Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλο το μωρο?
gl θα κανεις τσαρκα? θες να βρεθουμε να παμε μαζι? :P
αδερφέ μου τέτσουο θα έκανα ευχαρίστως μαζί σου τσάρκα αλλά ενώ είχα πει να ανέβω βράδυ αφού δεν προλαβαίνω Δαναη άκυρο για αυτό το ΣΚ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
- Συγγνώμη κύριε, συγγνώμη, τί κάνετε εδώ;
- Mια χαρά, ευχαριστώ, εσείς;
- Βρε, γιατί σπάτε το αμάξι λέω ...
- Τι «γιατί»; Γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες.
- Και σπάτε το αμάξι μόνο και μόνο επειδή έχει αθηναϊκές πινακίδες;
- Ναι.
- Τι «Ναι» παιδί μου; Τι «ναι» ... τι το κακό έχουν οι αθηναϊκές πινακίδες;
- Είναι αθηναϊκές.
- Ε και;
- Τι «Ε και»; Πρέπει να τα σπάμε.
- Ποιος το λέει αυτό βρε άνθρωπέ μου;
- Ε, όλος ο κόσμος το λέει άνθρωπέ μου.
- Ποιοι όλοι το λένε δηλαδή;
- Ε, όλοι: Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοτζίλας, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Νώντας ο Ανακόντας ...
- Και τι λένε όλοι αυτοί;
- Όλοι λένε αυτοί ότι «όπου δεις αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες, πρέπει να το σπας».
- Ναι, αλλά ΓΙΑΤΙ ρωτάω!
- ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ε Σ Π Ι Ν Α Κ Ι Δ Ε Σ !!!
- Βρε άη στο διάολο ρε!
- Στο διάολο εσύ ρε .... γαμώ τις πινακίδες σου ρε ...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
αδερφέ μου τέτσουο θα έκανα ευχαρίστως μαζί σου τσάρκα αλλά ενώ είχα πει να ανέβω βράδυ αφού δεν προλαβαίνω Δαναη άκυρο για αυτό το ΣΚ
Τι εστι Δαναη? PΜ με

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
συμφωνω τυπε απολυτα...
φιρμες ειναι ειτε οι ξενες πορνοσταρ επιπεδου οπως λες, η οι δικες μας τηλεπερσονες Μελετη, Μενεγακη κ αλλες..
αυτες που παιζουν στο Σειρηνακη τσαμπα...δεν ειναι φιρμες...

οι φιρμες ζητανε και πακετα στη δουλεια...δε δουλευουνε τσαμπα....

Εδω στη Μαρλεν ρε παιδια ειχε δωσει 800 ευρω προ κρισης για 2 σκηνες αλλα την ειχε ενα 8αωρο εκει  :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
μαντζαρου γιατι δεν ανοιγει ποτε και η σαρα που λεει καποιος 4 σελιδες πιο πισω ποτε δεν την δοκιμασα ξερει κανενας που ειναι να παω

Η Σαρα παντρευτικε και το Μαντζαρου εκλεισε.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
παιδες φωτο της σαρας απο μανταζαρου εχομεν?αν εχομεν στειλτε ρε σεις να την θυμιθω ποια ειναι  μαντζαρου 14 το ροζ σπιτι ειναιανοικτο την μερα η παντα κλειστο

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
ειχα καυλες, επισκεψη χθες στη 'δανεζα' εε συγνωμη 'κυπρια εε τελοςπαντων δεν ξερω η οποια λεει οτι ειναι 27.. :2funny:
η γυναικα αυτη ειναι περιπου 40-44 κατα τη γνωμη μου αν και δεν με χαλαει καθολου για να ειμαι ειλικρινης
ειναι επικοινωνιακη με καλο σωματακι αν χασει 3 κιλακια απο τη περιφερεια, (οχι απο τις βυζαρες της),  :tits:
θα ειναι σπεσιαλ διοτι εχειτα βυζια  που μαρεσουν. ειναι γενικα θετικη λοιπον, στην πιπα επειδη ηταν λιγος ο χρονος δεν μπορω να κρινω ομως γενικα το παιχνιδι το παιζει καλα και στα  :fuck1: ειναι θεα γουσταρει και το κανει καλα ή το κανει να φαινεται καλα, εμενα παντως με τελειωσε γρηγορα στα τεσσερα ειναι πολυ καβλιαρα θα κανω αλλη μια επισκεψη
ΥΓ παιδια ,περασα απο βαρδαρη και ψυχοπλακωθηκα μονο στην προμηθεως ανοιχτο παντου ερημια...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Thx για το report μαν!! Απο τις φωτο βγαζει κατι το πολυ προστυχο σκεφτομαι να παω αλλα ειχα δει αρνητικη κριτικη στο αλλο σαιτ... μαλλον θα δοκιμασω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
στο χερι των θεσσαλονικεων ηταν να μεινει ανοικτος και ξαναψηφισαν μπουταρη τα ζωα, φατε τωρα γκεη πραηντ. σας πειραζε ο ατσαλακωτος ρε και τονε βαλατε φυλακη? αυτος τοσα χρονια δεν πειραξε μισο μπουρδελο. ντεμεκ απελευθερωμενος και της πιατσας ο μπουταρης και εκλεισε τον ιστορικο βαρδαρη ο αθεοφοβος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom