Επισκέπτης
ΈΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΙΜΑ!!!!!
Εχω την περιεργια να δω ποια ειναι βραδυ στο μπλε στο Βαρδαρη κυριως.Απο κει και περα Ουρανου λογικα η Βιολετα και Κατεχακη ή η Καρμεν ή η Τζουλια η ομορφουλαΟποτε δεν εχεις και πολλα να δεις , περνα απο κωλετη να δεις ποια ειναι αυτη η καινουρια
και απο ουρανου αν θες
Αντε παλι οικονομικη τσαρκα θα κανεις
Σιγα ρε βρικολακα εσυΈΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΙΜΑ!!!!!
Εχω την περιεργια να δω ποια ειναι βραδυ στο μπλε στο Βαρδαρη κυριως.Απο κει και περα Ουρανου λογικα η Βιολετα και Κατεχακη ή η Καρμεν ή η Τζουλια η ομορφουλα
Εγώ δεν μπορώ να γράψω τίποτα γιατί γαμιέται και δεν μου βγάζει τίποτα λόγω του ΑΡΙ key...
Και εξάλλου ο συναγωνισμός νομίζω έχει ξεφτύσει χαχα!
Εεεε δεν τσουλάει η αγορά ρε Τζό, όλοι οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουμε
Κάνει νηστεία και ο πιπινοσυνάδελφος Κάραμαν...
Εεεε δεν τσουλάει η αγορά ρε Τζό, όλοι οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουμε
Κάνει νηστεία και ο πιπινοσυνάδελφος Κάραμαν...
Δεν έφτιαξε ακόμα η μαλακία γάμησε τα.... δοκίμασα και με explorer τα ίδια κάνει, καμιά φορά σε φάση μια στις 20 μπορεί να του έρ8ει να ανοίξει καμιά κριτική... δεν ευχαριστιέμαι το site πλέον 100% :'(
δοκιμασε να πας μια απο Κωλετη και να γυρισεις βασικα , μπορει να στρωσει
Δεν έφτιαξε ακόμα η μαλακία γάμησε τα.... δοκίμασα και με explorer τα ίδια κάνει, καμιά φορά σε φάση μια στις 20 μπορεί να του έρ8ει να ανοίξει καμιά κριτική... δεν ευχαριστιέμαι το site πλέον 100% :'(
καταρχην μη μου λες Αντζο-τετοια γιατι παθαινω αλλεργια.Υποψιαζομαι ποια θα ειναι...Α ναι και Καταχακη .. το ξεχασα αυτο .. για μπελα ανοιξε μου φαινετε
καλα ηταν κλειστο και δεν ανανρωτιομασταν ποια να ναι
Αυτη η Τζουλια μηπως ειναι μια που ηταν Κωλετη τα περασμενα Χριστουγεννα ?
Μια αλλη Τζουλια ξανθια με ολιγον μεγαλα μουτακια αλλα οχι χονρτη ειχα δει μια φορα Ουρανου
και μια η Αλεξανδρατου .. δε ξερω αλλες τζουλιες
Κωλετη μη ξεχασεις , κατα τ αλλα δεν βλεπω ενδιαφερον στον Μυλο
Αντε καλη τσαρκα και καλη καταθεση
καταρχην μη μου λες Αντζο-τετοια γιατι παθαινω αλλεργια.Υποψιαζομαι ποια θα ειναι...
η Τζουλια της Κατεχακη ειναι αυτη του Προμηθεως 25.Ξανθια,μικρουλα,πολυ ομορφουλα και με καλο κορμακι απ'οσο θυμαμαι
Και ακουστε και κατι ορισμενοι αλητες εδω μεσα....
που νομιζετε οτι επειδη εχετε μια πουτσα μπορειτε να πειραζετε ολες τις κοπελες που κανουν βολτα στην ευρυτερη περιοχη του Βαρδαριου.
"οποια περπαταει σε εκεινους τους δρομους δεν ειναι πουτανα απαραιτητα. χρειαστηκε 2 συνεχομενα απογευματα λογω υγειας δικου μου προσωπου να βρεθω σε εκεινους τους δρομους και το ακουσα δεν λεγεται. και οχι δεν ημουν ντυμενη περιεργα ουτε καν κοιταξα κανεναν..."
Τα βλεπετε ρε??...Αυτα ειναι τα οργισμενα λογια μιας αγνης κοπελας που εζησε τη φρικη του Βαρδαρη και των καφρων που κινουνται εκει.Μου ζητησε να μεταφερω εγω τον εφιαλτη που βιωσε διοτι εμενα με σεβεστε και μ'ακουτε
Και εσυ που σταματησες και την ρωτησες ποσα παιρνει....αχ βρε παλιοτομαρο μη σε πιασω στα χερια μου τι θα σε κανω.Χμμμμ Δεν παιρνει ρε χλειμιτζουρα...τζαμπα το κανει.
Αυτα και καθιστε καλα απο δω και περα Σκουληκιααααααα...