Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αυτό είναι μάλλον του διπλανού μαγαζιού, αλλά αν πάρεις και το ζητήσεις θα στο δώσουν, o jo145 πρέπει να το έχει στα σίγουρα.

Θα ψάξω λίγο και αν το βρω θα το γράψω. Διάβασε κριτική πριν πας, σε λίγο θα ανέβει.
Να σαι καλά...
Φωτιά μας έβαλες.... :boobies:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Απογευμα στην Καντυ, να την βρισκω σε ενα τιγρε.?? να το πω.??? δαλματιας να το πω.?? ασπρομαυρο ολοσωμο φορεμα να σαλοναρει και να περναω μεσα, την σκεφτομουνα με το μαυρο φορεμα και τις μαυρες καλτσες που την ειχα πετυχει την αλλη φορα και ηταν σκετη καυλα και αν την πετυχενα ετσι θα της ελεγα να μην βγαλει ΤΙΠΟΤΑ.!! να την πηδηξω ετσι, αλλα ατυχησαμε, οποτε τα εβγαλε ολα, περασα μεσα με απλο 40αρι διωτι...no money no hοney...μεσα η κατασταση αν και εφτανε η ωρα να σχολασει και οι καλες ομαδες φενονται και στα τελευταια λεπτα του αγωνα, μπωρω να πω οτι δεν με εξεπληξε, αν και εγω σημερα δεν ημουν και στα χαι μου για αυτο θα πω οτι το ματσ εληξε ισοπαλο...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Να σαι καλά...
Φωτιά μας έβαλες.... :boobies:

Έλα το βρήκα το τηλ.

6982.500998

Άντε και με τη νίκη, καλά  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Διάβασε πρώτα προσεκτικά την κριτική, την πόσταρα ήδη, πέφτει λίγο μακριά η Κοζάνη. :grin:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
για τους ενδιαφερομενους για μποτουλα ενημερωνω οτι δουλευει σαπφους 20 πρωινη η περιφημη ντιανα το καλυτερο τσιμπουκι της πολης με μποτουλες! επιτελους!!!  :rockon:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Συντομη βολτα πριν απο λιγες ωρες.
Πρωτος σταθμος η
Κατεχακη, οπου πηγα ψαχνωντας την Μαρα. Δυστυχως εκει ηταν η Λαρα, που δουλευε
και παλιοτερα. Ψηλη, μεγαλο στηθος, νταρντανα, και πολυ σκουροχρωμη επιδερμιδα. Χαμογελο
πολυ γλυκο, αλλα εγω εψαχνα αλλη.

Δευτερος σταθμος το αδελφο μαγαζι Προμηθεως 25 μπας και βρω την Μαρα.
Εκει η τσατσα ειπε οτι ειναι η Ειρηνη. Δεν καθησα να την δω και να με δει, γιατι δεν ηθελα
να της ριξω ακυρο. Η Ειρηνη αξιζει καθε σεβασμο. Πολυ καλη κοπελα. Οποιος δεν την εχει παρει να παει.

Σαπφους 7 η Καμελια και Σαπφους 5 η Καρμεν. Αμφοτερες εχουν δοκιμαστει στο
παρελθον, και η επαναληψη δεν κρινεται αναγκαια.
Τελευταιος σταθμος στο Σαπφους 8 και στην μικρη Αντζυ οπου εγινε η καταθεση.
Θα γραψω μια μικρη κριτικη για την ιστορια.

Καλο βραδυ  :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Πρωτος σταθμος η
και παλιοτερα. Ψηλη, μεγαλο στηθος, νταρντανα, και πολυ σκουροχρωμη επιδερμιδα. Χαμογελο

Εκει η τσατσα ειπε οτι ειναι η Ειρηνη. Δεν καθησα να την δω και να με δει, γιατι δεν ηθελα
να της ριξω ακυρο. Η Ειρηνη αξιζει καθε σεβασμο. Πολυ καλη κοπελα. Οποιος δεν την εχει παρει να παει.

Καλο βραδυ  :rockon:
και εγω θελω να παω να φαω αντζυ
αξιζει
ειναι τοση ομορφη οσο λενε;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
απ'οτι βλεπω μπηκανε και φωτο της Τζιας στο αλλο σαϊτ για οποιον ενδιαφερεται

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
απ'οτι βλεπω μπηκανε και φωτο της Τζιας στο αλλο σαϊτ για οποιον ενδιαφερεται

Αχα , μπηκε δυναμικα η νεαρα
86d2oud

Aκομη απορω με την συγκριση με την Ελινα παντως :dunno:

Θυμηθηκα την αναφορα σου ειπα να κανω τα σχολια μου ...

-Κωλλετη 17.Η Σακιρα.Αν η Ελινα ηταν μια φορα μεταλλαγμενη αυτη ειναι 5 φορες.Σε μενα τουλαχιστον εκανε μπαμ...
Μπαμ εκανε η αλλη . και απο τον δρομο μαλιστα χωρις να πας πανω , ξερει ο καραμαν  :cheesy:
αυτη σε μενα δεν εκανε , και παρανεξευομαι που δεν εχει αλλος γνωμη .
απορω ποσο διαφορετικα μπορει να βλεπουμε τα πραγματα ...

Επισης κοιλιακους που δυσκολα βλεπεις σε γυναικες.Σα της Νινας καπως 
:think: :think: :think: :think: :think: δε τους ειδα ουτε τοτε ουτε τωρα στην φωτο

Πολυ ωραια ομως,ξανθια με σπαστο μαλλι,λιγο αγρια φατσα,πλαστικες βυζαρες και κωλαρακι πανεμορφο,στρογγυλο στητο.
Πολυ καυλα γκομενακι σαν συνολο και μαλιστα φορουσε και μια διχτυωτη φουστα ας πουμε,τα βυζια απ'εξω,πολυ καλη με δυο λογια.
Ναι σε ολα εδω , επιτελους ειδαμε κατι κοινο  :priest:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πρωτος σταθμος η

Καλο βραδυ  :rockon:

Εντοπισες Καμελια ρε ?  :rockon: ειχε χαθει αυτη
καλο βραδυ και σενα

Η Μονικα στο 52 ποια ειπαμε ειναι ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Μονικα συο 52 ποια ειπαμε ειναι ?  :think:
αυτη που παιζει την φυσαρμονικα....ελεος ρε τζο....περιορισου σε αυτες που πηδηξες ...... :headbang:

εντιτ ή σε αυτες που εχεις δει εστω απαξ.....παιχνιδακια ονοματολογιας στο χω ξαναπει ειναι ανευ ουσιας οταν δεν ξερουμε για ποια μιλαμε.....

Επισκέπτης
Αυτή Τζο είναι η παλιά Μιχαέλα απο αλουμινάτου επόχες!

Πλέον είναι ξανθιά με καρέ μαλλί αδιάφορη φάτσα, νορμάλ σώμα με ένα κλικ παραπάνω κιλά και μέτρια στητά βυζάκια. Εμένα δεν μ'αρέσει παρ'όλο που αυτά που γράφω φαίνονται ενδιαφέροντα  :P

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτή Τζο είναι η παλιά Μιχαέλα απο αλουμινάτου επόχες!

Πλέον είναι ξανθιά με καρέ μαλλί αδιάφορη φάτσα, νορμάλ σώμα με ένα κλικ παραπάνω κιλά και μέτρια στητά βυζάκια. Εμένα δεν μ'αρέσει παρ'όλο που αυτά που γράφω φαίνονται ενδιαφέροντα  :P

Τενκιου  :sunglasses: ετσι εκγυκλοπαιδικα ...

gl τι ειπες ουτε εσυ πρεπει να καταλαβες
δηλαδι να μη πηδηξω αλλες ε ?  :think: καλα λες
θα συμφωνει και η Ελενη Λουκα φανταζομαι  :rolleyes:

Ευτηχος συνενοηθηκαμε στο σπαμοθεμα  :rolleyes:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αχα , μπηκε δυναμικα η νεαρα
86d2oud

Aκομη απορω με την συγκριση με την Ελινα παντως :dunno:
τι το ψαχνεις ακομα μια βδομαδα μετα?Και το αναφερεις και καθε μερα...
Ετσι την ειδα εγω ετσι την περιεγραψα.Εξαλλου εχω μεγαλυτερη γνωση απο σενα στις τρανς.
Αλλα και να πηδηξες τρανς δε θα σου πει κανεις τιποτα αν αυτο ειναι το ντερτι σου.Και το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα το καταλαβαινες ποτε.
Η φιλη σου η Μαργαριτα μου ειχε πει παλιοτερα οτι οταν δουλευε Αθηνα ειχε πασσαρει τοσες χειρουργημενες που ποτε κανεις δε το καταλαβε.

Οποτε γιατι τρελενεσαι και το αναφερεις καθε μερα?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ετσι την ειδα εγω ετσι την περιεγραψα.Εξαλλου εχω μεγαλυτερη γνωση απο σενα στις τρανς.
Αλλα και να πηδηξες τρανς δε θα σου πει κανεις τιποτα αν αυτο ειναι το ντερτι σου.Και το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα το καταλαβαινες ποτε.
Η φιλη σου η Μαργαριτα μου ειχε πει παλιοτερα οτι οταν δουλευε Αθηνα ειχε πασσαρει τοσες χειρουργημενες που ποτε κανεις δε το καταλαβε.

Μια βδομαδα ειναι οχι 20 χρονια
ακομη καινουρια και απηδηχτη ειναι η νεαρα

Σιγουρα ετσι ειδες ετσι ειπες δεν ειπα κατι αλλο  και επιδι εχις μεγαλυτερη πειρα μου εκανε εντυπωση
αν το ελεγε κανας αλλος θα ελεγα μεθυσμενος θα ηταν
απλα δε ξερω,  και δε το ξερω επηδι δε λες κατι , αν και το αναφαιρω καθε μερα οπως λες
αν επειμενεις ακομη η αν αλλαξες γνωμη
ή πες δε ξερω μπερδευτικα ή πες ναι ή οχι αν εισαι σιγουρος  η στειλε ενα πμ και πες να μη ρωτσαω στη τελικη
προς τι η σιωπη ?  :think:

Τελος παντων βλεπω οτι υπαρχει μια νευρικοτητα διαχυτη τις τελυταιες μερες και δε ειναι καλο  :(

καληνυχτες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
78sudxa

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ

Ερχετε ανανεωμενη η τουμπανιεθ βλεπω  :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Παντως απο σωματακι σκιζει..απο προσωπο λες al να χρειαστει μαξιλαροθηκη.!!  :2funny: :2funny:
...και καλτσα στο στομα.!!??  :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
νας αλλος θα ελεγα μεθυσμενος θα ηταν
απλα δε ξερω,  και δε το ξερω επηδι δε λες κατι , αν και το αναφαιρω καθε μερα οπως λες
αν επειμενεις ακομη η αν αλλαξες γνωμη
ή πες δε ξερω μπερδευτικα ή πες ναι ή οχι αν εισαι σιγουρος  η στειλε ενα πμ και πες να μη ρωτσαω στη τελικη
προς τι η σιωπη ?  :think:

Τελος παντων βλεπω οτι υπαρχει μια νευρικοτητα διαχυτη τις τελυταιες μερες και δε ειναι καλο  :(

καληνυχτες
μα σε τι να αλλαξω γνωμη ή να πω μπερδευτηκα?Ετσι την ειδα για μισο λεπτο και ετσι ειπα.Επισης ειπα οτι ειναι εντυπωσιακη παρουσια που ειναι και το σημαντικοτερο νομιζω.
Δεν ειμαι πλαστικος χειρουργος για να βγαλω ακριβη διαγνωση.Απλα ετσι την ειδα...

Για δες εσυ ομως καποια στιγμη στα μπανερακια διπλα τη Βικυ Παπαδακη που δουλευει σε διαφορα στουντιο και πες μου αν θα πηγαινε ποτε το μυαλο σου οτι ειναι χειρουργημενη.Οπως και σε μια Αγνη που ειδα τωρα τελευταια.
Σου εξηγω δηλαδη οτι δεν ειναι τοσο απιθανο ουτε τοσο τραγικο.Και μαλλον μπορουν να στο πουν καλυτερα αυτοι που γαμανε και Αθηνα που εκει μαλλον παιζει πολυ μεταλλαξη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Παντως απο σωματακι σκιζει..απο προσωπο λες al να χρειαστει μαξιλαροθηκη.!!  :2funny: :2funny:
...και καλτσα στο στομα.!!??  :2funny: :2funny:
βρε μια χαρα εντυπωσιακη ειναι σαν συνολο.Απο τις λιγες περιπτωσεις που βλεπεις μια στο τοσο στα μπουρδελα θα ελεγα.
Απλα εχει λιγο παραπανω αυτη την αγρια τραβελιαρικη γοητεια στα χαρακτηριστικα της.Τουλαχιστον στο δικο μου ματι...

Δηλαδη αν τη βαλεις διπλα διπλα με τη Νινα πχ(ωχ μη μας βρει κι εδω)δε θα μπορεις να πεις με σιγουρια ποιος εχει το μουνι και ποιος τον πουτσο. :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αν θα πηγαινε ποτε το μυαλο σου οτι ειναι χειρουργημενη.
Σου εξηγω δηλαδη οτι δεν ειναι τοσο απιθανο ουτε τοσο τραγικο.Και μαλλον μπορουν να στο πουν καλυτερα αυτοι που γαμανε και Αθηνα που εκει μαλλον παιζει πολυ μεταλλαξη
συμφωνω με τον al...μου ετυχε το 2007 να πηδηξω μια χειρουργημενη στην Λαρισα.Συγκεκριμενα στην Υφαιστου.Η τυπισα κ εξωτερικα κ απο service ηταν μια απο τις καλυτερες που εχω παρει. :rockon: :rockon:
Κ δεν υπηρχε περιπτωση να καταλαβεις οτι καποτε γενηθηκε αγορακι.Την γαμουσες κ αναστεναζε,δεν κανω πλακα...Εγω το εμαθα τυχαια απο συναγωνιστες Λαρισαιους μετα απο απο ενα χρονο,οτι η τυπισα ηταν προΐον μεταλλαξης.Δεν με πολυπειραξε,κοινως i can live with that.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom