Επισκέπτης
Πάω στοίχημα θα έγινε στο βαρδάρη αυτό. Εκεί έχουν θέμα, σβήνουν τα φωτάκια, κάθονται απ' έξω οι τσατσάδες σε πλαστικές καρέκλες. Τραγική φάση, θυμίζει μπουρδέλα τριτοκοσμικών χωρών.
αφου λεει πλατεια δημοκρατιας αρα βαρδαρη. Ακομα δεν εχω πετυχει χειροτερα μπουρδελα απο του βαρδαρη και εχω γυρισει σε πολλα μερη του κοσμου λογω επαγγελματοςΠάω στοίχημα θα έγινε στο βαρδάρη αυτό. Εκεί έχουν θέμα, σβήνουν τα φωτάκια, κάθονται απ' έξω οι τσατσάδες σε πλαστικές καρέκλες. Τραγική φάση, θυμίζει μπουρδέλα τριτοκοσμικών χωρών.
αφου λεει πλατεια δημοκρατιας αρα βαρδαρη. Ακομα δεν εχω πετυχει χειροτερα μπουρδελα απο του βαρδαρη και εχω γυρισει σε πολλα μερη του κοσμου λογω επαγγελματος
ρε παιδια μια ερωτηση αυτος που εχει το villa erotica και prive εχει και το ηρωων πολυτεχνειου 37 στην αθηνα? αν ναι εχει τοσα αξιολογα μουνια εκει ειδα, τι δε φερνει καμια ντεζυ η καμια βικτωρια απο κει, και τοσες αλλες που χει και μας φερνει μονο μια η δυο
καλα την εκανες μεγαλε.αφου ειναι καργιολες και δεν σεβονται τα χρηματα που παιρνουν,εχω μπηκα στην αντριανα χθες το βραδυ ωραιο κορμακι με ωραια ταττοο ειναι λιγο κρυα δεν δινει φιλακια,με εκανε τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο,εκανε και ενα ωραιο ανεβηκε πανω μου εβαλε τα ποδια μου πανω στα μπουτια μου και πηδιοταν πολυ καυλα.μετα ανασκελα που ειχε κλειστα τα ποδια και ειχε ωραια αισθηση το μουνακι της.να την δοκιμασεις
στην πρωινη μου τσαρκα σαββατου εκτος απο την αναφορα του φιλου blastbeast εχω να προσθεσω κατι για την ειρηνη στο ν.ουρανου 26! παιδια αδυνατησε αρκετα(εγω εχω καιρο να την δω)κ της πηγε πολυ!! δεν θελω να φανω υπερβολικος αλλα λες κ εβλεπα αλλη κοπελα!! αν ειχε μεγαλο βυζι αυτο το κοριτσι(η αν εβαζε )θα ητανε το καλυτερο μου!!
αν θυμαμαι σωστα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα alpacino που την ανακαληψε(πρεπει να ηταν ο πρωτος που εγραψε κριτικη γιαυτην την κοπελα)
η πρώτη κριτική που γράφτηκε για την Ειρήνη ;)
Περασα και γω απο Αντριαννα,με το παραβολο των 50ε για γυμνο και η κοπελα ειναι πολυ ξεπετα και ολο μη και μη και ποναω,ουτε τα βυζια να της γλυψω δε με αφηνε τα οποια δεν ειναι σιλικονη.
Ανεβηκε απο πανω με τα χιλια ζορια και ειχε τα ποδια της πανω στα δικα μου για να μη την καρφωνω βαθια και μολις τα κατεβασα και ξεκινησα γρηγορους ρυθμους κατ'ευθειαν ν'αλλαξουμε σταση.
Εγω παντος θα την προτεινα μονο σε καποιον που εχει γερα νευρα!!!
Αν σου είναι εύκολο ρε μαν κάνε μια βόλτα στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α να μας πεις αν άνοιξε, αν δουλεύει ακόμα η Χριστίνα εκεί.Στο αλλο σαιτ, μοστραρανε στο προγραμμα απο χτες την Ζαιρα, πηγες κανενας να την δει.?
Αυριο βραδυ προβλεπετε μεγαλοτσαρκα...οποτε αν μου γυαλισει το ματι θα την σφαξω...
Αν σου είναι εύκολο ρε μαν κάνε μια βόλτα στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α να μας πεις αν άνοιξε, αν δουλεύει ακόμα η Χριστίνα εκεί.
Ευχαριστώ.Τελικα για Πεμπτη βραδυ αποφασιστηκε στη γενικη πορνοσυνελευση, μπουρδελοτσαρκα Σεπτεμβριου....αν δεν περασει καποιος ποιο μπροστα απο εμενα, θα ενημερωσω....
Στο αλλο σαιτ, μοστραρανε στο προγραμμα απο χτες την Ζαιρα, πηγες κανενας να την δει.?
Αυριο βραδυ προβλεπετε μεγαλοτσαρκα...οποτε αν μου γυαλισει το ματι θα την σφαξω...
Για να φανταστείς το τι αναδουλειά έχει πέσει στην Αθήνα, όλες αυτές μαζί με Λίλη και λοιπές κορασίδες παίρνουν 50 ακατέβατα στα στούντιο των Αθηνών και έρχονται εδώ για 40αρια
Προσοχή στις ξεπέτες
Το θεμα ειναι οτι ερχονται οι δευτεροκλασατες...εχει κατι μουνια κατω που μονο που τα βλεπεις σκεφτεσε να πας στα κτελ να κοψεις εισητηριο...
2004 ειχε και πολλες ρωσιδες και πιπινια και μιλφ....γαμουσα καλα αθηνα τοτε΄Ασε.... έχει πολύ πράμα κάτω, πάντοτε είχε, από τα χρόνια τα παλιά ακόμη, τα έχω ζήσει προσωπικά