Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Τωρα μπηκα και ειδα την Καντυ...

Το τραγουδι που λεει τα λογοα ειναι περιτα το ξερετε.

Τι κοματι ειναι αυτο ρε παιδια.

Jo ειναι και ακριβως το στυλ που σαρεσει μοιαζει με την αρραβωνιαρα σου η λανω λαθος;;

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Έκανα μια γρήγορη βόλτα χθες το βράδυ στο Βαρδάρη κατα τις 12-1... Είχε αρκετό κόσμο...

Τανταλου 14: Νομίζω είπε Εύη, μια μελαχροινή αδύνατη ομορφούλα με ένα λιπαντικό στο χέρι...

Τι ετοιμοτητα με το λυπαντικο στο χερι σαν να σου
ελα να με σκισεις αλλα γαμας αερα....

Επισκέπτης
Ωπ να μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Εγώ από τηλέφωνο ήξερα για Βίκυ για βραδυνη βάρδια και χτες και σήμερα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωπ να μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Εγώ από τηλέφωνο ήξερα για Βίκυ για βραδυνη βάρδια και χτες και σήμερα.

Ο συναθλητής είπε : νομίζω είπε Εύη, και η περιγραφή ταιριάζει στη Βίκυ, άσε που το σωληνάρι είναι το σήμα κατατεθέν της :( (μαζί με την τσίχλα). :(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωχωχωχ
Μη μου πεις ...  :S

( Γιουπιιιιιιιι το ειχα παιξει διπλο αλλα δε το ειπα μη με πειτε γκαντεμη ? )
Εεε,,εεε ενοω ψυχραιμια βρε .. μακρυα τα δαχτυλα απο την σκανδαλη

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
-κωλετη η επανεμφανιση της σουηδεζας  :think: νικης με την ψιλη φωνη....busty και αυτη με καμπυλες και βυζαρες μεγαλες φθσικες λιγο κρεμασμενες που αναδεικνυονταν κατω απο ενα σεξι δικτυωτο σιθρου,δινει και κωλο στα 80 ευρω και κανει και ολα τα αλλα προγραμματα 69 κλπ

ωπα τι εχουμε εδω?????αυτη εξαφανισμενη δεν ηταν τοσο καιρο ή επαιζε βαρδαρη που δε ξερω τι γινεται????
τι ημερες δουλευει και που ξερουμε???
(πηρα να ρωτησω αλλα η τσατσα ουτε καν ξερει τετοιο ονομα...)
μπας και βρεθηκε απο σποντα εκει???

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αρε Karaman παει και η Λουση την πυρπολησες και αυτην
Εσενα βρε πως θα σε παντρεψουμε που η μια σου ξινιζει και οι αλλη σου βρωμαει κι αυτη σκαρτη την εβγαλες

ΥΓ:
Πλακα κανω ετσι δεν ταχω μαζι σου
Καλα κανεις και εισαι ειλικρινεις θα πρεπει να λαμβανονται υποψην ολες οι γνωμες και οι εμπειριες

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Αρε Karaman παει και η Λουση την πυρπολησες και αυτην
Εσενα βρε πως θα σε παντρεψουμε που η μια σου ξινιζει και οι αλλη σου βρωμαει κι αυτη σκαρτη την εβγαλες

ΥΓ:
Πλακα κανω ετσι δεν ταχω μαζι σου
Καλα κανεις και εισαι ειλικρινεις θα πρεπει να λαμβανονται υποψην ολες οι γνωμες και οι εμπειριες

συμφωνω απολυτως με καραμαν αντε πολυ πριξιμο φαγαμε με το μπαζοκομοδινο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωπα τι εχουμε εδω?????αυτη εξαφανισμενη δεν ηταν τοσο καιρο ή επαιζε βαρδαρη που δε ξερω τι γινεται????
τι ημερες δουλευει και που ξερουμε???
(πηρα να ρωτησω αλλα η τσατσα ουτε καν ξερει τετοιο ονομα...)
μπας και βρεθηκε απο σποντα εκει???
μαλλον απο σποντα ρεπατζου ηταν πρωι....την αλλη μερα βρεθηκε βαρδαρη.....γενικα εκτακτες εμφανισεις κανει μαλλον....πρεπει να δουλευει και βιζιτα....παλιοτερα ειχα και τηλεφωνο της και το χασα ο μαλακας...δουλευε και χαλκηδονα

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
απ οτι ειδα οι κριτικες της καντυ αν κ λιγες ειναι καλες.μακαρι να ναι αληθινες.αντε αν μπορειτε καντε κατι να ανηφορισουν κι αλλα καλα κομματια.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Aμα δηλαδη ειναι κομοδινο η λουσι τοτε η κελλυ η βικη κλπ κλπ τι ειναι????
μην τα ισοπεδωνουμε ολα

Επισκέπτης
Μπορεί να μην την πέτυχες σε καλό mood, τι να πω... ίσως πάλι γιάτι (για μένα να μιλήσω) με ξέρει από παλιότερα. Ίσως γιατί ξέρει ότι γράφω εδώ. Τι να πώ?

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
χθες βραδυ στα στουντιο της πολης μας

ΤΣΙΡΚΟ η Λαουρα ιδρωμενη απο το πολυ γαμησι...

ALISA sex house (26ης  οκ 52) η Βανεσσα σγουρομαλλλα ομορφο προσωπακι μες την  ..
καυλα  βγηκε  :rockon:και καλο σωματακι .. οποιος εχει περισσοτερες πληροφοριες ας πει κατι παραπανω

Νικ Ουρανου 26
κλειστον

Εκκλησια η Αντριανα η κομοδινοπουλου ...

Ερημιτη
η super milf Αννα η καυλιαρα οπου και κατεθεσα τον οβολο μου .. για ακομη μια φορα το τιμησε το 30αρι...

Βιλλα η Mandy

sex and the city (φριξου 9) η Λαουρα η <<Ισπανιδα >> για τους λατρεις των μεγαλων κιβικων

Λα Φαμ η ντεμεκ ιταλιδα Καρλα

Κεφαλληνιας  η μιλφαρα η Χριστιναρα

Σααλ η αλλη μουφα η μελαχρινη Αννιτα βγηκε ξυπολητη....

Κωλεττη νεα αφιξη. η τσιλικη οπως μας ειπε Μαρια . πολυ μικρουλα αδυνατο σωματακι καλη διαθεση αλλα φατσα η ασχημοφατσα του ανατολικου μπλοκ.

Μαντζαρου η Μαρτινα

Κατεχακη  13 η Ερικα .πρεπει να ναι το  πιπινακι που ειχε αναφερθει και απο μααανες .  αρκετα αξιογαμευτη εμφανισιακα  .

το κλου της χθεσινης βραδιας . πηγαινοντας  προς βιλλα απο ερημιτη μια πουστρογκα φοροντας περουκα εκανε πιατσα  ... και ενα αλλο τραβελι γυριζε την περιοχη με το αυτοκινητο ... αυτα  καυλιαρηδες

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
@ karaman: την επόμενη φορά να πεις ότι είσαι ο κουμπάρος, να πας κανενα λουλουδι ή καμια πάστα (δεν έχεις δει ελληνικες ταινίες;) και μετά κρεβάτι. Τ περίμενες; Η κοπέλα παντρεύεται, σε όλους το ίδιο θα δίνει; Για καμιά πόρνη την πέρασες;   :uglystupid:

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
μαλλον απο σποντα ρεπατζου ηταν πρωι....την αλλη μερα βρεθηκε βαρδαρη.....γενικα εκτακτες εμφανισεις κανει μαλλον....πρεπει να δουλευει και βιζιτα....παλιοτερα ειχα και τηλεφωνο της και το χασα ο μαλακας...δουλευε και χαλκηδονα

αν τη παρει το ματι σου ενημερωσε.....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Χα ΧΑ Χα karaman κατάλαβες ότι όποια και να διαλέξεις πατάτα θα βγεί και λες να κάνεις καμιά καλή κουμπαριά μπας και γλυκογαμίσεις ε ;;;;;;;;

:2funny:  :2funny:  :2funny:
τον καραμαν μαλλον μόνο εγώ θα τον κάνω καλά  :grin:όλες κάτι έχουν αν  με βγαλει κ εμένα κόκκινη τότες κάτι θα έχη  :rockon:
μήπως είσαι ερωτευμένος και δεν μας το λες :think:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
χθες βραδυ στα στουντιο της πολης μας

Ερημιτη η super milf Αννα η καυλιαρα οπου και κατεθεσα τον οβολο μου .. για ακομη μια φορα το τιμησε το 30αρι...
------ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κεφαλληνιας η μιλφαρα η Χριστιναρα
-----ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ(ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΘΔΙΟ?)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Καραμαν μην ακους τιποτα! Ενα ευχελαιο και ολα θα πανε καλα :P

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μπορεί να μην την πέτυχες σε καλό mood, τι να πω... ίσως πάλι γιάτι (για μένα να μιλήσω) με ξέρει από παλιότερα. Ίσως γιατί ξέρει ότι γράφω εδώ. Τι να πώ?

Δεν πιστεύω ότι έφταιγε το mod, εμένα ούτε με ήξερε από παλαιότερα, ούτε ήξερε ότι γράφω εδώ, απλά θα πω κάτι και να το καταλάβουν κυρίως οι νεότεροι, ότι η επιτυχία από την αποτυχία σε ένα πήδημα με Ιερόδουλη απέχει λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, από μια γαμημένη στιγμή από κάτι που θα σε ξυνίσει για ένα δέκατο του δευτερολέπτου και θα πάει χαράμι η προσπάθεια, και αφορά το οτιδήποτε, το άθλημα είναι δύσκολο, και επαναλαμβάνω απευθύνομαι μόνο στους νεότερους και σε κανέναν άλλο.

Στη θέση του karaman, δηλώνω, ότι πολύ άνετα θα μπορούσα να ήμουν εγώ και στη θέση τη δικιά μου εκείνος. Πάντως μπράβο του που είχε τα κότσια να πάει κόντρα στο ρεύμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom