Με την ευκαιρία, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιους μικρούς εμπειρικούς κανόνες που ακολουθώ πάντα στις επισκέψεις μου.
1) Όχι Παρασκευοσάββατο! Βράδυ παρασκευής - Σαββάτου γίνεται χαμός! Είναι ωραία για τσάρκα αλλά όχι για κατάθεση! Οι γκόμενες είναι απότομες και βιάζονται!
2) Να είναι στην αρχή της βάρδιας (αν είναι εφικτό). Οι γκόμενες είναι πιο φρέσκιες στην αρχή της βάρδιας παρά στο τέλος, οπότε και το σερβις είναι καλύτερο.
3) Όχι Αλκοολ! Παλιότερα έκανα την απίστευτα μεγάλη μαλακία να πηγαίνω στα σπιτάκια μεθυσμένος (και μου συμβαίνει συχνά!!!). Δεν λειτουργούσα καλά και η γκόμενα τσαντιζώτανε με αποτέλεσμα να μην το φχαριστιέμαι. Φυσικά και το έχω κόψει το drink-mongering, όπως και το drink-driving!!! Το ποτό ΦΥΣΙΚΑ και δεν το έκοψα, απλά προσέχω περισσότερο!
4) Πάντα πλυμμένος και καθαρός! Αν είναι δυνατόν να κάνετε ένα μπανάκι πριν πάτε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αυξάνει το επίπεδο των υπηρεσιών αυτή η κίνηση. Και είναι λογικό! Θα γλύφατε ποτέ μια γκόμενα που μυρίζει ροκφορίλα
?
5) Όχι κουρασμένος ή έχοντας άλλες σωματικές ανάγκες (υγρές ή στερεές!!!)! Γενικά, άμα δεν είσαι 100% σίγουρος ότι θα απολαύσεις την εμπειρία σου, μην μπεις! Τα σπιτάκια θα είναι εκεί και αύριο!!! Όσες φορές μπήκα με ελαφρύ πονοκέφαλο, ή κουρασμένος ή έχοντας άλλες ανάγκες, το μετάνιωσα! Όπως και να έχει, σου αποσπά την προσοχή και σου δυσκολεύει τις κινήσεις!!!
6) Να υπάρχει κι άλλος πελάτης σε δωμάτιο! Σας φαίνεται αστείο, αλλά αυτό σου δίνει τον απαραίτητο χρόνο να ξεντυθείς με την ησυχία σου και να εξοικιωθείς με το περιβάλλον. Παλιότερα έμπενα πρώτος και ''ξερός'' (χωρίς άλλο πελάτη σε δωμάτιο πριν από 'μένα) και η κοπέλα έμπενε αμέσως σε μένα. Με άγχωνε και με δυσκόλευε κι έτσι το έκοψα.
7) Μόνο σε γνωστή κοπέλα! Τώρα θα μου πείτε ''άμα δεν ξέρω καμία, τότε τι γίνεται''? Λογικό είναι να μπείτε σε γνωστή μόνο αν υπάρχει. Αυτό σας γλυτώνει από χαμένο χρόνο και χρήμα!
8) Να έχετε πάντα μαζί σας το ακριβές αντίτιμο! Μην εμπιστεύεστε την τσατσα ότι θα δώσει ρέστα! Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να αντιμετωπίσω τέτοιου είδους πρόβλημα, αλλά δεν χρειάζεται να πάθω για να μάθω!
9) ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ!!! Συνήθως έχουν πολύ κακή επαγγελματική συμπεριφορά! Βάζουν κρέμες, φτύνουν όταν παίρνουν τσιμπούκι και σε βιάζουν (άντε τέλειωνε). Δεν είναι φιλικές, δεν μιλάνε δεν σε χαλαρώνουν! Πιστέψτε με, έχω πάρει πολλές σε μπουρδέλα και έχω μείνει ικανοποιημένος (απλά ικανοποιημένος) μόνο από 2!!!
Συμφωνώ ότι είναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ
(είμαι κι εγώ λάτρεις) αλλά έχω φάει την πατάτα με την κουτάλα
κι έτσι έμαθα :'( !!! Θα μπω σε μαύρη μόνο αν δεν υπάρχει άλλη καλή και μόνο αμα είμαι SUPER καυλωμένος.
Αυτά