Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τελικα απο τις καινουργιες ποιες φορανε μποτες ξερουμε?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η χριστινα δεν ειναι καινουργια ασε που οπως ειπε κ ο πατσινο ειναι υπερεκτιμημενη γκομενα δε μου κανει καν κλικ

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
η χριστινα δεν ειναι καινουργια ασε που οπως ειπε κ ο πατσινο ειναι υπερεκτιμημενη γκομενα δε μου κανει καν κλικ
Ο Πατσίνο το είπε ειρωνικά ρε. Για να μην την φάει ο Τζο..

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μπα δε το πε ειρωνικα κυριολεκτει οπως κι εγω

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Λοιπόν παιδιά. Σε κανα διβδόμαδο κατεβαίνω Αθήνα και θα ήθελα από εσάς να προτείνετε μερικούς στόχους πού να πάω εκεί κάτω. Έχω ακούσει κατά καιρούς άτομα από τη μπουρδελοκατασταση μας που έχουν κάνει πορνοεκδρομές στην Αθήνα όπως ο Γαμαικανός αν θυμάμαι ή ο δοκιμάζω... :think: Τεςπα. Τώρα θα με πείτε γιατί ζητάω τη γνώμη από εσάς και όχι από τους Αθηναίους? Το κάνω αυτό επειδή όσο ναναι τα κριτήρια και οι εντυπώσεις που έχουμε αποκτήσει από τις δικές μας τάνες εδώ πάνω πάνω κάτω είναι κοινές για όλους μας. Έτσι το κάτι διαφορετικό προς το καλύτερο που θέλω κι εγώ μπορεί να το κρίνει μόνο ένας Σαλονικιός που έχει δει την διαφορά μεταξύ Πορνοθεσσαλονίκης και πορνοΑθήνας καλύτερα. Περιμένω προτάσεις λοιπόν με ονόματα και οδούς για όποιον γνωρίζει. Ευχαριστώ πολύ..  :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Εγώ έχω πάει Αθήνα αλλά έψαχνα βάσει ποιο πολύ την μπουρδελο-κατάσταση της χαμουτζίας... Μην φανταστείς ότι ξέρω...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Εγώ έχω πάει Αθήνα αλλά έψαχνα βάσει ποιο πολύ την μπουρδελο-κατάσταση της χαμουτζίας... Μην φανταστείς ότι ξέρω...
Και που κατέληξες? Έμεινες ικανοποιημένος εκεί που πήγες?

Επισκέπτης

Nα η Μάγια.

Για τον φίλο που λέει αθήνα... στην Αθήνα φίλε θα χάσεις τη μπάλα, έχει σε εναν συμπυκνωμένο χώρο όσα μπουρδέλα/στούντια έχουμε εμείς μαζί και παραπάνω... πάρε αμπάριζα την φυλής γύρω στο 70-90 πυκνώνουν πάρα πολύ τα μπουρδέλα μετα συνέχισε να προχωράς μέχρι να συναντήσεις την Φωκαίας και πάνε δεξιά έχει καλά μπουρδελάκια κ εκεί. Η ποικιλία και οι τιμές θα σε κάνουν να την ερωτευτείς... έτσι την πάτησα κ εγω! Επίσης αν δε ξέρεις πως να πας στη Φυλής πάλι μπορώ να σε βοηθήσω. Άντε καλά γαμήσια!!

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

Nα η Μάγια.

Για τον φίλο που λέει αθήνα... στην Αθήνα φίλε θα χάσεις τη μπάλα, έχει σε εναν συμπυκνωμένο χώρο όσα μπουρδέλα/στούντια έχουμε εμείς μαζί και παραπάνω... πάρε αμπάριζα την φυλής γύρω στο 70-90 πυκνώνουν πάρα πολύ τα μπουρδέλα μετα συνέχισε να προχωράς μέχρι να συναντήσεις την Φωκαίας και πάνε δεξιά έχει καλά μπουρδελάκια κ εκεί. Η ποικιλία και οι τιμές θα σε κάνουν να την ερωτευτείς... έτσι την πάτησα κ εγω! Επίσης αν δε ξέρεις πως να πας στη Φυλής πάλι μπορώ να σε βοηθήσω. Άντε καλά γαμήσια!!
Ευχαριστώ, όπως κατάλαβες δεν έχω πολύ ιδέα από Αθήνα. Δέχομαι βοήθειες σας λοιπόν.. Σε ποιες και πως  :think:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ, όπως κατάλαβες δεν έχω πολύ ιδέα από Αθήνα. Δέχομαι βοήθειες σας λοιπόν.. Σε ποιες και πως  :think:

Δεν έχει νόημα να σου πω γκόμενες η καταστασή τους είναι πολύ ρευστή δλδ αλλάζουν συνέχεια σπίτια και κοπέλες, εγώ πήγα πριν 1 μήνα περίπου. Μην στεναχωριέσαι το πιο πιθανό είναι να μην ξέρεις που να το πρωτοχτυπήσεις..Πρέπει να κατέβεις με τον ηλεκτρικό στην πλατεία Βικτωρίας μετά από εκεί πήγαινε προς τα πάνω κ θα συναντήσεις τη Φυλής. Εγώ έκανα 45 λεπτά να την βρω  :P

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
εχω μια τρομερη απορια...
Καθε φορα που τριβω τον πουτσο μου σε ενα αιδοιο ή κωλοτρυπιδα ευκολα ή δυσκολα εχω παντα το κολλημα του πως θα το πω για ακομα μια φορα εδω μεσα με την εννοια οτι θα μπει καποιος καποια στιγμη και θα μου πει...Κατσε ρε φιλε πως της πειθεις ολες και σου το κανουν??

ΑΛΛΑ...το να πω σε κοπελα κατσε να σε φωτογραφισω και μαλιστα να σε βαλω και στο ιντερνετ δε  μου'χει περασει ουτε σαν στιγμιαια σκεψη ποτε.Πραγματικα φοβαμαι την απαντηση και μονο που θα λαβω.

Οποτε χωρις να υποννοω κατι και τα γνωστα μας αστεια,εσυ jo πως το κανεις???
εχω και εγω φωτογραφικο υλικο απο 3 κοπελες τοσο σε ολοσωμες ,προσωπο οσο και κατα την μαχη με την προυποθεση να μην τις ανεβασω εδω (και οι 2απο τις 3 ειναι πολυ γνωστες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
δηλαδη η γκαβλα της μπουρδελοκαταστασης αυτη την εποχη ειναι εκεινη στο βιτρινατο;
σαμπρινα την ελενε;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δηλαδη η γκαβλα της μπουρδελοκαταστασης αυτη την εποχη ειναι εκεινη στο βιτρινατο;
σαμπρινα την ελενε;
Τζουλια την ειπε...Και αυτη και η Τανια και η Αντζη ειναι μουναρες 100%.Αλλα και η Εμμα ειναι συμπαθητικη.Απλα η Τζουλια ειναι λιγο πιο διαφορετικη απ'τα συνηθισμενα.
Ορεξη να'χεις να γαμας δηλαδη αυτην την εποχη.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τζουλια την ειπε...Και αυτη και η Τανια και η Αντζη ειναι μουναρες 100%.Αλλα και η Εμμα ειναι συμπαθητικη.Απλα η Τζουλια ειναι λιγο πιο διαφορετικη απ'τα συνηθισμενα.
Ορεξη να'χεις να γαμας δηλαδη αυτην την εποχη.
η αντζη σε ποιο ειναι;
στο βιτρινατο την βραδυνη βαρδια ειναι η τζουλια;
μεσα λεει τιποτα;
σημερα θα παω σιγουρα και θα σας πω εντυπωσεις

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
554
Πόντοι
7.135
Μικρή βόλτα προ ολίγου κοντά σε Μύλο:

-26ης Οκτωβρίου 52. Η Μόνικα/Μικαέλα.
-Κοροβάγκου 5. Χριστίνα (κατάθεση).
-Κεφαλληνίας. Μέρτσυ, έφυγα τρέχοντας μόλις είπε το όνομά της η τσατσά.
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία.
-Α. Γεωργίου 24. Η καινούργια Τζούλια, όντως όπως ειπώθηκε κάτι το ξεχωριστό από εμφάνιση. Τόσες μαζεμένες καμπύλες σε τόσο μικρό σώμα δε νομίζω να έχω ξαναδεί. Πολύ κοντή, ξανθή, μέτριο προσωπάκι, χαμογελαστή, μεγάλο στήθος και μπανταμπούμ κωλάρα με μεγάλο τατού από πάνω. Προσοχή δεν είναι παχουλή, "χυμώδης" είναι η σωστή λέξη να την περιγράψεις. Δεν κάνει ακάπωτο ή δίνει κώλο και υποπτεύομαι ότι είναι ψιλοάπειρο, οπότε δεν μπήκα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

-Α. Γεωργίου 34. Μαρία.
-Α. Γεωργίου 24. Η καινούργια Τζούλια, όντως όπως ειπώθηκε κάτι το ξεχωριστό από εμφάνιση. Τόσες μαζεμένες καμπύλες σε τόσο μικρό σώμα δε νομίζω να έχω ξαναδεί. Πολύ κοντή, ξανθή, μέτριο προσωπάκι, χαμογελαστή, μεγάλο στήθος και μπανταμπούμ κωλάρα με μεγάλο τατού από πάνω. Προσοχή δεν είναι παχουλή, "χυμώδης" είναι η σωστή λέξη να την περιγράψεις. Δεν κάνει ακάπωτο ή δίνει κώλο και υποπτεύομαι ότι είναι ψιλοάπειρο, οπότε δεν μπήκα.

Πολύ ωραία περιγραφή για την Rookie Τζούλια, :thumbsup: ήδη έχω ψηθεί, αναλογίες για τα γούστα μου , :boobies: όχι όμως για τα δικά σου απόλλο :cheesy: σε ξέρω εσύ θέλεις πιο λεπτούλες, :grin: πάντως ευχαριστώ για την πληροφορία, σίγουρα θα περάσω για κάποιο check τις επόμενες μέρες. ;)

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236

-Α. Γεωργίου 34. Μαρία.
Εγώ μια μέρα δεν πρόλαβα να φύγω..... :2funny:
Κάθισε πάνω μου και αναγκάστηκα φεύγοντας να την πάρω μαζί μου.....βγαίνοντας από την πόρτα,δέησε να ξεκρεμαστεί από πάνω μου. :rockon: :rockon: :rockon:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Εγώ μια μέρα δεν πρόλαβα να φύγω..... :2funny:
Κάθισε πάνω μου και αναγκάστηκα φεύγοντας να την πάρω μαζί μου.....βγαίνοντας από την πόρτα,δέησε να ξεκρεμαστεί από πάνω μου. :rockon: :rockon: :rockon:

γι αυτην εδω εχει ειπωθει πολλες φορες οτι το κανει αυτο το γαντζωμα μολις δει πελατη...

τουλαχιστον αμα μου τυχει και με πεισει να περασω,  μεσα λεει τιποτα η μονο λεφτα θελει η καριολα?? :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γι αυτην εδω εχει ειπωθει πολλες φορες οτι το κανει αυτο το γαντζωμα μολις δει πελατη...

τουλαχιστον αμα μου τυχει και με πεισει να περασω,  μεσα λεει τιποτα η μονο λεφτα θελει η καριολα?? :birdman:
και το αλλο το χαζο η κατερινα η βυζαρου ειναι πολυ πρηχτρια και γαντζωνεται στο σαλονι....μεσα βεβαια μεταμορφωνεται σε κομοδινο ... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom