Επισκέπτης
περα απ την πλακα αδερφε...αν κοβανε οι πουτανες αποδειξη δεν θα ειχαμε τροικες και μερκελ τωρα.....
Δεν έχεις κ άδικο!
περα απ την πλακα αδερφε...αν κοβανε οι πουτανες αποδειξη δεν θα ειχαμε τροικες και μερκελ τωρα.....
Aρωμα Γυναικας..γραφει η πινακιδα
μετά το Robyman82 και ο μαφιόζος μπερδεύει φ14 με φ15
καλα αυτη βολτες κανει τρικαλα θεσσαλονικη;Εφνιδιαστικη, εκτακτη στουντιοτσαρκα πριν της 8μμ...με το φως της ημερας μιας και με παρεσηρε ο jo, λεγοντας οτι ειναι μια καλη μερα για βολτα, οποτε...
Πετρου ερημιτη. Η Ιζαμπελα η μαυρομαλα νεα κοπελα, ωραιο κορμι, αλλα απο φατσα πασχει.
ειναι αυτη που πηρα εγω προχθες στα Τρικαλα?καλα αυτη βολτες κανει τρικαλα θεσσαλονικη;
παντως αυτη που πηρες σιγουρα εχει κανει σε στουντιο της σαλονικας......μαλλον πρεπει να ειναι και η ιδια.....ποιος βγαινει τωρα να τσεκαρει εδω κοντα;αυριο μαλλον.....ειναι αυτη που πηρα εγω προχθες στα Τρικαλα?
Μπηκες μεσα ειναι καλο ?χθες που περασα απο βαρδαρη ειδα οτι ανοιγει καινουριο μαγαζι αρχες προμηθεως διπλα σχεδον απ τη βερονικα.αντε με το καλο...
καλα αυτη βολτες κανει τρικαλα θεσσαλονικη;
κατα τα αλλα καραμαν αν καταλαβα δεν περασες καλα με την αλεξ οποτε επειδη εμεις οι δυο ταιριαζουμε στα γουστα δεν θα πολυψηθω απο τους υμνους των τελευταιων ημερων
επισκεψη σμρ το μεσημερακι ατην καινουργια κοπελα Alex στο la femme. καμια σχεση με αυτα που ειχα διαβασει.πολυ ψυχρη-συννενοηση μηδεν. στα συν δε βιαζεται και ειναι δεκτικη στο σφυροκοπημα.
παντως τη θεωρω υπερκτιμημενη ως τωρα. δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.....
για μενα ηταν πεταμενα 30Ε, που δν μου περισευαν κιολας
γλ...ούτε εγω πέρασα καλάκαλα αυτη βολτες κανει τρικαλα θεσσαλονικη;
κατα τα αλλα καραμαν αν καταλαβα δεν περασες καλα με την αλεξ οποτε επειδη εμεις οι δυο ταιριαζουμε στα γουστα δεν θα πολυψηθω απο τους υμνους των τελευταιων ημερων
αυτα τα λογια του συναθλητη εκφραζουν απολυτα 100% θα ελεγα αυτο που αντικρυσσα και εζησα σημερα στο λαφαμ....
πηγα να δω την μπαρτσα και βρηκα τον παναιτωλικο...κριμα.! η κοπελα δεν ξερει να περναει καποτες σε καυλια τι να λεμε τωρα...
Παει λαθος οτι καποιοι μας δουλευουν.Η κοπελα ειναι για μπατσες...Και μαλιστα την περιμενανε πως και πως να ερθει απο ΑθηναΚαι με τον Al θα συμφωνήσω για την Εβελίνα, από τη μία και μόνη φορά που είχα πάει προ 5-6 μηνών...Γενικά νομίζω πως κάτι πάει λάθος τελευταία...
καθομουν σε καρεκλα διπλα στο δωματιο οταν βγηκε οποτε το παρατηρησα αρκετη ωρα...Αρχικα νομισα οτι την πηρε κανεις απο πισω και της εφυγε κανα κουραδι στο πλαϊ και πασαλειφτηκεΑυτη η Ιζαμπελα ειναι αυτη που ειδα και την τελευταια φορα που εκανα γυρα πριν κανα 20ημερο στο ιδιο μαγαζι, στο αριστερο της κολομαγουλο εχει ενα μακροστενο σημαδι, μαλλον οχι τατουαζ, δεν μπορεσα να ξεχωρισω...
Μηπως να προσεχαμε τι λεμε λιγο περισσοτερο?καλα πληρονονται μερικοι για να γραφουν καλα σχολια?
πχ για το κρυοπλασμα την αλεξ τη βουλγαρα..ελεος