Μισελ-Σαπφους ποια εννοεις??Η Μισελ ειναι στο Προμηθεως 25.Μηπως εννοεις τη Μαγια στο Σαπφους 8?
Πριν καμία ώρα που πέρασα η τσατσά μου είπε η κοπέλα δεν ήρθε ακόμη, αλλά δουλεύει η Μισέλ (είπε)...
Μισελ-Σαπφους ποια εννοεις??Η Μισελ ειναι στο Προμηθεως 25.Μηπως εννοεις τη Μαγια στο Σαπφους 8?
σε ποιο στη Σαπφους λες?Πριν καμία ώρα που πέρασα η τσατσά μου είπε η κοπέλα δεν ήρθε ακόμη, αλλά δουλεύει η Μισέλ (είπε)...
απέναντι από το ανορθόγραφοσε ποιο στη Σαπφους λες?
ξανανοιξε και για βραδυ δηλαδη?Μπα δε τη ξερω...απέναντι από το ανορθόγραφο
Συναγωνιστές, λέω να επισκεφτω μία εκ των: Κάρλα (Προμηθέως 19), Γιάννα (πράσινο-Ταντάλου) ή Μισέλ (Σαπφούς). Αξίζει καμία από αυτές ή θα φάω άκυρο; Έψαξα στις τελευταίες σελίδες, αλλά δε βρήκα κάποια κριτική... Ξέρει κάτι κάποιος; please? Δεν είναι να τρώμε πατάτες σε περίοδο κρίσης... :-)
Τι εστί Κάρμεν; Σε αυτό στην Σαπφούς δουλεύει; Η Τζούλια αλήθεια στην Προμηθέως χαμηλά είναι τόσο χάλια όσο οι κριτικές της;...ξανανοιξε και για βραδυ δηλαδη?Μπα δε τη ξερω...
Αλλα αμα ειναι να κανεις τον κασκαντερ γιατι δεν παιρνεις τη Μισελ στο Πρμηθεως 25 που ειναι και ομορφο κοριτσι και εχει και εγγυηση επιστροφης χρηματων?
Η χαζοτσατσα συνηθως οταν λεει για επιστροφη χρηματων ξερει τι λεει.
Για την Καρμεν ας πουμε δε το'χει πει ποτε
Απλά ήθελα κάτι σε Βαρδάρη, για να μην τρέχω μακριά (έλλειψη αυτοκινήτου)... Δεύτερη επιλογή λοιπόν (σε βαρδάρη); :-)Δεν πας καλύτερα στη Λάουρα στο τσίρκο με 30 ευρώ να περάσεις super, και να μην κυνηγάς φαντάσματα. είναι εκεί από τις 6 το απόγευμα και θα είναι για όλο το βράδυ .
Κατά τη γνώμη μου Κάρλα μακριά, κριτικές της θα βρεις στο θρεντ του λαφαμ.
Η Καρμεν ειναι το πιο ομορφο κουκλακι στη Θεσσαλονικη.Βραδυνα στην Κατεχακη κανει,εχει κατα συντριπτικη πλειοψηφια αρνητικες κριτικες αλλα εγω ειχα περασει καλα μαζι της και καποια στιγμη θα ξαναπαω.Τι εστί Κάρμεν; Σε αυτό στην Σαπφούς δουλεύει; Η Τζούλια αλήθεια στην Προμηθέως χαμηλά είναι τόσο χάλια όσο οι κριτικές της;...
Απλά ήθελα κάτι σε Βαρδάρη, για να μην τρέχω μακριά (έλλειψη αυτοκινήτου)... Δεύτερη επιλογή λοιπόν (σε βαρδάρη); :-)
αμα δουλευει η ξανθια η Βικυ στο Προμηθεως 19 ορμα.Ουκρανεζα ξανθια μουναρα με φονικες καμπυλες.Απλά ήθελα κάτι σε Βαρδάρη, για να μην τρέχω μακριά (έλλειψη αυτοκινήτου)... Δεύτερη επιλογή λοιπόν (σε βαρδάρη); :-)
Παίζομαι για Κάρλα (Προμηθέως 19),
Καθόλου ντροπαλή δεν είναι. Άσε τι φαίνεται.. είναι ομορφούλα πάντως, σήμερα της έδωσα 40Ε και δεν μπορούσα να χύσω με τίποτα. Μάλλον γιατί χθες γαμήθηκα στο gym τι χέρια τι πόδια δοκιμάσαμε τίποτα, μετά τα 20 λεπτά έχυσα μόνος μου ενώ πλακώθηκα στα λιπαντικά. Δυσανασχετούσε που κάθησε πολύ ώρα μέσα αλλά παρ'όλα αυτά δεν έφυγε.
Στο βαρδάρη πεσμένη κίνηση κ γενικότερα όμως, έχουν αρχίσει κ απελπίζονται με την πτώση της πελατείας.
Σας έχω και μια έκπληξη. Το πράσινο, το Ταντάλου και Σαπφούς πιο πράσινο παρά ποτέ. Φρεσκοβαμμένο το τράβηξα σήμερα το απόγευμα φωτογραφία. Άντε να του φέρει γούρι το βάψιμο και πολλά όμορφα κορίτσια.
Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι το αρχαιότερο εν ενεργεία μπουρδέλο της Θεσσαλονίκης.
Ταντάλου 8: Η γυφτοτσατσά μας είπε να έρθουμε σε 5 λεπτά και το δεξί μου αρχίδι ένιωσε στιγμές έντονου κνησμού.
Ντροπή και μόνο ντροπή θα πρέπει να πρέπει να αξίζει σε όποιον κρύβεται πίσω από το γελοίο nick name των 7 λεπτών που δεν μπήκε στον κόπο ούτε να αλλάξει ένα κόμμα από παλαιότερη κριτική μου και να την μοστράρει σαν καινούργια δικιά του.
Παραθέτω την κριτική αυτού του αχρείου για να την συγκρίνεται με την δικιά μου την πιο παλιά.
Σας παρακαλώ να μην παραθέσετε στο ποστ αυτό, μιας που σκοπό έχω να το σβήσω τελείως, όπως και την κριτική αυτού τύπου αναφέροντας τον στον διαχειριστή.
Απλώς διαβάστε και συγκρίνεται για να δείτε το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος.
Τι εστί Κάρμεν; Σε αυτό στην Σαπφούς δουλεύει; Η Τζούλια αλήθεια στην Προμηθέως χαμηλά είναι τόσο χάλια όσο οι κριτικές της;...