You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ας κάνω μια αναφορά τώρα μεταμεσονύκτια.
-Σαπφούς 20: Κέλλυ
-Ταντάλου 8: Ντέσυ
-Ταντάλου 14: Τερέζα
-Σαπφούς 7: Κλείστο πρώτη φορά στα χρονικά της Νάρνια.
-Σαπφούς 8: Μάγια
-Σαπφούς 5: Μιρέλα (μοντελέ)
-Προμ 11: Τζούλια (η πετίτ μια σταλιά απο Προμ 25/Κατεχάκη)
-Προμ 14: Η Αλεξάνδρα του πράσινου (Ronaldinho) YΓ. ΕΧΕΙ BADOO
-Προμ 19: Βίκη (UA)
-Προμ 25: Μισέλ
-Κατεχάκη: Κάρμεν. Παιδιά σήμερα ήταν πιο καυλομουνάρα από ποτέ... πραγματικά άμα δεν ξέρεις τι βαβουροπατάτα θα φας μέσα. Όρμας σαν τον τσολιά στον τούρκο!
-Κωλέττη ήταν μια χριστίνα milf με κυβικά. Δεν μου φάνηκε να την έχω ξαναδεί αν κ δεν παίρνω όρκο. Ήταν καστανή με βυζιά μεγάλα τα οποιά φαινόταν ότι όταν έφευγε το σουτιέν θα γινόταν σκηνικό. Κ είχε κ κάπου ένα ταττού δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα που όμως.
-Νικ. Ουρανού: Αντριάννα. Εδώ σταμάτησε η βόλτα. Ανεβάζω κριτική αύριο (όχι κούφιες υποσχέσεις!) Ο ΑΕΡΟΧΥΣΤΗΣ Νο 2!!!! Ελπίζω να μπήκατε στο νόημα!
-Κατεχάκη: Κάρμεν. Παιδιά σήμερα ήταν πιο καυλομουνάρα από ποτέ... πραγματικά άμα δεν ξέρεις τι βαβουροπατάτα θα φας μέσα. Όρμας σαν τον τσολιά στον τούρκο!
-Κωλέττη ήταν μια χριστίνα milf με κυβικά. Δεν μου φάνηκε να την έχω ξαναδεί αν κ δεν παίρνω όρκο. Ήταν καστανή με βυζιά μεγάλα τα οποιά φαινόταν ότι όταν έφευγε το σουτιέν θα γινόταν σκηνικό. Κ είχε κ κάπου ένα ταττού δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα που όμως.
-Νικ. Ουρανού: Αντριάννα. Εδώ σταμάτησε η βόλτα. Ανεβάζω κριτική αύριο (όχι κούφιες υποσχέσεις!) Ο ΑΕΡΟΧΥΣΤΗΣ Νο 2!!!! Ελπίζω να μπήκατε στο νόημα!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Ας κάνω μια αναφορά τώρα μεταμεσονύκτια.
-Σαπφούς 7: Κλείστο πρώτη φορά στα χρονικά της Νάρνια.Και την Τεταρτη κλειστο ηταν.Μεχρι και αυτοι ξεμειναν απο γυναικες φαινεται.Αλλα τι να την κανεις τη βραδυνη βαρδια αμα ολη μερα εχεις το πολυμηχανημα Νικολ
-Σαπφούς 8: ΜάγιαΣου αρεσε?Δεν ειναι σκετο κουκλακι?
-Προμ 11: Τζούλια (η πετίτ μια σταλιά απο Προμ 25/Κατεχάκη)φορουσε παλι περουκα?
-Προμ 14: Η Αλεξάνδρα του πράσινου (Ronaldinho) πω πω εδω πεθανα...Δε ξερω αν ειναι πιο πετυχημενο αυτο ή ο Ζαν Ρενο του Καραμαν.Και ελεγα τι μου θυμιζει
-Προμ 25: Μισέλεπισης δεν ειναι σκετο κουκλακι και αυτο??
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
οκ. οταν θα εχω χρονο θα παω να του αναψω μια λαμπαδα κατω απο την κορνιζα να τον τιμησω εξαιρετικα.Στην βιλα πλεον εκτος απο τα γνωστα πορτρετα τζεσυ,αντριαννα κλπ εχουν κρεμασει και το αβαταρ του τζο και μαλιστα η τσατσα αναβε και κερακι μπροστα σαν σε μανουαλι......μα τω θεω.....οποιος θελει ας περασει να δει.....κουκλακη πανε σε λεω......ευκαιρια να δεις και την βιλα λαιβ
...και θα του αφησω και ενα μπουκαλι κοκκινο κρασι να πινει στην υγεια μας ! ;)
Συνημμένα
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
ωχ κατάλαβα ..πατάτα έφαγες πάλι...Ας κάνω μια αναφορά τώρα μεταμεσονύκτια.
και είχα την εντύπωση πως άλλαξε προς το καλύτερο.
Όσο για την Κάρμεν να πω και εγω για την εμπειρία μου μαζί της.
Φιλότιμη ήταν διάθεση είχε, μόνο καλύτερη πίπα πρεπει να μάθει να κάνει και θα ειναι πολύ καλή.
Μου είπε ο,τι σε κάποιους αρέσει η βιαιη πίπα,και ο,τι το ζητάνε....
Απο εκεί και πέρα...εχουμε συνεχώς μια ανακύκλωση...και πολυ φοβάμαι πως θα συνεχιστεί αυτη η κατάσταση.
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
Σημερα πήγα καρφί στο κωλεττοσπιτο έχοντας σκοπό να καταθέσω στην αφρουλα αλλα μάταια πάλι ήταν η Αφροδίτη εκει απο την Κύπρο που μεγάλωσε στην Ρωσία κ είπα δεν γαμιεται έκοψα το παραβόλο των 40ε κ πέρασα μέσα... Καλη ήταν τριφτηκε αρκετά κ την εγλειψα για αρκετή ωρα πιπα μια απο τις καλύτερες με πολλά χτυπήματα αλλα χωρίς καραμπαλινγκ... Στο κυρίως πιάτο τα δέχτηκε όλα χωρίς πόνο κ παράπονο αν κ πριν απο μένα ήταν σε δυο συναθλητές κ έκανε κανένα μισάωρο να ερθει...μου έιπε ότι είναι μόνο πρωινή κ δουλεύει Δευτέρα Τρίτη τετάρτη δεν ξέρω ποσο ισχύει! Καλα ήταν αλλα εγώ θέλω αφρουλα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αφαντες κι οι δυο.....σημερα πρωι ηταν η αντζελικα η βουλγαρα οπου και κατεθεσα.....Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς τίποτα για Νάταλι-Λίζα και Σάρα απο Μαντζάρου?
Επισκέπτης
Σημερα πήγα καρφί στο κωλεττοσπιτο έχοντας σκοπό να καταθέσω στην αφρουλα αλλα μάταια πάλι ήταν η Αφροδίτη εκει απο την Κύπρο που μεγάλωσε στην Ρωσία κ είπα δεν γαμιεται έκοψα το παραβόλο των 40ε κ πέρασα μέσα... Καλη ήταν τριφτηκε αρκετά κ την εγλειψα για αρκετή ωρα πιπα μια απο τις καλύτερες με πολλά χτυπήματα αλλα χωρίς καραμπαλινγκ... Στο κυρίως πιάτο τα δέχτηκε όλα χωρίς πόνο κ παράπονο αν κ πριν απο μένα ήταν σε δυο συναθλητές κ έκανε κανένα μισάωρο να ερθει...μου έιπε ότι είναι μόνο πρωινή κ δουλεύει Δευτέρα Τρίτη τετάρτη δεν ξέρω ποσο ισχύει! Καλα ήταν αλλα εγώ θέλω αφρουλα
ε αυτη ειναι ρε φιλε η αφρο η κυπριοποντια τη σβστη γαμησες
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
φιλε Αφροδιτη, Αφρο, η Αφρουλα την φωναζουν η ιδια ειναι.Σημερα πήγα καρφί στο κωλεττοσπιτο έχοντας σκοπό να καταθέσω στην αφρουλα αλλα μάταια πάλι ήταν η Αφροδίτη εκει απο την Κύπρο ...... Καλα ήταν αλλα εγώ θέλω αφρουλα
Αρα βρικες την σωστη ;)
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
Αφού έχει κ αφρουλα κ Αφροδίτη στα σχόλια ρε γιατί δεν το λέτε πιο νωρίς??? δεν το απόλαυσαν όσο χρειαζόταν θα ξαναπαω αυριο με άλλη ψυχολογία
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πολυ παλιοτερα καπου στο 2008 αρχες, συνυπηρξαν στο ιδιο μαγαζι με την αφροδιτη την ελληνοεγγλεζα την ψηλη που μετα πηγε ερως....ισως απο τοτε ξεκιναει αυτη η μετονομασια.....παντως αφρουλα πλεον ειναι μονο μια.....και το μισο θρεντ αυτο εδω εχει ποστ με το ονομα της.....μεχρι και μαχες μελων ειχαν γινει παλια στην ποδια της....τοτε που εγω δεν εγραφα,αλλα μονο διαβαζα τα γραφομενα και υπομειδιουσαΑφού έχει κ αφρουλα κ Αφροδίτη στα σχόλια ρε γιατί δεν το λέτε πιο νωρίς??? δεν το απόλαυσαν όσο χρειαζόταν θα ξαναπαω αυριο με άλλη ψυχολογία
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η αντζελα δεν αλλαξε μονο το ονομα σε αντζελικα επισημως.......(για μενα παντα βεβαια παραμενει αντζελα και φυσικα δεν ειναι η αλλη η μιλφ ετσι;η φιλη του αλ ξερετε μην μπερδευεστε )
αλλαξε και τις επιδοσεις της και αυτο φανηκε στην σημερινη μεσημεριανη μου επισκεψη....
εμφανισιακα παραμενει μουναρα ψηλη,με ωραιο σωμα,σεξι κοιλιτσα,ωραια ποδια και τελειο κωλο.....μακρυ μαυρο μαλλι και εκφυλη υπεροχα γοητευτικη φατσουλα,σεξι λεοπαρ ολοσωμο εσωρουχο
τα προκαταρκτικα της ειναι με δυο λογια τελεια και αρκετα μεγαλης διαρκειας στο χαλαρο προγραμμα με φιλακια παντου ,γλειψιμο στις ρωγες ,χαιδεμα στα αρχιδακια και αφηνει ελευθερα οσο θες να ρουφας τα βυζια της και φιλακια στον λαιμο....
αφου ειχε σηκωθει το εργαλειο περασε την καποτα με το στομα και ξεκινησε μια ακρως καυλωτικη και ρουφηχτη πιπα οχι αεροπιπα που κανουν μερικες ενω την διεκοπτε κατα διαστηματα για να δωσει μερικα χτυπηματακια με την γλωσσα της στο κεφαλακι.....οπτικη επαφη τελεια και το χερι της να συνεχιζει και να μην σταματα λεπτο να με χαιδευει....
απο πανω ανεβαινει,κουνιεται καλα αλλα στο ιεραποστολικο με τα ποδια της στους ωμους ηταν απλα τελεια.....καμια σχεση με κρεμες και για μενα επειδη εχει ξαναναφερθει το θεμα αρκετα σφιχτη με καλη αισθηση διεισδυσης.....δεν ξερω γιατι αλλα η συγκεκριμενη γκομενα με καυλωνει πολυ εμφανισιακα και την γαμησα πολυ δυνατα.....ειχε δε καλη συμμετοχη με αληθινα βογγητα και το κρεβατι ετριξε για τα καλα.....
μετα το τελειωμα με χαιρετησε ευγενικα και απηλθε....
συμπερασματικα.....αξιος ο μισθος της ,πολυ καλη στο γαμησι και στο στοματικο και στα προκαταρκτικα....πολυ ομορφη παρουσια,αξιζει μιας καταθεσης αν εμφανισιακα σας βγαζει οτι βγαζει σε μενα που μ αρεσουν οι μελαχρινες.....χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν τα λεω ,εξαλλλου εμενα δεν με κρεμασαν ακομα στον τοιχο οπως πιθανον θα ειδατε οσοι πηγατε....
αλλαξε και τις επιδοσεις της και αυτο φανηκε στην σημερινη μεσημεριανη μου επισκεψη....
εμφανισιακα παραμενει μουναρα ψηλη,με ωραιο σωμα,σεξι κοιλιτσα,ωραια ποδια και τελειο κωλο.....μακρυ μαυρο μαλλι και εκφυλη υπεροχα γοητευτικη φατσουλα,σεξι λεοπαρ ολοσωμο εσωρουχο
τα προκαταρκτικα της ειναι με δυο λογια τελεια και αρκετα μεγαλης διαρκειας στο χαλαρο προγραμμα με φιλακια παντου ,γλειψιμο στις ρωγες ,χαιδεμα στα αρχιδακια και αφηνει ελευθερα οσο θες να ρουφας τα βυζια της και φιλακια στον λαιμο....
αφου ειχε σηκωθει το εργαλειο περασε την καποτα με το στομα και ξεκινησε μια ακρως καυλωτικη και ρουφηχτη πιπα οχι αεροπιπα που κανουν μερικες ενω την διεκοπτε κατα διαστηματα για να δωσει μερικα χτυπηματακια με την γλωσσα της στο κεφαλακι.....οπτικη επαφη τελεια και το χερι της να συνεχιζει και να μην σταματα λεπτο να με χαιδευει....
απο πανω ανεβαινει,κουνιεται καλα αλλα στο ιεραποστολικο με τα ποδια της στους ωμους ηταν απλα τελεια.....καμια σχεση με κρεμες και για μενα επειδη εχει ξαναναφερθει το θεμα αρκετα σφιχτη με καλη αισθηση διεισδυσης.....δεν ξερω γιατι αλλα η συγκεκριμενη γκομενα με καυλωνει πολυ εμφανισιακα και την γαμησα πολυ δυνατα.....ειχε δε καλη συμμετοχη με αληθινα βογγητα και το κρεβατι ετριξε για τα καλα.....
μετα το τελειωμα με χαιρετησε ευγενικα και απηλθε....
συμπερασματικα.....αξιος ο μισθος της ,πολυ καλη στο γαμησι και στο στοματικο και στα προκαταρκτικα....πολυ ομορφη παρουσια,αξιζει μιας καταθεσης αν εμφανισιακα σας βγαζει οτι βγαζει σε μενα που μ αρεσουν οι μελαχρινες.....χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν τα λεω ,εξαλλλου εμενα δεν με κρεμασαν ακομα στον τοιχο οπως πιθανον θα ειδατε οσοι πηγατε....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειπα να βαλω και γω την κριτικη μου πριν δημοσιευτει.....σημερα δεν βολταρα απλα εμαθα οτι η μαντυ θα ηταν πρωινη στην βιλα για να αναψει τα καντηλακια ,η αντριαννα κοροβαγκου,τα υπολοιπα τα ηξερα κι απο προχτες οποτε πηγα στοχευμενα στην αντζελικα το παλιο μου φετιχ....ευτυχως περασα καλα....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φτου φτου στου σκορδα......μακρια απο μας....οχι ρε συ....καλα δεν διαβαζετε την εισαγωγη που κανω;Στην τρελλοαντζελα αναφέρεσαι;
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Αφού έχει κ αφρουλα κ Αφροδίτη στα σχόλια ρε γιατί δεν το λέτε πιο νωρίς??? δεν το απόλαυσαν όσο χρειαζόταν θα ξαναπαω αυριο με άλλη ψυχολογία
Μεγαλη αληθεια αυτο τελικα , ειδες ποσο μετραει και επιρεαζει το αν "ξερεις" ...
αντε ξαναπανε να δουμε θα ειναι καλυτερα η οχι
Ηρθε η Τζεσυ και και ειναι Κογοβαγκος
ενω μας την εκανε κατσικα η Μαντελαιν . πηγε διακοπες λεει
επλιζω να μας ξαναρθει συντομα , ολο την κοπαναει αυτη
Χαιρετισματα απ την Κυρα Σοφια gl
Για το Σαπφους 7 που ηταν κλειστο ισως δουμε και και νεα ονοματα
αν παιζει αυτο που ειπα χθες οτι μαζι με την Σαρα αυτη την βδομαδα ερχετε και αλλη μια
καθως και αλλες 2 λιγο αργοτερα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ειπα να βαλω και γω την κριτικη μου πριν δημοσιευτει.....
σημερα δεν βολταρα απλα εμαθα οτι η μαντυ θα ηταν πρωινη στην βιλα για να αναψει τα καντηλακια
καλως ηρθες στο κλαμπ των καταδρομεων
Αυτα που αναψε η Μαντυ τα λενε ΚαντΥλακια .. μαθε να γραφεις επιτελους
την κριτικη θα την σχολιασω διπλα μαζι με κατι ερωτησεις ...
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
Η ψυχολογία είναι η κυρίαρχη του παιχνιδου ;) παει κ η αφρουλα λοιπόν θα βάλω αλλα στόχο τώρα :-
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις