Επισκέπτης
Καλά μην φανταστείς καμιά 7 κοπέλες έχει φωτό από Θεσνίκη .
μιλαμε για την πιο τραγικη καταθεση που εχει γινει στην ιστορια της μπουρδελικης θεσσαλονικης
και στην συνεχεια θα παρω ποπ κορν και θα διαβασω και τις προηγουμενες σελιδες για να σχολιασω
αστον ανθρωπο απο πανω να φαει το ποπκορν του χωρις να του βγει απο την μυτη.....Καλησπερα σε ολους.Σε χθεσινη βολτα περι τις 22.30 και ενω ειχα περασει απο 3-4 καταστηματα κατευθυνομενος για Λα φαμ παιρνει το ματι μου το Βιλα πριβε(στη κουρουβαγκου που ηταν υπο ανακαινιση)."Καινουριο" μαγαζι λεω για να δω τι εχει........και βγαινει η ΤΖΕΣΗ απο το βιλλα ερωτικα η γνωστη οπου και κατεθεσα λογω αδυναμιας στη συγκεκριμενη.Οποιος την ψαχνει τωρα ξερει που θα την βρει.
Τι εννοεις??Δεν το πιασα αυτο!αστον ανθρωπο απο πανω να φαει το ποπκορν του χωρις να του βγει απο την μυτη.....
ο στελιος ειναι φαν.....χρωσταει επισκεψη στην τζεσυ....Τι εννοεις??Δεν το πιασα αυτο!
αστον ανθρωπο απο πανω να φαει το ποπκορν του χωρις να του βγει απο την μυτη.....
- Κοροβάγκου 5, η Κάντυ με σέξι κολλητό άσπρο φορεματάκι που τόνιζε υπέρμετρα τις καμπύλες της, σε μεγάλη φόρμα
εδω οι καλες ενημερωσεις...παρε κοσμεεεε Πριν λιγο λοιπον...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).Η Μισελ η Γαλλιδα .Ενα πολυ ομορφο ξανθο μωρο με ωραιες καμπυλες και σνομπ υφακι.Εγγυηση επιστροφης χρηματων λεει η τσατσα.Μ'αρεσε πολυ και ισως δοκιμασω...50ε γυμνο,60ε 69,70ε 69 με γυμνο.Μου θυμισε λιγο τη Βικυ στο στυλακι
-Σαπφους 5.η μελαχρινη Μιρελα η μοντελισια
-Σαπφους 20.η Κελλυ.πολυ αδυνατισμενη σε βαθμο που φαινονται εντονα τα χρονια της πλεον.Σπασμενη πολυ στη φατσα και μονο αρνητικες κριτικες
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Αλισια οπως μου'πε η τσατσα εξω στο δρομο.Μπαζο απο τα λιγα στο δωματιο μεσα δε την ξερει τη δουλεια αλλα δινει δωρο γλυφοκωλι...τουλαχιστον σ'εμενα
καλα ρε με πετυχες και ουτε ενα γεια δεν ειπες?ενας μπουλης , μαλλον μελος του φορουμ διπλα μου μου ελεγε Για Εφη και αφρο οτι ειναι γνωστες κλτ
προεδρε μετα απο αλισια που πηγες?και στο πρασινο ηταν η αλισια μας ελεγε πως μπηκε καποιος και ηθελε να τον γαμησει .. αυταρχικο κτλ
κορυφαιο ποστ γαμησε!!Σημερα πήγα καρφί στο κωλεττοσπιτο έχοντας σκοπό να καταθέσω στην αφρουλα αλλα μάταια πάλι ήταν η Αφροδίτη εκει απο την Κύπρο που μεγάλωσε στην Ρωσία κ είπα δεν γαμιεται έκοψα το παραβόλο των 40ε κ πέρασα μέσα... Καλη ήταν τριφτηκε αρκετά κ την εγλειψα για αρκετή ωρα πιπα μια απο τις καλύτερες με πολλά χτυπήματα αλλα χωρίς καραμπαλινγκ... Σείναι μόνο πρωινή κ δουλεύει Δευτέρα Τρίτη τετάρτη δεν ξέρω ποσο ισχύει! Καλα ήταν αλλα εγώ θέλω αφρουλα
ΡΕΜΑΛΙΑ!
πως παει?
πηδηξα και γω μια διασημοτητα...... ;)
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς τίποτα για Νάταλι-Λίζα και Σάρα απο Μαντζάρου?
καλα ρε με πετυχες και ουτε ενα γεια δεν ειπες?
Ναταλι ηταν κεφφαληνιας πρωι
Καλησπερα σε ολους.Σε χθεσινη βολτα περι τις 22.30 και ενω ειχα περασει απο 3-4 καταστηματα κατευθυνομενος για Λα φαμ παιρνει το ματι μου το Βιλα πριβε(στη κουρουβαγκου που ηταν υπο ανακαινιση)."Καινουριο" μαγαζι λεω για να δω τι εχει........και βγαινει η ΤΖΕΣΗ απο το βιλλα ερωτικα η γνωστη οπου και κατεθεσα λογω αδυναμιας στη συγκεκριμενη.Οποιος την ψαχνει τωρα ξερει που θα την βρει.