Χτεσινή μεσημεριανή τσάρκα για να δώ κάποιες κοπέλες που διαβάζω κατά καιρούς και να γνωρίσω επιτέλους την elite της θεσσαλονικιώτικης μπουρδελοζωής που τυγχάνει να δουλεύουν πρωινή βάρδια και λόγω δουλειάς δεν βολεύει να επισκεφτώ.
Αυτές είναι Αφρούλα,Έφη (δεν τις πέτυχα δουλεύουν μόνο καθημερινές απ' ότι κατάλαβα), την new old entry Ζωή La Femme, την Νταιάνα, την Τσαρίνα κλπ. Να πω την αλήθεια δεν ήμουν σε
διάθεση για κατάθεση αλλά τελικά υπέκεψα κάπου.Παραθέτω αναλυτικά και σχολιαστικά :
Προμηθεώς 25 : Νταϊάνα..Δεν τρελάθηκα από εμφάνιση. Νταρντανογυναίκα ευσωμούλα και στο πρόσωπο μου θύμισε λίγο τον Βενιζέλο με περούκα. Κατα τα άλλα επικοινωνιακή κι αρκετά ευδιάθετος άνθρωπος γεγονός πολύ θετικό για να περάσεις καλά στο δωμάτιο. Αν δεν είχα διαβάσει τα καλά λόγια στο forum δεν θα έμπαινα μάλλον ποτέ κόπο να περάσω στο δωμάτιο.Η τσατσά έκανε πρότεινε 25άρι από την αρχή.
Κωλλέτη 17 : Η μιλφ Βικτώρια... Αδιάφορη για τα γούστα μου!
Πέτρου Ερημίτη : Πήγα να συναντήσω την Νάντια.Κλασσική σοβιετική στρογγυλόφατσα Την είδα κι έκανα μεταβολή. Την βάζω κατηγορία gilf. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει εγγόνια.
Φρίξου 15 : Πήγα για την Έφη αλλά ήταν μια ξανθιά προμιλφ, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Όνομα δεν ρώτησα.
Le Femme : Η Ζωή...Δεν τρελάθηκα να πώ την αλήθεια, αλλά σίγουρα θα την τιμήσω γιατί μου φάνηκε πολύ εντάξει τύπισσα.Όλα τα λεφτά η τσατσά με το κοντό μαλλί, τέτοιο προλόγισμα ούτε σε κονταρομαχίες ιπποτών
[YouTubE]
]
Έρως : Η τσαρίνα Νατάσα... Φαίνεται καυλιάρικο μωρό. Σίγουρα αξίζει όλες αυτές τις καλές κριτικές.
Villa Prive : Πήγα για να δώ την Σάρα, την οποία και δεν έχω ξαναδεί από κοντά, αλλά προς έκπληξή μου η τσατσά μου αναγγέλει την Άννα την Ρωσίδα, με την οποία έχω φάει τρελό σκάλωμα. Λέω δεν γαμιέται θα κάτσω να τη δώ να καβλαντίσω λίγο. Έρχεται καμαρωτή και αμφιλιγίζουσα με ριπές σεξουαλίσμου να εξαπολύονται από το λάγνο βλέμμα της. Κοιτάω την τσατσά με τρόπο και ανακοινώνει 40 χαλαρά 30 το απλό και με κάνει κομμάτια. Λεώ εδώ είμαστε Βασίλι Ζαίτσεφ,ατρόμητε θηρευτή από τα Ουράλια όρη ήρθε η ώρα να σπάσεις το εμπάργκο(του 40άρικου) και να συνευρεθείς με τη συντρόφισσα Άννα
. Όπως κι έγινε!
Η Άννα επιβεβαίωσε κάθε προσδοκία μου στο προφίλ που είχα φτιάξει για αυτήν στο μυαλό μου. Άριστα 10 σε όλα, πόλυ καυλιάρικο μωρό, θεογκόμενα, πέρασα εκλπηκτικά.
Εξαιρετική και η κυρία στην υποδοχή. Και από συμπεριφορά, αλλά κι επειδή έκανε πού καλά την δουλειά της. Όπως προανέφερα δεν ήμουν σε διάθεση για κατάθεση, άλλα έκανε εξαιρετική τακτική κίνηση κι μου έδωσε το έναυσμα να περάσω με τον τρόπο της. Προσωπικά πιστεύω πολύ στο ρόλο της κυρίας που είναι στην υποδοχή κι έχει τύχει πολλές φορές να μην περάσω με κοπέλα επειδή μου την έσπαγε η τσατσά, αλλά και το αντίστροφο.
Δεν ξέρω αν διαβάζουν αφεντικά, αλλά νομίζω ότι είναι καιρός να αναβαθμίσουν τα μαγαζιά τους και σε αυτό τον τομέα και κάτι ξεδοντιάρες,κάτι τσατσόγριες με την ειρωνία στο στόμα να πάρουν την άγουσα ή να αλλάξουν στυλάκι.
Να πώ και το θετικό για τις Villes, ότι με το καλό rotation στα κορίτσια του, δεν τα ξεπατώνει με διπλές βάρδιες και τέτοια.