Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Μετά από ένα δραστήριο 10ήμερο και πάνω στο άθλημα και σε επίπεδο δουλειάς επι τέλους βρήκα χρόνο να γράψω.
θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναθλητές για τις ενημερώσεις και τις κριτικές που προσφέρουν στο φορουμ αυτό, και μας δίνουν τη δυνατότητα να τρώμε όσο το δυνατον λιγότερες πατάτες. Αν και αυτό ειναι λιγάκι υποκειμενικό με προσεκτικό διάβασμα, διασταύρωση και αξιολόγηση των ποστ έχεις αντικειμενικά καλό αποτέλεσμα. Οι επισκέψεις μου έγιναν Δευτέρα και Τρίτη, και οι τρεις ήταν στοχευμένες και επιτυχημένες. Μαγια, Βερόνικα, Εφη με τη σειρά επισκεψης αλλά νομίζω και με σειρά αξιολόγησης (υποκειμενικά).
Θα γράψω κριτικές στα αντίστοιχα θρεντς οσονούπω, αλλά θα πω κάποια πράγματα που με εκαναν εντύπωση εν συντομία.
1η επισκ. Μεσημέρι αργά, λίγος κόσμος αλλά πρόσεξα κάποιες παρέες τουριστών απο την πρώην Γιουγκοσλαβία όλοι ψηλοί με μπυροκοιλιές να ανεβοκατεβαίνουν την Προμηθέως κλπ κρατώντας νάυλον σακούλες με ψώνια και αναμνηστικά. Γενικά έπεσε η κίνηση στον Βαρδάρη (εντύπωσή μου)
2η επίσκ. Μετά τις 2 το βράδυ όπου δεν υπήρχε ψυχή!!! Δεν περπάτησα πολύ, απο Σαπφούς μπήκα, μόνο το σκουπιδιάρικο είδα!!! και έστριψα προμηθέως αριστερα, κοίταξα δεξιά πάνω τίποτα!!!
3η επισκ. 11η πρωινή και εκεί ερημιά και το Φριξου της gogo-girl adriana.es κομοδινοπούλου(?) κλειστό!!! Ηταν η 1η επιλογή στα πλάνα μου αλλά τελικά η αλλαγή απο τον πάγκο αποδείχτηκε χρυσή! (Εφη)
Καλό βόλι συναγωνιστές