Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ξεχασα να ανεφερω προχτες που πηγα στον Κοροβαγκο οτι τα διαφημηστικα που εχουν βγαλει για το μαγαζι εχουν τρια κοριτσια πανω, την Τζεσυ, Καντυ και την Χριστινα, αρα συμπερασμα οτι για να τυπωσαν χαρτια η Τζεσυ δεν το κουναει ρουπι.!  :headbang: η Καντυ θα κατσει Σαλλονικα  :rockon: και τριτον καποια στιγμη περημενουμε την Χριστινα απο Αθηνα να ξανανηφορησει και τοτε βλεπω να εχουμε μαλιοτραβηγματα για τον jo.!!  :2funny:

Παντως αμα βαλουν γιγαντοκαδρο της Καντυ θα το κλεψω  :cum:
θα ξαναβαρανε συνεγερμοι πρωι πρωι  :cheesy: οπως προχθες που μπηκε ο γλ
και εκλεψε τους δονητες  :idiot:

Καλα το μωγο μου το πεγιμενω καποια στιμγη ... τωρα το τι θα γινει οταν ερθει δεν ξερω :dunno:
εχουν και κοντα μαλλια .. δε θα πιανονται ευκολα  :2funny:
Στο κρεβατι δε ξερω αλλα στο ρινκγ η Χριστινα υπερτερει ...
Αμα την περιλαβει την αλλη θα την δερνει μεχρι το Πασχα  :s&m_1:
Αλλωστε πριν απο τα κοκκινα φωτα , ειχε ασχοληθει με κοκκινα γαντια
Με την ευκαιρια ας της αφιερωσω κι ενα τραγουδακι  :smitten:

καλα εσύ έχασες την εξυπνάδα σου αλλα βεβαια με τις γερμανίδες που μπλεκης τη περιμένεις :grin:
όταν λέμε δεν έχει  κίνηση τη να δω ? κ είναι 30 το απλό κ το ξέρεις αν δεν ξέρεις πάρε τηλ ...
τώρα να δω την μαγκια σου αν γερμανί θα κατεβάσουν η θα σας τα περνούν με τόκους ....

Να κατεβασουν ? εγω Αμαν κανω νανα καταργησω το απλο κλτ
και να εχει μονο προγραμματα 100 , ετσι ωστε να ειμαι ο μονος πελατης  :dancing:
και συ μου λες να το ριξουν ? γιατι ? για να εχω και τον μαανες μεσα τα ποδια μου μετα  :idiot:
να θελει να μπιε με 29 ?  :2funny:
οοοχι ..

Ελα 60 το απλο απο αυριο ...  :zfuck:

:cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τι γελας ρε ?  :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ ξεκαρφωτο γελιο το ειδα και γελουσα  :cheesy:

Πλήρη Βαρδαρότσαρκα έκανα σήμερα, :

Να κι ενας σοβαρος ανθρωπος εδω μεσα  :dancing:

:rockon:

Αννίτα λέμε την μελαχροινή μπαλαντέρ "ιταλίδα" που μοιάζει την Κλεοπάτρα?

Για το πιπίνι ελήφθη. Θα έχω νεότερα άυριο το μεσημέρι.

Δε Με ειπες να μπουμε . για η Βιλο-Σαρα υποψιφια συζηγος Καραμαν θα λειπει μεχρι 24 του μηνα ?
( θα μου πεις δεν εχουμε κι αλλη .. μια ειχαμε και μας την γκαστρωσαν  :cheesy: )

για  προπονητή τον αλ !!!!!! κ γιατρό τον καραμαν θα τις βγάλη όλες αναπερες :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: Θα μετονομαστει καιο η οδος σε ... Ιατρου Καραμαν  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ακριβώς μαζί με το βαρδάρη αυτό και το αλλο που είναι στο δζαμπο

παραξενο μου φαινετε που ανακαινησαν το Βρομυλου τανταλου 9  ..
δε το καναν τοσο καιρο και το καναν τωρα . για 10 μηνες ζωη που υποτιθετε εχει ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
για σένα κατεψυγμένος για αλλους φρέσκος ανάλογα τον  γευσιγνώστη :P δλδ εση για  τους  αλους που τους άρεσε δλδ  aμφισβήτησ
:think:

Δεν αμφισβητω κανεναν, ο καθενας εχει τα δικα του γουστα, για μενα η Λουση ειναι κατεψυγμενος μπακαλιαρος και μαλιστα...λιγμενος.!! .-  :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δε Με ειπες να μπουμε . για η Βιλο-Σαρα υποψιφια συζηγος Καραμαν θα λειπει μεχρι 24 του μηνα ?
( θα μου πεις δεν εχουμε κι αλλη .. μια ειχαμε και μας την γκαστρωσαν  :cheesy: )

Ευτηχως που σταματησε γιατι θα με ετρωγε κιαλο 40αρι μεσοβδομαδα...

Σας το ειπα.?? :think: :think: 
...Πουτανες τελος για εμενα.!!  :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Δεν αμφισβητω κανεναν, ο καθενας εχει τα δικα του γουστα, για μενα η Λουση ειναι κατεψυγμενος μπακαλιαρος και μαλιστα...λιγμενος.!! .-  :2funny: :2funny:
δικαιωμα σου .... αλά έχασες στα πέναλτι που λέμε 4 καλές κριτικές κ μια δικιά σου άσχημη ( τι παραξενο κ σπάνιο ) οπότε 4- 1 μωρό μου.. :-*

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
δικαιωμα σου .... αλά έχασες στα πέναλτι που λέμε 4 καλές κριτικές κ μια δικιά σου άσχημη ( τι παραξενο κ σπάνιο ) οπότε 4- 1 μωρό μου.. :-*

Νωμιζεις....!!

Για δες μονο η δικη μου εχει βοηθησει 11 στους 15 συναθλητες, αρα οι 4 καλες κριτικες που λες πηγαν κοντρα στην δικη μου...
...τι μαλωνουμε τωρα για τον μπακαλιαρο.????  :2funny: :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Νωμιζεις....!!

Για δες μονο η δικη μου εχει βοηθησει 11 στους 15 συναθλητες, αρα οι 4 καλες κριτικες που λες πηγαν κοντρα στην δικη μου...
...τι μαλωνουμε τωρα για τον μπακαλιαρο.????  :2funny: :2funny: :2funny:
σιγά να μη μαλώσω μαζί σου  ;)πλάκα κάνω  :grin:  :-*

εδώ δεν μαλώνο με τον  που θέλει ξύλο δλδ..... :tickedoff:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ε όχι ατυχία    :'( :'(και έλεγα να κατέβω να πιάσω δουλειά :headbang:

Εεεεε ατυχησες.!! ειχες την ευκαιρια σου να σε κριτικαρει ο Ramsey του Bourdela...o Καραμαν.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

gordon-ramcey.jpg

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ναι αλλά θα κατεβαζa και για σένα μια κριτική θα είχε πλάκα  :2funny:

Μεγαλη πλακα.!!  :2funny: Εχεις το ελευθερο να το κανεις...σου δεινω και μια φωτο μου να σε διευκοληνω, αν και λιγο παλια τωρα τα εχω κανει περμαναντ...
http://[URL unfurl="true"]www.flixya.com/files-photo/M/i/r/Mirzaman175283.jpg[/img[/URL]]

τα υπολοιπα τα σφηνω στην φαντασια σου...

:2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Μεγαλη πλακα.!!  :2funny: Εχεις το ελευθερο να το κανεις...σου δεινω και μια φωτο μου να σε διευκοληνω, αν και λιγο παλια τωρα τα εχω κανει περμαναντ...
http://[URL unfurl="true"]www.flixya.com/files-photo/M/i/r/Mirzaman175283.jpg[/img[/URL]]

τα υπολοιπα τα σφηνω στην φαντασια σου...

:2funny:

[/quote]
ταιριάζουμε
[URL unfurl="true"]http://www.angelz.gr/images/stories/1/ungly/the_ugliest_faces_640_03.jpg[/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom