Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
πανε στον τζο θα σε παρει απο το χερακι και θα σε παει στην θεια νικολ :2funny: :2funny: :2funny:

εμ πως εννοεις την βοηθεια  μεγαλε υπαρχουν αρκετες κριτικες για την νικολ

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
το ξερω και εχω διαβασει τισ περισσοτερες...απο αυτα που διαβασα καταλαβα οτι προκειται για μια πολυ καυλιαρη μιλφ που κανει πολλα παραπανω απο αυτα που μπορει να πληρωσεις και οτι πραγματικα το γουσταρει αυτο που κανει...δεν εχω καταλαβει αν αυτα τα παραπανω τα κανει με ολουσ η' απλα με οποιον γουσταρει αυτη...γενικα μου εχει κινηση την περιεργεια και αν και απεχω αρκετο καιρο απο το αθλημα σκεφτομαι να την δοκιμασω...ισωσ πρεπει να ρωτησω τον jo για πιο πολλεσ λεπτομερειες....ευχαριστω παντως...

Rick Blaine

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
το ξερω και εχω διαβασει τισ περισσοτερες...απο αυτα που διαβασα καταλαβα οτι προκειται για μια πολυ καυλιαρη μιλφ που κανει πολλα παραπανω απο αυτα που μπορει να πληρωσεις και οτι πραγματικα το γουσταρει αυτο που κανει...δεν εχω καταλαβει αν αυτα τα παραπανω τα κανει με ολουσ η' απλα με οποιον γουσταρει αυτη...γενικα μου εχει κινηση την περιεργεια και αν και απεχω αρκετο καιρο απο το αθλημα σκεφτομαι να την δοκιμασω...ισωσ πρεπει να ρωτησω τον jo για πιο πολλεσ λεπτομερειες....ευχαριστω παντως...

Και μονο τους τιτλους των κριτικων της να διαβασεις, θα παρεις αμεσως απαντηση στο ερωτημα σου νεαρε.

wioul

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η Εφη μετακομισε στο φριξου 15 μονιμα η κανει καποια guest. Γενικα πλεον εκει τη βρισκουμε ή οπως εχουμε μαθει τοσο καιρο στην κωλλετη. εχω μεινει λιγο πισω τελευταια.

καλη χρονια :P

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βολτα στο κεντρο της πολης για ποτακι κ μου εκανε εντυπωση που δεν ειχε κοσμο
περασα μια βολτα απο τον μυλο,επισης χωρις πολυ κοσμο μεχρι κ 1.30 αλλα ολα τα σπιτακια απροσπελαστα
σας εχω κ αλλο νεο....οπως κ το νεο στο φριξου που σας ειπα,ετοιμαστειτε.....
ανοιξε καινουριο στουντιακι διπλα στο βιτρινατο κ ανοιγει κ αλλο πισω ακριβως απο την βιλκα χρωματος πορτοκαλι
αντε να δουμε κ κανενα νεο μωρο κ να μην τα ανακυκλωνουν

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
βολτα στο κεντρο της πολης για ποτακι κ μου εκανε εντυπωση που δεν ειχε κοσμο
περασα μια βολτα απο τον μυλο,επισης χωρις πολυ κοσμο μεχρι κ 1.30 αλλα ολα τα σπιτακια απροσπελαστα
σας εχω κ αλλο νεο....οπως κ το νεο στο φριξου που σας ειπα,ετοιμαστειτε.....
ανοιξε καινουριο στουντιακι διπλα στο βιτρινατο κ ανοιγει κ αλλο πισω ακριβως απο την βιλκα χρωματος πορτοκαλι
That's good new's :sunglasses:.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα νεα μπορει να ειναι αλλα θα ηταν ακομα καλυτερα αν βλεπαμε κ κανενα καλο μωρο γιατι αν κρινω απο αυτες που υπαρχουν τωρα δεν εχεις κ πολλες επιλογες

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
καλα νεα μπορει να ειναι αλλα θα ηταν ακομα καλυτερα αν βλεπαμε κ κανενα καλο μωρο γιατι αν κρινω απο αυτες που υπαρχουν τωρα δεν εχεις κ πολλες επιλογες
Γενικα τα πραγματα με τις κοπελες,οσων αφορα τις αποδοσεις τους ειναι αστα να πανε deker :jerking: :jerking: μετρημενες στα δαχτυλα.... ειναι αυτες που αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω στα προγραμματα των υπηρεσιων που προσφερουν, και ενα σοφω ρητο λεει:''ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ'' οποτε αστα να πανε :-.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
παιδια η Εφη μετακομισε στο φριξου 15 μονιμα η κανει καποια guest. Γενικα πλεον εκει τη βρισκουμε ή οπως εχουμε μαθει τοσο καιρο στην κωλλετη. εχω μεινει λιγο πισω τελευταια.

Από ότι μου είπε η Έφη, πριν λίγο καιρό που την επισκέφτηκα πλέον θα δουλεύει Φρίξου 15 κυρίως πρωϊνή βάρδια (από Δευτέρα έως Κυριακή).
Εάν έχει αλλάξει κάτι όμως στο ενδιάμεσο διάστημα δε γνωρίζω.

Επισκέπτης
Γεια σας παιδιά κ από μένα.

Μια νυχτερινή περίπολος στο χώρο του βαρδάρη δεν έδειξε κάτι αξιοπερίεργο, στο Ταντάλου 14 είδα το νέο πιπίνι την Νικολέτα η οποία δεν μου άρεσε. Είναι μελαχροινή κοντούλα με σπαστό μαλλί, αδιάφορη φάτσα και κάπως αχλαδοειδές σωματότυπο. Το βυζί της πρέπει να είναι μέτριο σε μέγεθος αν και δεν κατάλαβα πάρα πολλά από αυτά που φορούσε και λογικά πρέπει να μην είναι ιδιαίτερα στητό. Απέναντι στο Έρως ήταν η Αλεξάνδρα (Ροναλντίνιο) χωρίς όμως πολλά πολλά με χουφτώματα και λοιπές μαλακίες, Σαπφούς 20 η Μόνικα που ούτε έκατσα να την δω. Σαπφούς 8 η Λάουρα ντεμέκ ισπανίδα με βίντεο στο μαγαζί να παίζει κλιπάκια με την ίδια την Λάουρα! Μεγάλη πατέντα, γούσταρα τρελά! Απέναντι στο Σαπφούς 7 η Ιονέλα, πολύ θηλυκή όπως πάντα. Σαπφούς 5 το βραβείο στην Μιρέλα για την πιο ωραία παρουσία στο Βαρδάρη, η γνωστή ως μοντελίσια. Στον άλλο δρόμο της αμαρτίας, την Προμηθέως δηλαδή και πιό συγκεκριμένα στο 11 ήταν η βασίλισσα Βερόνικα. Στο 14 η ουγγαρέζα Λάουρα που όντως φάνηκε "κάπως" από άποψη απόδοσης. Η βόλτα έλειξε εκεί κ το 19 (μπλε) και το 25 μείναν ανεξερεύνητα! Επίσης Ταντάλου 8 και Ταντάλου-Σαπφούς ήταν κλειστά.

Καλό βράδυ και καλή χρόνια από αύριο!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η ψηφοφορία για το κορίτσι της χρονιάς 2011 έληξε, και έχουμε νικήτρια.

Τα πλήρη αποτελέσματα της ψηφοφορίας με την σειρά κατάταξης σύμφωνα με τις ψήφους που έλαβε κάθε κοπέλα στο σχετικό θρεντ.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Παραμονή πρωτοχρονιάς του έτους 2011 και η κατάσταση στον Βαρδάρη το πρωί ήταν η εξής

- Προμηθέως 11 , η Κάρμεν η Βουλγάρα η milf.
- Προμηθέως 14 , η Σουζάνα η Ουγγαρέζα με το όμορφο κολαράκι, έχει τιμηθεί προσφάτως.
- Προμηθέως 25 , δεν πέρασα
- Σαπφώς 20 , καινούργιο μωρό, κάποια Τζέσικα εκ Ρουμανίας, φάτσα σκυλέ, αλλά κορμί θανατηφόρο λαμπάδα, αρκετά χαμογελαστή και επικοινωνιακή, ηλικία γύρω στα 27, μελαχρινή, ψηλή μπήκε στη λίστα, και αν παραμείνει θα τιμηθεί εντός του 2012.
- Σαπφώς 5 , κλειστό.
- Σαπφώς 7 , κλειστό.
- Σαπφώς 8 ,  κλειστό.
- Ταντάλου & Σαπφώς ,  κλειστό.
- Ταντάλου 14 , η ζωή η Μολδαβή και αυτή στη λίστα για το 2012
- Ταντάλου 8Α , κλειστό.
- Ταντάλου 9 , η σόφι η Ουγγαρέζα, όμορφο πιπίνι με δυνατή κολάρα, στη λίστα του 2012 και αυτή.
- Προμηθέως 19 , η Μαιρούλα, μια Μαιρούλα από τα παλιά, ντυμένη με σούπερ σέξι στολή  Αγιοβασιλίτσας, ξαναβρήκε την παλιά της φόρμα και ήταν καταπληκτική. Την πήρα για πρώτη φορά σε γυμνό με 40 ευρώ και το τσιμπούκι της ήταν καταπληκτικό, φοβερά βελτιωμένο με παλιότερα.

Δεν ξέρω αν το είχε η μέρα που η διάθεση της ήταν ανεβασμένη, πάντως πέρασα καταπληκτικά και εντός ολίγου ανεβαίνει πανηγυρική κριτική.

Σε συζήτηση που είχα μαζί της μετά το πέρας της συνεύρεσης της έκανα και ένα κομπλιμάν για την σέξι στολή Αγιοβασιλίτσας που φορούσε.
Μου είπε ότι την φορούσε σήμερα για τελευταία μέρα, μιας που οι γιορτές τελειώνουν και ότι είχε σκοπό μετά να την χαρίσει σε κάποιον. Έχουμε και τέτοιους μου είπε χαμογελόντας….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
η νικολ παιδια τι λεει??εχω ακουσει πολυ καλα λογια,μπορειτε να βοηθησετε???

