aggelooos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα συναθλητές! Μηπως γνωρίζουμε το όνομα της νέας πορνοσταρ απο το τανταλου 9??
ωραιος ο "τσαρκατζης"Πωπω ποιότητα σήμερα το βράδυ...
Αφού λοιπόν ήπια τις μπυρίτσες μου και έγινε ο σχετικός χουλιαμάς λέω βρε δεν πάω? Και πήγα...
Στα άλλα νέα η πιάτσα Γιαννιτσών και πέριξ άδεια λόγω αστυνομοκρατίας. Σταματούσαν (σχεδόν) τους πάντες και τα πάντα (αν βρίσκανε αρκουδάκι Πάντα και αυτό θα το σταματούσανε!). Κορυφαίο σκηνικό... Σταματήσανε ασφαλίτικο αμάξι. Γιούχου βρε... δεν αναγνωρίζετε ο ένας τον άλλον?
Ευχαριστώ την στείρα αντιπολίτευση του jo για το άδειασμα των σπιτιών και της πιάτσας...
60 πηγε;βιλλα 60 το απλο
στο Αν. Γεωργίου 4 δουλευε ενα μικρο ξανθο λεπτο πιπινακι...Λολίτα εμφανισιακα αν σας ενθουσιάζουν οι λεπτες μικροσωμες να πάτε εγω δεν....
μου ειχε φαει ολο το χαρτζηλικι μου...
60 πηγε;
οντως...χαλαλι...ναι αλλα βρικες το αντριλικι σου
Done. Καλορίζικα τα κίτρινα dimmits.
καλα μην κανετε και πολλη ορεξη.....εγω οταν πηγα βραδυ βρηκα την γκιλφ τζουλι ακα ρενατα με απλα αλλαγμενο μαλλι πλατινε.....ειναι πετιτ κατασκευης και σφιχτη....πιστευω να μην μπερδευτηκε ο δοκιμαζω απο το σκοταδι και τις μπυρες και να ειδε σωστα και να προκειται οντως για πιθανη νεα αφιξη......Πιπινι στο γυροκομειο ?
μηπως την πηραν για καθαριστρια ?
Σαν να ακουω τα βαρια βηματα καποιου κομαντο να ανεβαινουν τις σκαλες ...
ααα τον πουστη τον jo...που τα σκεφτεται ο μπαγασαςΑσχετο ...
αλ πατσινος .. ενα χρονο βλεπω το αβαταρι σου το οποιο δε το εχεις αλαξει
δε πιαστηκε ο λαιμος του ?
γυρνα το απ την αλλη τουλαχιστον
gl ποια ηταν η Ρενατα??Την ειδα κι εγω την προηγουμενη βδομαδα,μαλιστα την ανεφερα και Τζενη αν θυμαμαι αλλα πρωτη φορα την εβλεπακαλα μην κανετε και πολλη ορεξη.....εγω οταν πηγα βραδυ βρηκα την γκιλφ τζουλι ακα ρενατα με απλα αλλαγμενο μαλλι πλατινε.....ειναι πετιτ κατασκευης και σφιχτη....πιστευω να μην μπερδευτηκε ο δοκιμαζω απο το σκοταδι και τις μπυρες και να ειδε σωστα και να προκειται οντως για πιθανη νεα αφιξη......
αλλιως θα φατε/φαμε ακυρο
μια μιλφ καραμιλφ που πιθανον να ειναι και δικο της το σπιτι....πολυ παλιοτερα ειχε κοκκινο κοντο μαλλι.....ουγγαρεζα δηλωνε....μιλουσε λιγα ιταλικα και πολυ σπαστα ελληνικα....ξεπετα αγρια και στριμμενο αντερο......gl ποια ηταν η Ρενατα??Την ειδα κι εγω την προηγουμενη βδομαδα,μαλιστα την ανεφερα και Τζενη αν θυμαμαι αλλα πρωτη φορα την εβλεπα
εκει δουλευε δηλαδη?Μια θειτσα με κοντο κοκκινο μαλλι ειχε εμφανιστει και περυσι για πολυ λιγα βραδυα στο Αν.Γεωργιου 4 αλλα εκεινη ηταν πολυ κοντη και αρκετα ομορφη απ'οσο θυμαμαι.Δε πρεπει να ηταν αυτη ομως...μια μιλφ καραμιλφ που πιθανον να ειναι και δικο της το σπιτι....πολυ παλιοτερα ειχε κοκκινο κοντο μαλλι.....ουγγαρεζα δηλωνε....μιλουσε λιγα ιταλικα και πολυ σπαστα ελληνικα....ξεπετα αγρια και στριμμενο αντερο......
αυτη που ειδα πρεπει να ηταν κοβω το κεφαλι μου.....θυμηθηκα την ξινη φατσα της κατω απο το αλλαγμενο μαλλι;περουκα; δεν ξερω τι ηταν αυτο το ξανθο πλατινε.....κι αυτη κοντη ηταν απλα φοραγε και ψηλοτακουνες γοβες....εκει δουλευε δηλαδη?Μια θειτσα με κοντο κοκκινο μαλλι ειχε εμφανιστει και περυσι για πολυ λιγα βραδυα στο Αν.Γεωργιου 4 αλλα εκεινη ηταν πολυ κοντη και αρκετα ομορφη απ'οσο θυμαμαι.Δε πρεπει να ηταν αυτη ομως...