Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
στο χερι των θεσσαλονικεων ηταν να μεινει ανοικτος και ξαναψηφισαν μπουταρη τα ζωα, φατε τωρα γκεη πραηντ. σας πειραζε ο ατσαλακωτος ρε και τονε βαλατε φυλακη? αυτος τοσα χρονια δεν πειραξε μισο μπουρδελο. ντεμεκ απελευθερωμενος και της πιατσας ο μπουταρης και εκλεισε τον ιστορικο βαρδαρη ο αθεοφοβος.
Ναι αλλα ανοιξε...βιλλες!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οι βιλλες ειναι ακριβες και δεν ειναι προσβασιμες απο πολλα λεωφορεια. εγω εχω αμαξι αλλα σκεφτομαι και τους αλλους εχω κοινωνικη συνειδηση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
στο χερι των θεσσαλονικεων ηταν να μεινει ανοικτος και ξαναψηφισαν μπουταρη τα ζωα, φατε τωρα γκεη πραηντ. σας πειραζε ο ατσαλακωτος ρε και τονε βαλατε φυλακη? αυτος τοσα χρονια δεν πειραξε μισο μπουρδελο. ντεμεκ απελευθερωμενος και της πιατσας ο μπουταρης και εκλεισε τον ιστορικο βαρδαρη ο αθεοφοβος.

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βρες δε λες παλι καλα που βρικαμε εναν δημαρχο που τουλαχιστον δεν κλεβει τα λεφτα μας οπως τα αλλα τα λαμογια. και δεκα βαρδαριδες να εκλεινε χαλαλη του ετσι κι αλλιως τους εδωσε μερος σε αλλη περιοχη να πανε και χρονο αρκετο ωστε να ετοιμαστουν. Απλα επιδης μεγαλωσαμε ολοι τουλαχιστον οι κατω των 40 νοσταλγουμε τις παλιες εκεινες μερρες και το ποσο ωραια περναγαμε εκει και σε συγκριση με την παρακμη που εχει παρει τωρα καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχη ντελο που να δουλευει εκει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Μπουταρης Power ρε.!!

:2funny:

Επισκέπτης
οι βιλλες ειναι ακριβες και δεν ειναι προσβασιμες απο πολλα λεωφορεια. εγω εχω αμαξι αλλα σκεφτομαι και τους αλλους εχω κοινωνικη συνειδηση.
εισαι νεος μαλλον και στον βαρδαρη υπηρχε το 40 ευρω και το 35 αρι και μες την κριση μαλιστα.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εισαι νεος μαλλον και στον βαρδαρη υπηρχε το 40 ευρω και το 35 αρι και μες την κριση μαλιστα.
τωρα ομως ειναι 25 ακομη και 20 καποιες φορες, ζητα 20-25 στις βιλλες να δεις τι θα σου πουν. 35αρης ειμαι δεν ειμαι πιτσιρικος.

Επισκέπτης
τωρα ομως ειναι 25 ακομη και 20 καποιες φορες, ζητα 20-25 στις βιλλες να δεις τι θα σου πουν. 35αρης ειμαι δεν ειμαι πιτσιρικος.
βρε για τις τιμες μαζι σου ειμαι ουτε 20 δεν αξειζουν στις βιλλες αλλα και σε ολα τα αλλα μαγαζια, αλλα να ξερεις ο βαρδαρης τωρα λειτουργει χωρις αδεια οποτε και εινα ποιο φτηνος  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ενταξει και εγω θυμαμαι 4.000 δρχ 1995, αλλα να γυρισουμε στην δραχμη απιθανο. μπορουμε ομως να κανουμε παζαρια και να πηγαινουμε στις πιο φτηνες αυτες που το ριχνουν στο 25 ή 20 ωστε να πιεσουμε τις τιμες. αν δει η καθε ξανθια ψηλη την μελαμψη κοντη με την εκπτωση να κονομαει περισσοτερα μια χαρα θα δουλεψει η ελευθερη οικονομια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ενταξει και εγω θυμαμαι 4.000 δρχ 1995, αλλα να γυρισουμε στην δραχμη απιθανο. μπορουμε ομως να κανουμε παζαρια και να πηγαινουμε στις πιο φτηνες αυτες που το ριχνουν στο 25 ή 20 ωστε να πιεσουμε τις τιμες. αν δει η καθε ξανθια ψηλη την μελαμψη κοντη με την εκπτωση να κονομαει περισσοτερα μια χαρα θα δουλεψει η ελευθερη οικονομια

εμεις με τον φιλο μου αυτο κανουμε...απο 25 το κατεβασαμε στα 20 κ περασε πρωτα αυτος μετα εγω  :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Moλις γυρισα απο βολτα με πολυ πετυχημενη καταθεση στο ξανθο πιπινι Ιζαμπελα στο τριδυμο Νο 3 με γυμνο τσιμπουκι και κωλαρακι σπεσιαλ στα 50ε.Ομορφη και γλυκεια φατσουλα αλλα χαλαρο σωμα και ανυπαρκτο βυζι για την ηλικια της,γενικα δεκτικη γουσταρει πολυ το κωλοξεσκισμα αλλα εχει ενα μικρο προβλημα με τα ελληνικα και τη συννενοηση

Βασικα πηγα καρφωτος για τη Νατασα μου αλλα ηταν κλειστο και σαν 2η επιλογη ειχα τη θεια Συλβια αλλα ελλειπε...
Στα υπολοιπα:

