Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Πάω στοίχημα θα έγινε στο βαρδάρη αυτό. Εκεί έχουν θέμα, σβήνουν τα φωτάκια, κάθονται απ' έξω οι τσατσάδες σε πλαστικές καρέκλες. Τραγική φάση, θυμίζει μπουρδέλα τριτοκοσμικών χωρών.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Πάω στοίχημα θα έγινε στο βαρδάρη αυτό. Εκεί έχουν θέμα, σβήνουν τα φωτάκια, κάθονται απ' έξω οι τσατσάδες σε πλαστικές καρέκλες. Τραγική φάση, θυμίζει μπουρδέλα τριτοκοσμικών χωρών.
αφου λεει πλατεια δημοκρατιας αρα βαρδαρη. Ακομα δεν εχω πετυχει χειροτερα μπουρδελα απο του βαρδαρη και εχω γυρισει σε πολλα μερη του κοσμου λογω επαγγελματος

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα κ απο μενα στην παρεα!!

σας υποσχεθηκα μια καλη αναφορα μιας που το ριμαξα το σ.κ. αλλα οχι με καλο αποτελεσμα δυστηχως!!!!!

τες πα! λοιπον......

στην πρωινη μου τσαρκα σαββατου εκτος απο την αναφορα του φιλου blastbeast εχω να προσθεσω κατι για την ειρηνη στο ν.ουρανου 26! παιδια αδυνατησε αρκετα(εγω εχω καιρο να την δω)κ της πηγε πολυ!! δεν θελω να φανω υπερβολικος αλλα λες κ εβλεπα αλλη κοπελα!! αν ειχε μεγαλο βυζι αυτο το κοριτσι(η αν εβαζε :grin:)θα ητανε το καλυτερο μου!!
αν θυμαμαι σωστα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα alpacino που την ανακαληψε(πρεπει να ηταν ο πρωτος που εγραψε κριτικη γιαυτην την κοπελα)

στον βαρδαρη παλι δεν ειχαμε αλλαγες.......
στο σαπφως 8- η κατερινα μπαστυ με πλαστικα  :tits: καλη μεσα αλλα οχι παλι για μενα!
στο προμηθεως 16- μια αδυνατη μικρη (ρουμανα μου φανηκε) οχι κατι το ιδιετερο για μενα ονομα δεν ρωτησα παιδια σορρυ!! Αλλα με τα μουτρα που σε κοιτανε οταν βγενουνε ΟΧΙ να περασω ΟΥΤΕ το ονομα δεν με κανει κεφι να ρωτησω!!
αυτα τα λιγα απο μενα στην πρωινη βαρδια!!

βραδυ τωρα.........
εκτος απο αυτα που εγραψε ο φιλος godfather εχω να προσθεσω.......
ανδρ.γεωργιου 50- ειδα την αντριαννα που λεγατε!! παιδια καλη μου φανεικε πλαστικα :tits: ξανθο μαλλακι καρρε κ αδυνατο σωματακι!! εκανα μαλακια που δεν περασα γιατι θα σας πω σε λιγο!!
αφου ειμουν στους δρομους απο τις 11 κ εψαχνα κ στις πιατσες(κ δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει)ειπα να τελειωσω την βολτα μου στο ανδρ.γεωργιου 24 που ανηξε κατα τις 12,30 η 1 αν θυμαμαι!!
εκει βρηκα την αννα λοιπον!! εμφανιση σαν την κατια απο τα τριδυμα!! αδυνατη μινιον με πλαστικα αλλα καλοφτιαγμενα βυζια!! απο βουλγαρια μου ειπε!!
ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!! την πατησα σαν μαλακας γαμω το παθος μου με τα βυζια!!
παιδια προσοχη μην την πατησετε!!!
λοιπον μπηκε μεσα...........μου λεει ξαπλωσε!!(πηρα τα πρωτα αρνητηκα μυνηματα)οταν μου το λενε αυτο ρε παιδια με πιανει τρελα!!μας λενε κ τι να κανουμε καταλαβες??!!
τσιμπουκι χαλια,μην με πιανεις εχεις κρυα χερια,μη το ενα ,μη το αλλο, εεε τρελαθηκα κ εγω κ της λεω ξαπλα ανασκελα κ ανοιξε τα ποδια σου!!
ειμαι που ειμαι σχεδον 1,9 κ αυτη μινιον την αρχιζω ενα μισιτο πλακωμα γαμηση απο πανω!!
παιδια αρχηζε να φωναζει κ να μην την αφυνω να φυγει!!! ΠΑΡΤΑ ΚΑΡΙΟΛΛΑ της λεω μολις εχυσα κ αντε για στην βουλγαρια να γαμιεσε για 30 λεβα παλιο πατσαβουρι!!
αρχιζε να με βριζει στα βουλγαρικα ντυνομαι κ συκονωμαι κ φευγω!!

παιδια αυτα απο μενα..........
ηθελα να τα γραψω την κυριακη αλλα ο χρονος μου ειναι λιγος!!

ithan

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΠΕΡΑΣΑ σημερα μεσημερι απο αχελοου ηταν η νταιανα και με ειπε η τσατσα οτι το βραδι θα ειναι η βικη.
εγω ομως η μονη βικη που ξερω ειναι αυτη που ειναι πρωινα στο κατεχ...  
 αυτη που εννοει η τσα2 ειναι ααυτη που εχει απ εξω παρκαρισμενο ενα κουπε πεζό?????????????????

kapoios1975

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα την εκανες μεγαλε.αφου ειναι καργιολες και δεν σεβονται τα χρηματα που παιρνουν,εχω μπηκα στην αντριανα χθες το βραδυ ωραιο κορμακι με ωραια ταττοο ειναι λιγο κρυα δεν δινει φιλακια,με εκανε τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο,εκανε και ενα ωραιο ανεβηκε πανω μου εβαλε τα ποδια μου πανω στα μπουτια μου και πηδιοταν πολυ καυλα.μετα ανασκελα που ειχε κλειστα τα ποδια και ειχε ωραια αισθηση το μουνακι της.να την δοκιμασεις

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ρε παιδια μια ερωτηση αυτος που εχει το villa erotica και prive εχει και το ηρωων πολυτεχνειου 37 στην αθηνα? αν ναι εχει τοσα αξιολογα μουνια εκει ειδα, τι δε φερνει καμια ντεζυ η καμια βικτωρια απο κει, και τοσες αλλες που χει και μας φερνει μονο μια η δυο

Επισκέπτης
αφου λεει πλατεια δημοκρατιας αρα βαρδαρη. Ακομα δεν εχω πετυχει χειροτερα μπουρδελα απο του βαρδαρη και εχω γυρισει σε πολλα μερη του κοσμου λογω επαγγελματος

Στο μεταξουργείο έχεις πάει?  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε παιδια μια ερωτηση αυτος που εχει το villa erotica και prive εχει και το ηρωων πολυτεχνειου 37 στην αθηνα? αν ναι εχει τοσα αξιολογα μουνια εκει ειδα, τι δε φερνει καμια ντεζυ η καμια βικτωρια απο κει, και τοσες αλλες που χει και μας φερνει μονο μια η δυο

Σκέφτηκες ότι μπορεί να μην γουστάρουνε οι ίδιες οι γκόμενες να πάνε σε άλλη πόλη να γαμιούνται με 10Ε λιγότερα?  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
καλα την εκανες μεγαλε.αφου ειναι καργιολες και δεν σεβονται τα χρηματα που παιρνουν,εχω μπηκα στην αντριανα χθες το βραδυ ωραιο κορμακι με ωραια ταττοο ειναι λιγο κρυα δεν δινει φιλακια,με εκανε τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο,εκανε και ενα ωραιο ανεβηκε πανω μου εβαλε τα ποδια μου πανω στα μπουτια μου και πηδιοταν πολυ καυλα.μετα ανασκελα που ειχε κλειστα τα ποδια και ειχε ωραια αισθηση το μουνακι της.να την δοκιμασεις

Περασα και γω απο Αντριαννα,με το παραβολο των 50ε για γυμνο και η κοπελα ειναι πολυ ξεπετα και ολο μη και μη και ποναω,ουτε τα βυζια να της γλυψω δε με αφηνε τα οποια δεν ειναι σιλικονη.
Ανεβηκε απο πανω με τα χιλια ζορια και ειχε τα ποδια της πανω στα δικα μου για να μη την καρφωνω βαθια και μολις τα κατεβασα και ξεκινησα γρηγορους ρυθμους κατ'ευθειαν ν'αλλαξουμε σταση.
Εγω παντος θα την προτεινα μονο σε καποιον που εχει γερα νευρα!!!

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
στην πρωινη μου τσαρκα σαββατου εκτος απο την αναφορα του φιλου blastbeast εχω να προσθεσω κατι για την ειρηνη στο ν.ουρανου 26! παιδια αδυνατησε αρκετα(εγω εχω καιρο να την δω)κ της πηγε πολυ!! δεν θελω να φανω υπερβολικος αλλα λες κ εβλεπα αλλη κοπελα!! αν ειχε μεγαλο βυζι αυτο το κοριτσι(η αν εβαζε :grin:)θα ητανε το καλυτερο μου!!
αν θυμαμαι σωστα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα alpacino που την ανακαληψε(πρεπει να ηταν ο πρωτος που εγραψε κριτικη γιαυτην την κοπελα)

η πρώτη κριτική που γράφτηκε για την Ειρήνη  ;)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26

καλημερα σε ολους.........

καλε μου φιλε εχτραμασκ δεν θα επιμεινω για να το λες εσυ κατι θα ξερεις!!
αλλα αν θυμαμαι καλα η ειρηνη ξεκινησε στο προμηθεως 25 κ οχι στην κατεχαγη!?
κ πρεπει να ειναι ποιο πριν απο την ημερομινια που ειδα την κριτικη σου!!
φιλε δεν επιμενω πραγματικα αν κανω λαθος πες μου!!

παντος το θεμα ειναι ενα............ΑΥΤΕς ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!
ειναι αρκετο καιρο στο κουρμπετι κ δεν αλλαξε καθολου ουτε χαρακτηρα ουτε επιδοσεις!!
κ δεν νομιζω να ειναι λογο της εμφανισης της!!
τωρα μας ερχονται κατι κομματια αστα να πανε! οπως αυτην η αννα που πηγα!!
τι να κανω ρε παιδια δεν ειμαι κ κανα μωρο πλεον να τα τρωο στην μαπα!?
εχασα την ψυχρεμια μου κ την εκραξα!!

ηθελα να γραψω κ για τις πιατσες του σαββατου αλλα δεν βρηκα χρονο!!
κ εκει πολλες βουλγαρες!! αλλα δεν!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Περασα και γω απο Αντριαννα,με το παραβολο των 50ε για γυμνο και η κοπελα ειναι πολυ ξεπετα και ολο μη και μη και ποναω,ουτε τα βυζια να της γλυψω δε με αφηνε τα οποια δεν ειναι σιλικονη.
Ανεβηκε απο πανω με τα χιλια ζορια και ειχε τα ποδια της πανω στα δικα μου για να μη την καρφωνω βαθια και μολις τα κατεβασα και ξεκινησα γρηγορους ρυθμους κατ'ευθειαν ν'αλλαξουμε σταση.
Εγω παντος θα την προτεινα μονο σε καποιον που εχει γερα νευρα!!!

εεεε γιαυτο κ εγω δεν περασα........
κ εμενα ετσι μου φανικε κρυοπλασμα!! λιγο τα μουτρα της λιγο το στυλ τησ που βγηκε για κλασματα δευτερ. τι να πω??

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
αχ ρε εμμανουελα κυπρια που εισαι :tits: :tits: :tits2: :tits2:?????

γυρνα πισω.............να σε παρω απο πισω!!!!!!!!!!1

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Στο αλλο σαιτ, μοστραρανε στο προγραμμα απο χτες την Ζαιρα, πηγες κανενας να την δει.?

Αυριο βραδυ προβλεπετε μεγαλοτσαρκα...οποτε αν μου γυαλισει το ματι θα την σφαξω... :zfuck:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Στο αλλο σαιτ, μοστραρανε στο προγραμμα απο χτες την Ζαιρα, πηγες κανενας να την δει.?

Αυριο βραδυ προβλεπετε μεγαλοτσαρκα...οποτε αν μου γυαλισει το ματι θα την σφαξω... :zfuck:
Αν σου είναι εύκολο ρε μαν κάνε μια βόλτα στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α να μας πεις αν άνοιξε, αν δουλεύει ακόμα η Χριστίνα εκεί.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αν σου είναι εύκολο ρε μαν κάνε μια βόλτα στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α να μας πεις αν άνοιξε, αν δουλεύει ακόμα η Χριστίνα εκεί.

Τελικα για Πεμπτη βραδυ αποφασιστηκε στη γενικη πορνοσυνελευση, μπουρδελοτσαρκα Σεπτεμβριου....αν δεν περασει καποιος ποιο μπροστα απο εμενα, θα ενημερωσω....

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Τελικα για Πεμπτη βραδυ αποφασιστηκε στη γενικη πορνοσυνελευση, μπουρδελοτσαρκα Σεπτεμβριου....αν δεν περασει καποιος ποιο μπροστα απο εμενα, θα ενημερωσω....
Ευχαριστώ.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Για να φανταστείς το τι αναδουλειά έχει πέσει στην Αθήνα, όλες αυτές μαζί με Λίλη και λοιπές κορασίδες παίρνουν 50 ακατέβατα στα στούντιο των Αθηνών και έρχονται εδώ για 40αρια  :grin:

Προσοχή στις ξεπέτες  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για να φανταστείς το τι αναδουλειά έχει πέσει στην Αθήνα, όλες αυτές μαζί με Λίλη και λοιπές κορασίδες παίρνουν 50 ακατέβατα στα στούντιο των Αθηνών και έρχονται εδώ για 40αρια  :grin:

Προσοχή στις ξεπέτες  :grin:

Το θεμα ειναι οτι ερχονται οι δευτεροκλασατες...εχει κατι μουνια κατω που μονο που τα βλεπεις σκεφτεσε να πας στα κτελ να κοψεις εισητηριο...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Το θεμα ειναι οτι ερχονται οι δευτεροκλασατες...εχει κατι μουνια κατω που μονο που τα βλεπεις σκεφτεσε να πας στα κτελ να κοψεις εισητηριο...

΄Ασε.... έχει πολύ πράμα κάτω, πάντοτε είχε, από τα χρόνια τα παλιά ακόμη, τα έχω ζήσει προσωπικά  :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
΄Ασε.... έχει πολύ πράμα κάτω, πάντοτε είχε, από τα χρόνια τα παλιά ακόμη, τα έχω ζήσει προσωπικά  :sunglasses:
2004 ειχε και πολλες ρωσιδες και πιπινια και μιλφ....γαμουσα καλα αθηνα τοτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom