Eιχα πριν λιγο μια πολυ επιτυχημενη καταθεση στην καινουρια μελαχρινη Μαγια στο Προμηθεως 25.Κασκαντεριλικι αλλα εμπιστευτηκα την ξανθια τσατσα η οποια μου δινει παντα εγγυηση για τις κοπελες
Ισπανιδα κι αυτη
Βυζαρες απο τις λιγες,φυσικες με ελαφρα πτωση που στην ακρη ομως ξανασηκωνεται,κοντα το ενα με το αλλο και σκουροχρωμες ρωγες,μεγαλες και σε διαμετρο και σε μυτη.
Οι βυζολαγνοι νομιζω θα ενθουσιαστουν.
Απο κει και περα ειναι απειρη,μολις 3η μερα στη δουλεια,δε μιλαει ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα αλλα εδειξε ολη την καλη διαθεση να κανει τα παντα και ολη την ωρα με το χαμογελο και εκατσε και 25 λεπτα μεσα.Λεπτομερειες στην κριτικη.
Απο τα υπολοιπα ηταν ανοιχτο αποψε και το Τανταλου 8 αλλα παραμενουν κλειστα το πρασινο και το Σαπφους 20.
Επισης κλειστο παλι το Λαφαμ(κριμα η διαφημιση ρε Αννουλα
),το Ερως και το Αν.Γεωργιου 24.
Ηταν ομως ανοιχτα και τα 2 στη Μαντζαρου.Δεν μπηκα ομως γιατι τα γυρισα πριν λιγες μερες ολα...Μη γινομαι και γραφικος :o :o
Εκανα ομως και μια σταση στο Βιλα ερωτικα απο νωρις οπου δουλευε η Καντυ και οπως φαινεται λιγοι μπορουν να αντισταθουν στη θεα της στο σαλονι.Ειναι λιγο χαζοχαρουμενο αλλα αγαπησιαρικο πλασμα.Οση ωρα εκατσα με την τσατσα και τα λεγαμε,αυτη καθε φορα που αλλαζε δωματιο ή εβγαινε στο σαλονι μου΄κανε κατι ματακια,κατι σαχλαμαριτσες...Φαινεται καλο παιδι.
Και στο Πριβε δουλευε η Ελισα οπως μου'πε αλλα ηταν παλι με τη σπορου και δεν πηγα