zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
ξερει κανεις αν δουλευει η εφη τωρα???
Εκατο τις εκατο ΟΧΙ.
δείτε την κι εδω!
Φαουλ εκανε και τωρα αρκετουτσικα. Αλλα εμενα μου αρεσε αρκετα το στυλακι ,η φατσουλα και το κορμι.Αναμένουμε την κριτική σου, για να δούμε αν διορθώθηκε λιγάκι μιας και στα πρώτα της βήματα έκανε κάποια φάουλ.
Φαουλ εκανε και τωρα αρκετουτσικα. Αλλα εμενα μου αρεσε αρκετα το στυλακι ,η φατσουλα και το κορμι.
παιδια η μαιρουλα στο μπλε δουλευει πρωινα ????
Φίλε gameover... Τη Μαιρούλα την έχω πάρει πιο πολλές φορές και από την γκομενά μου . Από το 2005 2004 ούτε θυμάμαι.. Εννοείται αξίζει αλλά κάτι καινούριοΝαι βρε η Μαιρούλα, δεν πήρες χαμπάρι, η καλύτερη βυζαρού, the best.
Φίλε gameover... Τη Μαιρούλα την έχω πάρει πιο πολλές φορές και από την γκομενά μου . Από το 2005 2004 ούτε θυμάμαι.. Εννοείται αξίζει αλλά κάτι καινούριο
Σε ευχαριστω πολύ θα δοκιμάσω να τη βρώ και θα ενημερώσωΤότε να πάρεις τη Μάρα από το Προμηθέως 25 που είναι καινούργια, είναι και πιπίνη είναι και βυζαρού.
Έχει βέβαια μερικά παραπανίσια κιλάκια αλλά δεν την χαλάνε καθόλου.
Και μέσα στο δωμάτιο έιναι πολύ άνετη, και κάνει ότι λογικό της ζητήσεις (πχ special καλαμπαλίκινγκ).
Βέβαια το θέμα είναι πως θα την πετύχεις, διότι στο εν λόγω κατάστημα, χωρίς τηλέφωνο και με αλλοπρόσαλα προγράμματα είναι λίγο lotto να πετύχεις συγκεκριμένη γκομενίτσα.
Όπως εγώ που ψάχνω επί ματαίω την Ειρήνη εδώ και ένα τρίμηνο. >
αδελφέ σκέψου και την Σάρα - Μαντζάρου 14. Συνήθως πρωινά αν και έχω κανα δυμηνο να περάσω από το ενλόγω studioΠαιδιά καμμιά βυζαρού εντοπίστηκε μετά το άνοιγμα ... Μπας και δούμε άσπρη μέρα και μεις;
αδελφέ σκέψου και την Σάρα - Μαντζάρου 14. Συνήθως πρωινά αν και έχω κανα δυμηνο να περάσω από το ενλόγω studio
[/
Squote]sorry ρε μαγκες δεν την γουσταρω καθολου αυτη την βρωμιαρα(σαρα)απαραδεκτη.
γουστα ειναι αυτα για το servis εγω προσωπικη εμπειρια εκτος δουλειας της.