Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βικτώρια ειπαμε...είναι η Ναταλί-Λίζα απο κεφαλληνιας τελευταια...

Α ναι ρε σωστα , το ξεχασα , ειχε ξαναειπωθει
Ωραιος  :rockon:

Παντως βαρετη καταντησε η φαση , Αντι να μας παιρνουν τηλεφωνο στο πιτι
να μοιραζουν φυλλαδια στο δρομο , να βαζουν διαφημησεις στο ραδιο
για το ποια ειναι που και τι κανει και ποσα θελει
καθομαστε να ψαψνουμε κια πολλες φορες δε λενε και ονοματα μαλιστα  :idiot:
Τσιρκο / Κωλετη προχθες / και αλλου σαφως  :jerking:

πφφφ μετα απο 16 μηνες πουτανοθυτεια
σαν φανταρος αισθανομαι , που φτανει στο τελος της θητεια του ...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν κοιταξα στα παιλοτερα παιχτη!σορρυ! :tits2:
ξαναλεω julia που δεν ξερεις και καλυτερα να μην την μαθεις! φορα εφαρμοστο κορμακι αλλα μολις το βγαλει αποκαλυπτεται η τραγικη αληθεια! το παλευει αλλα ξενερωνεις!
να μην μαθεις και λιλυ και τζια παρεπιπτωντως :grin:

Τι σορρυ ρε  :cheesy: για να δεις τι περιπου θα παιζει και σημερα στο ειπα
julia ειδα δεν ακουσα κλικ και εφυγα
Τις αλλες αναλογα τα κεφια

Δε μου λες αυτο που εθιξε ο αλ πως το ειδες ?  :think:
μεγαλη εντυπωση μου εκανε η συγκριση με Ελινα

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
το χασαμε το κορμι πατριωτεςςςςςςςςςςςς......δεν ασχολοουμε εδω και καιρο λοφω ανωτερας βιας...εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που μπορω..ηθελα να τιμησω μιχο..αλλα εχει φυγει στην πατριδα της λεει...σε περιπτωση που δεν το γνωριζατε...καμια καλη προταση για πιπινι????ι τσαρινα που λετε π ειναι ??κ ποτε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μαντζαρου αντζελα.bg ειδα τελευταια
αλυσιδα με το αλλο ειναι οποτε οτι εχει εκει θα βλεπουμε
μια Γιαννα που δενε χω δει , η Αντζελα ... η Νατασσα /Βανεσσα
ποια ειναι η δευτερη αντζελα ?  :think: η σαικο ?

Ανοιξε το φριξου 14 ?  :think: τι τσατσα λες ?
Καινουριο ντελο ε μμμ μαιστα ωραια  :dancing:
και μενα κατι πηρε το αυτι μου για ενα στη α γεωργιου στο υψος κεφαλληνιας
εχετε δει καμια κινηση ?  :think:
ειναι ροζ κ ειναι απεναντι απο το φριξου 14
το φριξου 14 εχει 3 βδομαδες που ξαναανοιξε αλλα δεν ειναι καθε μερα ανοιχτο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
το χασαμε το κορμι πατριωτεςςςςςςςςςςςς......δεν ασχολοουμε εδω και καιρο λοφω ανωτερας βιας...εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που μπορω..ηθελα να τιμησω μιχο..αλλα εχει φυγει στην πατριδα της λεει...σε περιπτωση που δεν το γνωριζατε...καμια καλη προταση για πιπινι????ι τσαρινα που λετε π ειναι ??κ ποτε?
αντζελα στο ανορθογραφο πρωινη βαρδια
οσο για την μιχο δεν εχασες τιποτα το ιδιαιτερο

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
βολταρισμα σημερα  και πετυχα στην κωλεττη το νεο τουμπανο  αυτη η σεξοβομβα σακιρα .. λει τιποτα  παιδες? επισης πολυ καυλιαρα μια κατερινα πρωινη στο κεφαλληνιας ,ηρθε μου την επιασε, σχεδον πηγε να την βγαλει εξω και με φιλουσε αλλα δεν ενεδωσα ... μαυρο στη τσατσα που με περασε για ματακια ...  :birdman:
επισης η  εμμανουελα που δουλευει στο 26ης 52 αλισα ειναι η πατρινια που δουλευε και κεφαλληνιας ??

στα υπολοιπα επειδη επεσα στην αλλαγη
βανεσα στο ερως
σααλ η ευα
βιολετα στο βιτρινατο
μαρια τσεχα λα φαμ
νικ ουρανου 26 η ναντια με ξανθο μαλλι  (μαλλον εχω χασει επεισοδια)  και ερημιτη η πετρουλα . επισης στην εκκλησια η κομοδινοπουλου παιζει να ταν  μεσα 20λετπο και ακουγοταν η φωνες ναι περιμενα 10 λεπτα +για να την δω και η τσατσα εκανε συρμα :headbang:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
βολταρισμα σημερα  και πετυχα στην κωλεττη το νεο τουμπανο  αυτη η σεξοβομβα σακιρα .. λει τιποτα  παιδες? έχει καλές αναφορές αλλά ορισμένοι, μέσα σε αυτούς και εγώ έχουν κάποιες υποψίες μάλλον αδικαιολόγητες όμως :grin: :grin: :grin:

επισης πολυ καυλιαρα μια κατερινα πρωινη στο κεφαλληνιας ,ηρθε μου την επιασε, σχεδον πηγε να την βγαλει εξω και με φιλουσε αλλα δεν ενεδωσα ... μαυρο στη τσατσα που με περασε για ματακια ...  :birdman:
μακριά, έτσι κάνει σε καυλώνει στο δωμάτιο και μέσα ούτε βυζί δεν αφήνει να ρουφήξεις :tickedoff:

επισης η  εμμανουελα που δουλευει στο 26ης 52 αλισα ειναι η πατρινια που δουλευε και κεφαλληνιας ??

στα υπολοιπα επειδη επεσα στην αλλαγη
βανεσα στο ερως
σααλ η ευα
βιολετα στο βιτρινατο
μαρια τσεχα λα φαμ
νικ ουρανου 26 η ναντια με ξανθο μαλλι  (μαλλον εχω χασει επεισοδια)  και ερημιτη η πετρουλα . επισης στην εκκλησια η κομοδινοπουλου παιζει να ταν  μεσα 20λετπο και ακουγοταν η φωνες ναι περιμενα 10 λεπτα +για να την δω και η τσατσα εκανε συρμα :headbang:

Καλώστονα κι΄ ας άργησε.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
καλα μας ξεφτυλισε η κοζανη! κοτζαμ θεσσαλονικη με τετοιο κρυο ουτε μια μποτα κ φορανε στην κοζανουμπα! αισχος!  :tickedoff:  :headbang:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
καλα μας ξεφτυλισε η κοζανη! κοτζαμ θεσσαλονικη με τετοιο κρυο ουτε μια μποτα κ φορανε στην κοζανουμπα! αισχος!  :tickedoff:  :headbang:

Και τι μπότα εεεε, στιλέτο λεοπαρδαλέ παρακαλώ. :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειδε κανεις κανεναν σταματημενο σε πρασινο φαναρι ?
σαν να αργησε ο Καραμαν  :think:

ρε γαμεοβερ τι βυζι νο 6 λες ?  :think:
δε τα παω καλα με τα νουμερα .. η κουμπαρα μου η εμμανουελλα ας πουμε ποσο ειχε ?
η η μαντελαιν που νομιζω εινια απο τα ποιο μεγαλα που εχω δει  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ειδε κανεις κανεναν σταματημενο σε πρασινο φαναρι ?
σαν να αργησε ο Καραμαν  :think:

ρε γαμεοβερ τι βυζι νο 6 λες ?  :think:
δε τα παω καλα με τα νουμερα .. η κουμπαρα μου η εμμανουελλα ας πουμε ποσο ειχε ?
η η μαντελαιν που νομιζω εινια απο τα ποιο μεγαλα που εχω δει  :think:

Το βυζί της έμοιαζε ακριβώς με της Εμμανουέλλας, όχι με της Μαντελάιν (που νομίζω ότι είναι σιλικονέ), με της Εμμανουέλλας λοιπόν το ίδιο πεσμένο όπως και εκείνης, αλλά πολύ μεγαλύτερο ίσως και διπλάσιο σε όγκο. :tits: :tits: :tits: Δεν υπάρχει τέτοιο βυζί μιλάμε. :tits2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το βυζί της έμοιαζε ακριβώς με της Εμμανουέλλας, όχι με της Μαντελάιν (που νομίζω ότι είναι σιλικονέ), με της Εμμανουέλλας λοιπόν το ίδιο πεσμένο όπως και εκείνης, αλλά πολύ μεγαλύτερο ίσως και διπλάσιο σε όγκο. :tits: :tits: :tits: Δεν υπάρχει τέτοιο βυζί μιλάμε. :tits2:

Διπλασιο απ της κουμπαρας ?  :think:
πλακα ΜΕ κανεις ?  :think:

καλα που ειναι πεσμενο οπως ειπες γιατι δε θα εβλεπε μπροστα της  :grin:

ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σου για αρκετους  :sunglasses: ωραιο το ρεπορταζ Αξιος  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Διπλασιο απ της κουμπαρας ?  :think:
πλακα ΜΕ κανεις ?  :think:

καλα που ειναι πεσμενο οπως ειπες γιατι δε θα εβλεπε μπροστα της  :grin:

ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σου για αρκετους  :sunglasses: ωραιο το ρεπορταζ Αξιος  :rockon:

Σαν μέγεθος καλό αλλά είπαμε πεσμένο,( η φώτο είναι παραπλανιτική  :grin: και μακάρι να ήταν έτσι) φτάνει άνετα στον αφαλό της, αλλά σε αίσθηση πολύ ανώτερο από της Εμμανουέλλας.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά μη με τρελαίνετε με τα 6αρια βυζιά και φύγω βραδιάτικα για κοζάνη.............. :headbang:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ρε παιδιά μη με τρελαίνετε με τα 6αρια βυζιά και φύγω βραδιάτικα για κοζάνη.............. :headbang:

Χαλάρωσε, :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: και αύριο μέρα είναι, και πάρε και τηλ. πρώτα Τζέσικα την λένε την κοπέλα. :tits: :tits:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
εδώ καμία με μπότα δεν παίζει, έστω με high heel που δεν βγάζει?παλιά με την ναταλί έμεινα πολύ ευχαριστημένος...μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς ότι είναι μαντζαρου 14 και μέχρι τι ώρα??
όσο για την τελευταία εφόρμιση, αυτή ήταν στην λίλη, στο σααλ. μικρή σε ηλικία, μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Παρότι είχα βγει και είχα πιει εκείνη την ημέρα, και πίστευα ότι θα ..δυσκολευτώ, ήταν αρκετά καυλωτική, με κραυγές κλπ, που με έκανε εύκολα να χύσω. όσο ως προς το sex show aytό είναι μάλλον απάτη, αλλά με ...50 τι να περιμένεις. Τόλμησα να ρωτήσω και να κάνω παζάρια για 69 με σεξ σοου και μου ζητούσε η τσατσά κάτι ηλιγκιώδη ποσά...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Το τηλ που το βρίσκω Game;

Αυτό είναι μάλλον του διπλανού μαγαζιού, αλλά αν πάρεις και το ζητήσεις θα στο δώσουν, o jo145 πρέπει να το έχει στα σίγουρα.

Θα ψάξω λίγο και αν το βρω θα το γράψω. Διάβασε κριτική πριν πας, σε λίγο θα ανέβει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom