γαμησε ταΆντε deker... Ποιος την χάρη σου...
παλι εξοδα
γαμησε ταΆντε deker... Ποιος την χάρη σου...
εμενα θα μου φυγει σιγουρα
για το χριστινακι φιλε δεν χρειαζομαι σειραεεεεε...εεεε..παρε σειρα.!!!
Αυτή θυμάμαι κραύγαζε δυνατά στο σεξ. Για πριν 5 χρονια που την ειχα παρει λεω. Και ηταν μελαχρινη τοτε. Αλλαζε βαρδιες με την Εφη στο ιδιο μαγαζι πανω απ την Μοναστηριουγια το χριστινακι φιλε δεν χρειαζομαι σειρα
Πόσο Μαιων ειναι τωρα? Πάνω η κατω απο 30?καλο και φιλοτιμο το χριστινακι αλλα εχασε πια την παλαι ποτε μοντελε αιγλη της στην μπουρδελοκατασταση της πολης νομιζω....πολλες οι ανταγωνιστριες γαρ....ειναι ομως μια καλη ιεροδουλος ,στο απλο παραμενει τυπικη,στο σεξ σοου πιο καυλα.....η επιδοση της βαινει αναλογη με το ποσο που καταθετεις....
θα ελεγα πανω απο 35 εγωΠόσο Μαιων ειναι τωρα? Πάνω η κατω απο 30?
νομιζω εκει....συν πλην ενα....Πόσο Μαιων ειναι τωρα? Πάνω η κατω απο 30?
οταν ρωτησα την τσα2 στα μεσα Αυγουστου μου ειπε οτι η αδεια της τελειωνει αρχες Σεπτεμβρη, μαλακια μου που δεν ρωτησα ποιας χρονιαςΕίχαμε κανένα νέο από τη Δανάη? Από τον kikas Την Μαρίνα την Ρωσσίδα τη μιλφ από Κατεχάκη? Και επίσης που έχει χαθεί το Μαρινάκη η Πολωνέζα από Ταντάλου? Σόρρυ για τις πολλές απορίες αλλά είμαι μακριά από Σαλονικη και δε μπορώ να ενημερωθώ αλλιώς :-
απο δαναη τιποτα.....θα δουμε παλι στην κοζανη αν εμφανιστει ξανα....ο κικας μαλλον θα πεθανε τοσο πολυ που τον μελετατε....Είχαμε κανένα νέο από τη Δανάη? Από τον kikas Την Μαρίνα την Ρωσσίδα τη μιλφ από Κατεχάκη? Και επίσης που έχει χαθεί το Μαρινάκη η Πολωνέζα από Ταντάλου? Σόρρυ για τις πολλές απορίες αλλά είμαι μακριά από Σαλονικη και δε μπορώ να ενημερωθώ αλλιώς :-
Διαβαζοντας κριτικες ειδα να αποκαλειται "Τουμπανιεθ" η Αντριαννα που επανερχεται απο Κυριακη στοVilla Erotica
Ειμαι διαβασμενος σημερα χαχχααχαχχα
Αλλα οποιος εχει δοκιμασμενα ας πει με μια λεξη την ΠΑΝΤΑ προσωπικη του αποψη!!! Αντριαννα? Candy? η Σαρα???
εγω θα εμπαινα αντριανναΔιαβαζοντας κριτικες ειδα να αποκαλειται "Τουμπανιεθ" η Αντριαννα που επανερχεται απο Κυριακη στοVilla Erotica
Ειμαι διαβασμενος σημερα χαχχααχαχχα
Αλλα οποιος εχει δοκιμασμενα ας πει με μια λεξη την ΠΑΝΤΑ προσωπικη του αποψη!!! Αντριαννα? Candy? η Σαρα???
Όντως απαράδεκτη η εμμανουελα απο την νικηφορου ουρανου απο την εκκλησια.Μη τα βυζια μου.Οχι ποναω,εγερνε την λεκανη της στο πισοκολητο.Χαλια.Ομορφη κοπελα,δε λεω , αλλα χαλια συμπεριφορα.ΜΑΥΡΟ λοιπον.