Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι πείτε μου αν ξέρει κάποιος...η Σαντάλ στο Κοροβάγκου εξακολουθεί να δουλεύει πρωινά?Ρωτάω γιατί σε 2-3 μέρες θα είμαι πρωι στη Θεσνίκη για λίγες ώρες και πολύ θα ήθελα να την πετύχω

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Κυκλοφορουν δυο Ιζαμπελες στα Τριδυμα, και μοιαζουν κι αρκετά. Η μικρη το πρωι, κι η μεγαλυτερη - και καλυτερη νομιζω - το βραδυ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συνάδελφοι πείτε μου αν ξέρει κάποιος...η Σαντάλ στο Κοροβάγκου εξακολουθεί να δουλεύει πρωινά?Ρωτάω γιατί σε 2-3 μέρες θα είμαι πρωι στη Θεσνίκη για λίγες ώρες και πολύ θα ήθελα να την πετύχω
δεν είναι στανταρ αυτό....έχει πρόγραμμα στο άλλο σαιτ

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
εγω θυμαμαι προ κρισης εποχες 2005-2006 στο βαρδαρη με ενα 20-25 καθαριζες  :grin: :grin:

Ιστορικά οι τιμές στα μπουρδέλα την τελευταία 15ετια ήταν κάπως έτσι στις 5.000 στην εποχή προ ευρώ το 2000-2001, έγιναν 6.000 και 7.000 λίγο πριν την έλευση του ευρώ το 2002, αλλάζοντας το νόμισμα το 7χίλιαρο έγινε αυτόματα 25 ευρώ και πριν περάσουν καλά καλά 6 μήνες έγινε 30 ευρώ, έμεινε εκεί για χρόνια μέχρι το 2005-2006 όπου ξαφνικά έγινε 40 ευρώ, ακόμη και στο μπλε με τη Μαιρούλα, δεν κράτησε όμως πολύ και ξαναγύρισε στο 30 τρεις περίπου μήνες μετά, τότε όμως έγινε το χαλαρό των 40, που στην ουσία με αυτό περνούσες εκείνες τις εποχές, όλα αυτά στον Βαρδάρη μιας που ελάχιστα ήταν τα σπίτια εκτός βαρδάρη τότε, για να φτάσουμε στο 25ευρω και ενίοτε στο 20 ευρω τις εποχές της κρίσης 2012 έως και σήμερα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
στο χερι των θεσσαλονικεων ηταν να μεινει ανοικτος και ξαναψηφισαν μπουταρη τα ζωα, φατε τωρα γκεη πραηντ. σας πειραζε ο ατσαλακωτος ρε και τονε βαλατε φυλακη? αυτος τοσα χρονια δεν πειραξε μισο μπουρδελο. ντεμεκ απελευθερωμενος και της πιατσας ο μπουταρης και εκλεισε τον ιστορικο βαρδαρη ο αθεοφοβος.

Πονάει το κλείσιμο του Βαρδάρη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην εποχή του ατσαλάκωτου οι άδειες ήταν 15 έως 17 το πολύ, και κράτησε αυτό  για κάνα διό χρόνια και οι συνέπειες του ήταν να μην λειτουργεί ο ανταγωνισμός με συνέπεια να πονάνε και οι τσέπες μας, ο βαρδάρης μπορεί να έκλεισε αλλά στα καινούργια στούντιο μπορείς να βρεις ακόμη υπηρεσίες με 25 ευρώ αν ψάξεις, ενώ με 30 ευρώ σε αρκετά μαγαζιά σου δίνουν πετσέτα και κάνεις ντους και πριν και μετά την επαφή, που όπως και να το κάνουμε είναι αναβάθμιση υπηρεσιών αυτό.
Και παρεμπιπτόντως ο Μπουτάρης είναι ο σοβαρότερος δήμαρχος που πέρασε από την πόλη μετά τον αείμνηστο Παπαδόπουλο, κάτι Μαναβήδες, Κούβελοι, Κοσμόπουλοι, Παπαγεωργόπουλοι ήταν όλοι τους πάρε τον έναν και κτύπα τον άλλον. 

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
πως το βλεπετε αποψε τον τελικο? μακαρι να το σηκωσει η Αργεντινη...αλλα δυσκολο....

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
πως επεισε τοσο κοσμο ο βιομηχανος οτι ειναι αριστερος, και οτι ειναι απελευθερομενος κλεινοντας τα μπουρδελα  :think: ο λαος θελει πολυ  :s&m_3:

απλα τον ψηφισαν γιατι δεν εφαγε λεφτα...αυτος ηταν ηδη αυτοδημιουργητος επιτυχημενος επιχειρηματιας...δε χρειαζοταν να φαει απο τα ετοιμα..

οχι σαν κατι αλλους που το παιζανε Μακεδονομαχοι...πουλουσαν παραμυθα βριζοντας την Αθηνα και μετα .....μασαα...
ο λαος τα εβλεπε αυτα...τελειωσε η παραμυθα και το ψευτοπατριωτιλικι....

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Ιστορικά οι τιμές στα μπουρδέλα την τελευταία 15ετια ήταν κάπως έτσι στις 5.000 στην εποχή προ ευρώ το 2000-2001, έγιναν 6.000 και 7.000 λίγο πριν την έλευση του ευρώ το 2002, αλλάζοντας το νόμισμα το 7χίλιαρο έγινε αυτόματα 25 ευρώ και πριν περάσουν καλά καλά 6 μήνες έγινε 30 ευρώ, έμεινε εκεί για χρόνια μέχρι το 2005-2006 όπου ξαφνικά έγινε 40 ευρώ, ακόμη και στο μπλε με τη Μαιρούλα, δεν κράτησε όμως πολύ και ξαναγύρισε στο 30 τρεις περίπου μήνες μετά, τότε όμως έγινε το χαλαρό των 40, που στην ουσία με αυτό περνούσες εκείνες τις εποχές, όλα αυτά στον Βαρδάρη μιας που ελάχιστα ήταν τα σπίτια εκτός βαρδάρη τότε, για να φτάσουμε στο 25ευρω και ενίοτε στο 20 ευρω τις εποχές της κρίσης 2012 έως και σήμερα
1997-98 οι τιμες ηταν 3000δρχ μεχρι τις 24:00. μετα 4000δρχ :jerking:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πονάει το κλείσιμο του Βαρδάρη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην εποχή του ατσαλάκωτου οι άδειες ήταν 15 έως 17 το πολύ, και κράτησε αυτό  για κάνα διό χρόνια και οι συνέπειες του ήταν να μην λειτουργεί ο ανταγωνισμός με συνέπεια να πονάνε και οι τσέπες μας, ο βαρδάρης μπορεί να έκλεισε αλλά στα καινούργια στούντιο μπορείς να βρεις ακόμη υπηρεσίες με 25 ευρώ αν ψάξεις, ενώ με 30 ευρώ σε αρκετά μαγαζιά σου δίνουν πετσέτα και κάνεις ντους και πριν και μετά την επαφή, που όπως και να το κάνουμε είναι αναβάθμιση υπηρεσιών αυτό.
Και παρεμπιπτόντως ο Μπουτάρης είναι ο σοβαρότερος δήμαρχος που πέρασε από την πόλη μετά τον αείμνηστο Παπαδόπουλο, κάτι Μαναβήδες, Κούβελοι, Κοσμόπουλοι, Παπαγεωργόπουλοι ήταν όλοι τους πάρε τον έναν και κτύπα τον άλλον.  
Ναι τη να σου πω ο φιλοτουρκος και φιλαλβανος που μετονομασε σε πλατεια δυραχειου την καραισκακη απεναντι απο το σταθμο και θελει να μετονομασει την Αγιου Δημητριου σε κεμαλ ατατουρκ και χασμουριωταν και την ειχε γραμμενη την επετιο της γενοκτονιας των ποντιων αντε μωρε με τον παλιο μαλακα τον προδοτη απλα εμεις ειμαστε χαιβανια που τον ξανα ψηφησαμε αλλα που μθαλο ο Ελληνας να ξυπνηση.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Εκανα τσαρκα πριν λιγη ωρα κατα τη διαρκεια του τελικου και το μονο που καταφερα ειναι να εκνευριστω...

Λογικα σκεπτομενος λεω, κυριακη ειναι, ολοι πτωματα απο τις θαλασσες θα ειναι, λειπουν σε αδειες, εχει και τον τελικο, λεφτα δεν υπαρχουν ας παω να γαμησω με την ησυχια μου...Αδικος κοπος.
Πηγα καρφωτος βιλλα πριβε για αννα πρωην ρωσιδα,νυν τσεχα κι εχει ακουσον ακουσον ολα τα δωματια γεματα κι αλλους τοσους στην αναμονη για να περασουν. Στις βιλλες με το 40αρι που ολοι κραζουν εδω μεσα. Ξενερα 1η λοιπον

Αναλυτικα:
Αν. Γεωργιου 19 : Η Αντρε με τσατσο παρακαλω...Ειχα χρονια να δω τσατσο. Η κοπελα μικροκαμωμενη αδυνατη στα 30+ την εκοψα. Μπορει και να περνουσα αν δεν ειχα φαει το 2ο ξενερωμα πριν απο λιγο στα τριδυμα.Θα πω στη συνεχεια
Αν. Γεωργιου 38 : Η Ρωξανα...Παγιδα απο πλευρα εμφανισης. Πρεπει να ειναι η παλια Γωγω.Με προστατεψαν καποιες κριτικες ή σχολια που ειχα διαβασει.
Αν. Γεωργιου 30 : Μια αδυνατη ακωλη με μαυρα καρε μαλλια. Ονομα δεν μου ειπαν, μπορει να ηταν κι Αντριαννα. Το Αν. Γεωργιου 30 και 38 ισως να τα μπερδευω μεταξυ τους.
Αν. Γεωργιου 32 : Η Τζεσσικα. Τρομερο μωρο την ειχα παρει στο λουξ 1Α οταν ηταν ακομη κοριτσακι με θετικες εντυπωσεις, αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Τωρα την εχει δει κι αυτη γκομεναρα ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα. Το ντροπαλο κοριτσακι που εβγαινε με το βλεμμα κατω τωρα βγαινει με υφος χιλιων καρδιναλιων και μοιραζει και φιλακια.
Αν. Γεωργιου 34 :  :birdman: Νιωθω οτι μου κανουν χαρη που τους δινω τα λεφτα μου σε αυτο το μαγαζι, οποτε ακυρο.
Κοροβαγκου 5 : Οπως ειπα Αννα νυν τσεχα. Στο σαλονι ελεγε οτι ειναι η παλια η ρωσιδα η κοκκινομαλλα. Ενταξει αν δεν δω αυριο κριτικη γι αυτην εχει να πεσει πολυ τρολια απο εμενα απο δω και περα. Δεν μπορει 4-5 ατομα να ενημερωνουν και να γραφουν κριτικες και 100 guest να το παιζουν τυπαδες.
Βιλλα Ερωτικα : Η Αφροδιτη, ακωλη κι ατσουμπαλη. Απορω αν θα σταυρωσει πελατη αποψε. Ξυνισε κιολας που εφυγα. :jerking:
Φριξου 13 : Η Καρινα απο ενημερωση εξωτερικης εφοδου... Η καβλιαρα τσατσα με μαλλι κομμωτηριου καθοταν εξω και μιλουσε στο τηλεφωνο.
Φριξου 14 : κλειστο
Φριξου 15 : Η Τανια... Ειδα εναν γυφτο που περασε πριν απο κενα και σιχαθηκα λιγο για να πω την αληθεια μου.
Τσουκαλα 3ο : Η μιλφ Ευα... Απο σωμα δεν πεζεται η γυναικα, αλλα το προσωπο πολυ σπασμενο. Και σαν να αντροφερνει και λιγο. Εχουμε ακουσει και τα μυρια οσα σε αυτο το thread.
Τσουκαλα 2ο : Η Εβελινα με τα τσιτσια οξωκα κλασσικα.
Τσουκαλα 1ο : Η Κλαουντια που διαβασα θετικα σχολια, νομιζω απο τον Μπλαστ. Οποτε αν κι εφυγα αρχικα για να δω τα αλλα 2,γυρισα μετα αποφασισμενος να περασω εχοντας στο μυαλο μου το 50αρι για κωλο που ανεφερε ο Αλ. Μπαινω μεσα τερμα καβλωμενος κι αποφασισμενος. Της λεω κωλο δινει? Ναι μου λεει και δινει και παιρνει..Ελα μπες και με τραβαει. Ποσο μια, ποσο 2, εντελει 60 μου λεει. Κατι καλυτερο? 80 το ειχαμε κι αλλο θες? Αντε γεια. Εφυγα με βαριά καρδια γιατι ημουν τερμα ψημενος αλλα νομιζω οτι επραξα το σωστο. Ηταν κι ο τροπος της τσατσας ολο ειρωνια. Ακυρο κι εσυ λοιπον.

Επισης να πω στις γκομενες που αν τυχει και διαβαζει καμια, οτι ειδα γενικα μια χαρα παληκαρακια να γυρνανε στα μπουρδελα. Κι ωραια και στη πενα. Ενταξει κι αυτο που αλλος παει γαμπρος για να πληρωσει να γαμησει δεν το καταλαβαινω αλλα τεσπα. Οποτε καθηστε εσεις να το παιζετε ντιβες. Αλλα μαλλον κατι παει να γινει γιατι αρχισα να μαζευω τηλεφωνα σχετικα ευκολα τελευταια και μαλλον δεν φταινε τα 3-4 κιλα που εχασα. Αρχισε να τα χτυπαει λιγο η αγαμια τα μωρα. Και λογικο αφου στα μπου γινοταν χαμος για μερα που ηταν.
Το 3ο ξενερωμα καθως γυρνουσα ξενερωμενος απο την παραλιακη στο υψος του Μακεδονια Παλλας με πιανει κοκκινο φαναρι και με το που πρασινιζει στα 30 μετρα κοκκινιζει το επομενο. Με τα νευρα μας παιζετε?
Πηρε και το μουντιαλ η Γερμανια, γαμω τη Μερκελ μου. Απανωτα τα εγκεφαλικα.

Καλο ξημερωμα παιδες και σορρυ για το μακροσκελες αλλα επρεπε να τα πω γιατι θα εσκαγα.

Υ.Γ. ΑΚΑΠΟ FOR EVER. Σε γαμησα πουστη Αλαπινη. Απορω αν βγαλει κανεις νοημα απο αυτα που εγραψα

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
να ρωτησω , η κωλετη εχει κλεισει ?
και αν ναι η αφρουλα απο εκει παιζει να δουλευει πουθενα αλλου ?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πονάει το κλείσιμο του Βαρδάρη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην εποχή του ατσαλάκωτου οι άδειες ήταν 15 έως 17 το πολύ, και κράτησε αυτό  για κάνα διό χρόνια και οι συνέπειες του ήταν να μην λειτουργεί ο ανταγωνισμός με συνέπεια να πονάνε και οι τσέπες μας, ο βαρδάρης μπορεί να έκλεισε αλλά στα καινούργια στούντιο μπορείς να βρεις ακόμη υπηρεσίες με 25 ευρώ αν ψάξεις, ενώ με 30 ευρώ σε αρκετά μαγαζιά σου δίνουν πετσέτα και κάνεις ντους και πριν και μετά την επαφή, που όπως και να το κάνουμε είναι αναβάθμιση υπηρεσιών αυτό.
σοβαροτερος και να φωτογραφιζεται με χαρωπα αγορια σε πουστοπαρελαση δεν πανε μαζι

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
απλα τον ψηφισαν γιατι δεν εφαγε λεφτα...αυτος ηταν ηδη αυτοδημιουργητος επιτυχημενος επιχειρηματιας...δε χρειαζοταν να φαει απο τα ετοιμα..

οχι σαν κατι αλλους που το παιζανε Μακεδονομαχοι...πουλουσαν παραμυθα βριζοντας την Αθηνα και μετα .....μασαα...
ο λαος τα εβλεπε αυτα...τελειωσε η παραμυθα και το ψευτοπατριωτιλικι....
αυτοδημιουργητος ειναι? δεν κληρονομησε τιποτα απο τον πατερα του? δεν το ηξερα

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Το 3ο ξενερωμα καθως γυρνουσα ξενερωμενος απο την παραλιακη στο υψος του Μακεδονια Παλλας με πιανει κοκκινο φαναρι και με το που πρασινιζει στα 30 μετρα κοκκινιζει το επομενο. Με τα νευρα μας παιζετε?

εγώ καθε μέρα τα βρίζω αυτά τα δύο φανάρια. γενικά τη ρύθμηση στα φανάρια της παραλιακής πρέπει να την έχει κάνει κανένας πίθηκος που έχει πάθει και τρία εγκεφαλικά

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αν πασ απο λιμανι μεχρη στρφη γεω.παπαν στη διχαλα με 60, δε σε ποιανει κανενα.τσεκαρισμεν πολλα πολλαα χρνια.καλημερα

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
βολτούλα Σάββατο βράδυ μετά τη μπάλα.
πήγα πρώτα για Τζαστίν. λέω κέρδισε η Ολλάνδία θα το γιορτάσουμε καλά, αλλά κλειστό το 19
μετά πήγα στο γιαννιτσών 111 για Δανάη, αλλά ήταν μια Κριστίν, Τσέχα κατα δήλωσή της.
απλό 30 ευρώ με πολύ θετικό απολογισμό. ακολουθεί κριτική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom