Απογευματινή βόλτα 7 με 9.
Βαρδάρης:
Σαπφώς 20, πράσινο και Ταντάλου 8Α κλειστά.
Ταντάλου 9 η Αλεξάνδρα , αυτή με τα αραιά δόντια μπροστά. Μόλις βγήκε στο σαλόνι άρπαξε έναν πιτσιρικά που στεκόταν μπροστά στην τουαλέτα, τον έβαλε μέσα(στην τουαλέτα) και έκλεισε την πόρτα.
Ταντάλου 14 η Νικολέτα όμορφο μελαχρινό κοντούλικο πιπινάκι από Ρουμανία είπε η τσατσα. Ηταν αρκετή ώρα στο δωμάτιο και ακούγονταν μπατσούλες και νιαουρίσματα. Η τσατσα απέξω φώναζε «Νικολέεετα, άντε κορίτσι μου!»
Προμηθέως ψηλα στο 25 η Μάρα ,
στο μπλέ η Βίκυ η ουκρανή που αδυνάτισε λίγο , ήταν και ντυμένη αγιοβασιλίτσα τούρλωσε και τον ωραίο κώλο της και γενικά ήταν πολύ
. Απέναντι η Σουζάνα και στο ανορθόγραφο η Λάουρα νο2 , ξανθιά μέτρια εμφάνιση δεν την έχω φάει . Σαπφώς 7 η Τζούλη ή Τζούλια , μελαχρινή πιτσιρίκα όμορφη , αδύνατη.
Μύλος:
Mατζάρου 14 η Αντζελα και στην Κατεχάκη η Εμμα σε πρόγραμμα , αυτήν ήθελα αλλά θα αργούσε τουλάχιστον 45 λεπτά, οπότε συνέχισα.
Στην Κωλλέτη η Τάνια και Ν. Ουρανου 1β η Αντριάννα.
Φρίξου χαμηλά η Μάντυ και ψηλά μια μελαχρινή ψηλή κοπέλα με μαλλί κοντό καρε , Χριστίνα το όνομά της.
Στο τέρμα της Ν. Ουρανού η Μιραμπέλα, και πίσω στην Ερημίτη μια μελαχρινή όμορφη ζουμερή στην οποία και τον έδωσα αλλά δεν θυμάμαι το όνομά της.Πολύ ωραίο πρόσωπο και μάτια(αν εξαιρέσεις ένα μαυράκι στο δόντι) καλό χυμώδες σώμα, καθαρή , μουνάκι χαριτωμένο σαν καραμέλα , αλλά με διάθεση ξεπέτας.Επίσης δεν ήξερε ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά. Δεν θα ξαναπροτιμηθεί από εμένα.
Στην Κοροβάγκου η σπορού έτρωγε φουντούκια και διαφήμιζε την Ελίσα από το ιντερνετ, η οποία δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση στο σαλόνι, λίγο γεματούλα και αμήχανη μου φάνηκε. Στην Κεφαλληνίας η Μέρτσυ ,
στο LaFemme η Μαρία με σουτιέν αγιοβασιλιάτικο,όμορφη αλλά μέτρια πράγματα στα ενδότερα, παρακάτω η Αλεξία και το Ερως κλειστό. Ανδρέου Γεωργίου 4 η Λίλη ,26ης 52 η Τζέσικα και στο 35 η Νάσια.
Καλές γιορτές σε όλους.