Μεγαλουτσικη βολτα το μεσημερι, μετα απο πολυυυ καιρο!
Χαρακτηριστικο της, οι πολυ σπαστικες τσατσαδες. Δεν ξερω αν ειχαν νευρα επειδη ολα ηταν αδεια, αλλα σε κανα δυο ΔΕΝ ξαναπαω.
Ελπιζω να ακουν αυτοι που πρεπει...
Προμηθεως 14 Η πολυ ευσωμη Αντζελικα...για τους λατρεις του ειδους. Πηγα ψαχνωντας την Σονια. Την πηρε κανενος το ματι πουθενα αυτη? Εχει χαθει εδω και κανα μηνα
Σαπφους 5 Η Ιζαμπελα. Ωραιο κορμι. Κατι με χαλαει στο βλεμα της...
Σαπφους 7 Μικρη χαριτωμενη και γλυκεια Βουλγαρα, με εντονα σγουρα μαυρα μαλια. Την ειχα πετυχει και Προμηθεως 11.
Ξερει κανεις κατι περισσοτερο???
Πρασινο Η πιο σπαστικη τσατσα της πολης. Ειχαμε μια "αψιμαχια" πριν κανα εξαμηνο. Ειχα γραψει κι εδω.
Προφανως με θυμοταν. Απο τοτε εχω να παω. Οταν μπηκα, μου λεει, η κοπελα θα αργησει κανα εικοσαλεπτο, αν θες να μην περιμενεις.
Εφυγα. Μολις εκλεισα την πορτα, την ακουσα να παρουσιαζει καποια Χριστινα στους υπολοιπους!!!!!
Φυσικα δεν προκειται να ξαναπατησω σ΄αυτο!
Τανταλου 8Α Η χοντρουλα, αλλα με λαχταριστες καμπυλες, Τζουλη. Ισως καποια αλλη φορα...
Τανταλου 14 Η Ειρηνη. Ευσωμη κι αυτη, συμπαθητικη παρουσια. Ειναι καιρο ομως στα μερη μας και δεν εχει ακουστει κατι ενδιαφερον.
Τανταλου 9 Και παλι πολλα κυβικα!! Η Μικαελλα, με μια περιεργη φατσα
Κατεχακη Η Ρεββεκα. Γυμνοστηθη, γυναικαρα!!! Η εμπειρια ομως φιλου, ηταν ακρως αποτρεπτικη.
Κι εδω ειχαμε αψιμαχιες με την τσατσα που με χαρακτηρισε νευρικο, επειδη επαιζα με τα κλειδια μου. Προσεχετε οταν μπαινετε εκει...τα χερια σε σταση προσοχης!!
La Femme Πολυ ομορφη, με σμιλεμενο κορμακι Λαρα. Θα εμπαινα, αλλα ειχαμε απροβλεπτη συναντηση με φιλο συναγωνιστη
και βγηκαμε να τα πουμε λιγο. Ααα...και μια που σημερα κραζω τις τσατσαδες, να δωσω τα συγχαρητιρια μου ατην κυρια Λενα...αν δεν κανω λαθος στο ονομα. Απο κει πρεπει να περασουν ολες, για να μαθουν πως γινεται η δουλεια,και πως κερδιζεις πελατες
Κοραβαγκου Η πολυ ομορφη και σεξυ Αννα. Δεν ξερω γιατι δεν εχω παει ακομα...
Αν Γεωργιου 52 Δεν θυμαμαι ονομα. Μετρια σε ολα ομως και αγνωστη σε μενα. Μολις πηγα να φυγω, η παντελως αγνωστη σε μενα τσατσα πεταει "Ολο ετσι κανεις εσυ" Δηλωνω υπευθυνα, και εν γνωση των συνεπειων του νομου
οτι ειναι μολις η δευτερη φορα που παω σ΄αυτο το μαγαζι. Η πρωτη ηταν την πρωτη μερα που ανοιξε, με αλλη τσατσα και αλλη κοπελα! Φοβαμαι οτι δεν θα υπαρξει τριτη...
Αχελωου Η Βικυ, κλειδωνε το μαγαζι, ντυμενη με ενα πολυ sic ταγιερ και εμπαινε στο πολυτελες της αυτοκινητο. Ενα λεπτο μετα, μου εριξε μια μεγαλειωδη προσπεραση, επι της Αν. Γεωργιου! Προσεχε κοριτσι μου!
Κι ενω η βολτα πηγαινε να εξελιχθει σε παταγωδη αποτυχια, τελικα σταθηκα πολυ τυχερος!!
Μαντζαρου 10 Η Αντριαννα. Ρωσσιδα, ψιλη, μοντελισια με λιγο υπεροπτικο υφος, σαν να ελεγε "κοιτα ποια ειμαι!!"
Μπηκα γιατι μου ειχε μιλησει καλα φιλος και...ειχε πολυυυ δικιο! Το υπεροπτικο υφος εξαφανιστηκε και μεσα στο δωματιο ηταν υπεροχη!
Εικοσιπεντε λεπτα με σαραντα ευρω! Λεπτομερειες, ισως, στην κριτικη αυριο.
Καλο Σαββατοκυριακο σ΄ολους!!