mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
τελικα απο τις καινουργιες ποιες φορανε μποτες ξερουμε?
Η Πολωνέζα η Χριστίνατελικα απο τις καινουργιες ποιες φορανε μποτες ξερουμε?
Ο Πατσίνο το είπε ειρωνικά ρε. Για να μην την φάει ο Τζο..η χριστινα δεν ειναι καινουργια ασε που οπως ειπε κ ο πατσινο ειναι υπερεκτιμημενη γκομενα δε μου κανει καν κλικ
Και που κατέληξες? Έμεινες ικανοποιημένος εκεί που πήγες?Εγώ έχω πάει Αθήνα αλλά έψαχνα βάσει ποιο πολύ την μπουρδελο-κατάσταση της χαμουτζίας... Μην φανταστείς ότι ξέρω...
Ευχαριστώ, όπως κατάλαβες δεν έχω πολύ ιδέα από Αθήνα. Δέχομαι βοήθειες σας λοιπόν.. Σε ποιες και πως
Nα η Μάγια.
Για τον φίλο που λέει αθήνα... στην Αθήνα φίλε θα χάσεις τη μπάλα, έχει σε εναν συμπυκνωμένο χώρο όσα μπουρδέλα/στούντια έχουμε εμείς μαζί και παραπάνω... πάρε αμπάριζα την φυλής γύρω στο 70-90 πυκνώνουν πάρα πολύ τα μπουρδέλα μετα συνέχισε να προχωράς μέχρι να συναντήσεις την Φωκαίας και πάνε δεξιά έχει καλά μπουρδελάκια κ εκεί. Η ποικιλία και οι τιμές θα σε κάνουν να την ερωτευτείς... έτσι την πάτησα κ εγω! Επίσης αν δε ξέρεις πως να πας στη Φυλής πάλι μπορώ να σε βοηθήσω. Άντε καλά γαμήσια!!
Ευχαριστώ, όπως κατάλαβες δεν έχω πολύ ιδέα από Αθήνα. Δέχομαι βοήθειες σας λοιπόν.. Σε ποιες και πως
εχω και εγω φωτογραφικο υλικο απο 3 κοπελες τοσο σε ολοσωμες ,προσωπο οσο και κατα την μαχη με την προυποθεση να μην τις ανεβασω εδω (και οι 2απο τις 3 ειναι πολυ γνωστες)εχω μια τρομερη απορια...
Καθε φορα που τριβω τον πουτσο μου σε ενα αιδοιο ή κωλοτρυπιδα ευκολα ή δυσκολα εχω παντα το κολλημα του πως θα το πω για ακομα μια φορα εδω μεσα με την εννοια οτι θα μπει καποιος καποια στιγμη και θα μου πει...Κατσε ρε φιλε πως της πειθεις ολες και σου το κανουν??
ΑΛΛΑ...το να πω σε κοπελα κατσε να σε φωτογραφισω και μαλιστα να σε βαλω και στο ιντερνετ δε μου'χει περασει ουτε σαν στιγμιαια σκεψη ποτε.Πραγματικα φοβαμαι την απαντηση και μονο που θα λαβω.
Οποτε χωρις να υποννοω κατι και τα γνωστα μας αστεια,εσυ jo πως το κανεις???
Τζουλια την ειπε...Και αυτη και η Τανια και η Αντζη ειναι μουναρες 100%.Αλλα και η Εμμα ειναι συμπαθητικη.Απλα η Τζουλια ειναι λιγο πιο διαφορετικη απ'τα συνηθισμενα.δηλαδη η γκαβλα της μπουρδελοκαταστασης αυτη την εποχη ειναι εκεινη στο βιτρινατο;
σαμπρινα την ελενε;
η αντζη σε ποιο ειναι;Τζουλια την ειπε...Και αυτη και η Τανια και η Αντζη ειναι μουναρες 100%.Αλλα και η Εμμα ειναι συμπαθητικη.Απλα η Τζουλια ειναι λιγο πιο διαφορετικη απ'τα συνηθισμενα.
Ορεξη να'χεις να γαμας δηλαδη αυτην την εποχη.
Μικρή βόλτα προ ολίγου κοντά σε Μύλο:
-26ης Οκτωβρίου 52. Η Μόνικα/Μικαέλα.
-Κοροβάγκου 5. Χριστίνα (κατάθεση).
-Κεφαλληνίας. Μέρτσυ, έφυγα τρέχοντας μόλις είπε το όνομά της η τσατσά.
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία.
-Α. Γεωργίου 24. Η καινούργια Τζούλια, όντως όπως ειπώθηκε κάτι το ξεχωριστό από εμφάνιση. Τόσες μαζεμένες καμπύλες σε τόσο μικρό σώμα δε νομίζω να έχω ξαναδεί. Πολύ κοντή, ξανθή, μέτριο προσωπάκι, χαμογελαστή, μεγάλο στήθος και μπανταμπούμ κωλάρα με μεγάλο τατού από πάνω. Προσοχή δεν είναι παχουλή, "χυμώδης" είναι η σωστή λέξη να την περιγράψεις. Δεν κάνει ακάπωτο ή δίνει κώλο και υποπτεύομαι ότι είναι ψιλοάπειρο, οπότε δεν μπήκα.
Εγώ μια μέρα δεν πρόλαβα να φύγω.....Μικρή βόλτα προ ολίγου κοντά σε Μύλο:
-26ης Οκτωβρίου 52. Η Μόνικα/Μικαέλα.
-Κοροβάγκου 5. Χριστίνα (κατάθεση).
-Κεφαλληνίας. Μέρτσυ, έφυγα τρέχοντας μόλις είπε το όνομά της η τσατσά.
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία.
-Α. Γεωργίου 24. Η καινούργια Τζούλια, όντως όπως ειπώθηκε κάτι το ξεχωριστό από εμφάνιση. Τόσες μαζεμένες καμπύλες σε τόσο μικρό σώμα δε νομίζω να έχω ξαναδεί. Πολύ κοντή, ξανθή, μέτριο προσωπάκι, χαμογελαστή, μεγάλο στήθος και μπανταμπούμ κωλάρα με μεγάλο τατού από πάνω. Προσοχή δεν είναι παχουλή, "χυμώδης" είναι η σωστή λέξη να την περιγράψεις. Δεν κάνει ακάπωτο ή δίνει κώλο και υποπτεύομαι ότι είναι ψιλοάπειρο, οπότε δεν μπήκα.
Εγώ μια μέρα δεν πρόλαβα να φύγω.....
Κάθισε πάνω μου και αναγκάστηκα φεύγοντας να την πάρω μαζί μου.....βγαίνοντας από την πόρτα,δέησε να ξεκρεμαστεί από πάνω μου.
και το αλλο το χαζο η κατερινα η βυζαρου ειναι πολυ πρηχτρια και γαντζωνεται στο σαλονι....μεσα βεβαια μεταμορφωνεται σε κομοδινο ...γι αυτην εδω εχει ειπωθει πολλες φορες οτι το κανει αυτο το γαντζωμα μολις δει πελατη...
τουλαχιστον αμα μου τυχει και με πεισει να περασω, μεσα λεει τιποτα η μονο λεφτα θελει η καριολα??