καλημέρα συναγωνιστή. Η Νικόλ έχει αρκετές κριτιτές και στο Α.Γεωργίου 4 που δούλευε παλιά και στο Σαπφούς 7 που είναι τώρα. Η προσωπική μου άποψη: σώμα μιλφ (τα έχει τα χρονάκια και φαίνονται), βιζί μεγάλο πολύ καλό. Μείον το πρόσωπο που έχει κάποια σημάδια. Στον αγώνα πολύ GFE με χαδάκια παντού, δίνει γλωσσόφιλα και σκίζεται να το χαρείς. Τα κάνει όλα, σχεδόν τέλεια και αρκετά οικονομικά στα προγράμματα. Αλλά μιλάει ακατάπαυστα-καμιά δεν είναι τέλεια. Εγώ πάντως έχω περάσει πολύ καλά μαζί της.

Καλή χρονιά σε όλους μας

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
2-3 σχολιακια

η Νικολετα το ειπα και εγω μου φανηκε τερατακι!τωρα για αποδοση μεσα ακομα δεν εχουμε ενδειξεις
για το 18 χρονο μελαχρινο μαλλον θα το αναζητησουμε αλλου γιατι τοτε εκανε το βραδινο επειδη ηταν η ιονελα αρρωστη κριμα γιατι εδειχνε πολλα υποσχομενο απο αποψη εμφανισης τουλαχιστον

Maanes αν και πρεπει να εχεις κ αλλες κριτικες για λαουρα κανε ενα κοπο και γραψε ακομα μια εστω και μικρη! :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ισωσ πρεπει να ρωτησω τον jo για πιο πολλεσ λεπτομερειες....ευχαριστω παντως...

καλυτερα να πας στο ΚΕΠ να ρωτησεις  :cheesy:
μαλλον ποο πολλα απο μενα θα ξερουν
ισως να την εχει παρει ο υπαλληλος  :grin:

Εγω παντως δεν εχω παει με την Νικολ οποτε δεν εχω κατι να σε συμβουλεψω :dunno:
Καλη Χρονια να εχεις  :)

Γεια σου :cool2:
URL]]

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Μπαααααα , δε νομιζω  :(
εγω τουλαχιστον δε περιμενω καινουρια μωρο λογο καινουριοων σπιτιων
αυτο που θα δουμε σιγουρα ειναι κανας Πακης , κανα Τζιπσης
και καμια μισοτρελη τσατσα  :S

Πιστευω η μεταφορα του Βαρδαρη θα φερει μαζι:
την νοοτροπια του
τον τιμοκαταλογο του
τις κοπελες του
τον "κοσμο" του
Μερικα απ αυτα ειναι καλαμ,  μερικα οχι

θα δειξει ....  :zfuck:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μπαααααα , δε νομιζω  :(
εγω τουλαχιστον δε περιμενω καινουρια μωρο λογο καινουριοων σπιτιων
αυτο που θα δουμε σιγουρα ειναι κανας Πακης , κανα Τζιπσης
και καμια μισοτρελη τσατσα  :S

Πιστευω η μεταφορα του Βαρδαρη θα φερει μαζι:
την νοοτροπια του
τον τιμοκαταλογο του
τις κοπελες του
τον [size=20pt]"κοσμο"[/size] του
Μερικα απ αυτα ειναι καλαμ,  μερικα οχι

θα δειξει ....  :zfuck:

Κουφαλες ερχομαστε :rockon:  :2funny:
πωω δηλαδη απο του χρονου πρεπει να εξευγενιστουμε? :think:
η συγκρουση των δυο κοσμων σαν την φαση με τρενυ και εμο θα ειναι :2funny:
εγω παντως δεν θα σας μιλαω φλωρουμπες :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ετσι φαινετε
φημες αναφαιρουν οτι εθεαθει να κουβαλαει την προικα της στο νεο σπιτι  :cheesy:

Γεια σας παιδιά κ από μένα.

Γεια σου κομμαντο  :cheesy:

- Προμηθέως 19 , η Μαιρούλα, μια Μαιρούλα από τα παλιά, ντυμένη με σούπερ σέξι στολή  Αγιοβασιλίτσας,

:cheesy: :cheesy: :cheesy: την βρηκες τελικα την αγιοβασιλιτσα σου ... Μπραβο  :grin:

Αντε και στα δικα μου  ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η ψηφοφορία για το κορίτσι της χρονιάς 2011 έληξε, και έχουμε νικήτρια.

Αυτη μπορει να ελειξε ,εχουμε ομως δυο νεα θεματακια 

Καραμαν γαμω το wifi μου μεσα δες τον αριθμο των θεματων
χαχαχα ,  σε περασα

υγ
Γεια σου δοκιμαζε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom