GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
ποσες αδειες ειχαν πει οτι ειναι συνολικα ?
Γιά 35 είχαν πει αν θυμάμαι καλά, κοντά είμαστε.
ποσες αδειες ειχαν πει οτι ειναι συνολικα ?
με 20 σε ποια μπηκες απο περιεργεια;Παιδιά θέλω να αναφέρω κάτι.
Έχω τρεις καταθέσεις στο βαρδάρη τους τελευταίους 2 μήνες.
Τις 2 με 25 ευρώ και την μία με 20 ευρώ.
Τους είπα τόσα έχω και σε συνεννόηση με τη κοπέλα με αφήσαν.
Όλα στο βαρδάρη το δέχονται το 25αρι εκτός από ελάχιστα όπως η Βερόνικα που η τσατσσά δε δεχτηκε.
Και ρωτάω μήπως ήρθε η ώρα να ρίξουμε τις τιμές εμείς επιτέλους;
Μήπως δε θέλουμε εμείς να γίνουμε όπως στην Αθήνα;
αν το καταφερες μπραβο απο μενα...Παιδιά θέλω να αναφέρω κάτι.
Όλα στο βαρδάρη το δέχονται το 25αρι εκτός από ελάχιστα όπως η Βερόνικα που η τσατσσά δε δεχτηκε.
αν το καταφερες μπραβο απο μενα...
ναι αλλα δε το αναφερουν εδω στο θρεντ...μπορει π.χ. να μην ειναι μελη...εκτος αν εγω εχω χασει επισοδεια...Εγώ πιστεύω και άλλοι το κάνουν.
Εγώ πιστεύω και άλλοι το κάνουν.
Μια ερώτηση είναι δεν είναι κατόρθωμα
Παιδιά θέλω να αναφέρω κάτι.
με 20 σε ποια μπηκες απο περιεργεια;
ας μην επιμενουμε καλυτερα.....αυτα στην τελικη μπορει να ειναι πως θα τυχει η φαση,αν εισαι πελατης κλπ.....και λεγοντας τα σε ενα δημοσιο φορουμ μπορει να στραφουν εν τελει εναντιον μας αφου τα οσα γραφονται διαβαζονται απο ιδιοκτητες και κοπελες......ο καθεις ας κανει το παζαρακι του αυτο ειναι το τελικο συμπερασμα και χαμενος δεν θα βγειτα δυο τα καταλαβα ειναι διπλα, το πρασινο και το μαρινοσπιτο ειναι ετσι tommy; πες μας ποια ειναι να παμε και εμεις τα μπατιρακια
για κωλο η ειρηνη και για gfe παλι η ειρηνη αλλα και η ναντια απο τις κλασικες....γνωμη μουγεια σας και απο'μενα παλικαρια συναγωνιστες...μετα απο καιρο αποφασισα να οργανωθω...επειδη ειμαι σχετικα φρεσκαδουρα,ηθελα να σας ρωτησω ποια κοπελα αξιζει αυτη την περιοδο για κωλο η ποια την παλευει για gfe φαση...thanks προκαταβολικα...
τελευταια ουρανου 26 ανεφερθη νομιζω απο τζο....ε οικονομικη ειναι ,δεν θα σε γδαρει....δεν θυμαμαι ακριβες ποσο για κουλουρι αλλα ειναι απο τα φτηνοτερα....και με γλωσσοφιλαευχαριστω φιλε...ξερουμε σε ποιο τραγουδαει η ειρηνη και ποσο παει περιπου το μαλλι?
για το τι;ασχετο-σχετικο...ακουστηκε κανενα νεο για τηων μαγαζιων???
για βραδυνη βαρδια θα ελεγα νταίση απο οκτω. 52. εκτς αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο?!