-Αχελωου.η γνωστη Δαναη
-Φριξου 14.η Γκρετα
-Φριξου 15.Βικτωρια ξανθο προμιλφ με βυζαρες και εκφυλο στυλακι γενικα,προς στιγμην το σκεφτηκα μπορω να πω
-Τριδυμο Νο1.μια Χριστινα που δεν ειδα
-Τριδυμο Νο2.η Ουκρανη μελαχρινη κουκλαρα Ελενα
-Τριδυμο Νο3.η Ιζαμπελα οπως ειπα
-Αν.Γεωργιου 19.πολυ ωραιο γκομενακι με τελειο κορμι αν δεν κανω λαθος ουγγαρεζα μου την ειχε πει την αλλη φορα η τσατσα
-Αν.Γεωργιου 38.η μελαχρινη Λουιζα απο Κατεχακη,οταν την ειχα παρει στο Προμηθεως 25 ηταν πολυ καλη αλλα απο τοτε δεν ξερω τι ρολο βαραει
-Αν.Γεωργιου 30.η Μερτσυ
-Αν.Γεωργιου 24.η Ιζαμπελα μελαχρινη κλασσικη ρουμανοφατσα,σχεδον αδιαφορη και ξινισμενη

Επισης ανοιχτο ηταν το Λαφαμ αλλα αν η κυρια βαριεται να ενημερωσει η ιδια για το μαγαζι της γιατι να το κανω εγω?Μου κανει εντυπωση πραγματικα...
Κλειστα ηταν και οι Μελισσες,και το Ιρενε,το Ερως και το διπλανο του,η Ερημιτη,Εκκλησια και παρεκκλησι εδω και καιρο οπως και η Κατεχακη και η Κωλετη,και το καινουριο στη Γιαννιτσων

Κριμα γιατι θεωρητικα τις καλοκαιρινες Κυριακες πετυχαινεις καλες ευκαιριες λογω αναδουλειας αλλα αμα δεν κυκλοφοραει και ανθρωπος τι να ανοιξουν ολα αυτα

Επισκέπτης
αααα εχουν πεσει οι τιμες στα 20ε με τις περισσοτερες να εχουν και στανταρ γυμνο τσμπουκακι...απο κει και περα οι 3 ξανθιες πανυψηλες Ουγγαρεζες δινουν κωλο στα 40ε και χυσιμο στη μαπα αμα γουσταρεις,η Ιταλιδα πρωην πορνοσταρ με τις βυζαρες στα 50ε με φουλ προγραμμα και δωρακια αμα σε συμπαθησει και η Σουηδεζα μιλφ η Σουζαν με τις βυζαρες επισης στα 40ε φουλ προγραμμα και βρωμικα δωρακια μεσα στο δωματιο αμα σε συμπαθησει ομως...

Λεπτομερειες θα πουμε ομως οταν ερθεις μη τα πουμε ολα απο τωρα

:grin:

Επισκέπτης
απ'οτι ειπαν την δαγκωσε φιδι εκει πισω απο την αλανα απο το Media Markt...
οι Ουγγαρεζες ειναι καθε μερα στα 3 σπιτια της Σαπφους,οι 2 πρωινες και η αλλη νυχτα

εγω ακουσα  οτι ηταν ειτζιαρα παντως και πεθανε απο αυτο

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Moλις γυρισα απο βολτα με πολυ πετυχημενη καταθεση στο ξανθο πιπινι Ιζαμπελα στο τριδυμο Νο 3 με γυμνο τσιμπουκι και κωλαρακι σπεσιαλ στα 50ε.Ομορφη και γλυκεια φατσουλα αλλα χαλαρο σωμα και ανυπαρκτο βυζι για την ηλικια της,γενικα δεκτικη γουσταρει πολυ το κωλοξεσκισμα αλλα εχει ενα μικρο προβλημα με τα ελληνικα και τη συννενοηση

Αυτή πρέπει να την πήρα κανά μήνα πριν Σαπφούς 20, συμπαθητική κοπελίτσα με δύσκολη συνεννόηση και στενό μουνί. Πήρα απλό, μου έκανε και γυμνό τσιμπούκι μέσα. Μια μαυρισμένη λες;

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
εχω να πατησω αρκετο καιρο στα μπουρδελα..εβαλα το αυτοκινητο συνεργειο για αναβαθμιση ,χρειαστηκε να αλλαξω και τουρμπινα...και με αποτελειωσε οικονομικα,
αλλα μου ετυχε μια γνωριμια με ενα πιπινι σε ενα μπαρακι και περναω τουφα!!!

καλο καλοκαιρι σε ολους μαγκες, και καλα καμακια στη Χαλκιδικη! (στα πιπινια,οχι ψαροντουφεκο...)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αυτή πρέπει να την πήρα κανά μήνα πριν Σαπφούς 20, συμπαθητική κοπελίτσα με δύσκολη συνεννόηση και στενό μουνί. Πήρα απλό, μου έκανε και γυμνό τσιμπούκι μέσα. Μια μαυρισμένη λες;
μπα μωρε ασπρουλιαρα πολυ ειναι...ασε που την βλεπω πολυ καιρο στα τριδυμα.

Εχω σιγα σιγα στη λιστα μου την Ελενα την Ουκρανη αλλα υπαρχει μονο μια κριτικη,θετικοτατη απ'οσο διαβασα απο τον Μπλαστ.
Την εχει παρει και κανενας αλλος μηπως?Ειναι πολυ ομορφο μωρο και θελω να τη δοκιμασω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom