Κάθε δράση δημιουργεί αντίδραση, είναι νόμος και δεν αλλάζει. Αναφέρομαι στην θυελλώδη έως τώρα παρουσία αυτής της νεαρής Ιερόδουλης Άλεξ, που τάραξε τα μέχρι πρότινος ήρεμα νερά της παρέας μας.
‘Ήμουν αυτός που το ξεκίνησε μεταφέροντας όπως πάντοτε ειλικρινά και τελείως αντικειμενικά την εμπειρία μου σύμφωνα με την κρίση μου και ακολούθησαν και άλλοι με το ίδιο θετικά, μέτρια και αρνητικά σχόλια. Δεν είναι κακό αυτό, ωφελεί τον διάλογο, ωφελεί και σε βάθος χρόνου εμάς τους ίδιους, που είμαστε μια μικρή παρέα, με τις ιδιαιτερότητες του ο καθένας.
Από εκεί και πέρα…….
Η γνώμη σου είναι από μέρους μου απόλυτα σεβαστή και βαρύνουσα.
Το ξέρεις ότι σε εκτιμώ, αλλά εκφέρεις άποψη χωρίς να γνωρίζεις, είσαι παρορμητικός μερικές φορές και με όλο το θάρρος που έχω μαζί σου, σου λέω ότι θέλω να το προσέξεις.
Εσύ ξέρεις πολλά, και έχεις τοποθετηθεί ότι σκόπιμα θα απέχεις από το φόρουμ της μπουρδελοκατάστασης, αλλά τώρα θα πρέπει έστω και προσωρινά να επανέλθεις με τοποθέτηση.
Είσαι γυναίκα μαχητική και δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπεις την μάχη, σχόλια θα ακούς συνέχεια, και ειδικά όταν κάνεις επιτυχίες. Κατά τη γνώμη μου η παρουσία σου στην παρέα μας πέρα από ευχάριστη είναι ουσιαστική και χρήσιμη.
…………….αυτά λοιπόν από εμένα, αλλά για να μην τρελαθούμε κιόλας να μην το σοβαρέψουμε και παραπάνω………