Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

JASON855

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά, τη Μαξιμ ,ενα ξανθο πολωνικο ατι,με σουπερ βυζους,ξανθο κοντο μαλλι,ξερεις κανεις που τη βρισκουμε ? ηταν το χειμωνα στο Ανδρεου Γεωργιου 16 νομιζω.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παιδιά, τη Μαξιμ ,ενα ξανθο πολωνικο ατι,με σουπερ βυζους,ξανθο κοντο μαλλι,ξερεις κανεις που τη βρισκουμε ? ηταν το χειμωνα στο Ανδρεου Γεωργιου 16 νομιζω.

Δεν σου την συστηνω φιλε μου!! καλυτερα τραβα στην Τζαστιν.

JASON855

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Δεν σου την συστηνω φιλε μου!! καλυτερα τραβα στην Τζαστιν.

Μαστοκαβλιδη φιλε μου,την ειχα φαει το χειμωνα και ειχα παθει πλακα με τους περηφανους υπερβυζους της! βεβαια αργοτερα διαβασα και μερικες αρνητικες κριτικες,αλλα,δεν ξερω,καλα ειχα περασει θυμαμαι και ελεγα να κανω μια επαναληπτικη. δεν ξερω ομως αν ειναι ακομα εκει ,στο ιδιο μαγαζι ή την κοπανησε γι αλλου.αμα ξερει κανεις,ας με διαφωτισει.

εχουμε καμια φωτο απο Τζαστιν να παρω λιγο ματι και να κρινω ? που τη βρισκουμε τη δεσποινιδα ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μαστοκαβλιδη φιλε μου,την ειχα φαει το χειμωνα και ειχα παθει πλακα με τους περηφανους υπερβυζους της! βεβαια αργοτερα διαβασα και μερικες αρνητικες κριτικες,αλλα,δεν ξερω,καλα ειχα περασει θυμαμαι και ελεγα να κανω μια επαναληπτικη. δεν ξερω ομως αν ειναι ακομα εκει ,στο ιδιο μαγαζι ή την κοπανησε γι αλλου.αμα ξερει κανεις,ας με διαφωτισει.

εχουμε καμια φωτο απο Τζαστιν να παρω λιγο ματι και να κρινω ? που τη βρισκουμε τη δεσποινιδα ?
την βρισκεις στο λαφαμ ανδρεου γεωργιου 34....μια δοκιμη θα σε πεισει και σενα....ειναι απο τις τελευταιες μιας καλης στοφας και γενιας ιεροδουλων της θεσσαλονικης που μας χαρισαν  ενδοξα γαμησια

JASON855

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
την βρισκεις στο λαφαμ ανδρεου γεωργιου 34....μια δοκιμη θα σε πεισει και σενα....ειναι απο τις τελευταιες μιας καλης στοφας και γενιας ιεροδουλων της θεσσαλονικης που μας χαρισαν  ενδοξα γαμησια

ευχαριστω φιλε τζι ελ,θα κοιταξω να την τιμησω.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Οχι, στο 16 ειναι τελευταια, οπως κι αποψε, βραδυνη, αντικαθιστώντας την Μαξιμ

Antony14

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οχι η Ειρηνη η ΠΡΩΗΝ αγαπημενη μου ειναι μονιμη στο Νικ.Ουρανου 26.Δε την εχεις δει ποτε την κανονικη?

Η μεξικανα η Μονικα τα παιρνει στο στομα ομως με 40ε και φαινεται πολυ εκφυλο πουτανακι

Πω ρε φιλε ΑΛ,μην μου πεις δεν θα ξαναπατησεις στην Ειρηνη...πως θα το αντεξεις αυτο?? εγω την τιμαω τουλαχιστον 1 φορα τον μηνα.Και φυσικα εγινα πελατης της εξαιτιας σου...πολυ διαφημιση την ειχες κανει.Ουτε που να σε πληρωνε κιολας :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μίνι περιήγηση πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στα στούντιο της Ν. Ουρανού διότι αφού είδα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα  που έφταναν έως την Κωλέτη φαντάστηκα το αδιαχώρητο και δεν μπήκα στον κόπο για παραπέρα...

Ν. Ουρανού 26: Aλίνα is back, προσωπικά την θεωρώ το πιο ομορφότερο κορίτσι του Μύλου, εμφανίστηκε με καστανό ίσιο μαλλάκι έως τους ώμους, ορεξάτη και φυσικά με την κορμάρα της.
Φρίξου 13: η Έμμα με μαλλί κομμωτηρίου και βάψιμο σαν φωτομοντέλο της Revlon, να τονίζει ότι τα δέχεται παντού εκτός από το μαλλί και τα μάτια -λογικό μου ακούστηκε-αλλά  ενώ είναι στο πρόσωπο τόσο γλυκιά  με χαλάει στο σώμα, Έμμα βάλε λίγα κιλάκια για να δω επιτέλους από κοντά τις τόσο διθυραμβικές κριτικές για σένα....
Φρίξου 15: η Τάνια με κορμί που για μένα είναι το ιδανικό γυναικείο κορμί, χυμώδες προς busty με τις καμπύλες της, μου τα χάλασε στις απόψεις της για τις τιμές!
Φρίξου 14: η Γιασμίν που από τότε που έχασε τους πόντους στην κωλάρα έχασε πόντους και από εμένα, έδειχνε φιλόξενη να μου κάνει το ορίστε με διάπλατα τα χέρια...
Tρίδυμα No 1: η Αλίσα, νεανικό/σφριγηλό/ψηλό κορμί, πανέμορφα μαλλιά και γενικά ένα ωραιότατο σύνολο...
              No 2: η Εύα η γνωστή μιλφάρα, βρισκόταν σε πρόγραμμα.
              Νο 3: η Ντανίελα, ξανθιά που δεν κατάλαβα αν ήταν μιλφ, μου έβγαλε κάτι πολύ βρώμικο και άγριο για δυνατό κρεβάτι.

Διαπίστωσα τον ίδιο τιμοκατάλογο σε όλα τα καταστήματα, ενδιαφερόμουν για πρόγραμμα με μπανάκι μαζί με την κοπέλα αλλά το είχαν όλοι στα 70 ευρώ ( συν όλα τα κλασικά προγράμματα μέσα ) και αναρωτήθηκα τη σόι ανταγωνισμό μπορεί να έχουν με αυτόν τον τρόπο.
Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις πάει με καμιά από τις παραπάνω και σου αρέσουν τρεις, μια πιο σωστή τιμή θα σε διευκόλυνε από την επιλογή.
Ανανέωσα ενδεχομένως την επιλογή για το άλλο Σάββατο που θα παίζει το κρίσιμο μάτς ο ΠΑΟΚ και ενδεχομένως να έχει και εκπτώσεις, βιαζόμουν να δω και την γιουροβιζιον....

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Θυμαμαι η τζαστιν ειχε στενο μουνακι παραμενει ετσι ? Γτ εχω καιρο να παω.

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Παίδες η Τζάστιν μου είχε πεί οτι 10/5 ήταν η τελευταία της μέρα για τον μήνα, φεύγει στην πατρίδα της, και μας επιστρέφει πάλι 1/6 ...

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
:pipa3:
Μια χαρα!! Αυτες τις μερες λεω να παω που τι βρισκουμε ρε τζ ελ? Βραδυνα κανει??

Χθες η μικρή ολλανδέζα ήταν πάντως στο Έρως 16 μετά τις 20.00

Κι εμένα μου είχε πει ότι θα τη κοπανούσε στις 10/05 για διακοπές

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βολτα πριν λιγο με αναπαντεχη καταθεση στην Αλεξανδρα στο Αν.Γεωργιου 38 με γυμνο,γλυφομουνι και χυσιμο στη μαπα με 40ε....Και λεω αναπαντεχη διοτι αφου εκανα την τσαρκα αφησα για το τελος τη Νταϊανα και μολις παω μου λεει η τσατσα μολις μπηκε στο δωματιο για προγραμμα της μιας ωρας.Ε γαμησε μας την λεω...ε τι να εκανα τωρα ημουν και ψιλοκαυλωμενος και πηγα στη χοντρουλα την Αλεξανδρα λογω χαμηλης τιμης,την ειχα ξαναπαρει στο Βαρδαρη πριν κατι μηνες,δε λεει οχι σε τιποτα αλλα ειναι μαλακιστηρι γενικα ολο χαζογελαει και τετοια.Δεχεται και σφαλιαρες στα μαγουλα της.Τελοσπαντων...

-Ερημιτη.αυτη μαλλον ητανε η Αλεξανδρα η Μεξικανα απο τον Δενδροποταμο.Εχει παχυνει αρκετα μου φαινεται
-Νικ.Ουρανου 26.μου φαινεται ειδα ενα σπιτι εκει αλλα δεν μπηκα μεσα  :birdman: :birdman: :birdman:
-Μινωταυρου.απο το δρομο ειδα την Καρλα την ξανθουλα εξω στην αλανα με τα εσωρουχα να μιαλει με καποιον
-Αχελωου.η ΝταΪανα
-Φριξου 15.η Εφη με 3 δωματια γεματα
-Τσουκαλα 1. :think: :think: :think:...τη βοηθεια του κοινου την ξεχασα
-Τσουκαλα 2.η Ελενα η Ουκρανη
-Τσουκαλα 3.η Ιζαμπελα ενα ξανθο νεαρο συμπαθητικο πιπινι
-Κεφαλληνιας.το μαλακιστηρι η Εβελινα με την πιο καριολα τσατσα που οπου την πετυχαινω κανει μαλακιες.Μια ξανθια με ισιο μαλλι με το κεφαλιο χωμενο μες τους ωμους που οταν δεν μπαινεις μουρμουριζει...Βγαινει στο σαλονι και μου λεει περιμενε τρωω...φαε λεω ετσι κι αλλιως δε θα μπω.Βρωμουσε ολο το μπουρδελο φαγητιλα σαν μπαμιες,φασολαδα κατι τετοιο να πουμε
-Αν.Γεωργιου 52.η γνωστη Μαρα,οταν ηταν χοντρη ειχε και με χαρη τωρα τιποτα
-Αν.Γεωργιου 50.η μικροσκοπικη Φλωριτα με τα αρνητικα σχολια.Ομορφουλα ειναι αβυζη και ψευτικη σαν την μικρη Αντριαννα στο στυλ
-Αν.Γεωργιου 21.η Μονικα η Μεξικανα προμιλφ που επισης τα παιρνει στο στομα
-Αν.Γεωργιου 19.η Ρωσσιδα Ειρηνη η νταρντανουλα με τις μεγαλες βυζαρες
-Αν.Γεωργιου 38.η νεαρη χοντρουλα Βουλγαρα Αλεξανδρα με την ομορφη φατσα απο 25ε απλο,30ε με γυμνο και γλειφομουνι,40ε χυσιμο οπου θελεις,60ε κωλαρακι με ολα τα προηγουμενα
-Αν.Γεωργιου 34 Λαφαμ.ηταν μαλλον η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.η μελαχρινη Ιζαμπελα
-Αν.Γεωργιου 30α. τσατσα η Μερτσυ και κοπελα η ξανθια Βιολετα με το ωραιο κορμι  :2funny: :2funny:...Τη λεω τη Μερτσυ ντυμενη εισαι πολυ καυλιαρα,την επιανα και λιγο τον κωλο τα βυζια...μου λεει δε μπορω να κανω παρτουζα σημερα αλλα αμα μπεις και δε σ'αρεσει η Βιολετα την αλλη φορα θα σου κανω πιπα δωρο
-Αν.Γεωργιου 30β.χαρτι στην πορτα 'ιμε ι Καμελια ιμε στο δοματιο'
-Αν.Γεωργιου 24.η Τζουλια η χοντρουλα η παλια απο Τανταλου 8...τρομαξα να τη γνωρισω...εκτος οτι εγινε 100 κιλα,εγινε μελαχρινη αγριεψε και η φατσα της καπως,πολυ χαλια

Φριξου 14,Ερως 16,εκκλησια και παρεκλησι κλειστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom