jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
παντως θα ξερω απο πρωτο χερι την αποφαση
χε χε χε χε
και γω απο δευτερο
θα δω που θα την γραψεις εδω
χεχεχεχεχε
ποτε βγαινει ?
παντως θα ξερω απο πρωτο χερι την αποφαση
χε χε χε χε
αννουλα θες να ακουσεις εμενα που σ αγαπω και σε στηριζω ως επισημος ρεπορτερ του μαγαζιου σου και αντιπαλος του τζο και της ξεπετοαλυσιδας.θα στα πω σε ποδοσφαιρικη αργκο....
θα φερεις για σεντερ φορ ειρηνη ,νταιανα στο μαγαζι,κρατα οπωσδηποτε χριστινα στο κεντρο,παρε και την σαρα την ρωσιδα μεταγραφη για την αμυνα,βαλε παγκο την καρλα αν δεν την εβαλες ηδη και βαλε αναπληρωματικη και την μιλφοχριστινα ή καμια νικολ γαλλιδα να παιζει στους τραυματισμους και θα χεστεις στο ταληρο....εστω και το τριανταρι.....
Εγω παλι λεω να φερουν με μεταγραφη ολο το στουντιο φυλης 104 οπως ειναι με ολο το επιτελειο...Μαζι και το κτιριο αμα λαχει...
εγω λεω να φερουν την 'Ιρα ΤατάραΕγω παλι λεω να φερουν με μεταγραφη ολο το στουντιο φυλης 104 οπως ειναι με ολο το επιτελειο...Μαζι και το κτιριο αμα λαχει...
τωρα που το λες και με τη Νατασα τη Ρωσσιδουλα το ιδιο εγινε.Τις παινευει τις παινευει και μετα εξαφανιζονται....Tι κανει ο πουστης?Τις ξεκωλιαζει και μετα δε μπορουν να ξαναδουλεψουντζο που ειναι η καντυ ωρε;την ξεπατωσες και δεν θα ξαναδουλεψει;παει κι αυτη.....;
να μου το θυμηθειτε.....οποια αγαπαει ο τζο ,μετα βγαινει στην συνταξη(εργασιακη εφεδρεια το λενε τωρα) μεγαλο κατσικι ο τζο......
Δεν φέρνουνε όλη την οδό καλύτερα?
τωρα που το λες και με τη Νατασα τη Ρωσσιδουλα το ιδιο εγινε.
Τις παινευει τις παινευει και μετα εξαφανιζονται....Tι κανει ο πουστης?
Τις ξεκωλιαζει και μετα δε μπορουν να ξαναδουλεψουν
Περιεργα πραματα
τζο που ειναι η καντυ ωρε;την ξεπατωσες και δεν θα ξαναδουλεψει;παει κι αυτη.....;
να μου το θυμηθειτε.....οποια αγαπαει ο τζο ,μετα βγαινει στην συνταξη(εργασιακη εφεδρεια το λενε τωρα) μεγαλο κατσικι ο τζο......
τωρα που το λες και με τη Νατασα τη Ρωσσιδουλα το ιδιο εγινε.
Τις παινευει τις παινευει και μετα εξαφανιζονται....Tι κανει ο πουστης?
Τις ξεκωλιαζει και μετα δε μπορουν να ξαναδουλεψουν
Περιεργα πραματα
εγω λεω να φερουν την 'Ιρα Τατάρα
www.studioartemis.com/eirini]http://www.studioartemis.com/eirini[/url]
καλα εσύ έχασες την εξυπνάδα σου αλλα βεβαια με τις γερμανίδες που μπλεκης τη περιμένεις όταν λέμε δεν έχει κίνηση τη να δω ? κ είναι 30 το απλό κ το ξέρεις αν δεν ξέρεις πάρε τηλ ...τώρα να δω την μαγκια σου αν γερμανί θα κατεβάσουν η θα σας τα περνούν με τόκους ....Αποφασιστε πρωτα ποσο εχει το απλο και αφηστε τις μεταγραφες
δε ξερετε απο τετοια αλωστε
Τωρα θα λεει η Αννα την κραζω παλι .. ας το πει δε πειραζει
εγω μιλαω γιατι υποτιθεται το θεμα υπαρχει για ενημερωση ,
και ενω ειναι και το αφεντικο μεσα και ενημερωνει ,
κανεις δε ξερει ποσο εχει το απλο ..
ε τραβας η δε τραβας τα βυζια σου μετα ?
εγω δεν ειπα να ριξουν στα 30 , απλα να ξερουμε ποσο εχει
ρωτησα πριν αν κρατιεταια ακομη εκει
και αν υπηρχε διαφορα στην κινηση ( προερετικα )
και η απαντηση ηταν .... Σαν του Παπανδρεου
για προπονητή τον αλ !!!!!! κ γιατρό τον καραμαν θα τις βγάλη όλες αναπερεςαννουλα θες να ακουσεις εμενα που σ αγαπω και σε στηριζω ως επισημος ρεπορτερ του μαγαζιου σου και αντιπαλος του τζο και της ξεπετοαλυσιδας.θα στα πω σε ποδοσφαιρικη αργκο....
θα φερεις για σεντερ φορ ειρηνη ,νταιανα στο μαγαζι,κρατα οπωσδηποτε χριστινα στο κεντρο,παρε και την σαρα την ρωσιδα μεταγραφη για την αμυνα,βαλε παγκο την καρλα αν δεν την εβαλες ηδη και βαλε αναπληρωματικη και την μιλφοχριστινα ή καμια νικολ γαλλιδα να παιζει στους τραυματισμους και θα χεστεις στο ταληρο....εστω και το τριανταρι.....
ακριβώς μαζί με το βαρδάρη αυτό και το αλλο που είναι στο δζαμπο
αυτο και το 52 μαλλον τα παιρνει η μπαλα του νεου "κολπου"
που θα διωξει και τα ντελακια του βαρδαρη του χρονου
οπως ενημερωθηκεμα απο την ανουσκα
ενοεις νωριτερα ?
Εεεε αυτο λεμε οτι δεν μπορεις να πηγαινεις στο ρεστορααααντττ και να τρως λουκανικα νερουραστα και να τα πληρωνεις για πριζολακι πολυτελειας...
Πχ στο μαγαζι σου ειναι ρεστοραντ και εχει την Λουση η οποια ειναι μπακαλιαρος κατεψυγμενος και τον πουλας για φρεσκο... ;)
η αλλιως παρτο αλλιως στον βαρδαρη πας και ειναι καντινα σου πουλανε γρηγορο φαι και το πουλας λες και εφαγες σε χαι κλασσ εστιατοριο...
και στην τελικη ακρη δεν θα βγαλουμε, τζαμπα πληκρα χτυπαμε...
- Σαπφώς 7 , Η Αννίτα με το ωραίο πατούρι, αλλά τίποτα παραπάνω.
- Ταντάλου 9 , Το κατάστημα ανακαινίσθει και εσωτερικά εκτός από έξω, με ριζική αναμόρφωση ωραία πλακάκια στο δάπεδο, αλλαγμένο τελείως . Φαντάζομαι θα έγιναν και ανακαινίσεις στα δωμάτια. Υπηρεσία ήταν μια πολύ γλυκεία κοπέλα με το όνομα Ζωή, καινούργιο πιπίνι από Ουγγαρία, μελαχρινή με κοντό μαλλί και με μικρά όμορφα βυζάκια που τα είχε πεταγμνένα έξω και ωραίο κολαράκι. Στα υπ΄ όψιν, οι πιπινοκυνηγοί ας ρίξουν μια ματιά, πιστεύω αξίζει.
Αννίτα λέμε την μελαχροινή μπαλαντέρ "ιταλίδα" που μοιάζει την Κλεοπάτρα?
Για το πιπίνι ελήφθη. Θα έχω νεότερα άυριο το μεσημέρι.