γεια σας συναγωνιστες...μετα απο πανηγυρικη νικη στο ΚΙΝΟ αποφασισα να βγαλω τα αποθημενα ενος μηνα!αφου εφαγα κανενα 20αρικο σε βενζινη να κανω βολτες κατεληξα να κανω τριπλη επιθεση
και οποιον παρει ο χαρος...ξεκινησα με:
μιρελα με το αβυζο βυζι
την εχω ξαναπαρει 3-4 φορες...το highlight της συνευρεσης οταν τελειωνοντας μου τραγουδουσε "ΓΚΕΛΑ μου,οπως και χθες ΓΚΕΛΑ μου"!!!..προσωπικα μου αρεσει η μοντελε φαση και παει να γινει στανταρακι...με το απλο των 30...
εν συνεχεια: τουμπανιεθ...50αρικο με ισπανικο...ορεξατη ηρθε μεσα...ολο γλυκες και ναζακια...πριν κανενα μηνα δεν μου τα εκανε αυτα...
στα καπακια βρωμικο απεναντι απο το sol για ανακτηση δυναμεων πριν την τελικη μαχη...μετα και το αναγκαστικο 20λεπτο για να κατεβει η ριμαδα η πανσετα και ενω τρεμουν και λιγο τα ποδια μου απο την κουραση σκεφτομαι να την κανω για υπνο...αλλα λεω δεν γαμιεται...ετσι οπως μου ηρθε καλα η μερα δεν κανουμε και καμια μαλακια να θυμομαστε???
ξεκιναω βουρ για τζουλια αλλα οταν πηγα μολις ειχε μπει δωματιο...οποτε περνω την αποφαση να κανω καταδρομικη στα τυφλα και οτι κατσει...
κατεβαινοντας την πιψου για να αποφυγω το αλκοτεστ στη βουτυρα βλεπω ανοικτο το μαντζαρου 14...πρωτη φορα πηγα να πω την αληθεια...και ενω ειμαι ετοιμος να την πεσω στον καναπε βγαινει μια κοπελα ονοματι κριστα...κοντο ξανθο μαλλι μετριο υψος 25 χρονων...λεω δεν γαμεις αφου ανεβηκα ας την κανω την παλικαρια...για το τι εγινε μεσα θα ακολουθησει κριτικη...
αλλα συνεβη κατι που ουτε στις ταινιες δεν συμβαινει...πανω στο μπλαμπλα μου λεει οτι ειναι απο την ουγγαρια,βουδαπεστη...της λεω οτι εχω μια πρωην που μενει κοντα στη βουδαπεστη σε μια πολη...και με ρωταει πως την λενε...της λεω το ονοματεπωνυμο της κοπελας και μενει παγωτο!!!!με ρωταει αν η μανα της ειναι καθηγητρια και της λεω ναι...και μου λεει τα ονοματα της οικογενειας της πρωην μου!!!!ηταν συμμαθητριες!!!και ενω στην αρχη λεει χαλαρα γελωντας τι μικρος που ειναι ο κοσμος τελειωνοντας με ικετευε να μη πω τιποτα στην πρωην!!!!της λεω οκ δεν υπαρχει θεμα και γυρναει και μου λεει οτι την επομενη φορα θα μου κανει δωρακι...βεβαια επομενη φορα δεν παιζει να υπαρχει...αλλα λεω κοιτα που θα βγουμε και σοι στο τελος!!!!!
στα του δωματιου για να μη χρειαστει να διαβασετε ντε και καλα την κριτικη μετρια πιπα ,κανει ολα τα προγραμματα και πρωκτικο...ειναι καινουρια στα ντελα της θεσσαλονικης και λεει (αλλα δεν νομιζω να ισχυει ) οτι δεν εχει ξαναδουλεψει πουθενα...αλλα αυτα δεν ηταν τρυπες...πηγαδια ηταν...πολυ μαλακο δερμα,ειναι παρα πολυ χαλαρη ομως και αυτο με ξενερωσε...αλλα η τρελη ξενερα ειναι το στηθος της...ειναι μακραν το πιο ασχημο που εχω δει στη μικρη μπουρδελοσταδιοδρομια μου...αναθεμα την ωρα που της εβγαλα το σουτιεν...ηταν τοσο μαλακο και σακουλιασμενο που θα επαιρνα ορκο οτι εβαλε εμφυτευματα και μετα τα εβγαλε και ξεχειλωσε...
αυτα τα ολιγα για σημερα...ερεψα δεν εμεινε σταγονα πανω μου...παλι καλα που ειχε περιοδο η δικια μου αλλιως θα ημουν με υπερκοπωση σε κανενα νοσοκομειο τωρα...να'ναι καλα ο οπαπ να μας πληρωνει να ζουμε και αλλες τετοιες μερες!!!!αυριο η κριτικη που χρωσταω...
καλο βραδυ συναγωνιστες...