GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
καλημέρα σε όλους
πρωινή στουδιότσαρκα σήμερα 11:00 με 12:00
Φρίξου 14 - Άννα από 30 ευρώ
Φρίξου 15 - δεν μπήκα
Φρίξου 9 - κλειστό
Κεφαληνίας - Μέρτσυ μου έπιασε το αυτί στο σαλόνι σα να ήθελε να με τραβήξει στο δωμάτιο
26ης Οκτ 52 - Μόνικα χαμογελαστή, γλυκιά κοπέλα από 30
26ης Οκτ 35Α - Ρωξάνη βαριεστημένη η τσατσα φαινόταν πιο ορεξάτη
Κοροβάγκου - Candy no comend
Ανδ Γεωργίου 4 - δεν μπήκα
Ανδ Γεωργίου 16 - Νατάσσα η τσαρίνα πάντα εντιπωσιακή από 40
Ανδ Γεωργίου 34 - κλειστό
Νικ Ουρανού 1Β - Εβελίνα από 30
γενικά δεν ειχε κόσμο μόνο σε ένα η κοπέλα ήταν με πελάτη. Και οι κοπέλες λιγο-πολύ έδειχναν να βαριούντε. Ελάχιστα χαμόγελα σχεδόν καθόλου τσαχπινιά ψιλοαπογοήτευση. Κορίτσια λίγη πουτανιά στο σαλόνι δεν έβλαψε κανέναν
Κατάθεση στην Εβελίνα με ανάμηκτα αποτελέσματα. ακολουθει κριτική
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
Να συμπληρώσω εδώ και εγώ την πρωινή μου μπουρδελότσαρκα που έκανα περίπου την ίδια ώρα
Προμηθέως 11 – Η Αντρέ σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, χαμογελαστή και φρέσκια, ήμουν στο τσαφ να μπω.
Προμηθέως 14 – Η Σουζάνα
Προμηθέως 19 – δεν πέρασα για προφανείς λόγους, προφανώς η Μαιρούλα.
Προμηθέως 25 - κλειστό
Σαπφώς 20 - κλειστό
Σαπφώς 5 – η Κάρμεν η Βουλγάρα η milf.
Σαπφώς 7 – η Νικόλ
Σαπφώς 8 – Η Μάγια η ξανθιά πολύ δροσερή και ανανεωμένη, με κανα διό κιλάκια παραπάνω, που της έχουν πάει τρελά, και εδώ έτοιμος να μπουκάρω ήμουν.
Ταντάλου & Σαπφώς – κλειστό
Ταντάλου 14 – δεν πέρασα
Ταντάλου 8Α – κλειστό
Ταντάλου 9 – η Μαρτίνα η πορνοσταρ, η Σόφι για όσους νοιάζονται επιστρέφει γύρω στις 25 του μήνα, η δε Άντζη την έκανε για άλλες πολιτείες, σιγά σιγά τα καλά τεμάχια μας αποχαιρετούν.
Κατεχάκη 13 – Η άλλη Μάγια, η μελαχρινή, η καινούργια του πατσίνου, όπου έγινε και η κατάθεση, τελείως αποτυχημένη, δίνοντας τέλος σε ένα αρκετά μεγάλο σερί επιτυχημένων καταθέσεων. Θα ακολουθήσει κριτική. :S