GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
οχι δεν ρωτησα ....κατι καρτες παλιες ειδα μονο με το παλιο τηλεφωνο.....εκκλησια δουλευει το τηλεφωνο το παλιο;παντως αν δουλευει η γνωστη ειρηνη εκει καλη φαση....Ναι ε ? εμενα ειρηνη μου ειπε η τσατσα στο τηλεφωνο
σαν νικολ σου την συστησε εσενα ?
Κεφαλα Καραμαν , τζαμπα λεφτα ξοδευεις
Χρωστας Λουση , ερχετε η Καντυ , θα ερθει και η Εφουλα
και συ πας σε νεκροφιλικα κοτετσια και χοντρες
Χαμενε , α χαμενε
Λοιπον η Μερτσυ ηταν τσιρκο πρωι
και μια Ειρηνη Ρουμανα οπως μου ειπαν στην εκκλησια
ο μαανες λεει οτι ηταν η Νικολ , η οποια ειναι τωρα στην κωλετη :S ( μεχρι το πρωι μαλιστα )
Κατα τ αλλα ρασταφαρι και περισι η εκκλησια 30ρι δουλευε αλλα οχι παντα
Ρε gl ολο ξεχναω .. προχθες ρωτησες για τηλεφωνο στο Κεφαληνιας ?
Παιδια δεν εξηγητε, πρεπει να μου εχουν κανει μαγια.!! βουντου.!! δεν ξερω και εγω τι αλλο...αν δειτε ολες τις τελευταιας κριτικες μου το 80% ειναι αρνητικες.!!
εκκλησια δουλευει το τηλεφωνο το παλιο;παντως αν δουλευει η γνωστη ειρηνη εκει καλη φαση....
Λοιπόν το πρωί εγώ πήγα ήταν η νικολ κ μου συστήθηκε σαν Ιρένε.
End of story
αααααααααααααααααααααααααααααααα
καλα πως το ξεχασα ?
Αφρουλα is back
Εισουν Σαφης !
Αλεξμαν ... ποια προτεινεις για πρωκτικη ξεπαρθενιαστρα ?
ειμαι μεταξυ Τουμπανιεθ και κουνιαδας
[/quote
Και οι δυο εχουν απιθανες κωλαρες Jo εγω θαπαιρνα Τουμπανιεθ
καλα ρε η σιμονα παντρευτηκε και δεν μας καλεσε στον γαμο
να δωσω τα συγχαρητηρια μου στο παλικαρι που την πηρε
Επίσκεψη σήμερα στη Λούση η 4η μέσα σε ένα μήνα και όμως ήταν ακόμη καλύτερη από τις προηγούμενες 3, που την τελευταία την βαθμολόγησα με άριστα 10..
Γυρνάω τον χρόνο πίσω για να θυμηθώ ένα ανάλογο σερί αλλά δυσκολεύομαι να θυμηθώ μιας που ακόμη και στα πέτρινα χρόνια που σπανίζανε τα καλά κορίτσια και πέφταμε με τα μούτρα όταν βρίσκαμε κάτι καλό, ανάλογο σερί δεν θυμάμαι. :o
Κριτική δεν ξέρω αν θα γράψω, και αν το κάνω θα είναι περισσότερο για ιστορικούς λόγους, με βαθμολογία άριστα, πάντως της το είπα της μικρής να μην το πάρει πάνω της το βαρβάτο παίνεμα που δικαίως της ρίχνουμε όλοι μας με πρώτο και καλύτερο τον εαυτό μου, και μου υποσχέθηκε ότι σε ότι περνάει από το χέρι της θα μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σαν και αυτές του τελευταίου μήνα, από τότε που ξαναγύρισε κοντά μας.
Ρε δεν τα γραφουν αυτα ετσι αποτομα τρομαξα!
ο αγωνας του τζο φανεται και επισημα να δικαιωνεται
ηδη η καντυ μπηκε στις κοπελες της θεσσαλονικης και μαλιστα με νεες φωτο
αυτος ειναι προεδρος πηγε τσακ τσουκ την εκλεισε την μεταγραφη!
Ρε gameover ερωτευτηκες;;; πολυ 10αρι πεφτει τι γινεται;;
Δεν κακο...
Παντρεύεται!
καλα στεφανα μη ξεχασεις να ανεβασεις βιντεακι στο γιουτουμπι ειναι της μοδας τελευταια
Καλημερα καυλιαρηδες
Τελικα στο Λαφαμαδικο η μια μετα την αλλη παντρευεται
Παει και η Λουση
Ουουουουου….ρε παλιοκουτσομπόλιδες, μην δείτε κάνα κορίτσι να αποδίδει αμέσως ξεφωνητό, και μην τυχόν γράψει κανένας διό καλά λόγια παραπάνω αμέσως του κρεμάτε ταμπέλα, αγαπούλης, γάμοι και κουραφέξαλα.
Ουουουουουουου…..
Ντάξυ ρε παίδες, 10 άριστα και πάλι, τι να κάνω αφού το κορίτσι αποδίδει. Πέρα από την όποια πλάκα όμως αξία έχει το γεγονός ότι αυτή τη βαθμολογία την έχω δώσει μόνο δε δύο κριτικές (τις διό τελευταίες για τη Λούση), ανάμεσα στις 74 που έχω γράψει μέχρι τώρα, εδώ και περίπου ένα χρόνο που είμαι μέλος της κοινότητας μας.
Το κράξιμο ήξερα ότι δεν θα το γλύτωνα και η αλήθεια είναι ότι προβληματίστικα αρκετά πριν ποστάρω την τελευταία κριτική μου, αλλά ειλικρινά το κορίτσι κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, τα σπάει και έχει κάνει το καλύτερο comeback όπως λέει πολύ πετυχημένα και ο Maanes, και θα την αδικούσα αν δεν ποστάριζα την κριτική.
Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμη το κορίτσι θα αντέξει σε αυτό το ρυθμό, πάντως να είστε σίγουροι ότι εγώ θα καταγράφω και θα μεταφέρω την αλήθεια, όπως κάνω πάντα, με σκοπό την ενημέρωση των μελών μας ως ελάχιστη υποχρέωση μου για την ενημέρωση που μου έχουν παράσχει σε μένα.
Άντε το σοβάρεψα και δεν ήθελα……..
Και για να το ξεσοβαρέψω, πάνω από όλα η πλάκα και ο χαβαλές, μαζί σας αλάνια.
Εγω δεν συμφωνω με ολα αυτα, πρεπει να σταματησεις να κοροιδευεις το κοριτσι και να...
το αποκαταστησεις.!! αντε και εγω κουμπααααρος.!!!