το αποκαταστησεις.!! αντε και εγω κουμπααααρος.!!!
Χα ΧΑ Χα karaman κατάλαβες ότι όποια και να διαλέξεις πατάτα θα βγεί και λες να κάνεις καμιά καλή κουμπαριά μπας και γλυκογαμίσεις ε ;;;;;;;;
το αποκαταστησεις.!! αντε και εγω κουμπααααρος.!!!
πάντως να είστε σίγουροι ότι εγώ θα καταγράφω και θα μεταφέρω την αλήθεια,
Θουκιδίδη μου εσυ
Μια χαρα εισαι .. ;)
Ωραια θα ηταν να ειχα και γω το μωγο μου να κανουμε ντιμπινται ντιμπινται
αλλα με αφησε .. εκανε εγκαταλειψη στουντακης στεγης
Το διπλο στο ντερμπυ Λουση - Καραμαν ποσο δινει ?
ε ο κουμπαρος την κουμπαρα....πως γαμησα εγω την κουμπαρα του τζο την εμμανουελλα;καπως ετσι.....ααααχααχαχαχαχαχαχΧα ΧΑ Χα karaman κατάλαβες ότι όποια και να διαλέξεις πατάτα θα βγεί και λες να κάνεις καμιά καλή κουμπαριά μπας και γλυκογαμίσεις ε ;;;;;;;;
Περιμένουμε candy. Εγώ λέω να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί με λουλούδια και γλυκά σαν επιτροπή υποδοχής από την μπουρδελοκατάσταση!
Θα τρελαθεί η γκόμενα, μετά ο γάμος θα είναι εύκολη υπόθεση!
Θουκιδίδη μου εσυ
Μια χαρα εισαι .. ;)
Ωραια θα ηταν να ειχα και γω το μωγο μου να κανουμε ντιμπινται ντιμπινται
αλλα με αφησε .. εκανε εγκαταλειψη στουντακης στεγης
====================================
Εκκλησια που λετε ηταν μια Καρλα ( ή Καρολα ) πρωινη
και βραδυ ο λεουρας Αρχιεπισκπος πλεων Αντριανα.com
Το κενο στο της στο Φρ 14 καλυπτει η Λαουρα ( Λανα )
===================================
Το διπλο στο ντερμπυ Λουση - Καραμαν ποσο δινει ?
Αν ξέραμε και την πτήση της θα μπορούσαμε να πάμε ένα μικρό τσούρμο από μπουρδελιάριδες κρατώντας ροζ καπνογόνα την ώρα που το αεροπλάνο της θα περνούσε πάνω από το αεροδρόμιο και θα έκανε ελιγμούς προσγείωσης.
μια επαγγελματιας της τριγγετο-συγγρου144-βιλοεροτικα-ξεπετο-αλυσιδαςΠοια ειναι αυτη η Καντυ ρε παιδια;;;
Εχω χασει επεισοδια...
Αυτή εδώ αγοράρα μου www.******/sedcards/details/1137]http://www.******/sedcards/details/1137[/url]Ποια ειναι αυτη η Καντυ ρε παιδια;;;
Εχω χασει επεισοδια...
Προλαβαινεις ακομα να στοιχηματισεις... ;) Επηγα στην Λουση...μολις μπηκα στο αμαξι να φυγω το 3ο τραγουδι που επεξε στα FM ηταν και σημαδιακο θα ελεγα.!!!!!!!
Περιμένουμε candy. Εγώ λέω να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί με λουλούδια και γλυκά σαν επιτροπή υποδοχής από την μπουρδελοκατάσταση!
Θα τρελαθεί η γκόμενα, μετά ο γάμος θα είναι εύκολη υπόθεση!
μια επαγγελματιας της τριγγετο-συγγρου144-βιλοεροτικα-ξεπετο-αλυσιδας
Ποια ειναι αυτη η Καντυ ρε παιδια;;;
Εχω χασει επεισοδια...