Βολτα αποψε τη νυχτα χωρις καταθεση...
Αρχικα πηγα Βαρδαρη να δω τα δυσαρεστα
-Προμηθεως 5.Κλειδωμενη η πορτα αλλα ανοιξε η τσατσα και δουλευε η Νορα η Ουκρανη η ξαδερφη της Χριστινας.Ωραια ωριμη γυναικα με πιασιματα,εγω την γνωριζα απο το Σολ αλλα απο το Σολ σε στουντιο και μετα Βαρδαρη να σε κυνηγανε καθε βραδυ ειναι καταντια οπως και να το κανουμε
-Προμηθεως 16.εκει που καθομαστε στο σαλονι με τη σπορου την τσατσα και κανα 2 ακομα μας την πεφτει η αστυνομια...νεα παιδια με πολιτικα ητανε,η σπορου χεστηκε και ελεγε κατι μαλακιες...ειμαι περαστικη,ηρθα να πω ενα γεια στην κοπελα και κατι τετοια
και ενω οι ανθρωποι ηταν πολυ σωστοι και ειπαν αν εχει πελατη η κοπελα μη χτυπας την πορτα θα περιμενουμε,αυτη η μαλακω πηγε και κοπανουσε την πορτα και η μικροσκοπικη Αντζελα βγηκε αμεσως οπως ηταν φυσικο και της ζητουσαν την ταυτοτητα.Με μας τους πελατες δεν ασχοληθηκαν καθολου
ε μετα απ'αυτο και το Προμηθεως 25,Σαπφους 20,Τανταλου 9 εκλεισαν αμεσως ομως το Σαπφους 8 συνεχισε να λειτουργει κανονικα
Εφυγα απο την περιοχη και πηγα περα...
-
26ης 35η Ιζαμπελα απρουλιαρικο μωρο,ωραιο κορμι με αφρατο κωλαρακι αλλα απο φατσα δε μ'αρεσε ιδιαιτερα.Κανει και χωρο στον στυλο στο σαλονι.40ε το γυμνο ή γλυφομουνι και 50ε και τα δυο μαζι
-Ερημιτη.Πορνομιλφ Αναστασια,ξανθια,εκφυλη με βυζαρες αλλα το ενστικτο μου και οι αντικρουομενες αποψεις μου λενε οχι
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα
-Μινωταυρου.Μπιανκα ξανθο ομορφο συμπαθητικο πιπινακι με ομορφο κωλο
-Αχελωου.η Ρενατα αλλα ηταν σε τζακουζι και δε την ειδα
-Τσουκαλα 1.η Αντζελα η μοντελισια η ομορφη που δουλευε και στο Ερως με την κωλαρα κολαση και το βαθυ βλεμμα
-Τσουκαλα 2.η Εβελινα
ασε μας ρε ζουζουνι...αϊ παγενε
-Φριξου 14.η Καρινα που δουλευε παλια στο Τανταλου 8 με τα πολυ κοντα ποδια
-Φριξου 15.η Τανια η σπανιολα
-Φριξου 9. αυτοι κανουν πλακα ε...ηταν η Βικτωρια,ενταξει συμπαθητικο μελαχρινο κοριτσι με ωραια πιασιματα αλλα...100 λεει η μιση ωρα...70ε το 69 και κατι τετοιες μαλακιες
-Νικ.Ουρανου 1α.η παλαι ποτε πρωτη φιρμα που εγω προσωπικα ποτε δεν καταλαβα το γιατι Χριστινα....μην πιανεις,μη γλυφεις,μην ακουμπας,δεν ακουμπαω,αχ βαχχχχ...
