Επισκέπτης
Ναι πήγα πριν από λίγο, μια με κενό στα δόντια δεν λες?
δοντι δεν ειδα...αλλα απο την περιγραφη αυτη θα'ναι.Αποκλειεται να αλλαξαν τοσο γρηγοραΝαι πήγα πριν από λίγο, μια με κενό στα δόντια δεν λες?
Αν μιλαμε για την Αλεξανδρα, που μαλλον αυτη ειναι γιατι μονο αυτη στο σαλονι τους βαζει ολους χερι, τοτε πρεπει να πω απο παλιοτερη συναντηση μας οτι ολη η παιχνιδιαρικη διαθεση της, εξαντλειται στο σαλονι, γιατι μεσα στο δωματιο δεν λεει τιποτα.Το μυστήριο λύθηκε Αλ. Αυτή που λές λέγεται Αλεξάνδρα. Είναι πολύ σφιχτό μωρό όντως και καυλιάρικο, στο δωμάτιο όμως χάνει πολύ κατα τη γνώμη μου. Παλιότερα ήταν πιο γεμάτη τώρα αδυνάτισε. Κάνει κ πιάτσα κοντα στο mediamarkt μου είπε.
Κανένα νέο από άδειες?
Ποιος την έλεγε Κουασιμόδο αυτήν?
αρα υπαρχει ελπιδα να ξαναδουμε ναντια και καμια σιμονα τωρα που δεν την παιρνουν στα στουντια της αννουλας....Υπάρχουν νέα και μάλιστα πολύ ευχάριστα.
το Κατεχάκη 13 και ο Ερημίτης
αρα υπαρχει ελπιδα να ξαναδουμε ναντια και καμια σιμονα τωρα που δεν την παιρνουν στα στουντια της αννουλας....
παντως αφου την ειδε καποιος εξω δεν ειναι αθηνα που φοβηθηκαμε.....βασικα πιστευω η μαιρουλα με τοσο ξεμαλλιασμα που εχει ριξει με τον δημαρχο τελευταια θα ανοιξει....Και καμιά Μαιρούλα και καμιά Μαιρούλα
To Σαπφους 5 ηταν κλειστο το πρωι παντως.Υπάρχουν νέα και μάλιστα πολύ ευχάριστα.
Ξαναάνοιξαν μονομιάς το Σαπφώς 5, το Κατεχάκη 13 και ο Ερημίτης
Τώρα από κορίτσια δεν ξέρω τι πάιζει μιας και δεν είχα χρόνο για τσάρκα, μόνο μια επόπτευση της πιάτσας έκανα.
Ευχάριστο το νέο που είπε ο Al ότι είδε τη Μαιρούλα. Όπου νάνε φαντάζομαι θα έρθει και η σειρά της να ανοίξει.
To Σαπφους 5 ηταν κλειστο το πρωι παντως.
Τωρα που το σκεφτομαι ομως οταν κατεβαινα την Προμηθεως ειχε πεζους αστυνομικους στη γωνια με Σαπφους.Ειδα λιγο αργοτερα και τη Μαιρουλα με την αλλη οποτε λεω μηπως ειχε κανα σκηνικο εκεινη την ωρα.Καμια διαμαρτυρια ιεροδουλων δηλαδη...
Και καμιά Μαιρούλα και καμιά Μαιρούλα
παντως αφου την ειδε καποιος εξω δεν ειναι αθηνα που φοβηθηκαμε.....βασικα πιστευω η μαιρουλα με τοσο ξεμαλλιασμα που εχει ριξει με τον δημαρχο τελευταια θα ανοιξει.... (τα ποδια.??? )
-Τανταλου-Σαπφους γωνια(πρασινο).Η Σιμονα....μην χαιρεσται ...αλλα παρακαλουνται οι κυριοι κυριοι Karaman και Maaneskyggen να κανουν τους κασκαντερ παλι.Μελαχρινο πιπινακι με βυζαρες,κορμι λαμπαδα αλλα μετρια φατσα.Συμπαθητικη ομως.Οπως ημουν ορθιος λοιπον ηρθε στο σαλονι,γυρισε τον κωλο της πανω μου και εχωσε το χερι της μεσα στο παντελονι και αρχισε να μου χουφτωνει τον πουτσο και φυσικα μου τον εκανε καγκελο μεσα σε 2 δευτερολεπτα.Εγω φυσικα αρχισα να χουφτωνω και να δαχτυλωνω εξωτερικα απο κατω οπου διαπιστωσα οτι διαθετει και παρα πολυ σφιχτο δερμα.Μιλαμε για 20-22 χρονων το πολυ.Εγω δεν μπηκα,δε μου αρεσουν οι τοσο μικρες αλλα νομιζω οτι στους περισσοτερους θα αρεσει και θα μπουνε
ΗΟΤ νέα !!!
Μόλις επέστρεψα από Μαιρούλα !!!
Ανοιξε σήμερα στις 9¨00' μ.μ. και πέρασα στις 10:20'
Σε ΜΕΓΑΛΑ κέφια η Μαιρούλα !!!
Να 'σαι καλά Κοπελάρα μου !!!
Αυτή γράφω ...Άξιος Άξιος Άξιος
Αυτά και αν είναι τα ευχάριστα.
Αναμένουμε και την κριτική σου ;) ;) ;)
... δεν έκανα κόπυ να την έβαζα εδώΑυτή γράφω ...
Σε 5 λεπτάκια ...