσωπο πολυ σπασμενο. Και σαν να αντροφερνει και λιγο. Εχουμε ακουσει και τα μυρια οσα σε αυτο το thread.
Τσουκαλα 2ο : Η Εβελινα με τα τσιτσια οξωκα κλασσικα.
Τσουκαλα 1ο : Η Κλαουντια που διαβασα θετικα σχολια, νομιζω απο τον Μπλαστ. Οποτε αν κι εφυγα αρχικα για να δω τα αλλα 2,γυρισα μετα αποφασισμενος να περασω εχοντας στο μυαλο μου το 50αρι για κωλο που ανεφερε ο Αλ. Μπαινω μεσα τερμα καβλωμενος κι αποφασισμενος. Της λεω κωλο δινει? Ναι μου λεει και δινει και παιρνει..Ελα μπες και με τραβαει. Ποσο μια, ποσο 2, εντελει 60 μου λεει. Κατι καλυτερο? 80 το ειχαμε κι αλλο θες? Αντε γεια. Εφυγα με βαριά καρδια γιατι ημουν τερμα ψημενος αλλα νομιζω οτι επραξα το σωστο. Ηταν κι ο τροπος της τσατσας ολο ειρωνια. Ακυρο κι εσυ λοιπον.
Επισης να πω στις γκομενες που αν τυχει και διαβαζει καμια, οτι ειδα γενικα μια χαρα παληκαρακια να γυρνανε στα μπουρδελα. Κι ωραια και στη πενα. Ενταξει κι αυτο που αλλος παει γαμπρος για να πληρωσει να γαμησει δεν το καταλαβαινω αλλα τεσπα. Οποτε καθηστε εσεις να το παιζετε ντιβες. Αλλα μαλλον κατι παει να γινει γιατι αρχισα να μαζευω τηλεφωνα σχετικα ευκολα τελευταια και μαλλον δεν φταινε τα 3-4 κιλα που εχασα. Αρχισε να τα χτυπαει λιγο η αγαμια τα μωρα. Και λογικο αφου στα μπου γινοταν χαμος για μερα που ηταν.
Το 3ο ξενερωμα καθως γυρνουσα ξενερωμενος απο την παραλιακη στο υψος του Μακεδονια Παλλας με πιανει κοκκινο φαναρι και με το που πρασινιζει στα 30 μετρα κοκκινιζει το επομενο. Με τα νευρα μας παιζετε?
Πηρε και το μουντιαλ η Γερμανια, γαμω τη Μερκελ μου. Απανωτα τα εγκεφαλικα.
Καλο ξημερωμα παιδες και σορρυ για το μακροσκελες αλλα επρεπε να τα πω γιατι θα εσκαγα.
Υ.Γ. ΑΚΑΠΟ FOR EVER. Σε γαμησα πουστη Αλαπινη. Απορω αν βγαλει κανεις νοημα απο αυτα που εγραψα