Βολτα πριν λιγο με αναπαντεχη καταθεση στην Αλεξανδρα στο Αν.Γεωργιου 38 με γυμνο,γλυφομουνι και χυσιμο στη μαπα με 40ε....Και λεω αναπαντεχη διοτι αφου εκανα την τσαρκα αφησα για το τελος τη Νταϊανα και μολις παω μου λεει η τσατσα μολις μπηκε στο δωματιο για προγραμμα της μιας ωρας.Ε γαμησε μας την λεω...ε τι να εκανα τωρα ημουν και ψιλοκαυλωμενος και πηγα στη χοντρουλα την Αλεξανδρα λογω χαμηλης τιμης,την ειχα ξαναπαρει στο Βαρδαρη πριν κατι μηνες,δε λεει οχι σε τιποτα αλλα ειναι μαλακιστηρι γενικα ολο χαζογελαει και τετοια.Δεχεται και σφαλιαρες στα μαγουλα της.Τελοσπαντων...
-Ερημιτη.αυτη μαλλον ητανε η Αλεξανδρα η Μεξικανα απο τον Δενδροποταμο.Εχει παχυνει αρκετα μου φαινεται
-Νικ.Ουρανου 26.μου φαινεται ειδα ενα σπιτι εκει αλλα δεν μπηκα μεσα
-Μινωταυρου.απο το δρομο ειδα την Καρλα την ξανθουλα εξω στην αλανα με τα εσωρουχα να μιαλει με καποιον
-Αχελωου.η ΝταΪανα
-Φριξου 15.η Εφη με 3 δωματια γεματα
-Τσουκαλα 1. ...τη βοηθεια του κοινου την ξεχασα
-Τσουκαλα 2.η Ελενα η Ουκρανη
-Τσουκαλα 3.η Ιζαμπελα ενα ξανθο νεαρο συμπαθητικο πιπινι
-Κεφαλληνιας.το μαλακιστηρι η Εβελινα με την πιο καριολα τσατσα που οπου την πετυχαινω κανει μαλακιες.Μια ξανθια με ισιο μαλλι με το κεφαλιο χωμενο μες τους ωμους που οταν δεν μπαινεις μουρμουριζει...Βγαινει στο σαλονι και μου λεει περιμενε τρωω...φαε λεω ετσι κι αλλιως δε θα μπω.Βρωμουσε ολο το μπουρδελο φαγητιλα σαν μπαμιες,φασολαδα κατι τετοιο να πουμε
-Αν.Γεωργιου 52.η γνωστη Μαρα,οταν ηταν χοντρη ειχε και με χαρη τωρα τιποτα
-Αν.Γεωργιου 50.η μικροσκοπικη Φλωριτα με τα αρνητικα σχολια.Ομορφουλα ειναι αβυζη και ψευτικη σαν την μικρη Αντριαννα στο στυλ
-Αν.Γεωργιου 21.η Μονικα η Μεξικανα προμιλφ που επισης τα παιρνει στο στομα
-Αν.Γεωργιου 19.η Ρωσσιδα Ειρηνη η νταρντανουλα με τις μεγαλες βυζαρες
-Αν.Γεωργιου 38.η νεαρη χοντρουλα Βουλγαρα Αλεξανδρα με την ομορφη φατσα απο 25ε απλο,30ε με γυμνο και γλειφομουνι,40ε χυσιμο οπου θελεις,60ε κωλαρακι με ολα τα προηγουμενα
-Αν.Γεωργιου 34 Λαφαμ.ηταν μαλλον η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.η μελαχρινη Ιζαμπελα
-Αν.Γεωργιου 30α. τσατσα η Μερτσυ και κοπελα η ξανθια Βιολετα με το ωραιο κορμι
...Τη λεω τη Μερτσυ ντυμενη εισαι πολυ καυλιαρα,την επιανα και λιγο τον κωλο τα βυζια...μου λεει δε μπορω να κανω παρτουζα σημερα αλλα αμα μπεις και δε σ'αρεσει η Βιολετα την αλλη φορα θα σου κανω πιπα δωρο
-Αν.Γεωργιου 30β.χαρτι στην πορτα 'ιμε ι Καμελια ιμε στο δοματιο'
-Αν.Γεωργιου 24.η Τζουλια η χοντρουλα η παλια απο Τανταλου 8...τρομαξα να τη γνωρισω...εκτος οτι εγινε 100 κιλα,εγινε μελαχρινη αγριεψε και η φατσα της καπως,πολυ χαλια
Φριξου 14,Ερως 16,εκκλησια και παρεκλησι κλειστα