-Κωλετη.η...μεξικανα
Αλεχανδρα
-Κατεχακη.η Ιζαμπελα η νταρντανουλα με το υποτονικο υφος αλλα ομορφουλα θα ελεγα.Η σπασαρχιδω η χτικιαρα η τσατσα κοντεψε να κρεμαστει στον ωμο μου με το να με τραβαει να μπω μεσα
-Κοροβαγκου.η Ζαϊρα(θα'ρθω να σε κλεψω καποια βραδυα)και ετσι χαλασα ηδη εναν εξυπνο τιτλο μιας μελλοντικης κριτικης καποιου αλλου
.Δε μ'αρεσε σα συνολο και εξηγω...ξανθια σκυλοφατσα οχι ομορφη σαν λαϊκογκομενα σε σκυλαδικο,υφος βαρεμενο,περπατημα ατσουμπαλο,εντονη κοιλια ενοχλητικη,βυζια πολυ συμπιεσμενα αλλα ομορφος αφρατος κωλος.Κατι μου λεει οτι βαριεται...
-Κεφαληνιας.η Κορινα ενα κοντοπουτανο πολυ συμπαθητικο με πονηρο βλεμμα,κοντο καρε μαλλι,πολυ γυμνασμενο σωμα με ομορφη κωλαρα.Κατι μου θυμισε πρεπει να δουλευε και παλιοτερα καπου
-Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα η σαπιοδοντα με τους πλαστικους βυζους.Μια φορα την ειχα παρει δε μ'αρεσε
-Αν.Γεωργιου 50. Αντριαννα ξανθια,μετρια φατσα και πολυ μετρια σαν συνολο με παρα πολλα μικρα τατου αστερακια στην πλατη μεχρι τον κωλο.Αν θυμαμαι καλα δουλευε και στο Μαντζαρου 10 παλια
-Πηγασου.αρκετη σκαλα για ανεβασμα,δε το βλεπω να συμπεριλαμβανεται και πολυ στις τσαρκες μας
Δουλευε μια ξανθια Τσεχα,ασχημη στη φατσα,μικροκαμωμενη αλλα νταρντανουλα γενικα και χωρις κατι ομορφο πανω της.Δε θυμαμαι το ονομα αυτη τη στιγμη...Στο σαλονι εχουνε πολλα φωτακια σαν λουνα παρκ και κατι βιτρινες με καινουριους δονητες στα κουτια τους,εσωρουχα και κατι αλλες μαλακιες.Αφου πολυ σοβαρα ρωτησα αν τα πουλανε κιολας
-Αν.Γεωργιου 34 λαφαμ.αντε ρε Αννουλα παρε λιγο μπρος
η Λαρα ηταν η οποια εγινε εντελως μελαχρινη ειπε ενα ξερο γεια στο σαλονι...αγγουρι σκετο απορω τι σας αρεσει απ'αυτην δηλαδη.Σιγα την ομορφη
-Αν.Γεωργιου 32.η μελαχρινη Τζεσικα και παλι
-Αν.Γεωργιου 24.η Μιρελα
-Αν.Γεωργιου 16.ενα ομορφο και γλυκο ξανθο λουκουμακι με κωλαρακι κολαση που φορουσε και τιγρε ρομπιτσα.Μηπως ειναι αυτη η Κασσανδρα κι εγινε ξανθια?
Και τωρα πριν φυγω ξαναπηγα απο Βαρδαρη οπου ηταν φανερα ανοιχτο μονο το Σαπφους 8 και δουλευε ενα γυφτικο ασχημο κοντοπουτανο ονοματι Μαρια.
Ολα τα υπολοιπα στουντιο που δεν αναφερονται ηταν κλειστα εκτος απο το Αν.Γεωργιου 4 που ετσι κι αλλιως δινει το προγραμμα του στο αλλο σαϊτ αλλα και βαριεμαι να ανεβαινω τις σκαλες του
Δεν βγηκα με σκοπο να καταθεσω αλλα και απο αυτα που ειδα δε θα με συγκινουσε κατι πιστευω ακομα κι αν ειχα ορεξη.Και καπου ακουσα και 100ε για κωλαρακι και γελασα αλλα δε θυμαμαι που...