Moλις γυρισα απο βολτα με πολυ πετυχημενη καταθεση στο ξανθο πιπινι Ιζαμπελα στο τριδυμο Νο 3 με γυμνο τσιμπουκι και κωλαρακι σπεσιαλ στα 50ε.Ομορφη και γλυκεια φατσουλα αλλα χαλαρο σωμα και ανυπαρκτο βυζι για την ηλικια της,γενικα δεκτικη γουσταρει πολυ το κωλοξεσκισμα αλλα εχει ενα μικρο προβλημα με τα ελληνικα και τη συννενοηση
Βασικα πηγα καρφωτος για τη Νατασα μου αλλα ηταν κλειστο και σαν 2η επιλογη ειχα τη θεια Συλβια αλλα ελλειπε...
Στα υπολοιπα:
-Αχελωου.η γνωστη Δαναη
-Φριξου 14.η Γκρετα
-Φριξου 15.Βικτωρια ξανθο προμιλφ με βυζαρες και εκφυλο στυλακι γενικα,προς στιγμην το σκεφτηκα μπορω να πω
-Τριδυμο Νο1.μια Χριστινα που δεν ειδα
-Τριδυμο Νο2.η Ουκρανη μελαχρινη κουκλαρα Ελενα
-Τριδυμο Νο3.η Ιζαμπελα οπως ειπα
-Αν.Γεωργιου 19.πολυ ωραιο γκομενακι με τελειο κορμι αν δεν κανω λαθος ουγγαρεζα μου την ειχε πει την αλλη φορα η τσατσα
-Αν.Γεωργιου 38.η μελαχρινη Λουιζα απο Κατεχακη,οταν την ειχα παρει στο Προμηθεως 25 ηταν πολυ καλη αλλα απο τοτε δεν ξερω τι ρολο βαραει
-Αν.Γεωργιου 30.η Μερτσυ
-Αν.Γεωργιου 24.η Ιζαμπελα μελαχρινη κλασσικη ρουμανοφατσα,σχεδον αδιαφορη και ξινισμενη
Επισης ανοιχτο ηταν το Λαφαμ αλλα αν η κυρια βαριεται να ενημερωσει η ιδια για το μαγαζι της γιατι να το κανω εγω?Μου κανει εντυπωση πραγματικα...
Κλειστα ηταν και οι Μελισσες,και το Ιρενε,το Ερως και το διπλανο του,η Ερημιτη,Εκκλησια και παρεκκλησι εδω και καιρο οπως και η Κατεχακη και η Κωλετη,και το καινουριο στη Γιαννιτσων
Κριμα γιατι θεωρητικα τις καλοκαιρινες Κυριακες πετυχαινεις καλες ευκαιριες λογω αναδουλειας αλλα αμα δεν κυκλοφοραει και ανθρωπος τι να ανοιξουν ολα αυτα