Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
761
Πόντοι
4.535
Πωπω ποιότητα σήμερα το βράδυ...

Ονόματα δεν ρωτούσα στα περισσότερα γιατί έφευγα Λούης... και όχι Σπύρος (λόγω διαφοράς κιλών!). Αφού λοιπόν ήπια τις μπυρίτσες μου και έγινε ο σχετικός χουλιαμάς λέω βρε δεν πάω? Και πήγα...

Ταντάλου 14 (Αλουμινάτο): Βγήκε μία κοντούλα, όχι γεματούλα αλλά ψιλό τούμπανο (από το γυμναστήριο!) με πλάτες, παίζει να ήταν, και λίγο μεγαΛύτερες από τις δικές μου.

Ταντάλου 9 (Έρως): Petite κατάσταση εδώ. Μελαχρινή, πε πολύ νάζι στο σαλόνι και η τσατσά την διαφήμιζε ότι έχει παίξει και σε τσόντες. Μην χαίρεστε δεν είναι η Μαρτίνα Ρόδες.

Ταντάλου 8Α (Μαρινόσπιτο): Βγήκε μια MILF Θα έλεγα με κόκκινο μαλλί με μωβ ( :huh: ) ανταύγιες...

Ταντάλου και Σαπφούς: Έχει αναφερθεί όνομα ξανά (αλλά δεν θυμάμαι λόγω ώρας και ηλικίας!). Ξανθιά αλλά απ' ότι θυμάμαι μόνο αρνητικές κριτικές.

Σαπφούς 20: Αν αυτή ήταν η Κέλυ αλλάζω πόλη και άθλημα. Πόσο αδυνάτισε?

Σαπφούς 7: Μισέλ από Γαλλία όπως υπόθηκε. Δεν ξέρω αλλά μάλλον θα πάω γιατί η κοπέλα φάνηκε πολλά υποσχόμενη...

Σαπφούς 8 (Ανορθόγραφο): ΝΕΑ!!! ΝΕΑ!!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ!!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!!! Τιμές Αθήνας πλησιάζουν... Μία μέτρια κοπέλα που η τσατσά έλεγε ότι ξεκινάει από 20€

Σαπφούς 5: Μιρέλλα η μοντελίσια.

Προμηθέως 11: Μου είπε όνομα αλλά δεν το ενθυμούμαι. Έχω διαβάσει πάντως εδώ μέσα. Η βασίλισσα Βερόνικα δεν ήταν και η τσατσά δεν ήξερε...

Προμηθέως 14: Ο ξανθός Χαβίτο. Μία πολύ πιεστική κοπέλα και έτσι δεν γούσταρα ούτε καν όνομα να ρωτήσω... Θαρρώ πως έχει υποθεί το όνομά της εδώ μέσα...

Προμηθέως 14 (Μπλε ή Μαιρόσπιτο): Η Βίκυ. Θα σας γελάσω ποια Βίκυ. Η κοπέλα προς τιμήν της αργούσε (στο απλό πρόγραμμα!) και δεν είχα κουράγιο να περιμένω...

Προμηθέως 25: Μια πολύ εμφανίσιμη (για τα γούστα μου) κοπέλα χωρίς να συγκρατήσω όνομα. Αν βοηθάει κανένα με μαλλιά κοτσιδάκια λέγονται, ράστα λέγονται, κάπως λέγονται αυτό το μαλλί κόμπος κόμπος...

Και όχι... στο πείσμα σας... δεν τελείωσα εδώ!

Κωλέττη: Και άλλη Μισέλ. Μοντελίσιο παρουσιαστικό και κορμί. Το απλό από 40€ και κάνει και προγράμματα ανεβαίνοντας... Φυσούσε η κοπέλα...

Νικ. Ουρανού 1Β (Εκκλησία): Επίσης αναφέρθηκε. Δεν θυμάμαι όνομα. Εγώ και ένας συναγωνιστής που περιμέναμε μόλις βγήκε κάναμε διαγωνισμό ποιος θα βγει πρώτος...

Νικ. Ουρανού 26: Μια πολύ βαριεστημένη και κακόκεφη κοπέλα χωρίς να είναι και κάτι το ανεπανάληπτο εμφανισιακά...

Πέτρου Ερημίτη 2: Η milf Αννα. Παίζει να έκανα βλακεία που δεν πήγα?

Μαντζάρου 14 (πρώην 10): Η Αλίσια Ρόδες. Και όπως σκέφτηκα όταν βγήκε από το δωματιάκι της... ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΣΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ! Ήμαρτον. Αν θέλω να δω κατεβασμένα μούτρα και ένα ξερό γεια μένω και σπίτι μου...

Κατεχάκη 13: Αλίνα ή Αλίσα από Ισπανία. Αν είναι από Ισπανία εγώ είμαι ο José Fernando Marqués Martín... Ήμαρτον τι ακούω βραδιάτικα.

Στα άλλα νέα η πιάτσα Γιαννιτσών και πέριξ άδεια λόγω αστυνομοκρατίας. Σταματούσαν (σχεδόν) τους πάντες και τα πάντα (αν βρίσκανε αρκουδάκι Πάντα και αυτό θα το σταματούσανε!). Κορυφαίο σκηνικό... Σταματήσανε ασφαλίτικο αμάξι. Γιούχου βρε... δεν αναγνωρίζετε ο ένας τον άλλον?  :idiot:

[move][size=10pt]Ευχαριστώ την στείρα αντιπολίτευση του jo για το άδειασμα των σπιτιών και της πιάτσας...[/size][/move]

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Σαπφούς 8 (Ανορθόγραφο): ΝΕΑ!!! ΝΕΑ!!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ!!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!!! Τιμές Αθήνας πλησιάζουν... Μία μέτρια κοπέλα που η τσατσά έλεγε ότι ξεκινάει από 20€

Αυτα ειναι πντως ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΝΕΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

jason 69

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
14
Πόντοι
0

Σαπφούς 20: Αν αυτή ήταν η Κέλυ αλλάζω πόλη και άθλημα. Πόσο αδυνάτισε?φιλαρακι επειδη εχω καιρο να την δω αδυνατισε πολυ?της παει η φαινεται σπασμενη?η κωλαρα της??????

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Οπα τι ειχαμε.?? Νταβατζοκριτικες.??? Τι εγινε βαριουνται να γραψουν κριτικες και τις αντιγραφουν τωρα.?? ή μηπως...ντεν καταλαβαινει ελληνικος.!!  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Ονόματα δεν ρωτούσα στα περισσότερα γιατί έφευγα Λούης... και όχι Σπύρος (λόγω διαφοράς κιλών!). Αφού λοιπόν ήπια τις μπυρίτσες μου και έγινε ο σχετικός χουλιαμάς λέω βρε δεν πάω? Και πήγα...

Ταντάλου 8Α (Μαρινόσπιτο): Βγήκε μια MILF Θα έλεγα με κόκκινο μαλλί με μωβ ( :huh: ) ανταύγιες...
μαλλον η ζωη ειναι
Ταντάλου και Σαπφούς: Έχει αναφερθεί όνομα ξανά (αλλά δεν θυμάμαι λόγω ώρας και ηλικίας!). Ξανθιά αλλά απ' ότι θυμάμαι μόνο αρνητικές κριτικές.αλισια;

θετικο το νεο εν μεσω κρισης...

Προμηθέως 14 (Μπλε ή Μαιρόσπιτο): Η Βίκυ. Θα σας γελάσω ποια Βίκυ. Η κοπέλα προς τιμήν της αργούσε (στο απλό πρόγραμμα!) και δεν είχα κουράγιο να περιμένω...

Προμηθέως 25: Μια πολύ εμφανίσιμη (για τα γούστα μου) κοπέλα χωρίς να συγκρατήσω όνομα. Αν βοηθάει κανένα με μαλλιά κοτσιδάκια λέγονται, ράστα λέγονται, κάπως λέγονται αυτό το μαλλί κόμπος κόμπος...
μιραμπελα;

Κωλέττη: Και άλλη Μισέλ. Μοντελίσιο παρουσιαστικό και κορμί. Το απλό από 40€ και κάνει και προγράμματα ανεβαίνοντας... Φυσούσε η κοπέλα...
οπα.....νεα αφιξη;
Νικ. Ουρανού 1Β (Εκκλησία): Επίσης αναφέρθηκε. Δεν θυμάμαι όνομα. Εγώ και ένας συναγωνιστής που περιμέναμε μόλις βγήκε κάναμε διαγωνισμό ποιος θα βγει πρώτος...
ειχε αγελαδισιο βλεμμα που λεει κι καραμαν;ξανθια;
Νικ. Ουρανού 26: Μια πολύ βαριεστημένη και κακόκεφη κοπέλα χωρίς να είναι και κάτι το ανεπανάληπτο εμφανισιακά... ξανθια κι εδω;βιολετα ισως;

παιζει...κι εγω ψηνομαι να φαω....στο σαλονι φαινεται εμπειρη

Μαντζάρου 14 (πρώην 10): Η Αλίσια Ρόδες. Και όπως σκέφτηκα όταν βγήκε από το δωματιάκι της... ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΣΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ! Ήμαρτον. Αν θέλω να δω κατεβασμένα μούτρα και ένα ξερό γεια μένω και σπίτι μου...
γαμιεται καλα παντως....και ειναι γλυκια και περιποοητικη κοπελα....μην κρινεις απο το εξω

Στα άλλα νέα η πιάτσα Γιαννιτσών και πέριξ άδεια λόγω αστυνομοκρατίας. Σταματούσαν (σχεδόν) τους πάντες και τα πάντα (αν βρίσκανε αρκουδάκι Πάντα και αυτό θα το σταματούσανε!). Κορυφαίο σκηνικό... Σταματήσανε ασφαλίτικο αμάξι. Γιούχου βρε... δεν αναγνωρίζετε ο ένας τον άλλον?  :idiot:

[move][size=10pt]Ευχαριστώ την στείρα αντιπολίτευση του jo για το άδειασμα των σπιτιών και της πιάτσας...[/size][/move]
ευγε δοκιμαζω....κατεθεσες πουθενα;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ρε Gameover ισχυει αυτο που λες για το πρασινο στην Τανταλου?

Ειναι δηλαδη το πρωτο σπιτι που ανοιξε???

Ρε συ δεν είπα ότι είναι το πρώτο που άνοιξε, αλλά το αρχαιότερο εν ενεργεία, δηλαδή από όσα είναι ανοικτά αυτή τη στιγμή, είναι το πιό παλιό. :-

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1

Ταντάλου 14 (Αλουμινάτο): Βγήκε μία κοντούλα, όχι γεματούλα αλλά ψιλό τούμπανο (από το γυμναστήριο!) με πλάτες, παίζει να ήταν, και λίγο μεγαΛύτερες από τις δικές μου.

Ταντάλου 9 (Έρως): Petite κατάσταση εδώ. Μελαχρινή, πε πολύ νάζι στο σαλόνι και η τσατσά την διαφήμιζε ότι έχει παίξει και σε τσόντες. Μην χαίρεστε δεν είναι η Μαρτίνα Ρόδες.

Ταντάλου και Σαπφούς: Έχει αναφερθεί όνομα ξανά (αλλά δεν θυμάμαι λόγω ώρας και ηλικίας!). Ξανθιά αλλά απ' ότι θυμάμαι μόνο αρνητικές κριτικές.

Σαπφούς 20: Αν αυτή ήταν η Κέλυ αλλάζω πόλη και άθλημα. Πόσο αδυνάτισε?
Ναι, είναι η Κέλυ, η οποία (προφανώς εξαιτίας αρνητικών κριτικών) προσπαθεί να βελτιώσει τεχνική/συμμετοχή: σε πρόσφατο (3ο ή 4ο) κασκαντεριλίκι μου, άντεχε σφυροκόπημα στα 4 + πολύ καλή πίπα, αλλά εξακολουθεί να μην ανέχεται πιάσιμο στα βυζιά. Δέχεται όμως σε κώλο... :-/

Σαπφούς 7: Μισέλ από Γαλλία όπως υπόθηκε. Δεν ξέρω αλλά μάλλον θα πάω γιατί η κοπέλα φάνηκε πολλά υποσχόμενη...
Η Μισέλ είναι καινούργια από Γαλλία, ξανθιά, μικρή, λίγο ξινισμένη όμως, κάνει τα πάντα (είπε η τσατσά) και μου έκανε εντύπωση (όσο περίμενα) ότι έκατσε με τον προηγούμενα κάνενα 20-30λεπτο, αν και στο απλό πρόγραμμα...

Προμηθέως 11: Μου είπε όνομα αλλά δεν το ενθυμούμαι. Έχω διαβάσει πάντως εδώ μέσα. Η βασίλισσα Βερόνικα δεν ήταν και η τσατσά δεν ήξερε...
Τζούλια, ξανθιά, μικροκαμωμένη, όμορφη, αλλά με κακές κριτικές... Έπεται κασκαντεριλίκι προσεχώς. Η τσατσά 'καινούργια' στο μαγαζί, οπότε δεν ήξερε για Βερόνικα...

Προμηθέως 14: Ο ξανθός Χαβίτο. Μία πολύ πιεστική κοπέλα και έτσι δεν γούσταρα ούτε καν όνομα να ρωτήσω... Θαρρώ πως έχει υποθεί το όνομά της εδώ μέσα...
Είναι η ξανθιά Ρουμανογύφτισσα (νομίζω) που για να σε πείσει να μπεις σε χουφτώνει μέχρι να σε καυλώσει... Η σκρόφα η τσατσά έλεγε ότι είναι η Τσέχα η Ιονέλλα (δε νομίζω!!)

Η Βίκυ η Ουκρανή, ξανθιά, μεγάλο βυζί, κοντό μαλλί, ψώλα και καυλωτική (κατά τη γνώμη μου), λίγο σπαστική γιατί κάπνιζε στο δωμάτιο και είχε όρεξη για κουβέντα (άντε ρε! καυλωμένοι είμαστε), αλλά μετά έφαγε σφαλιάρα στον κώλο και το έσβησε :-) Πολύ καλή συμμετοχή, τέλειο στήσιμο στα 4, τέλεια, βαθιά πίπα (μέχρι που πνίγηκε κιόλας)... Τα αξίζει τα λεφτά της: ούτε βιαζόταν και στο απλό κιόλας...

Νικ. Ουρανού 26: Μια πολύ βαριεστημένη και κακόκεφη κοπέλα χωρίς να είναι και κάτι το ανεπανάληπτο εμφανισιακά...

Κατεχάκη 13: Αλίνα ή Αλίσα από Ισπανία. Αν είναι από Ισπανία εγώ είμαι ο José Fernando Marqués Martín... Ήμαρτον τι ακούω βραδιάτικα.

ευγε δοκιμαζω....κατεθεσες πουθενα;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
761
Πόντοι
4.535
gl νομίζω σωστός σ' όλα. Στην Κωλέττη η τσατσά είπε ότι είναι νέα κοπέλα και εγώ δεν την έχω ξαναδεί...

Εγώ άσε... Αλίνα ή Αλίσα στην Κατεχάκη... Μέτρια πράγματα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη...

Της Κέλλυς δεν της πήγε το τόσο αδύνατο ειδικά στο πρόσωπο... η κωλάρα κωλάρα παραμένει!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βλεπω εφυγε και η μουφα κριτικη για λαρα :sunglasses:.....

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Εμενα παλι αυτη γιατι μου κανει για σωσια της (ελα βρειτε το!)

Συνημμένα

• zz.jpg
    zz.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 28

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Εμενα παλι αυτη γιατι μου κανει για σωσια της (ελα βρειτε το!)

Αφροδίτη...την οποία τιμησα όταν δούλευε στο βαρδάρη και έπειτα κωλέτη.
Προσωπικά δεν με ενθουσίασε...χωρις να θελω να πω κατι αρνητικο για τη συγκεκριμενη.

Βόλτα χθες στα στούντιο της πόλης.
Ερημίτη Η Αννα κλασσικά
Ν.Ουρανού υποθετω η Βιολέτα απο αυτα που εμαθα απο συναγωνιστή.
Ν.Ουρανού εκκλησία η Κάρλα η ρουμάνα.
Ωραία η κάρλα απλα πρέπει να φαει μερικά άκυρα για να ισιοσει και να μπεί στο σωστο δρόμο...Ειδάλλως παμε για ενα καλό νεο έπιπλο...
Κεφαλληνίας η Εμμανουέλα που δουλευε πριν κλείσει  εκει....Ρώτησα για Ναταλί και μου ειπαν πως δεν δουλεύει πλεον εκει...
Ανδ. Γεωργίου Λαφάμ η Μαρία και η μοναδική αλλαγή που είδα ηταν στο φανάρι στο Αν. Γεωργίου 4 δουλευε ενα μικρο ξανθο λεπτο πιπινακι...Λολίτα εμφανισιακα αν σας ενθουσιάζουν οι λεπτες μικροσωμες να πάτε εγω δεν....

Μαντζάρου είδα την Μαρτίνα, η οποία ειναι αρκετα φιλότιμη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αφροδίτη...την οποία τιμησα όταν δούλευε στο βαρδάρη και έπειτα κωλέτη.
Προσωπικά δεν με ενθουσίασε...χωρις να θελω να πω κατι αρνητικο για τη συγκεκριμενη.

Βόλτα χθες στα στούντιο της πόλης.
Ερημίτη Η Αννα κλασσικά
Ν.Ουρανού υποθετω η Βιολέτα απο αυτα που εμαθα απο συναγωνιστή.
Ν.Ουρανού εκκλησία η Κάρλα η ρουμάνα.
Ωραία η κάρλα απλα πρέπει να φαει μερικά άκυρα για να ισιοσει και να μπεί στο σωστο δρόμο...Ειδάλλως παμε για ενα καλό νεο έπιπλο...
Κεφαλληνίας η Εμμανουέλα που δουλευε πριν κλείσει  εκει....Ρώτησα για Ναταλί και μου ειπαν πως δεν δουλεύει πλεον εκει...
Ανδ. Γεωργίου Λαφάμ η Μαρία και η μοναδική αλλαγή που είδα ηταν στο φανάρι στο Αν. Γεωργίου 4 δουλευε ενα μικρο ξανθο λεπτο πιπινακι...Λολίτα εμφανισιακα αν σας ενθουσιάζουν οι λεπτες μικροσωμες να πάτε εγω δεν....

Μαντζάρου είδα την Μαρτίνα, η οποία ειναι αρκετα φιλότιμη
μονο σε Βαρδαρη την ειχα τιμησει ουκ ολιγες φορες στα φοιτητικα μου χρονια...μου ειχε φαει ολο το χαρτζηλικι μου...μολις ειδα την φωτο της σωσιας την θυμηθηκα με την μια...πανω στην πραξη μου ελεγε να την πηδαω οπως θα γαμουσα την γκομενα μου κ το eye contact πηγεναι βροχη στον καθρεπτη....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
θελω να κανω και μια δημοσια προταση προς τον αντμιν απο αυτο το θρεντ, με αφορμη τα σημερινα....πιστευω ο παλιος και εμπειρος συναγωνιστης dimmits πρεπει να τιμηθει με ολα τα αστερια καθως εχει συμβαλει χρονια τωρα στην ενημερωση και στις κριτικες και θεσσαλονικη και επαρχια που παιζει μπαλα γειτονικα με μενα.....

επισης και ο alexman που ξερει απεξω ολα τα σιτυτουρ και τις πουτανες αθηνων και θεσσαλονικης και δινει καλες πληροφοριες με πμ στα μελη....

πιστευω να συμφωνειτε ολοι.....
Done. Καλορίζικα τα κίτρινα dimmits.  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom