master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
sos γιατι με δειχνει συνεχεια συνδεμενο? παταω αποσυνδεση και παλι με δειχνει συνδεμενο
ήθελα να ρωτήσω, στη πρωινή βάρδια εκτός από εφάρα παίζει κάτι άλλο εξίσου καλό ή έστω κάποια να τη πλησιάζει.
Εμενα αυτο μου το κανει απο παντα. Πρεπει να σβησεις τα cookies.
προχθες το βραδυ στα τριδυμα,στο πρωτο δουλευε μια αντζελα ψιλη και πολυ ομορφη με ωραιο σωμα.οι πληροφορειες τη λενε για αυτην.....αξιζει το κοπο η μπα?
Πραγματικα αξιζει, αλλά ρε συ αυτή εμαθε καποια ελληνικα. Βγαίνει άκρηΑξίζει με τα χίλια κατά τη γνώμη μου, αλλά να ξες ότι δεν μιλάει καθόλου ελληνικά.
Πραγματικα αξιζει, αλλά ρε συ αυτή εμαθε καποια ελληνικα. Βγαίνει άκρη
-Τσουκαλα 1.η Αντζελα η μοντελισια η ομορφη που δουλευε και στο Ερως με την κωλαρα κολαση και το βαθυ βλεμμα
-Κωλετη.η...μεξικανα Αλεχανδρα
-Κεφαληνιας.η Κορινα ενα κοντοπουτανο πολυ συμπαθητικο με πονηρο βλεμμα,κοντο καρε μαλλι,πολυ γυμνασμενο σωμα με ομορφη κωλαρα.Κατι μου θυμισε πρεπει να δουλευε και παλιοτερα καπου
-Αν.Γεωργιου 16.ενα ομορφο και γλυκο ξανθο λουκουμακι με κωλαρακι κολαση που φορουσε και τιγρε ρομπιτσα.Μηπως ειναι αυτη η Κασσανδρα κι εγινε ξανθια?
ασε φιλε εξτραμασκ που καποια πεδια γραψανε ασχημα για την τσαρινα κ δεν ηθελα να το ρισκαρω!! να παω εκει κ να φαω φολα!!!
συμφωνω , και οταν ολοι γραφουμε καλα σχολια , οπως για την λαουρα, την εμμα, την μιρελλα,την νατασσα κ.α., αυτες την βλεπουν καπως , επαναπαυονται επειδη εχουν πελατεια και κατεβαζουν την αποδοση τους.μάλλον αποδείχθηκε ξανά ότι όταν γράφονται απανωτά αρνητικά σχόλια για κάποια, αν αυτή έχει λίγο μυαλό, ανεβάζει απόδοση
παρα πολυ σωστος φιλεσυμφωνω , και οταν ολοι γραφουμε καλα σχολια , οπως για την λαουρα, την εμμα, την μιρελλα,την νατασσα κ.α., αυτες την βλεπουν καπως , επαναπαυονται επειδη εχουν πελατεια και κατεβαζουν την αποδοση τους.
Εμ δεν ειναι....εξαιρεση με κατι ναΔηλαδη η αφρουλα ειναι η εξαιρεση μιας και δεν εχω παρατηρησει να πεφτει η αποδοση της χρονια τωρα